Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6681727 Napisano: 11.02.2020 12:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewelina13 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy ciastka pieguski można zgłosić do loterii milki? 

Jakiś czas też o to tu pytałam i dostałam odpowiedź, że można emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6681433 Napisano: 10.02.2020 13:34:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak się zastanawiam... Konkurs BIC Hebe, regulamin:
"wypełnić prawidłowo zgłoszenie konkursowe polegające na kreatywnym wykonaniu zadania konkursowego w formie pisemnej. Treść zadania to : „Mój sposób na udane Walentynki to:”
c. Odpowiedź nie może mieć więcej niż 360 znaków ze spacjami i znakami specjalnymi. Film nie dłuższy niż 3 minuty."
Na stronie jest formularz, w którym można wpisać odpowiedź pisemną lub dodać plik wciskając "dodaj zdjęcie". Zgłupiałam. To można film, czy nie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6681247 Napisano: 09.02.2020 19:57:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielona-1986 napisał(a):

hej widziałam w TESCO na stoiskach z Nutellą, że będzie wchodził nowy konkurs do wygrania będą koszulki piłkarskie personalizowanie, piłkarzyki i bonu do sklepu sportowego. Czy ktoś już ma dostęp do strony konkursowej lub regulaminu bo szukałam i nic nie znalazłam?

Cytuję z wątku "Zapowiedzi konkursów":

henryczka62 napisał(a): Od 17.02 do 10.05 loteria piłkarska Nutella.
Trzeba kupić krem nutella 230g, 350g 600g lub nutella b-ready 132g i zarejestrować się na stronie nutella.pl
Do wygrania:
600x zestaw 4 koszulek personalizowanych 4f
12x stół do piłkarzyków
1200 x voucherów do intersportu ( na grafice są pokazane dwie karty po 50zł)
Organizator: Hand Made

PS. Opisałam, bo nie umiem wstawić zdjęcia  emotka

Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

anaesth

#6681237 Napisano: 09.02.2020 19:29:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To co, luty? Jak się nie rozpocząłeś do tej pory, to może chociaż dziesiątego coś drgnie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6681128 Napisano: 09.02.2020 10:47:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

kurcze tak patrząc po tych loteriach bramkowych które obecnie są (Belvita, Milka, Prince Polo, Rexona) i w których jest kasa do wygrania - prawie nikt się nie chwali że wygrał emotka Zaraz wchodzi Hochland gdzie też jest kasa i co? Też pewnie pustki będą.... O co kurde chodzi? Specjalnie nikt się nie chwali czy te bramki opanowali tacy profesjonaliści że nie ma szans tam cokolwiek... Dziwne...

Kiedyś już była dyskusja na ten temat, ale przytoczę pewną teorię, która jest wysoce prawdopodobna. Forumowicze zauważyli, że dużo mniej wygranych pada wśród nas w loteriach, w których nie jest określony konkretny sklep, z którego trzeba mieć paragon. Może to prowadzić do tego, że osoby posiadające swój prywatny sklepik, generują sobie paragony na loterie - siłą rzeczy jak się ma np. 500 paragonów, to którymś się w końcu trafi w bramkę... I co my, zwykli konsumenci mamy z tym zrobić? Kupiłam 2 Belvity, 3 Milki, 1 Prince polo - to i tak bardzo dużo wątpliwej jakości produktu (cukier, utwardzone tłuszcze), ale łudzę się, że może w końcu trafię w bramkę albo wygram główną emotka Hochland to przynajmniej ma unikalne kody do wpisania, a nie paragony - czyli szansa pewnie będzie większa, jednak zainteresowanie tą loterią na pewno będzie ogromne. emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6680775 Napisano: 07.02.2020 11:47:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wspaniale jest zacząć dzień od 2 pudeł w bramkach! Mam nadzieję, że całe moje konkursowe szczęście w lutym skumuluje się w postaci wyciskarki od Los Mejores albo ekspresu do kawy od Kropki. Wyświetl w wątku >>
1 ilonaxx5 0

anaesth

#6680466 Napisano: 06.02.2020 13:11:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
CJ i Fantasii już nie wysyłam, bo więcej piwa i bransoletek mi nie trzeba, a to skutkuje suszą - zero miłych maili z gratulacjami, w bramkach pusto, a i Smolar nic nie dał... Nie mam już siły i motywacji do dalszego grania. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6680378 Napisano: 06.02.2020 11:37:35 w Czy informują/ informowali?
Po jakim czasie zwykle Biedronkowa Kropka informuje o wynikach konkursów? Pytam pod kątem konkursu noworocznego - wg regulaminu wyniki mają być do 25.02. Będą czekać do końca? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6679989 Napisano: 05.02.2020 10:14:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
basiczek2 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Bransoletka Fantasia dpd chwile temu

Do mnie też, właśnie kurier dzwonił. Czy podajecie kurierowi nr. Dowodu? Nie podoba mi się to emotka          Ja nie odbieram przesyłki. 

A do mnie kurier nie dzwonił, bo wpisali zły numer telefonu - totalnie inny, ani jedna cyfra się nie zgadzała emotka A co do dowodu, to kurier nie sprawdzał, czy wpisany przeze mnie numer się zgadza, więc wpisałam niewyraźnie i 1 cyfrę zmieniłam. Jak to jest, że przy tandecie o zawrotnej wartości regulaminowej 120zł chcą numer dowodu, a przykładowo do karty przedpłaconej na 2 tys. nie chcieli? Dziwne. Wyświetl w wątku >>
1 anetia68 0

anaesth

#6679855 Napisano: 04.02.2020 17:20:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam na wysyp nagród z konkursów kreatywnych, bo na bramki nie ma co liczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6679348 Napisano: 02.02.2020 21:43:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie strona twojesoczewki.com. Tak się cieszyłam z vouchera od TicTac, a jak przyszło co do zamówienia, to tylko klnę pod nosem. Oprawki były w przecenie, przecenili też szkła, ale jak je kompletowałam w całe okulary, to zniżka na szkła nie weszła. Wrzucone osobno do koszyka kosztują tyle, ile powinny. Napisałam na czacie do konsultanta, odpowiedzi nie dostałam. W międzyczasie oprawki podrożały. Dodatkowo cena różni się w zależności od tego, czy wchodzę na stronę z telefonu, czy z laptopa. Czyszczenie cookies wystarcza na moment. Nie mam już siły do tej strony i gdyby nie ten voucher, to już dawno poszłabym do lokalnego optyka emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

anaesth

#6679053 Napisano: 01.02.2020 12:28:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Styczeń był całkiem przyzwoity, to teraz czekam na obfitujący w nagrody luty emotka Może znów uda mi się wykreślić któryś podpunkt z listy "do wygrania w 2020 roku"? emotka Wąteczku, pomóż! emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6678689 Napisano: 31.01.2020 10:13:27 w Wkurza mnie...
Dawno mnie tak nic nie wkurzyło emotka
Jaki kurier wozi piwo CJ, inpost? Dzisiaj do was dotarło po wczorajszym mailu? Kurier zostawił u sąsiada, bez żadnego pytania, zawiadomienia, a ja w 8 miesiącu nie mam zamiaru tego taszczyć, o ile sąsiad mi tę paczkę w ogóle wyda, bo nie znam człowieka  emotka  No i tak sobie siedząc w pracy układam w głowie jakieś zażalenie, tylko jeszcze nie wiem na jakiego przewoźnika emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6678544 Napisano: 30.01.2020 15:58:17 w Czy informują/ informowali?
margo1 napisał(a):

Czy z Fantazji były już wyniki za wczoraj? Bo widzę kogoś na liście,kto się zwie,jak ja,ale maila brak i teraz dylemat- ja czy nie ja? A bransoletki dotąd nie ugrałam,choć bardzo bym chciała

Oni jednocześnie wrzucają nagrodzone zdjęcia do galerii, uzupełniają listę laureatów i wysyłają maile, także sprawdź wszystko emotka
Niestety ja też zobaczyłam "swoje" dane (przy nagrodzie tygodniowej), ale to nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6678158 Napisano: 29.01.2020 13:23:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Znów zestaw od CJ zdobyty rysunkiem emotka

Edit: @13:16 Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6677530 Napisano: 27.01.2020 15:02:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szkoda, że w każdym konkursie nie mam takiej skuteczności, jak w Fantasii emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6677457 Napisano: 27.01.2020 13:37:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sowa93 napisał(a):

Czy w przypadku wygranej w "Fantasia" trzeba odsyłać jakieś dane do wysyłki nagrody?  emotka

Nie, wszystkie dane podaje się przy zgłoszeniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6677394 Napisano: 27.01.2020 11:48:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Gdzie można kupić produkty nivea baby toddies?

C4, ale są dość drogie (ponad 20zł). Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6677294 Napisano: 26.01.2020 21:06:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

Znalazłabym duuuuużo więcej przykładów...

Jak dla mnie dobry przykład to bluzy z Somersby, które w oficjalnym sklepie kosztowały 289zł, a forumowicze wygrywali ich po kilka-kilkanaście emotka Aczkolwiek do samych bluz nic nie mam, są super - właśnie się grzejemy w swoich mango emotka Tylko że więcej niż 80zł/szt. to raczej nie są warte. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6677068 Napisano: 25.01.2020 09:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

Z kart przedpłaconej Milki Biedronka można wypłacać kasę w bankomacie? ktoś w poprzedniej edycji może podpowie emotka

Podobno można wypłacać max. 500zł jednorazowo - więcej nie próbowałam, ale udało się wybrać 500 w bankomacie Euronetu i naliczyło 5zł prowizji. Później dało się już normalnie płacić zbliżeniowo emotka Można też nią płacić w internecie, tylko na infolinii trzeba podłączyć do karty numer telefonu, na który przyjdzie hasło potwierdzające płatność. Wyświetl w wątku >>
0 0