Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#7252534 Napisano: 08.04.2025 22:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudzixon napisał(a):

notta napisał(a):

olunka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

snowflake napisał(a):

Makufi38 napisał(a):

Czy dostał ktoś weryfikację Schweppes za wczorajsze zgłoszenie?

Tak, ok 18

Ja na wysyłałam na 2 adresy e-mail i nic

U mnie na o2 brak. Zgłoszenie wysłane ok 11

ja nie mam na wp i o2, wczoraj oba wysłane zgłoszenia emotka

a na gmailu ktoś ma?

Ja nie mam...

U mnie też brak na gmail i hotmail. Niby dali sobie 48 godzin na akceptację, więc poczekajmy do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

anaesth

anaesth

#7252234 Napisano: 07.04.2025 22:39:46 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

A tak poza tym to jeszcze z 3 lata temu to Aspe z główną to do mnie dzwonilo i nie byla to 23.00 wieczorem….  Co oni teraz powariowali emotka

Wow, szacun za główną u nich emotka
Też kiedyś odebrałam telefon od Aspe. Głupi człek się łudził, że coś fajnego wpadło, pani radosnym głosem mówiła tę swoją formułkę, by na końcu serdecznie pogratulować mi wygrania zgrzewki piwa. emotka Ależ to było rozczarowanie. Maila by wysłali, jakoś łatwiej byłoby się oswoić z tym nieszczęściem w szczęściu emotka

A w temacie: Lay's za przedostatni etap - informowali może dziś? Mąż pyta, bo sam napisał odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7252224 Napisano: 07.04.2025 21:51:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
Przyłączam się do gratulacji emotka Piękna sumka emotka Wyświetl w wątku >>
1 Ankann 0

anaesth

#7251955 Napisano: 07.04.2025 06:45:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Sama bym się przespacerowała po parkingu, ale w moich Lidlach podczas trwania loterii nie ma nigdzie paragonów, gdzie poza loterią walają się dosłownie wszędzie. I to świadczy tylko o tym, że w tej loterii musi być naprawdę ogrom zgłoszeń i dlatego tak ciężko trafić nawet te głupie 20zl. 🙃

Dokładnie. U mnie porządeczek jak nigdy. Koszyki czyste, 1/3 parapetu za kasami obstawiona kartonami na paragony + wielki worek między kasą z obsługą, a samoobsługowymi. Ostatnio był wypełniony po brzegi, aż chciało się zrobić zdjęcie pod tytułem „mokry sen konkursowicza” emotka  Ktoś się ładnie obłowił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251929 Napisano: 06.04.2025 21:26:55 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

anaesth napisał(a):

olunka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Wkurza mnie połączenie przewlekłego zmęczenia z prokrastynacją. 9 etapów konkursu, przekładam pisanie zgłoszeń na „jak będę mniej zmęczona”, aż nadchodzi ostatni dzień ostatniego etapu i wcale nie mam więcej energii, niż początkiem lutego. Wręcz przeciwnie emotka

o którym konkursie piszesz?

Lay's emotka

aaa, ja tam cos posłałam w trakcie z efektem zerowym emotka

Noc jeszcze młoda, możesz spróbować jeszcze raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251927 Napisano: 06.04.2025 21:21:11 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

anaesth napisał(a):

Wkurza mnie połączenie przewlekłego zmęczenia z prokrastynacją. 9 etapów konkursu, przekładam pisanie zgłoszeń na „jak będę mniej zmęczona”, aż nadchodzi ostatni dzień ostatniego etapu i wcale nie mam więcej energii, niż początkiem lutego. Wręcz przeciwnie emotka

o którym konkursie piszesz?

Lay's emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251924 Napisano: 06.04.2025 21:14:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

działa Wam strona Bitwy Smaków/Lays?

:(
Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251898 Napisano: 06.04.2025 17:45:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie połączenie przewlekłego zmęczenia z prokrastynacją. 9 etapów konkursu, przekładam pisanie zgłoszeń na „jak będę mniej zmęczona”, aż nadchodzi ostatni dzień ostatniego etapu i wcale nie mam więcej energii, niż początkiem lutego. Wręcz przeciwnie emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7251564 Napisano: 04.04.2025 12:02:33 w WC - rozmowy o wszystkim
InkaR napisał(a):

czy ktoś chciałby się podzielić sposobem na ogarnianie tych setek paragonów konkursowych? bo trzymam je w pudełku, ale jak okazuje się ze coś się wygrało to szukanie po takiej ilości paragonów jest trudne emotka dzielicie je według konkursu? według sklepu? czy może jeszcze inaczej? jak je w ogóle przechowujecie?

Każdy przyniesiony do domu paragon ma od razu robione zdjęcie emotka  Później grupuję je w foldery z datami zakończenia loterii/konkursu, a oryginały wkładam do koszulek - 1 tydzień to 1 koszulka. Niestety rzadko mam potrzebę odesłania oryginału, więc taka metoda jest dla mnie idealna, ale gdybym musiała jakiś znaleźć, to nie będzie to czasochłonne. Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

anaesth

#7251438 Napisano: 03.04.2025 21:20:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W kwietniu na razie pustki, ale może następny tydzień przyniesie jakieś nagrody... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251213 Napisano: 02.04.2025 21:45:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
banka-manka napisał(a):

anaesth napisał(a):

montezuma napisał(a):

anaesth napisał(a):

A w temacie: da się gdzieś kupić zmywaki kuchenne Gosia? Carrefour, Kaufland, Dino? Tam jeszcze nie sprawdzałam.

https://www.carre...ierka-gabczasta-3szt

To masz na myśli?

https://kolorowyk...a-zmywak-duzy-5-szt/
Typowe gąbki do naczyń emotka

Były kiedyś w Dino (akurat był wtedy jakiś konkurs ogólny) i stały specjalne standy. Nie wiem jak teraz, czy to stała oferta, dawno nie byłam.

Dziękuję, sprawdzę emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7251210 Napisano: 02.04.2025 21:24:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
montezuma napisał(a):

anaesth napisał(a):

A w temacie: da się gdzieś kupić zmywaki kuchenne Gosia? Carrefour, Kaufland, Dino? Tam jeszcze nie sprawdzałam.

https://www.carre...ierka-gabczasta-3szt

To masz na myśli?

https://kolorowyk...a-zmywak-duzy-5-szt/
Typowe gąbki do naczyń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7251206 Napisano: 02.04.2025 20:54:44 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
emi napisał(a):

Pytanie - nie gdzie najtaniej, ale czy jest w Waszych Biedronkach ser SIELSKI ?

Jest, ale trochę musiałam poszukać. W mojej biedrze nie leży przy serach, tylko na promocjach emotka

A w temacie: da się gdzieś kupić zmywaki kuchenne Gosia? Carrefour, Kaufland, Dino? Tam jeszcze nie sprawdzałam. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

anaesth

#7251088 Napisano: 02.04.2025 13:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Czyżby kolejni sklepikarze się nam objawili przy okazji wprowadzenia gry na paragony, bo z "naklejkowych" loterii ich nie kojarzę... https://www.nutella.com/pl/pl/xp/nutelladodajeusmiechu2025/laureaci.php

W Budzyniu (4600 mieszkańców) też sami szczęściarze emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7250958 Napisano: 01.04.2025 22:00:52 w NA CO CZEKAMY?
do 7.04  Konkurs "Tropem zielonego złota" Żabka, 18+ - mail
do 08.04 (03.04 + 3dr) Loteria Milka - główna
09.04 Loteria Majonezowa - losowanie nagrody głównej
do 10.04 Konkurs Carlo Rossi w Żabce
do 10.04 (07.04 + 3 dr) Loteria Lewiatan - główne
do 11.04 Konkurs Andante

do 14.04  Konkurs Dumle "Unwrap & Win" etapy tygodniowe 
do 14.04 (07.04 + 7 dni) Konkurs Jacobs ITM
do 28.04 (31.01 + 60dr) Konkurs "Wyższy Level z T-Mobile na kartę" - tel/lista na stronie
do 29.05 (03.03 + 60dr) Konkurs Ferie z Orange - tel/lista na stronie Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7250435 Napisano: 31.03.2025 09:34:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
O, takie zakończenie miesiąca to mi się podoba emotka  (Airwick Rossmann)
I do tego 2x bilet z Wedla emotka

Wyświetl w wątku >>

anaesth

#7249875 Napisano: 27.03.2025 22:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

anaesth napisał(a):

A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka

Działa, ale nie kopiowałem kodu z apki, więc może to dlatego

A po wysłaniu zgłoszenia formularz się czyści?
Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7249867 Napisano: 27.03.2025 22:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A działa Wam normalnie formularz Carlo Rossi? Wyskakuje mi błąd, bo niby podaję nieprawidłowy lub wykorzystany kod. Skopiowany z aplikacji, więc nie wiem, co tu nie gra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#7249840 Napisano: 27.03.2025 21:24:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

W poprzednim konkursie brali ode mnie Pesel, dzwonili tydzień wcześniej(niż do osób chwalących się na forum) więc łudziłam się na główną. A to "tylko" Iphone.

Kurczę, u mnie iPhone i wszelkie inne Apple to jest konkursowy punkt honoru emotka Walczyłam najpierw o SE, nie udało się, kupiłam. Później walczyłam o 14/15, nie udało się, kupiłam. Może trzeci już będzie wygrany... Ech, marzenie ściętej głowy emotka Gratuluję zdobyczy i pozytywnie zazdroszczę marząc, że mi też w końcu się uda emotka  

zezowaty_kot napisał(a):

A może ta babka siedzi i przegląda zgłoszenia, jak jej coś wpadnie w oko to od razu dzwoni, zaznacza do listy, a ewentualną kolejność układa sobie na sam koniec?

Hmm, to chyba musiałaby jechać ze zgłoszeniami od końca, bo tu w naszej społeczności prokrastynatorów nie brak emotka Mnie bardziej dziwi to, że informowanie jest aż tak rozwleczone w czasie. 51 połączeń można wykonać w 3 dni, a nie 2 tygodnie emotka A później jeszcze czekanie na listę, czekanie na maila... Dobrze, że na wysyłkę nagrody nie trzeba długo czekać emotka Wyświetl w wątku >>