Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6836886 Napisano: 11.01.2022 16:15:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zero nagród w 2022.
Tymbark Orlen - nic
Tymbark C4 - nic
Letyshops - nic
Paczkomaty - nic
Coca-cola Shell - nic
Jak żyć, panie premierze? Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

anaesth

#6836571 Napisano: 10.01.2022 16:07:39 w Avanti
Ja również czekam. Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

anaesth

#6836421 Napisano: 09.01.2022 21:23:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Dzwonili też do mojej Mamy i również przestali po tym, jak ja postanowiłam odebrać. Jestem tak niemiła, że nawet roboty nie chcą ze mną rozmawiać emotka

Czyli jednak DIABoliczna KATE emotka emotka

Od tych Lay'sów, Belvit i Prince Polo, to część z nas niedługo będzie DIABetic emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6836205 Napisano: 07.01.2022 22:06:09 w Wkurza mnie...
Szczerze podziwiam osoby, które wygrywają drogie sprzęty, dużą gotówkę i samochody przy limicie 200 znaków czy nawet 160 z prefiksem. Nie umiem pisać zwięźle. Wiem, że agencjom nie chce się czytać elaboratów, ale wystarczyłoby zwiększyć limit do 300-350 i już byłoby mi łatwiej emotka A tak to się wkurzam, że muszę obcinać kolejne zdania i cała wypowiedź traci sens. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6836148 Napisano: 07.01.2022 15:41:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

U mnie w c4 zniknely male pojedyczne ciastka belvita. emotka Gdzie jeszcze je znajde?

Kiedyś kupowałam w Rossmannie, może tam sprawdź? emotka Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

anaesth

#6836096 Napisano: 07.01.2022 11:54:37 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Szukam inspiracji - do czego używacie tego ogromnego słoika z konkursu na Filmwebie (w zestawie był słoik "na ciastka", Familijne i voucher Netflix). Stoi na szafce i zbiera kurz, a przy okazji przeprowadzki robię duży przesiew rzeczy zbędnych i myślę, czy go nie wyrzucić emotka

Na wiele rzeczy jest zwyczajnie za duży i za ciężki, ale Mama trzyma go i nie chce się pozbyć, bo naprawdę Jej się podoba emotka

„Przydasie” emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

anaesth

#6835998 Napisano: 06.01.2022 19:43:54 w Avanti
Podziwiam Was za wenę! W ostatnim etapie brakło mi jej na napisanie 1 zgłoszenia, a co dopiero 17 czy 77 emotka
Łącznie miałam 4 paragony, wysłałam 3, wygrałam pierwszym. Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6835969 Napisano: 06.01.2022 16:36:29 w SZUKAM....
Szukam inspiracji - do czego używacie tego ogromnego słoika z konkursu na Filmwebie (w zestawie był słoik "na ciastka", Familijne i voucher Netflix). Stoi na szafce i zbiera kurz, a przy okazji przeprowadzki robię duży przesiew rzeczy zbędnych i myślę, czy go nie wyrzucić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6835747 Napisano: 05.01.2022 16:25:56 w Czy informują/ informowali?
Coca-cola Shell/Circle-K - ktoś, coś?
Według regulaminu dziś mieli informować za ostatni etap + nagrody II stopnia, a w piątek I stopień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6835459 Napisano: 04.01.2022 22:14:30 w Avanti
diabkate napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Pomaga zwierzętom gdy zjadamy trashfood sami i nie częstujemy ich Laysami!Włala! Jest i lokowanie produktu nie na siłę 

Tak bardzo na siłę, że zastanawiam się, kto normalny częstuje zwierzęta chipsami + jest to antyreklama Lay'sów + akurat ten konkurs jest z cheetosów. emotka  I przede wszystkim nie jest to odpowiedź na pytanie (chyba że o innym mowa): dlaczego warto pomagać zwierzętom? emotka

No dobra, już wypluj tego kija, którego połknęłaś, bo traktujesz forum zbyt poważnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

anaesth

#6835436 Napisano: 04.01.2022 20:42:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
marfiusza napisał(a):

Może jakaś mała nagroda na zachętę? emotka

Może być też duża, to i zachęta będzie większa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6835433 Napisano: 04.01.2022 20:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Dobra, to zapytam, a co mi tam emotka Ile ślecie/macie zamiar słać zgłoszeń na Cheetos że każdy chce kupić kody? W ilościach hurtowych? Czy cheetosów nikt nie lubi i nie przełknie 1,2,3 paczek  emotka  

Jedno do dwóch zgłoszeń na etap  , na pewno nie więcej - po pierwsze zawsze tyle wysyłam - nie grywam hurtowo, jak ma wpaść to wpadnie, a po drugie entuzjazm cheetosowy u nas jest znikomy , a po podwójnym zapotrzebowanie na takie "rarytasy" spadło do zera. Tak więc biorąc pod uwagę słabe zużycie i moją osłabioną  "potencję" emotka  zagrożeniem nie będę  emotka

Ja tak samo. Nagrody fajne, bo kasa zawsze się przyda, ale oprócz kodów trzeba mieć jeszcze... pomysł emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6835363 Napisano: 04.01.2022 16:22:35 w Czy informują/ informowali?
diabkate napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Tyskie już skończone?

Na pewno nie, bo w Sylwestra mieli awarię i dopiero teraz to ogarniają.Nie wiem, do którego dnia wyłonili zwycięzców.

Dajesz sobie rękę uciąć, że nie stwierdzili "a, pie*rzyć to, wylosujemy, poinformujemy i zlecenie z czapy!"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6835362 Napisano: 04.01.2022 16:20:42 w Avanti
incendio12 napisał(a):

Ale może to i dobrze, bo pytania konkursowe są wyjątkowo niekorzystne, przynajmniej w mojej opinii emotka  Więc dużej konkurencji nie zrobię, max 1-2 zgłoszenie na etap emotka  

Mi też niezbyt pasują te pytania. Generalnie konkursy Avanti mi nie podchodzą - pewnie dlatego wygrywam u nich raz na ruski rok... Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6834973 Napisano: 02.01.2022 18:22:53 w co chcielibyście wygrać?
anaesth napisał(a):

Afirmacje-plan wygranych na 2021 rok:
- mąż sobie zażyczył Playstation 5 lub X-box Series X, iPhone 12 i wycieczkę do ciepłych krajów (a niech sam zacznie grać i sobie wygra, phi emotka )
- bony do Smyka i fajne zabawki dla córki
- hulajnoga elektryczna
- Thermomix i niezmiennie depilator IPL
- bony do Euro/Media Markt/Mediaexpert w dużej ilości albo o dużym nominale emotka
- bony do sklepów spożywczych, bo takie zawsze się przydadzą
- gotówka też zawsze spoko emotka
A największe moje marzenie to duża, główna nagroda, np. 10 tysięcy u Smolara - i nie chodzi tylko o pieniądze, ale przede wszystkim o to, żeby poczuć te emocje i zostać w końcu docenionym za swoją twórczość. emotka

- mąż trochę zawiedziony, nie wygrałam mu sprzętów i "musiał" sobie kupić PS5 i iPhone 12 mini emotka
- walizka Nivea baby, książeczki, zabawki, łącznie 700zł do Smyka
- hulajnoga się trafiła, ale tylko dziecięca... ostatecznie kupiliśmy "dorosłą" Xiaomi i jesteśmy zadowoleni
- Thermomix pozostaje w sferze marzeń, depilator za to już nie będzie potrzebny, bo chodzę na laser emotka
- wpadł jedynie kod na 500zł do MediaExpert od T-Mobile, którym zapłaciliśmy częściowo za hulajnogę emotka
- tu było całkiem spoko emotka
- 5000zł od Smolara, 500zł od Avanti - jest dobrze emotka
No i można powiedzieć, że marzenie o wygranej u Smolara spełniło się. Informację o wygranych 5 tys. otrzymałam 2 godziny po odebraniu od dewelopera kluczy do mieszkania, więc od razu znalazłam zastosowanie dla tych pieniędzy. Emocje będę jeszcze długo pamiętać i po cichu liczę na to, że poczuję je jeszcze kiedyś emotka

Nie mam konkretnych planów na 2022. Głównie dlatego, że nie gram już tak dużo, jak jeszcze rok temu. Na pewno przydałyby się:
- robot kuchenny z prawdziwego zdarzenia
- gotówka w każdej ilości
- karty przedpłacone, bony do sklepów spożywczych i ubraniowych
- jak zwykle bony do Smyka
- voucher do biura podróży albo do SPA, bo bardzo potrzebuję odpoczynku
- jeśli trafi się auto, to też się nie obrażę emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6834971 Napisano: 02.01.2022 17:57:09 w Nasze wygrane w minionym roku
Prywatnie to był trudny rok, ale konkursowo - najlepszy jak dotąd (gram od 3 lat). W lutym wróciłam do pracy po macierzyńskim, a od czerwca pracuję coraz więcej... Siły brakuje, a wolny czas miewam tylko późnymi wieczorami. Przestałam grać o kolejne głośniki, słuchawki i inne rzeczy, które nie są mi potrzebne do szczęścia. Celowałam głównie w nagrody, które potencjalnie mogłyby wyposażyć nowe mieszkanie (niedługo przeprowadzka!) i... wyszło całkiem nieźle emotka
Marzyłam o konkretnym modelu wypasionej pralki i udało się ją wygrać. Za to o suszarce bębnowej nie śmiałam marzyć, a też się udało! Wpadł robot sprzątający, voucher na meble i 5000zł w gotówce - główna od Smolara, czyli podwójne szczęście, które dało mi kopa motywacji i pozwoliło kupić wymarzoną kanapę do nowego salonu.
Następny rok raczej nie będzie obfitował w nagrody, bo już od sierpnia gram bardzo mało i pewnie tak zostanie. Połączenie bardzo wymagającej pracy, domu, dziecka, doszkalania się i konkursów jest ciężkie - doba jest za krótka, a człowiek jeszcze chce się wyspać emotka

Podsumowując:
- gotówka: 5520zł
- bony/vouchery/karty przedpłacone: 10560zł
- pralka, suszarka bębnowa, robot sprzątający, hulajnoga elektryczna (niestety dziecięca - sprzedałam)
- sporo zestawów produktów (kosmetyki,oliwy)
- gadżety do mieszkania (np. zestaw noży w bloku, garnkiGerlach, drukarka)
- mnóstwo drobnicy typu skarpety, słodycze, zabawki, Xbox passy, walizka Nivea dla córci
Łącznie 107 nagród o wartości ok. 32.200zł. Przy (zazwyczaj) 1-2 zgłoszeniach na konkurs i braku szczęścia w loteriach, to chyba niezły wynik emotka

W 2022 życzę sobie i Wam, żeby konkursy pozwoliły spełnić nasze najskrytsze marzenia emotka I zdrowia! Bo jak się jest zdowym, to wymyślanie kreatywnych odpowiedzi idzie zdecydowanie lepiej emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6834532 Napisano: 30.12.2021 18:10:18 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

Dziękuję Wam za miłe słowa emotka  Chociaż dalej siedzę i kombinuję, co to może być... Jeszcze listonosz tak nabazgrał numer przesyłki, że nie mogę wyszukać jej w systemie i sprawdzić skąd jest... może ktoś z Was będzie potrafił to odczytać? 

Ja też ostatnio nie mogłam znaleźć w systemie przesyłki po numerze wpisanym przez listonosza emotka I też rozmyślałam, co to za list, bo przyszedł na adres, pod którym jeszcze nie mieszkam, na drugim końcu miasta. Okazało się, że to faktura za montaż mebli... Bo przecież nie można było wysłać mailem emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6834499 Napisano: 30.12.2021 16:13:35 w Avanti
diabkate napisał(a):

anaesth napisał(a):

diabkate napisał(a):

O. I o to mi chodziło! Na pw się nikomu nie pcham, bo to by było chyba zbyt nachalne. Ogólnie zadane pytanie nie stawia nikogo (poza mną) w niekomfortowej sytuacji. Poza tym chciałam po prostu ogólnych odpowiedzi. Nawet to, że z doświadczenia ktoś może powiedzieć, że nie ma reguły byłoby dla mnie wystarczającą opinią. emotka  I tak tydzień się zbierałam, żeby o to tutaj zapytać, co dopiero jakbym miała do kogoś prywatnie pisać.emotka

Spoko, nie przebijesz jednego gościa, który wypocił długie błagania o gotowce i wysyłał do wielu osób z forum na zasadzie "kopiuj+wklej". Jak dostał ode mnie podstawowe porady, to nie podziękował, tylko za jakiś czas znów napisał żal-PW, bo on nic nie wygrywa i chce znać receptę na wygranie wszystkiego, co się da wygrać. Mógł zacząć na przykład od zgłębienia ortografii i interpunkcji, ale widocznie uznał, że to nie jest klucz do sukcesu emotka A tak poza tym, to na forum jest mnóstwo uprzejmych osób, które chętnie pomogą, ale pytanie, czego oczekujesz od konkursów. Po 3 latach (wiem, że to nie tak dużo i dalej jestem żółtodziobem) chyba dojrzałam do tego, żeby grać totalnie dla frajdy i traktować "rozgryzanie" agencji jako skomplikowaną zagadkę emotka

No nie, o to bym nie poprosiła nikogo, chyba że zależałoby mi jedynie na korzyściach majątkowych. emotka  Nie chcę, żeby ktoś mi zdradzał swoje sposoby na wygrane czy że np. Avanti lubi jak się co 4 słowo pisze, jakiż to wspaniały jest konkursowy produkt, bo nie czułabym wtedy, że ja coś osiągnęłam. Wolę pisać to, co naprawdę myślę, jedynie forma przekazu jest dla mnie problematyczna. Teraz już wiem, że nie trzeba się wcale wysilać na żadne wyniosłe teksty, które w moim mniemaniu są lepsze od prostych słów, bo moje zdanie ma akurat najmniejsze znaczenie podczas oceny zgłoszenia.

Co do oczekiwań... W tej chwili to chyba kwestia tego, że za wyznacznik swojej wartości podstawiłam wygrane w konkursach. Wiadome - loteria to zwykłe szczęście, ale jak już trzeba coś napisać, to jednak gdy się długo nic nie wygrywa można różne rzeczy o sobie pomyśleć. Przynajmniej ja tak mam, ale to zapewne dotyczy wielu osób, które dopiero co zaczynają próbować swoich sił. Tak więc zdarzyło się, że zapychałam się chipsami czy chrupkami powtarzając sobie w głowie, jaka to jestem beznadziejna, że nie umiem napisać czegoś, co się spodoba KOMUŚ (bo przecież nawet nie wiem, kto to tam ocenia, nie znam ludzi, a jednak od ich opinii uzależniłam moją samoocenę). Wiele przede mną, jak widać. emotka

Dzięki za odpowiedzi! emotka  

Nie jestem specjalistką od konkursów, ale mogłabym napisać całe wypracowanie na temat tego, jak granie zmienia człowieka i jego podejście do życia i do samego siebie emotka Wiadomo, że fajnie jest być docenionym, ale pamiętaj, że w kreatywnych też jest element losowości - nigdy nie wiesz kto i jak ocenia odpowiedzi. Poza tym jak przeczytasz sobie za jakiś czas swoje zanotowane zgłoszenia, którymi nie wygrałaś, to się pukniesz w czoło i spalisz ze wstydu, że pisałaś takie gnioty i liczyłaś na nagrodę emotka No, przynajmniej ja tak mam, ale może ktoś jeszcze potwierdzi na swoim przykładzie? emotka Spoko, rozkręcisz się, wyrobisz własny styl i będziesz wygrywać, ale pamiętaj o tych sinusoidach - raz zgarniasz 3 porządne nagrody pod rząd, raz masz miesiąc posuchy i chcesz rzucić to w cholerę, odgrażasz się, że idziesz na konkursową emeryturę, a potem CYK, główna emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6834487 Napisano: 30.12.2021 15:46:21 w Avanti
diabkate napisał(a):

O. I o to mi chodziło! Na pw się nikomu nie pcham, bo to by było chyba zbyt nachalne. Ogólnie zadane pytanie nie stawia nikogo (poza mną) w niekomfortowej sytuacji. Poza tym chciałam po prostu ogólnych odpowiedzi. Nawet to, że z doświadczenia ktoś może powiedzieć, że nie ma reguły byłoby dla mnie wystarczającą opinią. emotka  
I tak tydzień się zbierałam, żeby o to tutaj zapytać, co dopiero jakbym miała do kogoś prywatnie pisać.emotka

Spoko, nie przebijesz jednego gościa, który wypocił długie błagania o gotowce i wysyłał do wielu osób z forum na zasadzie "kopiuj+wklej". Jak dostał ode mnie podstawowe porady, to nie podziękował, tylko za jakiś czas znów napisał żal-PW, bo on nic nie wygrywa i chce znać receptę na wygranie wszystkiego, co się da wygrać. Mógł zacząć na przykład od zgłębienia ortografii i interpunkcji, ale widocznie uznał, że to nie jest klucz do sukcesu emotka
A tak poza tym, to na forum jest mnóstwo uprzejmych osób, które chętnie pomogą, ale pytanie, czego oczekujesz od konkursów. Po 3 latach (wiem, że to nie tak dużo i dalej jestem żółtodziobem) chyba dojrzałam do tego, żeby grać totalnie dla frajdy i traktować "rozgryzanie" agencji jako skomplikowaną zagadkę emotka Wyświetl w wątku >>