Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anaesth

anaesth

#6816991 Napisano: 25.10.2021 16:05:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

o w Nestlé plecaczka przysyłają? 

Wydaje mi się, że jeszcze nie zaczęli nawet wysyłać.

Mam info o nadaniu DPD plecaka wygranego w pierwszym dniu loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6816546 Napisano: 22.10.2021 15:02:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dno i kilometr mułu. Tak źle, to jeszcze nigdy nie było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6816369 Napisano: 21.10.2021 18:18:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Serio, skarpety z YemGo to nie jest szczyt moich marzeń. Co za denny miesiąc! Wyświetl w wątku >>
1 angelsoul 0

anaesth

anaesth

#6815734 Napisano: 18.10.2021 21:55:23 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czekam, aż jakaś porządna nagroda uratuje honor października, bo jak na razie 3 nagrody na koncie i to sama drobnica. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6815309 Napisano: 16.10.2021 10:47:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś wygrał wogóle w piątnicy? Wysłałam już tyle paragonów i nawet 10zl nie wygrałam!  emotka

Już nie mam siły do tej loterii, ciągle pudła. Na domiar złego w moim Lidlu nie ma już "lidlowego" mleka bez laktozy, jest tylko to z Piątnicy i kosztuje 4,29zł. Żenada. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6815036 Napisano: 14.10.2021 20:27:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie pytanko do doświadczonych emotka . Czy jest sens grać w loteriach bramkowych w późnych godzinach popołudniowych i wieczornych? Np. o 18? O 22? Niby nie powinno to mieć znaczenia, ale mam poczucie, że pewnie już nagrody dziennie zostały rozdzielone we wcześniejszych porach dnia. Jakie są Wasze doświadczenia na tym polu?

Dlatego trzeba dokładnie przeczytać w jakich godzinach otwarte są bramki  tak jak w Kole Fortuny ciasteczkowej od  9 do 19.Nie ma rady trzeba studiować regulaminy.A w tych całodobowych strzelasz kiedy chcesz i tyle.

Dodam od siebie, że nie każda strona sama blokuje dodawanie zgłoszeń poza godzinami otwarcia bramek (np. loteria Zozole Smolara blokuje, szacun za to) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814942 Napisano: 14.10.2021 14:26:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
angel24 napisał(a):

Zapytam jeszcze raz, czy wysyłali nagrody z konkursu Monster Dealz?

Plecak dotarł bodaj 05.10. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814806 Napisano: 13.10.2021 21:22:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dwaburekoty napisał(a):

Stawiacie na duże zainteresowanie konkursem Jagermeistra? Próg wejścia wysoki, produkt promocyjny raczej nie jest produktem codziennego uzytku, konkurs, w którym mi osobiście większość pytań nie pasuje, interesujące są tylko nagrody tygodniowe i miesięczne....

Myślę, że zainteresowanie powinno być mniejsze, niż w poprzednim ich konkursie z PS5, bo wtedy tej konsoli nie szło kupić i była łakomym kąskiem emotka Może już się ludzie tak nie rzucają na nią, zwłaszcza, że produkt drogi i nie każdemu smakuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814664 Napisano: 13.10.2021 12:17:32 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smyk/Gerber z ostatniego tygodnia loterii. Czekam jeszcze na bon z ostatniego dnia emotka   Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

anaesth

#6814663 Napisano: 13.10.2021 12:15:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Lubella ITM - ach, te opisy na paragonie emotka olać czy dołączacie paragony z produktami na zdjęciu?

Lidl - opis w stylu „makaron spaghetti”, ale opisy mają pewnie takie same w całej sieci, więc się nie przejmuję. emotka

(Będę się martwić, jak wygram, czyli nie będę się martwić wcale… Ach, Amooco… jak was rozgryźć?!) Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814519 Napisano: 12.10.2021 15:39:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bramki emotka  A wystarczyłby jeden skromny Xbox pass od Nestle. Naprawdę tak dużo wymagam? emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

anaesth

#6814412 Napisano: 12.10.2021 09:46:45 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

anaesth napisał(a):

kluskaziemniaczana napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy tylko ja nie dostałam dziś ani nie mam info w aplikacji o nadaniu 1000zł do Martes? emotka

Ja nie dostałam nic, czekam na moje 2000 emotka

Może sprawdź skrzynkę na listy... Właśnie znalazłam mój bonik. Na zewnętrznej kopercie nie było numeru telefonu (kurier nie mógł zadzwonić), a na wewnętrznej numer miał 8 cyfr, zamiast 9 - dlatego nie miałam powiadomienia w aplikacji. Ciekawe, czy agencja jest z siebie "proud", skoro są tacy "pride and glory" emotka

A, zastanawia mnie jeszcze to, że na karcie nie ma informacji, że można nią płacić tylko za produkty Adidas i Reebok. Jedynie wykreślili info o płatności w sklepie internetowym i nie podali do niej pinu.

Są dokumenty zwrotne do podpisu? Bo nie wiem czemu, ale kurier zostawił mi swój numer telefonu w skrzynce.

Nie było dokumentów zwrotnych. 
Info o zakupach online jest wykreślone, bo bony musiały być kupione stacjonarnie, a według regulaminu karta kupiona stacjonarnie = zakupy stacjonarnie. 
W tym tygodniu planuje podejść do sklepu, żeby sprawdzić datę ważności - reg. konkursu mówił o końcu roku, a reg. kart - 12 miesięcy od daty wydania. 
Dopytam czy jest też jakaś blokada na inne marki. Wątpię. 
Co do braku pin, może przy płaceniu tylko skanowany jest kod? 
A kwotę chyba nie trzeba wydać całej od razu?

I jak, udało Ci się zrealizować bon? Obowiązuje tylko na te dwie marki?

edit: sama sobie odpowiem emotka  Bezproblemowo zapłaciłam za artykuły innych marek. Karta jest ważna dużo dłużej, niż do końca roku (teraz nie pamietam do kiedy, ale mam zanotowane). Można płacić wielokrotnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814254 Napisano: 11.10.2021 13:42:27 w Wkurza mnie...
29renata napisał(a):

domika napisał(a):

Wkurza mnie Chorten. 6 sklepów w moim mieście w ŻADNYM nie ma Nałęczowianki emotka

U mnie w żadnym Livio też nie ma Nałęczowianki.

Taa, też już o tym pisałam w tym wątku. Fajnych konkursów jak na lekarstwo, a jak już się trafi jakiś sensowny, to ciężko o paragon.  Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6814054 Napisano: 09.10.2021 21:08:08 w NA CO CZEKAMY?
11.10 wybór "Kosmos kobiet" Rossmann
do 13.10 (04.10 - 08.10 + 5d.) - „Jeden prosty krok do redukcji cholesterolu" Auchan tel/sms/e-mail
do 13.10 (06.10 + 7 dni) "Więcej za mniej" ITM sms
do 15.10 (13.10 + 2dr) Captain Morgan Biedronka @
do 15.10 (20 dr od 20.09) Wyborowa w Żabce @
do 15.10 Lechendy kręci muzyka -@ 2 stopień, tel. - 1 stopień
do 19.10 "Czysta gra" Eurosklep
do 25.10. (wybór do 18.10) „DLA FANÓW FUNU” e-mail
do 04.11 (25.10 + 7 dr.) Garnier Super-pharm sms
do 18.11 (31.08 + 60dr) Orange VIII  tel i mail Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6813800 Napisano: 08.10.2021 11:17:30 w co chcielibyście wygrać?
inska napisał(a):

inska napisał(a):

inska napisał(a):

inska napisał(a):

W 2021 roku chciałabym wygrać jakiś fajny głośnik i całą półkę książek.

mój plan połowicznie wykonany - mam głośnik więc chciałabym wygrać książki, dużo książek, i jeszcze więcej książek - mogą być bony do empiku (oczywiście wydam na książki)

W życiu nie pomyślałabym, że moje plany tak szybko się zmienią - zdobyłam (wygrałam i dostałam same ksiażki oraz vouchery do empiku) w liczbie 17 sztuk.
Zatem zmiana planów --> kolejny cel to rower emotka

Dzisiaj wreszcie upragniony rower wygrany, już właściwie koniec sezonu - ruszę na nim wiosną emotka
Kolejne marzenie konkursowe do realizacji to sprzęty kuchenne- tzw. małe agd chciałabym wymienić na nowe

Świetnie się czyta takie posty emotka  Dajesz nadzieję! emotka

To ja proszę los o robota kuchennego/mikser planetarny z prawdziwego zdarzenia. Taki z nakładkami do tarcia warzyw i mielenia mięsa. Będzie idealny do mojej nowej kuchni emotka
A poza tym po prostu chciałabym często wygrywać emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6813583 Napisano: 07.10.2021 12:07:16 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

O, jak mnie, kurde, wkurzają oszuści i krętacze!  emotka
Uczciwi budowlańcy to chyba dziś gatunek niespotykany.  emotka
Aha, i przedłużająca się choroba też mnie wkurza.  emotka

Odebraliśmy 3 miesiące temu mieszkanie od dewelopera. To, co tam zastaliśmy, woła o pomstę do nieba. Brak kątów, brak pionów, beton na podłogach kończy się z pół centymetra od ścian, brak wywietrzników, szyby w oknach porysowane, jedna ściana tak krzywa, że nie wiem jak ułożymy panele w tym pokoju, zniszczone parapety zewnętrzne, kable idące tuż pod tynkiem… mogę tak wyliczać bez końca. Najlepsze jest to, że w umowie deweloper obiecuje, że wszystko będzie wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną. To ma być sztuka?! Jakbym ja w swoim zawodzie zrobiła coś niezgodnie ze sztuką, to zaraz by mi zabrali prawo wykonywania zawodu. A w budowlance wszystko jest zamiecione pod dywan,
bo nikomu nie chce się procesować. Szybciej nam teść- wykończeniowiec zrobi poprawki. Jak przyszedł budowlaniec równać pion pod ościeżnicę, to miał ze sobą starą deskę zamiast poziomicy. Nawet nie wziął drabiny! A najgorsze jest to, że kierownik budowy sam powiedział, że mało kto przychodzi do pracy trzeźwy. No dzięki… Ale co zrobić? Wynajmujemy małe mieszkanie, dziecko ma półtora roku, mamy dość ciasnoty i chcemy się w końcu stąd wynieść na swoje emotka Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6813238 Napisano: 06.10.2021 10:13:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewaewci napisał(a):

Czy ktos juz otrzymal zestawy szkolne z Nestle?

Wygrałam w pierwszym dniu i nie mam ani weryfikacji, ani nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anaesth

#6813017 Napisano: 05.10.2021 11:13:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
100zł do C4 z Velvet. Nie dane mi wygrać mikser planetarny… Wyświetl w wątku >>

anaesth

#6812775 Napisano: 04.10.2021 12:15:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
iwona0103 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

165 nagród i żadna moja za mega dopracowane zgłoszenie z be-kind?  emotka
jeśli wybór był jak w redbullu to ok, bo w losowaniach nie wygrywam, ale jeśli uczciwie wybierali to mi smutno

ooo i jeszcze wedel c4... liczyłam na lepszą nagrodę a nie mam nawet kubka  emotka

chyba tegoroczne wygrane namieszały mi w głowie.. czas zejść na ziemię  emotka

Oo, mam podobnie. Do lipca włącznie szalałam z wypasionymi nagrodami i chyba wyczerpałam limit szczęścia na ten rok. Teraz zbieram samą drobnicę, chociaż okazuje się, że kubek z Wedla też nie jest mi pisany…

Ale wierzę, że październik jeszcze mnie pozytywnie zaskoczy emotka  Może jutro, wąteczku? Ty wiesz o czym konkretnie marzę… Wyświetl w wątku >>