Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika caramela

caramela

#6689335 Napisano: 11.03.2020 22:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zwyciezczyni napisał(a):

ivanotta napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

ivanotta napisał(a):

i co z rimmelem dzisiaj? nadal nie ma zwrotek  emotka ?

były kilkanaście i kilkadziesiąt minut temu. obecnie znowu brak emotka

wysyłam z play i cisza emotka

aaa, nie pomyślałam, że to może być sieć, myślałam, że globalnie. tmobile były, a orange teraz klops.

z play o 20:35 były, plus 22:55 brak Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6689298 Napisano: 11.03.2020 20:13:40 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

Widzę, że u Ciebie jeszcze lepiej niż u mnie emotka Przytulaski emotka

emotka emotka I, żeby było śmieszniej, powiedziano nam te kilka tygodni temu, że dzieci przyjmą tylko wtedy, kiedy lekarz napisze każdemu oświadczenie, że mogą do przedszkola chodzić, bo są całkowicie zdrowe. emotka Nie pojechałam oczywiście ze zdrowym Malcem do przychodni, bo tam roi się od chorych i jeszcze by się czymś  zaraził, bo na razie jest całkiem zdrowy.  emotka  Pomieszanie z poplątaniem. Ale cóż, wytyczne to wytyczne. Jednak masz całkowitą rację, szkoły sobie wprowadzają samowolkę, rząd wyraźnie mówił, że każde dziecko, którego rodzice pracują, ma mieć zapewnioną opiekę w godzinach lekcyjnych.  emotka

To ja może troszkę innaczej... przynajmniej starają się coś robić, aby zapobiec rozprzestrzenianiu się tego wirusa, no i jakby nie patrzec też o dobro dzieci chodzi, ale co mnie po prostu w.k.u... to nieodpowiezialnosc niektórych, wydawałoby się "dorosłych". Z informacji wiem, że jedna babeczka, którą dobrze kojarzę pojechała zagranicę, ba bo dorosły syn z małym dzieckiem chciał sobie pojeździć na nartach, a ona nie wiem po co tam, ale ok, jej życie, jej sprawa, tylko w poniedziałek wraca do pracy. I dzis podsłyszane na mieście... W skrócie Gosc jeździł sobie do Włoch, po kilka razy, ludzie w pracy się bali, a on ma to gdzieś i idzie sobie normalnie na zakupy... I z tego co zrozumiałam, nie były to konieczne wyjazdy. Tylko potem zdziwienie, że to się tak rozprzestrzenia.... Rozumiem nie dac się wzariowac, ale jesli można świadomie uniknąć zagrożenia to po co się w nie pachac? Wyświetl w wątku >>

caramela

#6689201 Napisano: 11.03.2020 13:24:37 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

la-princessa napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie w internecie da się kupić żel antybakteryjny do rąk za normalną cenę? Przeszukałam sklepy, apteki, drogerie i wszędzie pustka. Do tej pory nie śledziłam zbytnio tej afery z powodu koronawirusa i nie spodziewałam się, że faktycznie wszystko wykupione, a potrzebuję żelu do innego celu. Trochę się wkurzyłam, bo widzę, że wszystko masowo wykupione i wylądowało na Allegro z ogromną przebitką, a nie mam zamiaru sponsorować takich naciągaczy, którzy żerują na ludzkim strachu i żel, który zawsze był po 5 zł, sprzedają za 30... 

Hmm, a nie da się zamówić online w Rossmannie z odbiorem w drogerii?

Niestety nie. Nie wiem jak to działa. Bo choć w drogerii jest to na stronie nie ma informacji o dostępności lub nie można zamówić online.

Wieczorem zamówiłam Carex, zapłaciłam kartą, rano o 9,15, dostałam info, że zamówienie niepełne. Chodziło właśnie o Carex, który w mojej drogerii był, niby,  w dużej ilości.a w rzeczywistości go nie było, bo chyba się nie rozpłynął.  emotka
Różnicę mają mi zwrócić do 14 dni, wolałabym Carex.

Z tego co mi wiadomo to produkty na zamówienia online są brane z sali. Więc pewnie zdązyły się sprzedac zanim zamówienie zostało skompletowane. Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6688236 Napisano: 06.03.2020 07:16:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słyszał ktoś czy Plus robi jakąś  akcje promocyjną na dzień kobiet?  Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6688220 Napisano: 05.03.2020 22:49:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku odczaruj mojego pecha, proszę.... Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6687844 Napisano: 04.03.2020 16:15:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

caramela napisał(a):

Kupiłam w Biedronce żywiec zdrój z etykietą z Krainy lodu, ale na paragonie mam woda żzdrOJ0,5l myślicie, że w razie wygranej uznają takie coś, czy sobie lepiej odpuścic emotka

Uznają, ślij bez obaw emotka

Dzięki dziewczyny za rady ;D Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6687836 Napisano: 04.03.2020 16:11:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

caramela napisał(a):

Kupiłam w Biedronce żywiec zdrój z etykietą z Krainy lodu, ale na paragonie mam woda żzdrOJ0,5l myślicie, że w razie wygranej uznają takie coś, czy sobie lepiej odpuścic emotka

Też miałam z biedronki z opisem, który nic nie mówił. Ale masz 0,5 więc ja bym grała. 

Masz rację emotka Smolar i tak mnie omija szerokim łukiem, wiec ewentualnie wtedy będę się martwic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6687833 Napisano: 04.03.2020 16:05:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kupiłam w Biedronce żywiec zdrój z etykietą z Krainy lodu, ale na paragonie mam woda żzdrOJ0,5l myślicie, że w razie wygranej uznają takie coś, czy sobie lepiej odpuścic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6687183 Napisano: 02.03.2020 13:50:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

nswe69 napisał(a):

Milka może być batonik oreo ? nie widzę wymogu darkmilk

Chyba wszystkie produkty Milka z wyłączeniem lodów, serków i jogurtów.

Trzeba kupic w jakimś konkretnym sklepie? Niestety nie mam możliwości teraz poczytac regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6686766 Napisano: 29.02.2020 20:27:16 w SZUKAM....
antylopia napisał(a):

czy przychodzą Wam zwrotki Tesco Milka?

tak. wysłałam ok 15 min temu i zwrotka była Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6686764 Napisano: 29.02.2020 20:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie, może ktoś mi podpowie... Co zrobic w przypadku, gdy w konkursie milki w Tesco w zamiast numeru transakcji wpisałam nr paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6685461 Napisano: 24.02.2020 17:26:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lindt ;( nawet czekolady... Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6683622 Napisano: 17.02.2020 11:46:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Jak Amooco trzyma się terminów informowania? Zdarza im się informować wcześniej?

Obstawiam czwartek. Oni dosc szybko informują. 

Masz na myśli Kubuś Lewiatan? Jak dobrze pamiętam, organizowali tez w Lewiatanie z Kubusia   (maskotki do wygrania były) to informowali juz następnego dnia, ale tu są inne nagrody wiec pewnie więcej zgłoszeń emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6682860 Napisano: 14.02.2020 16:23:11 w Połączenia nieodebrane
caramela napisał(a):

Nie wiem gdzie napisać, wiec może tutaj. Uważajcie na numer +685 8341086. Wg informacji z netu, jest to oszustwo-pułapka kosztowa. Kierunkowy z Samoa... właśnie przed chwilą dzwonił na mój numer konkursowy 

Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6682056 Napisano: 12.02.2020 14:27:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio żadne konkursy mnie nie lubią, i te tutaj i te związane z pracą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6679883 Napisano: 04.02.2020 19:21:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

caramela napisał(a):

Czy przychodzi Wam potwierdzenie z Heinz-Biedronka na maila?

nie

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6679881 Napisano: 04.02.2020 19:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przychodzi Wam potwierdzenie z Heinz-Biedronka na maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6675881 Napisano: 21.01.2020 18:04:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mamuska085 napisał(a):

No do emotka nie mogę rozgryźć Fantasia emotka emotka emotka chyba im bardziej się staram tym lipa wychodzi emotka

Ja też, nie mam już pomysłu jak ją ugryźc... Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6675818 Napisano: 21.01.2020 15:59:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie, czy można już kupować hochland promocyjny czy lepiej czekać do dnia rozpoczęcia loterii?  Wyświetl w wątku >>
0 0

caramela

#6675179 Napisano: 19.01.2020 21:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś też nie może wysłać zgłoszenia Nestlé?  Wyświetl w wątku >>
0 0