Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7318942 Napisano: dzisiaj o 12:07:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Eventim 100 sprzedam za 60 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318933 Napisano: dzisiaj o 11:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

bianka33 napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Nie, nie jest tak, nie patrzą na żadne historie graczy, kilka razy wygrałam tam 2 stopień i miałam potem zmieniony z 2 na 1. Była też informacja, że taka decyzja zapadła w dniu pierwotnych obrad. Sami sobie nakręcacie te teorie spiskowe 🤣 ba, kiedyś nawet pomyliłam numer paragonu w Karlsbad, więc już całkiem powinnam mieć "złą historię" 🤣

A jest tu ktoś kto wygrał główną nagrodę w pierwszym powiadomieniu? Bez magicznego przeskoczenia z niższego stopnia na wyższy?

Tak są takie osoby Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318892 Napisano: dzisiaj o 10:04:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

Nie oszukujmy się, z nami jest trochę tak: Nie wydadzą w ogóle nagrody - źle, wydadzą komuś innemu - źle. I tak "źle" będzie do czasu aż ta nagroda nie trafi do mnie. Wtedy to już bez względu na okoliczności wszystko będzie jak się należy 😏.

Ooo wlanie tak!!emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318887 Napisano: dzisiaj o 09:56:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa….

A jeszcze się mailowo wykłócałam, że to ten prawidłowy i o co im chodzi emotka )))) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318885 Napisano: dzisiaj o 09:52:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Też mi się tak wydaje, że mają listę odpowiedzi uszeregowaną od najlepszych i jak ktoś nie przejdzie weryfikacji to ta osoba wypada, a wszyscy niżej lecą o 1 miejsce w górę

pikawka napisał(a):

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne.

Biorąc pod uwagę, że po zakończeniu konkursów Karlsbada zawsze kilka osób nagle się orientuje, że wpisało nie ten numer z paragonu, co trzeba - mimo, że Karlsbad i przy formularzach i w regulaminie wskazuje, o jaki nr chodzi... wcale mnie rezerwa nie dziwi.

Poza tym: jeśli agencja chciałaby kombinować z listami laureatów, mogłaby przecież po prostu nie informować o rodzaju przyznanej nagrody.

Miałam sytuację z Karlsbad, że wygrałam 1000 zł i miałam negatywną weryfikację. Z mojej winy oczywiście bo odesłałam nie ten paragon nie wiem jakoś się zakręciłam. Ale byli w porządku, odesłałam natychmiast ten prawidłowy i nagrodę dostałam.  Ja nie powiem o nich złego słowa…. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7318881 Napisano: dzisiaj o 09:40:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ja dobrze rozumuję, że Karlsbad oszukuje i z konkursów robi sobie loterie? Tzn. informuje wszystkich, że wygrali nagrodę niższego rzędu, a jak otrzyma dane, to nagle niektóre osoby dostają nagrodę wyższego rzędu… Trzeba chyba im „delikatnie” napisać o tych „losowaniach danych osobowych”… O „legalności” tego procederu.

Wydaje mi się że tak właśnie u nich jest, i to nie pierwszy przypadek, że nagle jest wyższy etap nagrody, jak już zbiorą komplet papierów i danych i zweryfikują historię graczy, po to by główne poszly w ręce tych którzy nie są stałymi graczami

Raczej ktoś przeszedł negatywną weryfikację i wzięli kogoś z niższego rzędu…..  wydaje się to dość logiczne. Wyświetl w wątku >>
2 andii, MDL 0

pikawka

#7318654 Napisano: 03.12.2025 22:37:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Podarujspa na 1000 zł sprzedam za 700

Słuchawki  Apple AirPods Nauszne Orbit 1700 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318518 Napisano: 03.12.2025 15:34:46 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea chyba cellular - bon do Rossman 100 zł, mail przed chwilą Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7318471 Napisano: 03.12.2025 14:05:18 w Czy informują/ informowali?
I co z Sol!flo?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318397 Napisano: 03.12.2025 11:41:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aendrius1 napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs Garage w żabce??

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318322 Napisano: 03.12.2025 09:45:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iarma napisał(a):

Co wy piszecie w tych zgłoszeniach 😭 jakbym się nie starała nigdy nie wygrywam nic z konkursach z odpowiedzią... Czy po prostu robicie wiele zgłoszeń czy jak?

Nie ilość się liczy a z reguły jakość.
Wysyłam standardowo 1 max 3 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7318306 Napisano: 03.12.2025 09:02:30 w Zapowiedzi konkursów
notta napisał(a):

https://www.insta...MW1yZzU0NnZzNWRpdw==

Akurat miałam wyskoczyć po Lexusa po nowym roku, ale skoro jest konkurs to może na dniach podjadę kupić emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7318045 Napisano: 02.12.2025 12:50:55 w Czy informują/ informowali?
Justa-zosia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

bzzzy napisał(a):

czy było wszystko z Cofnij wiek skóry w 2 tygodnie" Rossmann? Mam wrażenie, że tylko główne poszły a kosmetyki jeszcze nie?

Bo tam są 3 tury, 1 stopień poinformowany, bodajże do 4 vouchery, a jeszcze później kosmetyki

Vouchery też poszły pierwszego dnia bo ktoś się chwalił. Tak mi się wydaje.

Ale chyba tylko na yes, czyli 1 stopień. A drugi to do rossmanna. Chyba, że nie zauważyłam czegoś emotka

aaa ok to nazwa voucher mnie zmyliła… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318039 Napisano: 02.12.2025 12:42:15 w Czy informują/ informowali?
Justa-zosia napisał(a):

bzzzy napisał(a):

czy było wszystko z Cofnij wiek skóry w 2 tygodnie" Rossmann? Mam wrażenie, że tylko główne poszły a kosmetyki jeszcze nie?

Bo tam są 3 tury, 1 stopień poinformowany, bodajże do 4 vouchery, a jeszcze później kosmetyki

Vouchery też poszły pierwszego dnia bo ktoś się chwalił. Tak mi się wydaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7318015 Napisano: 02.12.2025 11:57:38 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Babcia proponuje, żebyśmy córce kupili na święta aparat instax lub polaroid. Ktoś ma porównanie, który lepszy? W dobie telefonów opłaca się kupować taki gadżet?

5 min zabawy i nasz od 3 lat leży bez zainteresowania emotka  wg mnie nie warto emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7317887 Napisano: 01.12.2025 20:09:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Podarujspa na kwotę 1000 sprzedam bądź wymienię na coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7317485 Napisano: 30.11.2025 13:52:54 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Voucher Podarujspa na 1000 zł sprzedam za 800

Słuchawki  Apple AirPods Max USB-C Nauszne Orbit

voucher eventim 100 zł - za 60 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7317314 Napisano: 29.11.2025 12:55:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

sarmaj5182 napisał(a):

Kupiłam właśnie 16 saszetek z Jacobs. Chyba nie muszę pisać jak się czułam przy kasie prosząc, aby każda saszetka była nabita osobno 🤡

Mnie kazali kupić jako cale opakowanie.Na jakieś konkursy nabijać nie będąemotka

chyba bym ich wyśmiała i poprosiła o kierownika jak ma jakiś problem i nie chce dać paragonów Wyświetl w wątku >>
1 lidka_ 0

pikawka

#7317292 Napisano: 29.11.2025 10:39:35 w Zdjęcia naszych wygranych

columbit nivea kurier in post Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7317290 Napisano: 29.11.2025 10:38:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2x Kosmetyki nivea od Columbit. Kurier in post  3 sztuki w zestawie emotka pomadka, krem i serum Wyświetl w wątku >>
0 0