Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7297079 Napisano: 14.09.2025 10:33:43 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

Kupię paragon Indykpol Intermarche - chciałabym jeden pojedynczy paragon, nie hurtowy emotka

Kupi mi ktoś:) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7297063 Napisano: 14.09.2025 08:09:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
Eventim 100 zł Heineken Biedronka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7297018 Napisano: 13.09.2025 20:14:46 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Indykpol Intermarche - chciałabym jeden pojedynczy paragon, nie hurtowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296996 Napisano: 13.09.2025 17:55:09 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

Czy ptasie mleczko w lidlu informowali?

Niejaka kumulacja informuje pod konkursem datę przesłania wiadomości do nagrodzonych emotka

dooobra do 15 emotka ))))) miałam zawał!!!!!! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7296995 Napisano: 13.09.2025 17:54:19 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

Czy ptasie mleczko w lidlu informowali?

Niejaka kumulacja informuje pod konkursem datę przesłania wiadomości do nagrodzonych emotka

Że cooooo były wyniki??????  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7296960 Napisano: 13.09.2025 14:37:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Bykybjuz SMS-y z Hebe za wczoraj?

Przed chwilą dopiero przyszły

Ja nie dostałam ale mam w aplikacji do odbioru produkt Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296941 Napisano: 13.09.2025 12:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Bykybjuz SMS-y z Hebe za wczoraj?

Chyba nie.

Aaa weekend też wysyłają? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296762 Napisano: 12.09.2025 14:44:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Luiza37 napisał(a):

luimig napisał(a):

Czy dostał już ktoś Dysona z Garnier Olia?

Właśnie jest powiadomienie o przesyłce przygotowanej przez Columbit, czyli wysyłają Dysony 😉

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296698 Napisano: 12.09.2025 12:37:27 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
luimig napisał(a):

Czy dostał już ktoś Dysona z Garnier Olia?

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296585 Napisano: 12.09.2025 10:01:43 w Czy informują/ informowali?
sweety162 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Skyn serio wczoraj tylko dwie osoby na 100 kart? A dzisiaj cisza?

pudliszki też tylko jedna osobą się bluzą pochwaliła na 70 emotka

A ŁACIATY w Lidl jedna osoba.....

No aż się wierzyć nie chce emotka  bez sensu

a ta osoba nie pochwaliła sie1 stopnia czyli bonem na rower? moze informowali dopiero główne tygodniowe a dzienne dzisiaj albo w poniedzielk- taka mam nadzieje

Tak mysle, ze reszta pójdzie. Ale to informowanie na raty mi nie pasuje… Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pikawka

#7296561 Napisano: 12.09.2025 09:11:43 w Czy informują/ informowali?
ktosiek1 napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Skyn serio wczoraj tylko dwie osoby na 100 kart? A dzisiaj cisza?

pudliszki też tylko jedna osobą się bluzą pochwaliła na 70 emotka

A ŁACIATY w Lidl jedna osoba.....

No aż się wierzyć nie chce emotka  bez sensu Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296327 Napisano: 11.09.2025 14:10:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Czy columbit ma coś takiego jak smolar że można sprawdzić czy jest się laureatem?

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296268 Napisano: 11.09.2025 12:46:26 w Czy informują/ informowali?
tosiaczek777 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Łaciaty Protein poszedł cały?

Wątpię bo był tylko 1 kom o pierwszym stopniu

Mam nadzieję, może dopiero pierwszy dzień poszedł emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7296257 Napisano: 11.09.2025 12:12:02 w Czy informują/ informowali?
Łaciaty Protein poszedł cały? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296229 Napisano: 11.09.2025 11:51:25 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Może dajcie jakąś opcję anonimowego zwrotu, może faktycznie jakieś dziecko zagarnęło i teraz boi się przyznać rodzicom albo rodzice wiedzą i nie chcą się wychylać, żeby nie mieć kłopotów. Czasami tak z ludźmi bywa. Puścicie info po tych, którzy tam byli, że jak ktoś ma, a boi się oddać to jest taka i taka forma anonimowego zwrotu.

Wiesz co jak ktoś by chciał to by podrzucił gdzieś i tyle, tak mi się wydaje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296216 Napisano: 11.09.2025 11:11:00 w Wkurza mnie...
jomico napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aż zadzwoniłam do m z tą sensacyjną wiadomością emotka  ale m już bardziej sceptyczny, mówi żeby tak i nie bo pilot jest sparowany z pompą, bateria hmm może jeszcze trzymać misję, że jeśli to max do jutra emotka  w domu sirzadzilam tym Bluetooth i nic ja nawet nie kojarzę żeby mi się to kiedykolwiek wyświetliło emotka

Szukam po prostu jakiegoś pomysłu, żeby pomóc to zlokalizować, zupełnie nie wiem czy to zadziała. Wydaje mi się, że nawet jeśli pilot jest sparowany z pompą to na liście powinen się wyświetlać. Np. pomimo, że ja jestem połączona z głośnikiem to w telefonie męża on się wyświetla na liście dostępnych urządzeń. Jeśli macie kogoś znajomego z tą pompą to może zapytać go czy widzi pilot na liście urządzeń pomimo tego, że jest połączony z pompą? Wtedy będzie wiadomo czy to w ogóle dobry kierunek. Jeśli tak to wtedy trzeba się przejść w te wszystkie okolice i szukać czy gdzieś się nie wyświetli. Samochód, garaż, podwórko, okolice domu kultury, sala gdzie były urodziny. Ja bym pewnie podjechała też do domu każdego dziecka 🙈😎

napisalsm właśnie do znajomej, której  córka ma taką samą pompę, niestety nie wyświetla się nic emotka

Szkoda emotka

A OLX przejrzałaś lokalny?

nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296215 Napisano: 11.09.2025 11:10:17 w Wkurza mnie...
jomico napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aż zadzwoniłam do m z tą sensacyjną wiadomością emotka  ale m już bardziej sceptyczny, mówi żeby tak i nie bo pilot jest sparowany z pompą, bateria hmm może jeszcze trzymać misję, że jeśli to max do jutra emotka  w domu sirzadzilam tym Bluetooth i nic ja nawet nie kojarzę żeby mi się to kiedykolwiek wyświetliło emotka

Szukam po prostu jakiegoś pomysłu, żeby pomóc to zlokalizować, zupełnie nie wiem czy to zadziała. Wydaje mi się, że nawet jeśli pilot jest sparowany z pompą to na liście powinen się wyświetlać. Np. pomimo, że ja jestem połączona z głośnikiem to w telefonie męża on się wyświetla na liście dostępnych urządzeń. Jeśli macie kogoś znajomego z tą pompą to może zapytać go czy widzi pilot na liście urządzeń pomimo tego, że jest połączony z pompą? Wtedy będzie wiadomo czy to w ogóle dobry kierunek. Jeśli tak to wtedy trzeba się przejść w te wszystkie okolice i szukać czy gdzieś się nie wyświetli. Samochód, garaż, podwórko, okolice domu kultury, sala gdzie były urodziny. Ja bym pewnie podjechała też do domu każdego dziecka 🙈😎

napisalsm właśnie do znajomej, której  córka ma taką samą pompę, niestety nie wyświetla się nic emotka

Szkoda emotka

A OLX przejrzałaś lokalny?

nikt tego nie kupi, to jest kompletnie bezużyteczne do innej pompy ;( 
małe zaraz sprawdzę Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296210 Napisano: 11.09.2025 11:00:24 w Wkurza mnie...

pikawka napisał(a):

napisalsm właśnie do znajomej, której  córka ma taką samą pompę, niestety nie wyświetla się nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296206 Napisano: 11.09.2025 10:51:15 w Wkurza mnie...

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Znajomej wnuczka zapadła w śpiączke, nie wiedzieli,a ona cukrzyce miała. Wszystkie ręce na pokład i jest na specjalnej diecie, dużo pracy i zachodu. Może ktoś te pompę ukradł? Monitorig?

no właśnie dyrektor domu kultury twierdzi, że ktoś ukradł… monitoring nie działał właśnie dostaliśmy odpowiedź

Jeszcze tak myślę, skoro ten pilot działał na Bluetooth to czy np. wchodząc w Bluetooth na telefonie i szukając urządzeń w pobliżu widziałabyś ten pilot? Jeśli tak, a on powinien mieć jeszcze działającą baterie, to może przejść się jeszcze raz do domu kultury, przejść po jego okolicy, sprawdzić samochód i zobaczyć czy ten pilot nie wyświetli się jeśli znajdziecie się gdzieś w pobliżu?

Ja go w żaden sposób nie mam powiązanego z telefonem tego pilota, one ze sobą w żaden sposób nie działają.  Dwie odrębne rzeczy

Nie chodzi o powiązanie. Chodzi o to, że jak wejdzie w Bluetooth w telefonie to
pokazuje Ci wszystkie urządzenia działające na Bluetooth w okolicy. Dopiero wtedy możesz je wybrać i się z nimi połączyć. Z tym pilotem się nie połączysz, ja to wiem, ale skoro działa na Bluetooth to powinien być widoczny na liście.

Aż zadzwoniłam do m z tą sensacyjną wiadomością emotka  ale m już bardziej sceptyczny, mówi żeby tak i nie bo pilot jest sparowany z pompą, bateria hmm może jeszcze trzymać misję, że jeśli to max do jutra emotka  w domu sirzadzilam tym Bluetooth i nic ja nawet nie kojarzę żeby mi się to kiedykolwiek wyświetliło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7296194 Napisano: 11.09.2025 10:12:06 w Wkurza mnie...

pikawka napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Znajomej wnuczka zapadła w śpiączke, nie wiedzieli,a ona cukrzyce miała. Wszystkie ręce na pokład i jest na specjalnej diecie, dużo pracy i zachodu. Może ktoś te pompę ukradł? Monitorig?

no właśnie dyrektor domu kultury twierdzi, że ktoś ukradł… monitoring nie działał właśnie dostaliśmy odpowiedź

Jeszcze tak myślę, skoro ten pilot działał na Bluetooth to czy np. wchodząc w Bluetooth na telefonie i szukając urządzeń w pobliżu widziałabyś ten pilot? Jeśli tak, a on powinien mieć jeszcze działającą baterie, to może przejść się jeszcze raz do domu kultury, przejść po jego okolicy, sprawdzić samochód i zobaczyć czy ten pilot nie wyświetli się jeśli znajdziecie się gdzieś w pobliżu?

Ja go w żaden sposób nie mam powiązanego z telefonem tego pilota, one ze sobą w żaden sposób nie działają.  Dwie odrębne rzeczy Wyświetl w wątku >>
0 0