Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6762765 Napisano: 03.02.2021 11:57:27 w WC - rozmowy o wszystkim
rencia163 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co może iść pocztexem? Bo mam nadana paczkę i standardowo nie wiem co to  emotka

Też ostatnio o mnie pocztexem szła paczka i też zastanawiałam się co to za nagroda. A to była paczka z Aliexpress  emotka

Aaaaaa wszystko możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762743 Napisano: 03.02.2021 10:43:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Co może iść pocztexem? Bo mam nadana paczkę i standardowo nie wiem co to  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762513 Napisano: 02.02.2021 10:32:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

maverick napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę ze Fortuna w niecały jeden dzień zamierza przeczytać wszystkie Zgłoszenia (Wawel intermarche), wysłać maile i zadzwonić do laureata z samochodem?! Szybciutkie tempo...No chyba ze czytali na bieżąco a ja się czepiam po prostu emotka emotka  

Coś mi się wydaje, że już przeczytane, w końcu po 10 mamy emotka
p.s nie mam na o2 potwierdzenia zgłoszenia, więc może nie mają tak wiele do czytania, albo coś u mnie nie halo z pocztą ;/

Na wp u mnie też nie było.  emotka  
A dziś mają być już wyniki?  emotka

Ale sęk w tym, że na gmail mam i potwierdzenie i treść moich wypocin emotka

"3.6.Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokonywać będzie powołane przez Organizatora
jury ("Jury") podczas obrad przeprowadzonych w dniu 2 lutego 2021 r. zostanie wybranych
100 autorów Prac Konkursowych spośród Prac Konkursowych nadesłanych przez Uczestników, którym zostaną przyznane nagrody, o których mowa w pkt 4.1. Ponadto w dniu 2 lutego 2021 r. Jury dokona wyboru najlepszej Pracy Konkursowej spośród
nadesłanych przez Uczestników przyznana jej autorowi nagrodę, o której mowa w pkt 4.2."

Łooo matko... szybko. No nic zobaczymy, kurde ciekawe czy brak potwierdzenia=brak wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762508 Napisano: 02.02.2021 10:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę ze Fortuna w niecały jeden dzień zamierza przeczytać wszystkie Zgłoszenia (Wawel intermarche), wysłać maile i zadzwonić do laureata z samochodem?! Szybciutkie tempo...No chyba ze czytali na bieżąco a ja się czepiam po prostu emotka emotka  

Coś mi się wydaje, że już przeczytane, w końcu po 10 mamy emotka
p.s nie mam na o2 potwierdzenia zgłoszenia, więc może nie mają tak wiele do czytania, albo coś u mnie nie halo z pocztą ;/

Na wp u mnie też nie było. emotka  
A dziś mają być już wyniki?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6761442 Napisano: 27.01.2021 19:40:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
prosiaczek napisał(a):

Jutro będą walizki z Nivea i książeczki. Mam też info FedEx - sądzę że to smartwatch Johnnie Walker

Też dostałam maila o nadaniu inpost, nivea książeczka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6761174 Napisano: 26.01.2021 21:47:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy jest jakiś gotowiec oświadczenia do konkursu Nivea Biedronka?

Ja brałam ze strony agencji oświadczenie o przejęciu praw autorskich. Bo to było napisane w smsie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6761061 Napisano: 26.01.2021 14:25:23 w Kupię...
katake napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kupię zawieszkę apart z konkursu nivea. 

Witam. Będę mieć na sprzedaż.

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760866 Napisano: 25.01.2021 15:23:49 w Czy informują/ informowali?
escada napisał(a):

czy z tego konkursu https://www.e-kon...ea.html#.YA7QzEBFxMs już były wyniki (zakup Nivea za 20zł)? bo paragon biedronkowy z Nivea trzeba odesłać do Versusa, a służył mi  tez do tego ogólnopolskiego (zresztą tez Versus), jak pewnie większości konkursowiczów:)

Tak były wyniki jakiś czas temu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760865 Napisano: 25.01.2021 15:22:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

Czy ktoś wie jak u Avanti wygląda sytuacja wysyłania przelewów z konkursów, gdzie są dzienne i tygodniowe, a konkurs trwa długo? Czy robią to na bieżąco, czy czekają na zakończenie konkursu i dopiero wtedy weryfikują i wszystkim na raz wysyłają? Bo trochę przeraziła mnie ta data w ich nowym konkursie, że nagrody miałby być wysłane do  dnia 28.05.2021 roku  emotka

Jak wygrakam kiedyś tysiaka w Star to przelali w trakcie trwania konkursu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760772 Napisano: 25.01.2021 11:18:47 w Kupię...
Kupię zawieszkę apart z konkursu nivea.

Nieaktualne   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760748 Napisano: 25.01.2021 10:44:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea 65+ 
Prezent apart.  emotka   czy to karta podarunkowa?  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6760718 Napisano: 25.01.2021 09:29:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lego (Kubuś kaufland ) dostaliśmy samolot 60262. Extra!  emotka  kurier dhl 
Prosiłam o prezent dla chłopca 5 lat  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6760404 Napisano: 22.01.2021 16:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Myślałam że klocki:( to nie wiem co bo na nic innego nie czekam. 

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów? 

E nie. Nie zamawiałem jeszcze
na ten numer wygralem
scrabble
bluzy tic tac
100 zł Tyskie Dino
Plecak johnie Walker czy hak się to tam pisze 
więc coś z tego albo jakaś niespodziewajka  emotka  

Jak dla mnie to klocki, mąż ma SMS a w nic innego napewno nie grał emotka

No właśnie ja też tylko klocki Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760391 Napisano: 22.01.2021 15:44:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało. 

Chyba, że Amooco przyznało mi nagrodę nie informując mnie i z racji grania w innych konkursach u nich znają już moje dane i przyślą klocki bez oświadczeń  emotka
oczywiscie żarcik, ale też nie wiem co to może być. 

A z Nestle darmowe nasiona kwiatów?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760384 Napisano: 22.01.2021 15:26:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Kurde ja też na klocki czekam. To by się zgadzało.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760376 Napisano: 22.01.2021 15:02:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co idzie dhlem emotka  bo dostałam smsa i nie wiem. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760338 Napisano: 22.01.2021 13:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

W 2020 nie odbyły się dwie duże imprezy sportowe:
a) letnie igrzyska olimpijskie w Tokio,
b) piłkarskie mistrzostwa Europy.

Jak wiadomo: przy okazji takich imprez pojawia się spoooro akcji promocyjnych. Zgodnie z logiką, powinny one zostać przełożone na rok 2021. Czy ktoś ma może przecieki w tej sprawie? (tak-wiem-że-Covid) emotka

Myślisz, że w 2021 Już mogą się odbyć?  Jakoś tego nie widzę emotka
Ja mam obawy czy Festivale muzyczne z discreet się odbędą  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6760209 Napisano: 21.01.2021 21:02:07 w Wkurza mnie...
dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

Mnie w tym wszystkim wkurza, że prokuratorzy mają być szczepieni lada chwila gdzie wg mnie kasjerzy w sklepach są dużo bardziej narażeni... powinni być przed nimi.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6759779 Napisano: 20.01.2021 12:24:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Akt desperacji..... słabiutko u mnie oj bardzo słabiutko emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6759635 Napisano: 19.01.2021 16:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Czy z klocków lego od Kubusia ślij życzenia dostaliście potwierdzenie że wszystko ok itp. I do kiedy mają wysłać te klocki wie ktoś bo ja potwierdzenia nie dostałam i nie wiem. 

Dostałam tylko maila po wysłaniu dokumentów, że dotarły. Nic więcej. 

Zawsze w regulaminie jest napisane, do kiedy wyślą.  Wyświetl w wątku >>
0 0