Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7289886 Napisano: 22.08.2025 12:46:49 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
mrmax napisał(a):

pikawka napisał(a):

mrmax napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Okropne te historię z posądzeniem o podrabianie paragonów.
Czyli co powrót do wysyłania oryginałów ppp.
Tylko poczta ma spore problemy z dostarczaniem listów więc będą znowu problemu  list z paragonem do nas nie dotarł.
Ludzie korespondencji sądowych nawet nie otrzymują i potem tracą ,że nie pojawili się rozprawach bo nie wiedzieli o nich.
A poczta na to nie nasza wina, tylko krasnoludków. I umywają ręce.
Teraz tam myślę o dosyłce Hebe-Gliss .To może nie chodziło, że kupiłam farbę a podejrzewali trefny paragon. No masakra.

jeśli ktoś śle pocztą papiery konkursowe to gratuluję odwagi, brawury i chęci podnoszenia sobie adrenaliny emotka , tym bardziej że kurierskie przesyłki kopertowe można mieć w takiej samej jeśli nie niższej cenie jak polecony priorytet na PP

A co z PP jest nie tak? Wysyłam zawsze pocztą, poleconym za potwierdzeniem odbioru i nigdy nie miałam żadnego problemu, nigdy, a wysyłałam nie raz dokumenty na główne wygrane na 20 tys…  natomiast z wysyłkami kurierskimi miałam kilka razy problemy, paczki mi zaginęły, szukałam po całej Polsce, do mnie przyszła paczka kogoś innego, w zeszłym tygodniu kurier dostarczył też paczkę komuś innemu i musiałam pół dnia wydzwaniać i wyjaśniać gdzie jest.

np to że krajowy list wysłany 11 lipca polecony priorytet dostarczyli 14 sierpnia emotka

Nie zdarzyła mi się taka sytuacja… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289881 Napisano: 22.08.2025 12:43:53 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
mrmax napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Okropne te historię z posądzeniem o podrabianie paragonów.
Czyli co powrót do wysyłania oryginałów ppp.
Tylko poczta ma spore problemy z dostarczaniem listów więc będą znowu problemu  list z paragonem do nas nie dotarł.
Ludzie korespondencji sądowych nawet nie otrzymują i potem tracą ,że nie pojawili się rozprawach bo nie wiedzieli o nich.
A poczta na to nie nasza wina, tylko krasnoludków. I umywają ręce.
Teraz tam myślę o dosyłce Hebe-Gliss .To może nie chodziło, że kupiłam farbę a podejrzewali trefny paragon. No masakra.

jeśli ktoś śle pocztą papiery konkursowe to gratuluję odwagi, brawury i chęci podnoszenia sobie adrenaliny emotka , tym bardziej że kurierskie przesyłki kopertowe można mieć w takiej samej jeśli nie niższej cenie jak polecony priorytet na PP

A co z PP jest nie tak? Wysyłam zawsze pocztą, poleconym za potwierdzeniem odbioru i nigdy nie miałam żadnego problemu, nigdy, a wysyłałam nie raz dokumenty na główne wygrane na 20 tys…  natomiast z wysyłkami kurierskimi miałam kilka razy problemy, paczki mi zaginęły, szukałam po całej Polsce, do mnie przyszła paczka kogoś innego, w zeszłym tygodniu kurier dostarczył też paczkę komuś innemu i musiałam pół dnia wydzwaniać i wyjaśniać gdzie jest. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7289804 Napisano: 22.08.2025 09:54:01 w Smolar
olunka napisał(a):

czy za wczoraj Prince Polo tez podpięte?

A za środę były SMS-y? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289745 Napisano: 21.08.2025 22:26:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś ma problem z wysyłką zgłoszenia na konkurs Garnier? Cały czas mam Erroremotka

mam to samo, zmniejszyłam zdjecie i paragon zaznaczyłam wszytskie checboxy... usunelam spacje entery z maili telefonu... nawet przy imieniu.. i error

wysłałam przed chwilą z komórki i wszystko ok Wyświetl w wątku >>
1 InkaR 0

pikawka

#7289743 Napisano: 21.08.2025 22:25:31 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

pikawka napisał(a):

maryjane napisał(a):

joan napisał(a):

maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź...

Spóźniłam się, nie odbierają i widzę wg google, że pracowali do 17:00...

dzwonilas??

Nie musiałam! Moi Drodzy, batalia zakończona... sukcesem! Oto odpowiedź mailowa i sms z pozytywną weryfikacją (patrz zdj). Oczywiście, mogłabym jeszcze wyjaśniać rzeczy oczywiste takie jak to, że zdjęcie było ultrawyraźne, robione aparatem iphonowym, a nie analogiem mojej Babci, no ALE... po co to komu 🤭 bardzo dziękuję wszystkim za burzę mózgów, pomysły, sugestie... fajnie być częścią takiej społeczności, dziękuję! 

No i super, fajnie, że przeprosili emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7289731 Napisano: 21.08.2025 22:02:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czy z Żabki można odkupić od kogoś kod na konkurs Snickers? Bo wtedy są inne dane niż w aplikacji i tak się zastanawiam, czy jest w ogóle sens tak robić? Czy ktoś z Was wygrał w Żabce na nie swój kod?

Masowo wszyscy grają na nie swoje kody emotka  
Wygrałam tak nie raz, nie dwa emotka   I nie jestem jedyną emotka Wyświetl w wątku >>
1 ananaska 0

pikawka

#7289703 Napisano: 21.08.2025 19:59:48 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
maryjane napisał(a):

joan napisał(a):

maryjane napisał(a):

Może Ty i joan macie rację, może powinnam zadzwonić... dziękuję Wam za odzew. Dam im czas na odpowiedź jeszcze dziś, jeśli nie dostanę wiadomości, jutro rano zadzwonię.

Lepiej wpierw zadzwonić - może to pomyłka w wysyłaniu info do laureatów, a jak napiszesz mejla, to potem będziesz czekała w niepewności ileś dni (14?) na odpowiedź...

Spóźniłam się, nie odbierają i widzę wg google, że pracowali do 17:00...

dzwonilas?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289664 Napisano: 21.08.2025 16:56:03 w Czy informują/ informowali?
olywka napisał(a):

darq1991 napisał(a):

pikawka napisał(a):

darq1991 napisał(a):

anulka72 napisał(a):

Czy Prince Polo Biedronka dzisiaj informowało?

Chyba jeszcze nie, brak wpisów w MDW

A jest jeszcze szansa, czy za późno ?

Raczej około 11-12 informowali więc obstawiam, że jutro pójdzie info

A za jaki dzień powinni informować?  Grałam wczoraj dopiero emotka

za wczoraj Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7289652 Napisano: 21.08.2025 16:09:58 w Czy informują/ informowali?
darq1991 napisał(a):

anulka72 napisał(a):

Czy Prince Polo Biedronka dzisiaj informowało?

Chyba jeszcze nie, brak wpisów w MDW

A jest jeszcze szansa, czy za późno ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289649 Napisano: 21.08.2025 16:04:04 w Smolar
Smolar da dziś info Prince Polo? Czy za późno już? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289626 Napisano: 21.08.2025 15:24:17 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Co zrobić na obiad, bo nie wiem? emotka emotka

Ja zrobiłam dziś placki ziemniaczane emotka  
Wczoraj miałam spagetti a jutro ryba i surówka z kiszonej emotka   
Ostatnie dni przy garach w następnym tygodniu smazing plazing.. Wyświetl w wątku >>
2 cb656, aerdna 0

pikawka

#7289589 Napisano: 21.08.2025 14:05:01 w Czy informują/ informowali?
tosiaczek777 napisał(a):

dziób_dziób1321 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

olabas napisał(a):

Na https://laureaci.amooco.com/ jesy już formularz laureata "Wygrana że ja cię chrupię". Przepuszcza kogoś?

brałam udział ale mnie nie przepuszcza

nie przepuszcza, mam nadzieję że jeszcze nie działa emotka

Już przepuszcza. Można próbować emotka

Czy jeszcze wysyłają maile? emotka

Nie sadze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289564 Napisano: 21.08.2025 13:30:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pikawka

#7289388 Napisano: 20.08.2025 23:16:04 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
agicho napisał(a):

Co z przerwami /300zl/ Coca Cola z aplikacji ?
amino ?

Cola wg regulaminu ma czas do końca sierpnia emotka Wyświetl w wątku >>
1 agicho 0

pikawka

#7289360 Napisano: 20.08.2025 21:49:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wiadomo co z instaxami z Haagen dazs?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289062 Napisano: 20.08.2025 12:23:43 w Czy informują/ informowali?
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

pikawka napisał(a):

A co z kosmetykami Syoss z Superpharm?  Dyssony poszły a reszta????

Były sms-y 13 sierpnia.

No a ktoś pisał, że kosmetyki w innym terminie będą informować? I nikt się nie chwalił, chyba?? emotka

Może Ci się pomyliło z Nivea w Hebe? Tam Dysony już poszły, kosmetyki informują później.

tak! Masz rację, o to mi chodziło emotka )) 
to informowali?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289056 Napisano: 20.08.2025 12:11:05 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

pikawka napisał(a):

Były sms-y 13 sierpnia.

No a ktoś pisał, że kosmetyki w innym terminie będą informować? I nikt się nie chwalił, chyba?? emotka

Ok znalazłam w mdw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289055 Napisano: 20.08.2025 12:08:31 w Czy informują/ informowali?
kumulacja napisał(a):

pikawka napisał(a):

Były sms-y 13 sierpnia.

No a ktoś pisał, że kosmetyki w innym terminie będą informować? I nikt się nie chwalił, chyba?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7289049 Napisano: 20.08.2025 12:01:53 w Czy informują/ informowali?
A co z kosmetykami Syoss z Superpharm?  Dyssony poszły a reszta???? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288978 Napisano: 20.08.2025 08:11:41 w Czy informują/ informowali?
jo-anna napisał(a):

A Prince Polo z Delikatesów Centrum informowało już zwycięzców?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0