Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7288792 Napisano: 19.08.2025 14:24:05 w Wkurza mnie...
mary18 napisał(a):

Komu tez nie została wydania nagroda od Kropki Bordoo , "Biedronka Tyskie". Otrzymałam meila z wygraną ale nie wydali mi nagrody. Posunęli się do tego stopnia że sfałszowali moje oświadczenie wklejając inny nagłówek z innego konkursu.
Niestety, ale przesłała Pani do nas Oświadczenie z jakiejś innej Loterii. Należało przesłać Oświadczenie z Konkursu Tyskie Grill w Biedronce.Bardzo mi przykro, ale z tego właśnie powodu, Pani dokumenty nie zostały zaakceptowane

napisz w wątku niewydane nagrody, tam była dyskusja o kropce Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7288786 Napisano: 19.08.2025 14:16:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Stówka z tymbark Gass za ostatni etap. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7288779 Napisano: 19.08.2025 14:11:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
edzia21 napisał(a):

Coś w tym jest emotka
Kiedyś sporo grałam...i tym samym - kupowałam dość dużo paragonów na forum. Moje obserwacje były jednoznaczne: są nicki "sprzedające paragony", na które NIGDY nic nie wygrałam, nawet jak było po 700 nagród do zdobycia. Są też nicki, które sprzedawały uczciwie paragony - zawsze coś na nie wpadało (nawet przy niewielkiej liczbie nagród), raz nawet - samochód  emotka

Nicki zachowam dla siebie. Piszę jedynie ku przestrodze.

EDIT.
Przypomniała mi się też sytuacja, kiedy to zgłaszałam do konkursu paragon i zgłoszenie (przez WWW), po czym pojawił się komunikat: "przepraszamy, podany numer paragonu jest już w bazie". Napisałam do osoby z forum o tym fakcie, po czym otrzymałam odpowiedź: "SPOKO, JUTRO PODEŚLĘ CI ŚWIEŻY PARAGON" emotka

… spoko… emotka  bez komentarza emotka  

Edzia mało Cię tu ostatnio, grasz tylko się nie afiszujesz czy masz przerwę? 
Od początku byłaś moją idolką i Dominika, której już nie ma. 
marze, żeby znać twoje wszystkie tajemnice konkursowe haha Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288757 Napisano: 19.08.2025 13:44:42 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
KuntaKinte napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

radziosny napisał(a):

tomasz2 napisał(a):

Analizując tą sytuację to osoba, która wcześniej wprowadziła paragon do konkursu później go odsprzedając wygrałaby w tym konkursie to organizator przyznałby jej nagrodę mimo, że użyto ponownie ten sam paragon w późniejszym terminie ? Brzmi to absurdalnie.

Dlaczego absurdalnie? A jak ja sobie wpiszę "306223" bez paragonu i akurat będzie w bazie to co ta osoba co zgłosiła i ma paragon to ma jej przez to przepaść nagroda?

Dlatego dobrym rozwiązaniem jest podanie oprócz numeru paragonu również godziny lub ewentualnie zdjęcie paragonu wtedy masz pewność, że to nie trafienie w numer tylko dzielenie się paragon co powinno być równoznaczne z dyskwalifikacją mimo wcześniejszego zgłoszenia.

Zaraz,zaraz czy Wy kupujecie paragony bez wglądu w nie?
Wystarczy sam nr paragonu i zgłaszacie?
Jakoś od zawsze jak komuś sprzedawało się lub sobie kupowało to paragon(fotę)wysyłam na maila

w głowie mi się nie mieści kupowanie danego numeru bez fotoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288729 Napisano: 19.08.2025 13:12:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Halo coś słabo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288728 Napisano: 19.08.2025 13:11:28 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

Pikawka "prosze nie oceniac" emotka

Uuups sorki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288725 Napisano: 19.08.2025 13:07:56 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Mega słaba sytuacja, i to, że sprzedający nie widzi większego problemu… Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pikawka

#7288719 Napisano: 19.08.2025 12:51:58 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

Ciezko wklejac prywatna korespondendcje, ale nie pozostaje mi nic innego bo to lekka kpina. emotka

Zaproponowana rekompensata to kolejny paragon, tylko skad mam wiedziec ze i on nie zostal juz zuzyty przez rodzine? emotka

To nie jej wina, to wina rodziny. I co zrobisz jak nic nie zrobisz. emotka

Ktoś z rodziny wpisał…. Większej bzdury nie słyszałam … Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288699 Napisano: 19.08.2025 12:19:44 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
elemelex napisał(a):

Oczywiście, że strach kupować paragony, dlatego ja tego NIGDY nie robię. Dziwię się tej praktyce od zawsze, odkąd tu jestem.

Ja czasem kupuje bo niestety nie mam u siebie np internarche albo czasem się zagapie i kupię jakiś na ostatnie chwile bo zapomniałam wcześniej. Ale NIGDY nie kupuje jeśli główną jest np samochód…

Sama też sprzedaje często i z rok dobry temu, też pokiełbasilam i nie wiedziałam czy kupiłam piwa konkursowe czy pomieszałam coś emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7288689 Napisano: 19.08.2025 12:10:52 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
[quote=

rufus napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Nie oceniajmy surowo tej osoby bo nie znamy szczegółów dlaczego ten numer był wykorzystany. Może pomyłka a mylić się jest niestety rzeczą ludzką i ja to wiem aż za dobrze.
NAV też uważam ,że agencja w porządku. Miałam mój długaśny paragon 45 czy 46 cm i zbliżenia na kawę Nescafe dodatkowe dosłałam i była pozytywna weryfikacja.

Agakaz pochwaliła sie wówczas tez wygrana na paragon od tej osoby, moze to ten sam paragon !??emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288684 Napisano: 19.08.2025 11:55:21 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje

Też jestem za podaniem nick-a, jednak dużo osób kupuje paragony,lepiej wiedzieć… emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288545 Napisano: 18.08.2025 21:08:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale klapa nawet brak leżaka… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288506 Napisano: 18.08.2025 19:12:23 w Czy informują/ informowali?
Lech Aldi cały poszedł ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288175 Napisano: 17.08.2025 20:20:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Drodzy moi, sprzedajecie konkursowe wygrane na olx?? Jakieś doświadczenia? Bezpieczne to?emotka

Nie, bo jest to niebezpieczne. Pisał ktoś nawet kilka dni temu, że został  oszukany, bo kupujący dokonał zwrotu i odesłał pustą kopertę… 
Wszystko udaje mi się skrzesać wśród znajomych lub na grupie fb mojego miasta. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

pikawka

#7288150 Napisano: 17.08.2025 18:06:13 w Czy informują/ informowali?
garyman napisał(a):

Czy Lech w Aldi informowano? Tam gdzie były leżaki i fotele wiszące do wygrania?

Nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7288110 Napisano: 17.08.2025 13:58:15 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Też uważacie, że zamrożone Ptasie Mleczko smakuje gorzej?:D i jak tu pisać peany.

Nie mogę się wypowiedzieć bo już 3 paczki nie dotrwały do mrożenia emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7287876 Napisano: 15.08.2025 22:16:18 w Wkurza mnie...
anaesth napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Nie męczą emotka Dostałam duzo miłych wiadomości, ale tez zaczęłam odczuwać presję. Tzn sama od siebie zaczęłam wymagać za dużo i przez to było mniej funu z tworzenia...
A i u mnie w sierpniu bardzo duzo wysłanych prac bez odzewu. Także chyba faktycznie cos jest na rzeczy z tym wakacyjnym klimatem emotka

Mąż ciągle mi tłucze, żebym nie wymagała tak dużo od siebie, bo konkursy przestały być hobby, a przerodziły się w drugą pracę. Żeby to było takie łatwe  emotka  Ale rzeczywiście radości z tworzenia to ja już nie mam. I chciałoby się to rzucić w diabły po porażkach ostatnich dni, ale już tyle razy próbowałam i zawsze wpadała jakaś fajna nagroda, która dodawała mi skrzydeł i wracałam. Rok temu poblokowałam forum na telefonie, w laptopie, schowałam głęboko segregator z paragonami, no i co? Odbieram telefon i słyszę "niech pani lepiej usiądzie, bo mam dla pani informację, że wygrała pani nagrodę główną". emotka

A jaka emotka )))))??? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7287796 Napisano: 15.08.2025 13:38:30 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ja się skłaniam ku wypaleniu. Ja też na początku miałam dużo pomysłów i energii i nawet pytania mnie nie irytowały jak teraz. Konkursy objawiały się jako cudowna sprawa.  Co nie zmienia faktu, że są tutaj tacy, którzy się nie wypalają, chciałabym poznać ich sekret.

Może mała zmiana otoczenia? Usiąść sobie na ławce w parku? Poobserwować ludzi, pogapić na zielone listki, powdychać sierpniowe powietrze.... 
Ja od kilku dni tak wlasnie robię, bo czuję się przeciązona życiowo. Pisanie miało byc przyjemnością i odskocznia od codzienności. I staram sie wlasnie tak to traktować 
Przestałam tez wpisywać sie w MDW g

no Ty akurat ciśniesz, non stop wygrane w mdw… ludzie nie piszą do Ciebie na priv nie męczą cię??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7287774 Napisano: 15.08.2025 12:20:23 w Wkurza mnie...
magie1982 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

magie1982 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Jeśli niedzielni konkursowicze tak nas zjadają na śniadanie to znaczy, że nie piszemy wcale super odpowiedzi tylko gramy jak nikt nie gra emotka   Co wy na to? Temat pod dyskusję emotka

Dobre! Ja tak kminie i taka myśl mi przeszła, że może agencje myślą, że za dobrymi tekstami stoi AI i zaczęli doceniać proste teksty mugolskie?

To Teksty generowane przez AI widać z kilometra - zwłaszcza, jeśli ktoś w tym pracuje np. czyta odpowiedzi konkursowe. Natomiast też zaobserwowałam, że z moich odpowiedzi nagradzane są proste teksty, takie z serca. Mam teorię, że jak w każdej dziedzinie życia, w konkursach też można być wypalonym, a nie do końca sobie zdawać z tego sprawy. Tacy niedzielni konkursowicze to świeżą krew przynoszą emotka .

Wiem, że widać, ale może to właśnie dla agencji jest nowością. Wypalonym można być a jakże, ale akurat większość starego grona wypaliłaby się akurat teraz?

atlantydek napisał(a):

elemelex napisał(a):

Ja się skłaniam ku wypaleniu. Ja też na początku miałam dużo pomysłów i energii i nawet pytania mnie nie irytowały jak teraz. Konkursy objawiały się jako cudowna sprawa.  Co nie zmienia faktu, że są tutaj tacy, którzy się nie wypalają, chciałabym poznać ich sekret.

Każda większa wygrana działa jak gruby dopalacz  emotka

ja właśnie mam ostatnio dużo chęci, pomysłów i wysyłam jak nigdy… dużo i nawet nie na ostatnią chwilę emotka   Ale myślę, że miał na to wpływ cały zeszły rok, wówczas prawie nie grałam. Mój syn zachoruw na cukrzycę typ 1 i zupełnie  nie mogłam się za konkursy zabrać. A z nowym rokiem ruszyłam z kopyta i znowu mam mega radość z tego, nagrody wpadają. No ale te dwa dni załamka. Karlsbad zawsze mnie nagradzał i wydawało mi się, że fajne teksty poszły, tak samo Syoss ostatnio życko. I smuteczek mega. 
ale zaobserwowałam ostatnio u siebie, że cieszę sie(a to dziwne) z dużych wygranych u innych. 
Zaraz myślę o tym jaki ktoś jest teraz mega szczęśliwy, i że do mnie też się szczęście uśmiechnie w końcu emotka )) Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7287693 Napisano: 14.08.2025 22:07:05 w Wkurza mnie...
atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzył mnie konkursowo ten dzień….emotka

A mnie cały tydzień. Co nie weszłam na forum, to kolejne wyniki, a u mnie ciągle nic. Nie pamiętam, żebym w ciągu 7 lat grania miała tak ch..., znaczy kiepski tydzień. Może nie był zupełnie pusty, bo wpadły 2 nagrody, ale nie oszukujmy się, czy ktoś na przykład grał w Woodford po to, żeby wygrać kolejną flaszkę?  emotka

no i u mnie podobnie. 6 wyników i nic kompletnie nic a liczyłam… emotka  mega rozczarowanie ;(

Lato, doszli urlopowi niedzielni konkursowicze emotka

To niech już kończą urlop i do roboty emotka Wyświetl w wątku >>