Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7316829 Napisano: 27.11.2025 13:20:16 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Słuchawki  Apple AirPods Max USB-C Nauszne Orbit 1700 Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7316814 Napisano: 27.11.2025 12:13:23 w Zdjęcia naszych wygranych
Konkurs Pringles w Dealz 
Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7316645 Napisano: 26.11.2025 16:50:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Szuflandia !!!!! Tak o Tobie marzyłam emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7316591 Napisano: 26.11.2025 13:18:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kalmia86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co może iść od Orbico??

też to mam... może koce Kozel albo Pringles z Dealz??

Oooo Pringles. W kozel nie grałam. Wyświetl w wątku >>
1 kalmia86 0

pikawka

#7316590 Napisano: 26.11.2025 13:18:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kalmia86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co może iść od Orbico??

też to mam... może koce Kozel albo Pringles z Dealz??

Oooo Pringles. W kozel nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7316578 Napisano: 26.11.2025 12:36:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co może iść od Orbico?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7316347 Napisano: 25.11.2025 12:38:29 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
FBlukasz6 napisał(a):

Z powodu choroby niestety muszę sprzedać nocleg ze śniadaniem dla 4 osób oraz 4 vouchery ( normalne, 3 strefy) ważne do 31.12.2025.
CENA 850 ZL ZA WSZYSTKO DO NIEWIELKIEJ NEGOCJACJI.
ZAINTERESOWANE OSOBY ZAPRASZAM NA PRIV 

Ale gdzie ten nocleg emotka Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

pikawka

#7315967 Napisano: 23.11.2025 19:53:54 w Czy informują/ informowali?
Głupie pytanie ale czy Jack główne też poszły ? emotka  Niech mnie ktoś dobije po braku nawet flaszek… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#7315851 Napisano: 22.11.2025 18:46:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

Bluza Juli Zugaj z Garnier dziś InPost

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315752 Napisano: 21.11.2025 23:36:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Ej, a Wy nie zagracie w loterii jak nie ma tych saszetek z Jacobs?emotka

Nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315605 Napisano: 21.11.2025 14:08:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Walizka Kinder niespodzianka 100 zł + kw 

Słuchawki nauszne Apple z Orbit 1800 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315602 Napisano: 21.11.2025 14:05:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunio napisał(a):

pikawka napisał(a):

M_M napisał(a):

pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc
 czy ten konkurs to fejk ?
https://www.bloom...s-o-nowy-mini-cooper

strona obecnie nei działa

Czytałam kilka dni temu regulamin i wydawało się wszystko ok. Konkurs do końca roku miał trwać z tego co pamiętam

Wcześniej na produktach widniał napis "KONKURS" teraz już nie ma

Tak rzeczywiście, bo przeglądałam i byl napis konkurs. No ciekawe.. chciałam wziąć udział emotka )))))

Ten "konkurs" to w istocie miała być loteria, na którą trzeba mieć zezwolenie. Regulamin był bardzo ubogi, a i tak sam sobie zaprzeczał - na przykład wpisali tam jednocześnie, że konkurs nie jest grą losową, a w innym paragrafie, że zwycięzca zostanie wylosowany w obecności notariusza. 

Już nie wspominając o wątpliwych klauzulach dotyczących warunków użytkowania i nieprzenoszenia własności pojazdu przez 24 miesiące, karach umownych z tego wynikających, czy niedostatecznie wyjaśnionych kwestii przetwarzania danych osobowych...

Tak pamiętam, że było info, przez 2 lata nie można zdjąć naklejek - reklam z auta pod groźbą kary, 
może poprawią regulamin i jednak będzie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315598 Napisano: 21.11.2025 13:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
M_M napisał(a):

pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

czesc

Czytałam kilka dni temu regulamin i wydawało się wszystko ok. Konkurs do końca roku miał trwać z tego co pamiętam

Wcześniej na produktach widniał napis "KONKURS" teraz już nie ma

Tak rzeczywiście, bo przeglądałam i byl napis konkurs. No ciekawe.. chciałam wziąć udział emotka ))))) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315592 Napisano: 21.11.2025 13:27:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

czesc

Czytałam kilka dni temu regulamin i wydawało się wszystko ok. Konkurs do końca roku miał trwać z tego co pamiętam Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315504 Napisano: 21.11.2025 09:29:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

Bardzo dobrze że są te limity bo dzięki temu inni z mniejszą ilością szczęścia mają szansę coś ugrać. A co do głównej... Czasami wystarczy kilka zgłoszeń aby ją wygrać i wcale nie trzeba kupować nie wiadomo ile. No chyba że w tych konkursach o których piszecie wygrywają Ci co wyślą najwięcej zgłoszeń? (jak w smsowych konkursach dlalejdis - wygrywają Ci co wyślą najwięcej smsów)

Monster to na bank kto najwięcej ma zgłoszeń wygrywa . Ogólnie w Fortis chyba tak to działa 😉

U fortisa wygrałam iPhone wysyłając 2 zgłoszenia.. ale to nie była loteria. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7315482 Napisano: 21.11.2025 07:40:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

szalcial napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://www.zlapprzerwe.pl/

https://konkursneboa.smolar.pl/regulaminy/Lista%20nagrod.pdf

Tutaj na przykład ponad 11 000 zgłoszeń 😁

skąd wiadomo że 11 tys? 

A co do konkursów to wszystko zależy co trzeba kupić, za ile, gdzie oraz ile jest nagród bo jakie to już jeden kit - czy to skarpetki czy klapki to i tak konkurs jest oblegany. Akurat w kit kat nie dziwię się że tyle zgłoszeń. Zakup nie jest za tani (bodajże 7,20) ale ludzie powygrywali bony do Żabki to wydają. Poza tym nie trzeba za bardzo nic robić tylko napisać czatowi AI co ma wygenerować i w sumie tyle. Pewnie komisja ma swoje wytyczne co do wyboru wygranych (słowa klucze?) i tym się będą posiłkować bo te prace to są coraz dziwniejsze i wydaje mi się iż powtarzające się. Co do wygrywania wartościowszych rzeczy to na to się trzeba narobić bardziej, często wydać więcej no i zabłysnąć odpowiedzią. Ja w kit-kat też wzięłam udział ale tylko dlatego że byłam w żabce i miałam natchnienie aby spróbować, na ogół konkursy z Żabki omijam szerokim łukiem.

są podane numery zgłoszeń…. Szok, że taka ilość Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

pikawka

#7315467 Napisano: 20.11.2025 23:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

Działa wam loteria auchana? Została godzina ale chyba już wyłączyli..

Ona do wczoraj chyba była Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315457 Napisano: 20.11.2025 22:02:32 w Zapowiedzi konkursów
agicho napisał(a):

Od grudnia  https://muchomas.pl/

konkurs był do października, tfuu do września Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7315447 Napisano: 20.11.2025 21:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Są u Was w Dino saszetki Jacobs normalne 3w1 czy też tylko te Dubai?

U mnie dziś ani jednej saszetki nie znalazłam ;( Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0