Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7285419 Napisano: 07.08.2025 12:40:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Juhuuuu nagrody, maile i smsy czeekaaaam emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

pikawka

#7285066 Napisano: 06.08.2025 12:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

hej, czyżby Lato Pełne Nagród od Dino zaczęło informować? dostałam maila z prośbą o paragon

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił …

a no własnie, dlatego jestem zdziwiona

Może coś wygrałaś emotka

udało mi się jedynie wyciągnąć od nich, że jury mocno rozważa moją odpowiedź, ale jeszcze nie mogą podać konkretów

chcą wysyłkę oryginału ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7285052 Napisano: 06.08.2025 11:55:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

hej, czyżby Lato Pełne Nagród od Dino zaczęło informować? dostałam maila z prośbą o paragon

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił …

Może coś wygrałaś emotka

udało mi się jedynie wyciągnąć od nich, że jury mocno rozważa moją odpowiedź, ale jeszcze nie mogą podać konkretów

wow ale extra  emotka    Tam są fajne nagrody emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7285043 Napisano: 06.08.2025 11:49:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nata1898 napisał(a):

Może coś wygrałaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7285038 Napisano: 06.08.2025 11:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

Konkurs skończył się 3 dni temu, a wg regulaminu mają 30 dni na wyłonienie laureatów. Nikt się nie chwalił … Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7285032 Napisano: 06.08.2025 11:29:09 w Czy informują/ informowali?
Zielona Budka wszystko poszło? Czy tylko pucharki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7285014 Napisano: 06.08.2025 11:07:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tamlin111 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Działa Wam strona konkursu FuzeTea/Cappy w żabce?

Mi nie działa, ciągle wyskakuje że bledny kod.

Wysłałam bez problemu zgłoszenie 30 minut temu. Z telefonu… Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7284908 Napisano: 06.08.2025 07:48:31 w Smolar
masza napisał(a):

Coccolino 
4.2 Każdy Uczestnik Konkursu może nadesłać dowolną liczbę Zgłoszeń, z zastrzeżeniem pkt 3.9Regulaminu, pod warunkiem dokonania do każdego z nich odrębnego Zakupu promocyjnego
i odrębnego wykonania Zadania konkursowego, jednakże jedna osoba oraz osoby z jednego
gospodarstwa domowego (przez termin „gospodarstwo domowe” Organizator rozumie ten sam adres
zamieszkania Uczestników Konkursu) może/mogą otrzymać maksymalnie w całym Konkursie:
tylko trzy nagrody, tj. po jednej nagrodzie danego rodzaju.

Czyli  jeśli wygram bluzę , a np. syn - produkty to ok? Ale oboje bluzy czy oboje produkty- to już jedna nagroda przepada? 

Dokładnie tak Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

pikawka

#7284815 Napisano: 05.08.2025 18:46:40 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
wiolka252 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cd. o Kropce Bordo.
Dzisiaj mi odpisali, że numer telefonu w oświadczeniu zaczynał się na 414..., a w zgłoszeniu jest 514... (prawidłowy).
A naszej forumowej koleżance odpisali, że nie przesłała wymaganych dokumentów.

Tak mnie że nie otrzymali wogole moich dokumentów,tylko że ja mam potwierdzenie na smsa że doszło ,ja pindole co za agencja!

no to skoro masz potwierdzenie to działaj … co za oszuści Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7284711 Napisano: 05.08.2025 13:09:07 w Kupię...
Kupię eventim na 900 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7284698 Napisano: 05.08.2025 12:30:00 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, jak ktoś w mdw wstawia zdjęcie np zeszytowy z wygrana, z której kompletnie nie wynika co to za nagroda albo jaki konkurs,  ludzie tak trudno napisać, co się wygrało i w czym emotka

szukasz konkursu po nazie i sie domyślasz emotka

Ja się nie chce domyślać, jest milion pięćset konkursów, tak ciężko napisać, to i to od tego i tego…. emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7284692 Napisano: 05.08.2025 12:18:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, jak ktoś w mdw wstawia zdjęcie  z wygrana, z której kompletnie nie wynika co to za nagroda albo jaki konkurs,  ludzie tak trudno napisać, co się wygrało i w czym emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7284640 Napisano: 05.08.2025 10:25:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam dziś fatalny dzień z rana emotka  
proszę o coś, co mnie ucieszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7284434 Napisano: 04.08.2025 16:07:00 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów.

no a jakby zażądać od nich zdjęcie wysłanego zgłoszenia i oświadczenia odesłanego 
…?? Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7284417 Napisano: 04.08.2025 15:32:04 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

No to mnie zaszokowaliście  z tą agencją… strach tam grać emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7284346 Napisano: 04.08.2025 13:08:46 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kumulacja napisał(a):

Więcej już nie kupię!

Mi zdarzało się odsyłać formularz wygrany osobie, która ode mnie kupiła paragon… przed wysłaniem robię fotkę oświadczenia i wysyłam do tej osoby, żeby sobie sprawdziła dane dla świętego spokoju, mojego i jej emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7284211 Napisano: 03.08.2025 18:59:34 w Paragony na trwające konkursy
Nuii Kaufland kupię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283767 Napisano: 01.08.2025 12:39:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnieszka830401 napisał(a):

Witam. Zastanawiam się co myślicie o konkursach, w których opisie nie ma wzmianki o kosztach transportu / przesyłki nagrody, regulaminu brak, a po ogłoszeniu wyników okazuje się, że warunkiem odbioru nagrody jest opłacenie tych kosztów . Zazwyczaj zakładam, że jeśli nie ma w opisie ani regulaminie rozstrzygniętej tej kwestii to dostawa nagrody leży po stronie organizatora. Miał ktoś podobną sytuację? Ciekawa jestem czy to częste zjawisko?

To jakaś agencja krzak więc ja w takich nie gram. Porządne, znane agencje, tak nie postępują emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283716 Napisano: 01.08.2025 11:06:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
40 zł do ideashirt coca cola Orlen, sms teraz Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7283705 Napisano: 01.08.2025 10:38:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy miesiąc, nowe nagrody… czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0