Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6701301 Napisano: 06.05.2020 12:57:24 w Kupię...
Kupie pilnie bon elektroniczny do RTV EURO. Na kwotę 200 zł lub 300 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6701203 Napisano: 05.05.2020 21:08:25 w Kupię...
Czy ktoś będzie chciał sprzedać bilety na Celine Dion z konkursu  Loreal? 
Wiem, że koncerty odwołane, ale mają być wyznaczone inne terminy. Marzę o nim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700746 Napisano: 04.05.2020 11:15:27 w Paragony na trwające konkursy
Może ktoś by chciał paragon Lion. Chętnie wymienię na nestea Lidl  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700639 Napisano: 03.05.2020 14:13:54 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

donia7 napisał(a):

defed napisał(a):

Chcę kupić trampolinę. Nie wiem od czego zacząć poszukiwania, na co zwrócić uwagę. Polecicie firmę, sklep lub rodzaj, wielkość itp.? Przeznaczenie dla trójki dzieciaków, będzie stać na RODOS, więc cenowo raczej z niższej półki. Help  emotka

Ja się nie znam na trampolinach, ale osobiście moim nigdy nie kupię. Wiem, że dla dziewczynek nie jest to dobre jak za dużo skaczą, a sąsiadki synkowi jak miał 5 lat to ten zamek w środku rozciął głowę i miał 13 szwów emotka wiem, że to pewnie jeden taki przypadek na milion, ale kurdę nie lubię trampolin...więc nie doradzę emotka

To prawda. Zarowno dziewczynki jak i dorosle kobiety nie powinny skakac na trampolinie - nad czym ubolewam bo uwielbiam park trampolinowy (wiadomo raz na miesiac nie zaszkodzi pewnie...choc przekonam sie pewnie za kilka lat emotka ). Chodzi o to, ze to bardzo zle wplywa na miesnie dna miednicy (m.in. pozniejsze problemy z nietrzymaniem moczu czy obnizenie narzadu rodnego). Tak samo jest z odkurzaniem. Kobiety nie powinny tego robic (z tego samego powodu) - lepiej pozwolic to robic panom emotka . Jesli masz corke to zapytaj jakiegos fizjoterapelty, czy warto ryzykowac.

Jestem przeciwniczką trampolin i nigdy moim nie kupię. Jak widzę gdzieś w ogrodzie u kogoś to mam ciarki... moja szwagierka jest fizjoterapeuta i przez dłuższy czas rehabilitowala kobietę, która na trampolinie złamała kręgosłup. Młoda dziewczyna, nauczycielka sparaliżowana od szyi w dół...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700517 Napisano: 02.05.2020 11:56:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wódkaemotka  Jest obecnie jakiś konkurs ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700451 Napisano: 01.05.2020 19:22:29 w Dziś cieszę się z.....
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

Polecam Ci dietę bebio.pl chodakowskiej. Mój m prswie 20 kg schudl. Ja dopiero od tygodnia jestem na niej. 

Od dzisiaj do 3 maja jest promocja na kod MAJ. Aż wykupiłam, bo mąż chce zrzucić 10kg, które przybrał w trakcie mojej ciąży emotka

Aaaa Ty w ciąży a on tyłemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700384 Napisano: 01.05.2020 13:23:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=stalowiak1979] Witam. Mam paragony z konkursu Prymat z dnai 28 kwiecien i 29 kwiecien czy moge je uzyc w konkursie czy musza być z data już majowa???

Wystarczy wejść na pierwszą stronę. Już dawno byś to sam sprawdził, zamiast pytać..... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6700296 Napisano: 30.04.2020 20:26:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ananaska napisał(a):

Czekam na kreatywny fotograficzny konkurs z mnóstwem atrakcyjnych i cennych nagród! emotka Do tego z komisją konkursową, która wybierze fajne/ciekawe/oryginalne zdjęcia, które nie jest plagiatem i powstało specjalnie pod ten konkurs emotka

Ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700069 Napisano: 29.04.2020 20:53:10 w Dziś cieszę się z.....
estrelitta napisał(a):

Cieszę się, że miałam dzisiaj dzień wolny od pracy emotka  W piękne, słoneczne przedpołudnie byłam na targu i kupiłam sobie rozsady pomidorów, papryki, ogórków, sałaty, zioła oraz piękne kwiaty!  Majówka upłynie pod kątem pracy w ogródku emotka  A do tego jeszcze pada deszcz emotka   SUPER! 

Czy papryka potrzebuje jakiegoś specjalnego traktowania ?  emotka  nigdy nie miałam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6700059 Napisano: 29.04.2020 20:28:08 w Przedszkolaki i przedszkola :)
Claudia77 napisał(a):

a czy puścicie dzieci do przedszkola jak otworzą w maju? Ja bym chciała, ale zastanawia mnie co będzie, gdy przyplata się wirus
( oby nie) - zamkną wszystkich na kwarantannę? mąż prowadzi działalność i nie może sobie na to pozwolić...a poza tym nie wyobrażam sobie, aby synek pół dnia biegał w maseczce, poza tym i tak zdejmie...masakra

Ja zostawiam. Dostaliśmy maila z pkola, żeby do jutra do 12.00 zadeklarować czy wracają. Ustaliłam z m, że do 17.05 czyli jeszcze 2 tyg na pewno zostaną. Potem będę myśleć dalej. W moim mieście póki co 1 osoba miała wirusa. 20 jest na kwaranrannie. Mieszkam w małym mieście, więc trochę spokojniej jest. Zobaczymy jak będzie dalej... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6699710 Napisano: 28.04.2020 12:09:50 w Kupię...
Kupię kod zniżkowy do h&m. Najlepiej jeszcze dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699691 Napisano: 28.04.2020 11:27:06 w Kupię...
Piłkę z lays  emotka  chętnie kupię  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699647 Napisano: 28.04.2020 10:47:28 w Dziś cieszę się z.....
zdolnabestia napisał(a):

Rzeczywiście byłam zdeterminowana za pierwszym razem. Do tego stopnia, że np pojechałam na koncert metalowy 2 godziny autem, zamawiałam w barze wodę, maiłam przygotowaną w bagażniku kanapkę z diety i wyszłam w przerwie ją zjeść, a potem, gdy wracałam bardzo późnym wieczorem zasnęłam za kierownicą. Tzn bardzo chciało mi się spać, wydawało mi się, że to kontroluję, a nagle patrzę, a jadę pasem obok... musiałam na moment stracić świadomość. Na szczęście autostrada była pusta. Wszystko dlatego, że w jadłospisie nie było wieczornego energetyka czy jakiegoś batona czekoladowego  emotka  Eh, raz też wyjechałam na dwa dni pod namiot i też sobie naszykowałam pudełka z jadłospisu, jadłam takie zimne, blee. Patrzyłam też, jak moi znajomi sobie piwkują, jedzą kiełbę z ogniska, a ja była zdeterminowana...

O kurczakiemotka  Ale agentka emotka  nie no my z mężem w sobotę lub niedzielę mamy jeden dzień dyspensy emotka  Ostatnio był grillemotka  wiadomo, nie obzeramy  się ale diety nie stosujemy. Tylko to na co mamy ochotę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699644 Napisano: 28.04.2020 10:31:42 w Dziś cieszę się z.....
zdolnabestia napisał(a):

Widzę, że o diecie bebio tu było. Byłam na niej 3 razy. Pierwszy raz poszło mi bardzo dobrze, chudłam 1 kg na tydzień, trzymałam się w miarę zaleceń, wszystko ok. Ale odechciało mi się szybko ważenia składników. Miałam małą szklankę na makaron, wiedziałam, że pełna to będzie jakieś 50 - 60g. Jak były 2 kromki chleba, to jadłam 2 kromki, bez ważenia ich, bez przesady, nie będę zostawiać odkrojonego kawałka. Niskokaloryczne warzywa też leciały dosyć na pałę. Spalane w ciągu dnia kalorie są i tak nie do policzenia, bo jednego dnia jestem w pracy i spalę dużo, a drugiego w domu przebimbam na kanapie z książką. Dieta ogólnie bardzo mi się podobała, dużo dobrego jedzenia, ale trzeba było modyfikować przepisy i zamieniać portawy. Schudłam na niej wtedy jakieś 7 kg. Zrobiłam drugie i trzecie podejście po jakimś czasie, ale nie miałam już tyle zapału, szczególnie do gotowania i mycia naczyń. Po pracy byłam zbyt zmęczona, żeby jeszcze stać godzinę w kuchni przygotowywując pudełka na drugi dzień, pracuję po 12 godzin na stojąco. Zbyt często miałam też jakieś wyjazdy, biwaki, imprezy historyczne kilkudniowe, nie dało się. 

To też kwestia determinacji. Widocznie jesteś na tyle szczupła, że aż takiej potrzeby nie masz emotka . Ja niestety duuzo przytylam w ciągu roku i to mi bardzo zaniza samoocenę. Jestem mocno zdeterminowana, żeby wrócić do firmy. 
Druga kwestia, że jestem na wychowawczym i nie chodzę do pracy. To daje mi też więcej możliwości. Gdybym chodziła na cały etat i wracała o 16 albo później też by mi się nie chciało. Mój mąż wraca 17/18 no i gdybym nie ja to on by sobie w życiu nie szykował. Fakt, że przygotowywanie jemu osobno, sobie i dzieciom nie jest łatwe do ogarnięcia no ale co zrobić... Jak mus to mus. Jak wrócą do pkola to będzie lżej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699642 Napisano: 28.04.2020 10:25:52 w Czy informują/ informowali?
wasata napisał(a):

pikawka napisał(a):

Tymbark polomarket ? emotka

Wczoraj około 16:30 dzwonili

Wiem, wiem dzwonili do mnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699582 Napisano: 27.04.2020 21:20:00 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że jestem zdemotywowana do grania. Paragony zalegają a ja leżę w słuchawkach na uszach i zamiast coś wymyślać, słucham muzyki. Kwiecień dał mi tylko 2 wygrane  emotka  mój najgorszy miesiąc w mojej 1.5 rocznej przygodzie z konkursami. 

A będzie jeszcze gorzej...bo ciekawych konkursów na horyzoncie brak emotka  

Właśnie tego się obawiam.ale chyba nie każdy ma tak źle bo ciągle ktoś się jednak wpisuje w MDW...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699580 Napisano: 27.04.2020 21:12:51 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie fakt, że jestem zdemotywowana do grania. Paragony zalegają a ja leżę w słuchawkach na uszach i zamiast coś wymyślać, słucham muzyki. Kwiecień dał mi tylko 2 wygrane  emotka  mój najgorszy miesiąc w mojej 1.5 rocznej przygodzie z konkursami.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6699579 Napisano: 27.04.2020 21:08:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Lay's z biedronki już informowali?

Nie. Ktoś pisał, że do jutra mają czas  emotka

Dobrze wiedzieć, że jest jeszcze nadzieja;)

Mam podobne odczucia emotka  zatem do jutra emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6699577 Napisano: 27.04.2020 20:59:23 w Czy informują/ informowali?
misiamarysia napisał(a):

Czy BLACK (konkurs BP) już informował?

Dawno...niestety  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6699576 Napisano: 27.04.2020 20:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

Lay's z biedronki już informowali?

Nie. Ktoś pisał, że do jutra mają czas  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0