Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6698712 Napisano: 23.04.2020 11:37:32 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

stamp2 napisał(a):

donia7 napisał(a):

slomkab napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić...... emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka

Nie wiem u mnie 6 lat i 10 lat i codziennie  wojna i zaczepki...tez mam dość;(

I mnie niespełna 9 i 11 lat i jest tragedia... Wojny non stop wrrr

ciężka sprawa emotka bo do okna życia już raczej sie nie zmieszczą emotka emotka

he he, niekoniecznie...widzialam taki mem, ze stolarze wzieli sie za powiekszanie okna zycia.... emotka

Z moimi byłby problem jeśli chodzi o okno życia... powiedzą już gdzie mieszkają i jak się nazywają  emotka   przynieśliby ich z powrotem emotka emotka emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#6698706 Napisano: 23.04.2020 11:27:05 w Dziś cieszę się z.....
chochliczka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Cieszę się, że przez ostatni tydzień schudłam 2 kg  emotka  szaleństwo  emotka

2 kg to naprawdę duzo w tydzień. Szacun emotka  Ja niby ze stresów mało jem, ale i tak waga w miejscu stoi. Tez mam problemy z hormonami, moze dlatego? Ale ile ja bym dala,zeby w tydzien 2 kg  zrzucic fajnie emotka

Polecam Ci dietę bebio.pl chodakowskiej. Mój m prswie 20 kg schudl. Ja dopiero od tygodnia jestem na niej.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

pikawka

#6698683 Napisano: 23.04.2020 10:34:35 w Dziś cieszę się z.....
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Cieszę się, że przez ostatni tydzień schudłam 2 kg  emotka  szaleństwo  emotka

Teraz schudnąć to jest naprawdę wyczyn emotka  ja od kilku dni jeżdżę po kilka km dziennie z synem bo inaczej po tym wszystkim bym się nie wytoczyla z domu. W tamtym roku przejechalam na rowerze prawie tysiąc km, ale to dlatego że nie miałam prawa jazdy. Teraz z wygody i z oszczędności czasu wybieram samochód, a tył rośnie emotka

Ja jestem na diecie. Mam rozpisany każdy posiłek. Co, ile wagowo itp. Choruje na niedoczynność tarczycy i Hashimoto i niestety ostatni rok był dla mnie słaby. Waga poszła w górę. Ale teraz planuje wrócić do formy. Małymi krokami  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698678 Napisano: 23.04.2020 10:06:22 w Kupię...
Obag.
Może ktoś ma jakiś kod do obag online. Chętnie kupię  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698675 Napisano: 23.04.2020 09:58:37 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

slomkab napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić...... emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka

Nie wiem u mnie 6 lat i 10 lat i codziennie  wojna i zaczepki...tez mam dość;(

Koło 14 lat mija emotka  Z bratem mieliśmy takie ,,kosy'', a teraz jedno za drugim skoczyłoby w ogień emotka

Jeszcze 10 lat? Weź mnie nie dobijaj Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#6698666 Napisano: 23.04.2020 09:10:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że moje dzieci non stop się kłócą i biją. Nie wiem już jak reagować,  co robić......emotka  2x 4 lata....czy to minie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698664 Napisano: 23.04.2020 09:08:30 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że przez ostatni tydzień schudłam 2 kg emotka  szaleństwo  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6698661 Napisano: 23.04.2020 09:02:56 w Czy informują/ informowali?
zielonaszpilka napisał(a):

graszka30 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

kuoka napisał(a):

Tymbark/Stokrotka - z jakiego numeru dzwonią?

789xxx650

mam nie odebrane z tego numeru niestety nie miałam telefonu przy sobie i tak sobie myślę czy jeszcze zadzwonią

Zadzwonią ale sama po 9 też możesz spróbować oddzwonić emotka

Też oddzwaniałam na nieodebrane.  emotka  bez problemu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698476 Napisano: 22.04.2020 13:05:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
FBmarta22 napisał(a):

Małżon uprzejmie donosi, że kurier DPD dostarczył powerbank i zestaw produktów -  Jordan w C4 emotka

U mnie również dpd powerbank  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6698401 Napisano: 22.04.2020 11:08:35 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

A propos zboczeńców.

Koleżanka szukała rękawiczek na olx i miała w miarę rozsądnej cenie wystawione dziewczyna. Już się dogadały co do odbioru i nagle tamta wyskakuje z tekstem ,że ona jej sprzeda te rękawiczki jak koleżanka się z nią umówi. Bo bardzo jej sie na zdjeciu spodobała a ona woli dziewczynki jak facetów i chętnie spotkałaby sie z nią na numerek emotka emotka

Hahahaha no co spróbowała, a nóż się uda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698126 Napisano: 21.04.2020 11:41:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To chyba mój upadek.... ITM.. też mi pokazało figę.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698105 Napisano: 21.04.2020 11:02:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nul emotka

W lidlu nie byłam, ale widziałam że jest w promce w gazetce "od czwartku" za jedyne 2,49 zł emotka  Zatem do czwartku powinni uzupełnić wszystkie sklepy emotka

Aaaaaa dobrze wiedzieć. Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698103 Napisano: 21.04.2020 10:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nestea Lidl. Jest u Was?  Kurczaki u mnie nic, zero, nulemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698056 Napisano: 20.04.2020 22:48:15 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

"Sprzatniety"?  emotka   uuuuuu
My zadxwonilismy obok do nadleśnictwa a oni wezwali animalsow czy kogoś od zwierząt. Robili pułapki na niego. Chcieli go przenieść w inne miejsce..ale on być cwany.  emotka  nic go nie ruszyło, w końcu sam się wyniósł  emotka  Ale fakt, że się kompletnie nie bał. Łaził pod domem, nic sobie z nas nie robił  emotka  teraz od trzech lat mamy rodzinę bażantów...Ci to odgłosy wydają hehe. Jest wesoło. 

My też dzwoniliśmy... Powiedział nam facet, że jak lis sam padnie to po niego przyjadą emotka i popołudniu słyszeliśmy strzały...Pewnie do innego sąsiada też zaszedł. Bażanty też mamy emotka czekaj, czekaj...zaraz się okaże, że mieszkamy niedaleko siebie  emotka emotka  
No i pełno kotów łazi. Jak moje dwie latają po podwórku to wtedy nie, ale jak są w środku to łażą koty różnej maści. Na szczęście moje wysterylizowane emotka

O to u nas tylko 2 obce koty chodzą. Rzadko i za płotem tylko. Mój za to domowy, wychodzi na taras  emotka  lub co najwyżej 5 metrów od niego emotka Wyświetl w wątku >>
1 donia7 0

pikawka

#6698054 Napisano: 20.04.2020 22:37:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

Czy Amooco przyjmie odręcznie przepisane oświadczenia? Jestem na pracy zdalnej ten tydzień, a domowa drukarka odmówiła posłuszeństwa... 
No chyba, że faktycznie można odesłać w ciągu 7 dni roboczych oświadczenie, czyli jak miałam tel w pt to mam czas do 27.04? emotka
Ktoś ma doświadczenia z tą agencją, czy lepiej samemu przedzwonić i zapytać? emotka  

Zadzwoń do nich i spytaj. Do mnie przy 4 konkursach od nich zawsze ta sama babeczka dzwoniła. Bardzo miła. Więc może nie będzie problemów robić.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6698053 Napisano: 20.04.2020 22:35:50 w Wkurza mnie...
"Sprzatniety"?  emotka   uuuuuu
My zadxwonilismy obok do nadleśnictwa a oni wezwali animalsow czy kogoś od zwierząt. Robili pułapki na niego. Chcieli go przenieść w inne miejsce..ale on być cwany.  emotka  nic go nie ruszyło, w końcu sam się wyniósł  emotka  Ale fakt, że się kompletnie nie bał. Łaził pod domem, nic sobie z nas nie robił  emotka  teraz od trzech lat mamy rodzinę bażantów...Ci to odgłosy wydają hehe. Jest wesoło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6698044 Napisano: 20.04.2020 21:52:07 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Zazdroszczę Wam tego ogródka. Ja mieszkam dopiero 4 miesiące w domu, więc na podwórku jeszcze taki teren budowy trochę. Niestety,mam glinę na której trawa średnio chce rosnąć emotka Myślimy z mężem nawieźć ziemi i zrobić mini ogródek.

Wszystko jest kwestia czasu. My 5 lat. Mieliśmy pole jak się wybudowaliśmy. Też nawozilismy ziemię i dużo dużo pracy było. Do tej pory jest. Ale radość i satysfakcja wielka. No i jak sobie grilla zrobisz i odpoczywasz na tarasie...bajka  emotka

My mamy jeszcze nie zrobione skarpy... jest tyle roboty przed nami, że głowa mała emotka Trawkę zasialiśmy w zeszłym roku, ale jest taka bidna  emotka Z tym grillem i tarasem to fakt, bajeczka  emotka jeszcze my mamy dom "schowany", często sarenka sobie pobiegnie, albo zając podskoczy emotka mimo, że od centrum miasta 3 km.

Oooo widzę to samo co u mnie. Za płotem sarenki prawie codziennie. Dookoła mam pola i lasek. Mieliśmy 2 lata temu nore lisa 10 metrów od furtki. To były jaja emotka  na szczęście sam się wyprowadził. Mam 2 km do najbliższego sklepu. Ja właśnie kocham to, że mieszkamy na zadupiuu i nie mam póki co za płotem żadnego domu. Najbliższy sąsiad kilkaset metrów dalej.  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6698005 Napisano: 20.04.2020 20:12:59 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

Zazdroszczę Wam tego ogródka. Ja mieszkam dopiero 4 miesiące w domu, więc na podwórku jeszcze taki teren budowy trochę. Niestety,mam glinę na której trawa średnio chce rosnąć emotka Myślimy z mężem nawieźć ziemi i zrobić mini ogródek.

Wszystko jest kwestia czasu. My 5 lat. Mieliśmy pole jak się wybudowaliśmy. Też nawozilismy ziemię i dużo dużo pracy było. Do tej pory jest. Ale radość i satysfakcja wielka. No i jak sobie grilla zrobisz i odpoczywasz na tarasie...bajka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0