Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6697990 Napisano: 20.04.2020 20:01:57 w Wkurza mnie...
Ja mam tez ogród. O trawę dba mąż i jest niczym na boisku piłkarskimemotka . A mamy działkę prswie 2 tyś.metrow. Nie męczy się podlewajac ponieważ mamy takie automatyczne wysuwane z ziemi  emotka   które sam zrobił. Ja mam swój warzywniak. Mimo, że nie mieszkam na wsi mam swoją marchew, buraki i ogórki, które potem zaprawiam na zimę. Fasolkę szparagową, por, seler i duuuzo cukini. Nie wyobrażam sobie mieć domku i nie mieć swoich warzyw  emotka  p.s tuje też mamy...chyba koło 100emotka  hortensje, róże i floxy i inne kwiatki. 
Edit. Mamy swoją studnię ipodlewanie z niej idzie. 

W temacie,  trzeci dzień  boli mnie strasznie głowa  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6697946 Napisano: 20.04.2020 17:04:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Bliskiej mi osobie wpadł bon za hasło na 157 znaków wpisanych do formularza na www (nie wliczając do tego imienia ani nazwiska). Zatem jeszcze raz powtarzam, nie wiem czy faktycznie nie brali takich zgłoszeń pod uwagę i to wyróżnienie było przeoczeniem z ich strony...czy jednak imię i nazwisko nie miało żadnego znaczenia w ilości użytych znaków.

Może nie miało znaczenia. Przy konkursach bez nr paragonu konkurencja zawsze jest spora

A tam nie podawało się numeru paragonu??? emotka Matko, ja dzisiaj jestem mistrzem. Dobrze, że mi była kawa potrzebna, choć niekoniecznie z Dino. emotka

Bez numeru paragonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697944 Napisano: 20.04.2020 16:59:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

Komia napisał(a):

ivanotta napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

asie90 napisał(a):

Aż sprawdziłam, nieświadomie moje wygrane zgłoszenie ma mniej niż 160 łącznie z imieniem i nazwiskiem, ale byłoby to przedziwne, bo formularz pozwalał na dokładnie 160 znaków w dużym okienku i przychodził mail potwierdzający zgłoszenie emotka

Rzeczywiście w regulaminie napisane jest, że zgłoszenie przez stronę max 160 znaków łącznie z imieniem i nazwiskiem....

Ale tam się chyba osobno uzupełniało imię i nazwisko, tak? Ja już nie pamiętam jak wyglądal ten formularz... Czyli sama sobie powinnam odjąć od tych 160 znaków swoje imię i nazwisko?:D

Osobno było imię i nazwisko. U mnie wszystkie zgłoszenia poszły prawie na max znaków  emotka . Też zero trafień mam  emotka . Konkursowa Grażyna  emotka

Aha. emotka Supcio. emotka

No to nieźle. Wszystkie zgłoszenia poszly w p.. 

U mnie wszystkie poszły na maxa... Ale nie jestem przekonana, czy przez stronę to miało znaczenie. Mimo zapisu w reg....dziwne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697938 Napisano: 20.04.2020 16:53:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kwiecień najgorszy w mojej dotychczasowej karierze.... Dino i Lidl pudło... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697919 Napisano: 20.04.2020 16:03:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asie90 napisał(a):

Aż sprawdziłam, nieświadomie moje wygrane zgłoszenie ma mniej niż 160 łącznie z imieniem i nazwiskiem, ale byłoby to przedziwne, bo formularz pozwalał na dokładnie 160 znaków w dużym okienku i przychodził mail potwierdzający zgłoszenie emotka

Rzeczywiście w regulaminie napisane jest, że zgłoszenie przez stronę max 160 znaków łącznie z imieniem i nazwiskiem.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697918 Napisano: 20.04.2020 16:01:59 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

asie90 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Dino ślą sms na raty? 

u mnie Sms z 13:40

U mnie tak samo emotka

A czy zgłoszenia przez stronę też był informowane poprzez SMS?

Wg regulaminu informują tylko smsem Wyświetl w wątku >>
1 silvia8 0

pikawka

#6697910 Napisano: 20.04.2020 15:49:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

do osób, które wygrały w konkursie Jacobs/Prima w Dino i wysyłały zgłoszenie konkursowe przez formularz na stronie - faktyczne zawarliście imię, nazwisko i treść odpowiedzi w 160 znakach?

Też jestwm ciekawa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697885 Napisano: 20.04.2020 14:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Czy wygrał ktoś roombę od Smolara? Widzę same wpisy z pastami?

Jest już jakaś na sprzedaż więc chyba tak  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697877 Napisano: 20.04.2020 14:31:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hakowal napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Chyba czas na przerwę konkursową skoro DINO nic nie dało... znaczy, że jestem cienka...

też jestem cienka emotka na tyle nagród nic...

Aaajć Dino mnie dobiło

mnie też emotka

Ja się z porażka w Dino pogodzilam już wczoraj gdy doczytalam na spokojnie regulamin (poszukując info kiedy mają informować) i zobaczyłam że moja odpowiedź była zbyt długa, bo w 160 znakach miały się też zawierac imię i nazwisko... emotka  dzisiejsze pasty od Smolara są marnym pocieszeniem emotka

Cooooo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697859 Napisano: 20.04.2020 14:07:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Chyba czas na przerwę konkursową skoro DINO nic nie dało... znaczy, że jestem cienka...

też jestem cienka emotka na tyle nagród nic...

Aaajć Dino mnie dobiło Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697851 Napisano: 20.04.2020 13:58:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba czas na przerwę konkursową skoro DINO nic nie dało... znaczy, że jestem cienka... Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

pikawka

#6697647 Napisano: 19.04.2020 07:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

A dlaczego miałoby się nie udać zarejestrować? 
Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba  emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć  emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka  

Z synem już mamy ustalone że jak trafię 6 w lotto, to kupujemy forda mustanga (chciałby porsche ale Na początek to wystarczy emotka ) ale ja mam się nie martwić jak to on mowi;) wybierze dobry rocznik, silnik, konie mechaniczne a mi zostawi kolor do wyboru emotka u mnie w domu na temat samochodów się nie zartuje emotka  
P.s lotto obstawiam prawie za każdym razem, emotka

Mój mąż trafił kiedyś 5 tke emotka   emotka Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

pikawka

#6697637 Napisano: 18.04.2020 23:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Aż się rozmarzyłam, bo mój średni syn też byłby w 7 niebie emotka  a sąsiad to już by ciągle z jajkami wpadał emotka

Taki sąsiad przychodzący z jajami to strach emotka
Ja bym na niego uważała  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6697636 Napisano: 18.04.2020 23:19:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

nitka310 napisał(a):

pikawka napisał(a):

yonex napisał(a):

Tiger to jakiś japoński szrot oferuje do wygrania. Rok produkcji 1994, kierownica po prawej stronie. Tylko dla kolekcjonerów, bo nie wiem czy da się to zarejestrować

Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjonera emotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty

Zgadzam się z Tobą:) ja chętnie takim polatam u siebie emotka  moje dziecko by było w 7 niebie emotka  jak miał 3 lata chciał wiedzieć jaki model i marka ma każdy mijany samochod;) pamiętam jak na wakacjach szliśmy nad morze a ja cały czas gadałam o każdym samochodzie;) w wieku 5 lat, jechaliśmy w tramwaju, na światłach stał sportowy samochód, i grupka około 20 letnich osób o nim gadała, próbowali zgadywać co to za auto, a moje dziecko że to NA 100% nissan GTR, samochód ruszył a im opadły szczęki;) bo miał rację. Na chwilę obecną nie wiem która to Anna a która Elza, ale znam wszystkie marki i modele samochodów;) A z dzieckiem spacer zawsze kończy się przy płocie sąsiada który ma ferrari, porsche carrera i maserati;) 

Gdzie maździe do Ferrari i Porsche. Silnik Wankla to pewne kłopoty z serwisem. Swego czasu nie można było rejestrować samochodów z Japonii z kierownicą po prawej stronie. Te z GB teraz można, ale czy z JPN nie wiem. Za taką kasę jak podają wolałbym co innego

Ehh..wolałbym... A ja bym wolała Kie Soul bo mi się podoba emotka  a w garażu mam żółtego Fiata 126 emotka  i co począć emotka
A gram o to co dają  emotka   chyba lepsze to niż, gów..e czapki, czy kolejne zestawy past  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697621 Napisano: 18.04.2020 22:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

Nie zgodzę się z Tobą bo osobiście znam takiego kolekcjoneraemotka , może nie aut ale motorów. I jeśli jest odpicowany a wartość regulaminowa na to wskazuje to z chęcią bym takim pojeździła po mojej wsi  emotka   nie musi być rocznik 2020, żeby był zaje...sty Wyświetl w wątku >>
1 nitka310 0

pikawka

#6697533 Napisano: 18.04.2020 08:53:35 w Paragony na trwające konkursy
2x paragon Lion chętnie wymienię na inne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697480 Napisano: 17.04.2020 19:20:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mamimamu napisał(a):

hejka, pytanie do osób, które dostały już koszulki z Nutelli - czy oni bardzo trzymają się zasady "imię/ zdrobnienie" czy nazwisko lub inna nazwa też przejdzie?

Ja myślę, że mozna wpisać co się chce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697451 Napisano: 17.04.2020 17:52:16 w PODZIĘKOWANIA
koala33,
Szybko, sprawnie. Miły kontakt emotka Wczoraj kupiłam słuchawki a dziś już odebrane z paczkomatu. Serdeczne dzięki:) Wyświetl w wątku >>
1 koala33 0

pikawka

#6697435 Napisano: 17.04.2020 16:48:22 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Lion wymienię na jakiś inny  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6697378 Napisano: 17.04.2020 12:43:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Odpisali na maila odnośnie Jordan. 
Wygrałam Power bank...emotka Wyświetl w wątku >>