Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6695307 Napisano: 07.04.2020 08:24:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy jest ograniczenie znaków w bp black??

Nie ma  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6695269 Napisano: 06.04.2020 20:57:33 w Paragony na trwające konkursy
Przygarnę 2 paragony Jacobs Intermarche. Mogę mieć w zamian Dino lub Bp emotka

Nieaktualne  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6694917 Napisano: 04.04.2020 22:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rimmel. Czy wszyscy z Was dostali maila z prośbą o dosłaniu jeszcze oś. o przekazaniu praw?  Ja dostałam a mama nie. I nie wiem czy też ma dosłać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6694771 Napisano: 03.04.2020 20:54:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jordan. Jak się dowiemy co wygraliśmy? emotka  dopiero jak nagroda do domu dotrze ? emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6694698 Napisano: 03.04.2020 15:55:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
wiesia30 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jordan, bez podania rodzaju nagrody...

tak samo sms o 15:43

Jordan i u mnie emotka

I ja i ja emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6694670 Napisano: 03.04.2020 14:00:04 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że ekspresowo sprzedałam iphone z konkursu za fajna kasę i za te pieniądze kupiłam sobie wypasioną huśtawkę do ogrodu. emotka  Zawsze są jakieś ważniejsze wydatki i ciągle ten zakup był odkladany a teraz się udało emotka  mąż z lekkim fochem, że nawet mu nie pokazałam jaką zamawiam..Ale przejdzie mu. Jutro będzie ją składać więc może być atmosfera napięta hahaha. Ale co tam. Cieszę się ogromnie.   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6694191 Napisano: 01.04.2020 18:43:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
srebrna-agrafka napisał(a):

pikawka napisał(a):

onazielona86 napisał(a):

Persil... to chyba żart że Ci się moje wypowiedzi nie spodobały.... Ehhh

Mam podobne odczucia  

Persil emotka
Mi też wydawało się, że moje "dzieło" było świetne. Co więcej- uczciwie wysłałam tylko jedno zgłoszenie, bo miałam jeden paragon..  emotka
O rany.. Kiedy ja naiwna nauczę się, że jeżeli konkurs nie wymaga numeru paragonu, to będą miliony zgłoszeń..
Mimo wszystko, gratuluję wszystkim wygranym. Przy takiej ilości zgłoszeń- Wasze musiały być naprawdę dobre!

Kurde ja tak samo. Jeszcze się nie nauczyłam tych zasad jak grać gdy numer paragonu nie jest wymagany....  Ale druga sprawa, że widocznie były lepsze ode mnie  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

pikawka

#6694184 Napisano: 01.04.2020 18:09:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
onazielona86 napisał(a):

Persil... to chyba żart że Ci się moje wypowiedzi nie spodobały.... Ehhh

Mam podobne odczucia emotka Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

pikawka

#6694085 Napisano: 01.04.2020 14:41:44 w Wkurza mnie...
FBgabriela1 napisał(a):

Uderz w stół, a nozycze sie odezwa ..Widzę, że większość osób nie robi tutaj przyslugi na zasadzie, że będzie w sklepie i przy okazji coś ze sobą wezmie na konkurs dla innej osoby, tylko ŁASKĘ  emotka   
Ze to taki wysiłek, wyslac zdjecie paragonu lub oddac w prezencie wino koleżance ktorego nie lubi.. nie wymagam, żeby ktos mi kupowal produkty i darował paragony za pół ceny, albo chodizl po nie specjalnie do sklepu(tym bardziej "w tym czasie") ale pisanie ze będzie w sklepie i może mi kupić i sprzedac paragon za taka samą cenę, uważam za lekkie przegięcie. Wypowiadają się tu starzy wyjadacze, którzy wypatruja tez interesu na takich rzeczach, a wiadomo ze sa tu "klienci" ktorzy dadzą i tyle co produkt kosztuje. Poniekąd rozumiem jednych i drugich- "taki mamy czas" emotka  każdy z Was bedzie bronił swojej racji, a ja włożyłam kij w mrowisko  emotka

Ja do tej pory kupowałam komuś chyba na 3 konkursy. Oglosilam się tylko raz, że mogę kupić na Kubusia w Twój market. Ja nie brałam w nim udziału więc jeździłam do niego specjalnie po paragony dla ludzi. A wierz mi sprzedałam kilkadziesiąt.... I nie było to takie hop siup przy okazji. Musiałam jezdzic kilka razy dziennie w innych godzinach , żeby paragony dla różnych osób nie były po sobie. Potem kilkadziesiąt zdjęć paragonów, wszystkie musiałam opisać, Który był dla kogo. Wysłać. A jeszcze po wynikach kilka osób pisalo mi, ze prosi o ponowną fotkę i czg moge wysłać itp. Więc w tym przypadku trochę pracy mnie to kosztowało. Ale zyskiem było 200 skoczków dla dzieci.  emotka
Niestety tak to wygląda. Powtarzam: Nie chcesz nie kupuj. Po co robić gowboburze. Jedź i kup sobie sam będzie i paragon i produkt.  emotka Sama staram się nie kupować chyba, że mnie już sytuacja zmusi  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pikawka

#6694038 Napisano: 01.04.2020 12:45:43 w Wkurza mnie...
Poza tym to jest każdego wybór. Jest dużo ofert można wybierać w kupnie paragonów.  emotka   kilka razy zdarzyło mi się kupić i też różne ceny były. Nie chcesz nie kupuj.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6694037 Napisano: 01.04.2020 12:43:34 w Wkurza mnie...
luki28 napisał(a):

To po co wtedy oferować zakupy na produkt, którego się nie lubi? Ja zauważyłem, że ta tendencja jest już od dłuższego czasu

A dlaczego mam komuś nie kupić skoro ma problem a ja mam sklep pod nosem...  Wyświetl w wątku >>
2 jokan, rare85 0

pikawka

#6694026 Napisano: 01.04.2020 12:31:52 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

FBgabriela1 napisał(a):

Hej, ostatnio 1 raz wpisałam się na grupie, że poszukuję paragonu. . Dostalam 3 wiadomości, że sprzedane będą za taka cenę jak kupione artykuly...  emotka
Powiedzcie czy tak zawsze było, czy obecna sytuacja robi z ludzi hieny ?? Przecież te produkty zostają w domach.. A grupa chyba ma sobie pomagać, A nie żerowac na kimś.jesli jestem zbyt naiwna, to mnie po prostu oswieccie!  emotka   

mniej osób chodzi do sklepów, pewnie wliczają sobie "ryzyko" - prawo podaży i popytu - za miesiąc pewnie będą ceny 50% wyższe niż wartości paragonu  emotka

Wiesz to nie do końca tak jest. Bo jeśli mam kupić komuś wino do konkursu, którego nie lubie(wytrawne) i i tak muszę je komuś wydać to czemu mam za nie płacić. Nie zostanie u mnie w domu...  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693619 Napisano: 31.03.2020 09:53:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Konkurs RIMMEL INSPIRUJE - ma ktos kontakt do agencji NAIROBIA ?
- wysyłam email a skrzynke mają przepełnioną

pozdrawiam
Krzysztof

Na ich stronie jest numer. Dzwoniłam kilka razy nie odbierali. Udało mi się w końcu wysłać z innego maila.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693485 Napisano: 30.03.2020 16:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edith napisał(a):

Czy ktoś się dodzwonil albo udało mu się wysłać na Rimmel? 

Dzwoniłam 2 razy. Nikt nie odebrał. Udało mi się wysłać z poczty bezpośrednio ze strony onet.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693443 Napisano: 30.03.2020 14:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
danaaa napisał(a):

pikawka napisał(a):

" Laureat w terminie 3 dni od powiadomienia go o prawie do Nagrody/ otrzymania wiadomości powiadamiającej go o prawie do Nagrody, w sposób, o którym mowa w pkt V ust. 3 Regulaminu, prześle na adres
poczty elektronicznej (rimmel@nairobia.com) zgodę na przeniesienie praw autorskich (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do Regulaminu) ...."

Wysłałam wczoraj. I to nie może w tym by  problem, ponieważ ten sam mail jest podany w sprawach reklamacyjnych więc nie powinien być zablokowany.  

U mnie ta sama sytuacja, też wczorajszy mail z danymi nie dotarł do nich. Próbowałam dzisiaj skontaktować sie telefonicznie na numer podany na stronie głównej NAIROBII, ale jak na razie tez bezskutecznie.

Też dzwoniłam i bez odzewu. Wysłałam z innego maila i chyba jest ok.   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693433 Napisano: 30.03.2020 13:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

" Laureat w terminie 3 dni od powiadomienia go o prawie do Nagrody/ otrzymania wiadomości powiadamiającej go o prawie do Nagrody, w sposób, o którym mowa w pkt V ust. 3 Regulaminu, prześle na adres
poczty elektronicznej (rimmel@nairobia.com) zgodę na przeniesienie praw autorskich (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do Regulaminu) ...."

Wysłałam wczoraj. I to nie może w tym by  problem, ponieważ ten sam mail jest podany w sprawach reklamacyjnych więc nie powinien być zablokowany.   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693393 Napisano: 30.03.2020 11:12:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

pikawka napisał(a):

ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

Rimmel. Czy ktoś ma problem z dostarczeniem maila ? Przychodzi mi zwrotka, że nie może być dostarczone. Wysłałam kilka razy. 

U mnie to samo.

Mogę tylko napisać, że w czwartek mail wyszedł ode mnie bez problemu.

a wpisujecie poprawnego maila, nairobia.com (nie .pl)?

Tak. Sprawdzalam. Z innego maila poszło. Skopiowalam i już z drugiego maila nie idzie. 

Mejl wracał mi kilka razy, aż zmniejszyłam wielkość załączników i wtedy poszedł bez problemu emotka

Wysłałam bez załączników i też komunikat.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693389 Napisano: 30.03.2020 11:00:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

Rimmel. Czy ktoś ma problem z dostarczeniem maila ? Przychodzi mi zwrotka, że nie może być dostarczone. Wysłałam kilka razy. 

U mnie to samo.

Mogę tylko napisać, że w czwartek mail wyszedł ode mnie bez problemu.

a wpisujecie poprawnego maila, nairobia.com (nie .pl)?

Tak. Sprawdzalam. Z innego maila poszło. Skopiowalam i już z drugiego maila nie idzie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693374 Napisano: 30.03.2020 10:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rimmel. Czy ktoś ma problem z dostarczeniem maila ? Przychodzi mi zwrotka, że nie może być dostarczone. Wysłałam kilka razy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6693361 Napisano: 30.03.2020 09:17:19 w Zdjęcia naszych wygranych

Iphone z konkursu T mobile  emotka Wyświetl w wątku >>