Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7283363 Napisano: 31.07.2025 11:31:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

katrin1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie ma to jak kupić colę w stokrotce po czym zobaczyć, że konkurs odwołany  emotka  jak to możliwe  emotka

To samo, chyba sobie jaja robia. Piszę do nich, niech kasę za paragony zwracaja:/ A swoją drogą ciekawe co z nagrodami za 1 etap, który już rozwiazali.

Ja bym tych paragonów nie wyrzucała, a może będzie można ich użyć jak od nowa uruchomią konkurs?

Oby:( specjalnie jechałam do stokrotki a nie mam u siebie w miescie emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7283362 Napisano: 31.07.2025 11:30:24 w Pomocy!!!!
witegz napisał(a):

Czy ktoś ma może paragon/fakturę za wygrane walizki turystyczne? Najlepiej American Tourister emotka

Taka sytuacja: 

wygrałem walizki American Tourister (każda warta ponad 600 zł) - przyszły do mnie bez dowodów zakupu oczywiście. 
w trakcie wyjazdu na wakacje - walizki zostały zniszczone przez przewoźnika (Ryanair) - zgłosiłem szkodę itd. itp. Ale w związku z tym, że nie załączyłem dowodu zakupu walizek - wyliczyli mi "śmieszną kwotę" odszkodowania za zniszczony bagaż. 

Tak sobie pomyślałem, że jakby ktoś dysponował paragonem/fakturą i chciałby mi udostępnić (dogadamy się) to może bym dosłał dowody zakupu i uznaliby rzeczywistą wartość zniszczonych walizek, a nie "wyliczoną z nieba" nie wiadomo jak... Proszę PW jakby coś.

Pisz do agencji w której je wygrałeś niech dadzą dowód. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283300 Napisano: 31.07.2025 08:58:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie ma to jak kupić colę w stokrotce po czym zobaczyć, że konkurs odwołany  emotka  jak to możliwe  emotka

To samo, chyba sobie jaja robia. Piszę do nich, niech kasę za paragony zwracaja:/ A swoją drogą ciekawe co z nagrodami za 1 etap, który już rozwiazali.

Ja jestem w lekkim szoku, chyba takiej sytuacji nie było. Ciekawa jestem co się stało…. Ja kupiłam pepsi, x4. emotka wychodzę patrzę no kurde miała być cola…. Wracam, kupuję colę, a w domu zonk emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7283282 Napisano: 31.07.2025 08:06:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie ma to jak kupić colę w stokrotce po czym zobaczyć, że konkurs odwołany  emotka  jak to możliwe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283255 Napisano: 30.07.2025 22:24:34 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kawa ziarnista ????

Tutaj można kupić i do tego produkt partnera emotka  

Konkurs "Odkryj lato pełne nagród" Moje sklepy https://share.google/VTL21oEib2lPRAVIS

łeee tam jakaś gra jest. Słaba jestem w takie rzeczy emotka Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

pikawka

#7283254 Napisano: 30.07.2025 22:17:34 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Dekasia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kawa ziarnista ????

Tutaj można kupić i do tego produkt partnera emotka  

Konkurs "Odkryj lato pełne nagród" Moje sklepy https://share.google/VTL21oEib2lPRAVIS

Ooo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283213 Napisano: 30.07.2025 19:58:40 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
Kawa ziarnista ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7283121 Napisano: 30.07.2025 15:43:21 w WC - rozmowy o wszystkim
makra napisał(a):

Gdzie trzymacie te wszystkie paragonu z konkursów promocyjnych? Ja zagrałam w kilku a mam już ich sporo choć nie gram nałogowo. Nie gubicie się z nimi ?

Zeszyt, przypięte zszywaczem i każdy obok na kartce opisany. Mam tych zeszytów już chyba z 20 z ostatnich 5 lat emotka )))))))) Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7283103 Napisano: 30.07.2025 15:06:45 w Zapowiedzi konkursów
as32572 napisał(a):

taak napisał(a):

https://wygrajzdino.pl/

Wszystkie produkty czy wybrane? Nie widzę nigdzie załącznika do regulaminu a na maila ze strony nie da się wysłać wiadomości.

Na stronie  jest regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282834 Napisano: 29.07.2025 18:23:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mietowa napisał(a):

mixik napisał(a):

W konkursie Nescafe o żyćku piszecie ze spolszczeniami czy bez? Bo 160 znaków z polskimi końcówkami typu ą ę liczy się jakoś inaczej, więcej zabiera. Aczkolwiek w przykładzie regulaminowym pokazują ze spolszczeniami

Ja piszę bez emotka

Swoją drogą przesadzili z tym prefiksem teraz… Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7282833 Napisano: 29.07.2025 18:21:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

W konkursie Nescafe o żyćku piszecie ze spolszczeniami czy bez? Bo 160 znaków z polskimi końcówkami typu ą ę liczy się jakoś inaczej, więcej zabiera. Aczkolwiek w przykładzie regulaminowym pokazują ze spolszczeniami

Jeśli SMS to zawsze bez polskich Wyświetl w wątku >>
2 MDL, mixik 0

pikawka

#7282724 Napisano: 29.07.2025 13:41:54 w Konkursy to ... ciężka praca!
Ostin789 napisał(a):

U mnie też zawsze tekst „ty to masz szczęście…” kur.. jakie szczęście? W loteriach udział znikomy, raz wygrałam głowną, która przepadła bo zły produkt promocyjny kupiony… za to w konkursach ze zdjęciem lub filmikiem zawsze nagroda i to nie piątego stopnia. Do pisanych konkursów kompletnie nie mam pomysłów, zazwyczaj te pytania są tak durne emotka

No mnie też to najbardziej irytuje… Ty to masz szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

pikawka

#7282702 Napisano: 29.07.2025 12:45:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
olunka napisał(a):

bon 200zł do Netto od Amooco DHL

I u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282640 Napisano: 29.07.2025 09:27:27 w Kupię...
pikawka napisał(a):

3 kody Helios emotka

Ktoś coś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282610 Napisano: 28.07.2025 23:45:36 w Kupię...
0 0

pikawka

#7282550 Napisano: 28.07.2025 19:38:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

Właśnie wróciłam z wakacji i otwieram walizkę kitkat i batonow jest 90, nie była otwierana ani nie wyglądała na taką. Liczone kilka razy przez kilka osób. Klocilibyscie się o 1 batonika? Mąż mi każe do nich pisać a mi aż głupio bo brakuje tylko jednej sztuki

Ty tak serio emotka

Do do mnie przyszły ostatnio te kabanosy z Tarczyńskiego to nawet nie wyjęłam, nie liczyłam. Jest ile jest i super emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7282494 Napisano: 28.07.2025 16:37:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam bransoletkę Yes z konkursu Hellmans lub wymienię na coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282419 Napisano: 28.07.2025 12:47:28 w Kupię...
Bilety do heliosa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282400 Napisano: 28.07.2025 12:07:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

pikawka napisał(a):

elmas napisał(a):

notta napisał(a):

ZetZ napisał(a):

[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka

a nie chodziło o trójsmak? u niej na instagramie była informacja.. że ona poleca takie lody gdzie każdy znajdzie coś dla siebie https://www.instagram.com/p/DKOqNEEIrzZ/
a tu tiramisu https://www.instagram.com/p/DLzK_yHIgPy/
obstawiam że pewnie wszystkie odpowiedzi są poprawne emotka

Nie wiem, jak wygląda opakowanie trójsmaku, ale na tiramisu jest napis: "Mój smak" z podpisem Starmach.

na fb na koncie zielonej budki jest zdjęcie jej z lodami trojsmak i też widnieje podpis mój smak emotka

ja juz zwątpiłam…

Moim zdaniem wszystkie odpowiedzi są prawidłowe a przy końcowej ocenie pewnie będą brali tylko pod uwagę odpowiedź na pytanie otwarte.

wg mnie też ocenia tylko pytanie otwarte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7282397 Napisano: 28.07.2025 12:04:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmas napisał(a):

notta napisał(a):

ZetZ napisał(a):

[quote=

bandit napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]2.Tiramisu. Moim zdaniem niech ktoś potwierdzi emotka

5.2.2. Który smak lodów marki Zielona Budka na 2025 rok poleca ambasadorka marki Anna
Starmach?

A w necie: W roku 2025, Zielona Budka wprowadza nowe smaki lodów, w tym lody o smaku Tiramisu z sosem kakaowym oraz lody na patyku ze śmietanką i sosem truskawkowym. 

Więc Tiramisu. emotka

a nie chodziło o trójsmak? u niej na instagramie była informacja.. że ona poleca takie lody gdzie każdy znajdzie coś dla siebie https://www.instagram.com/p/DKOqNEEIrzZ/
a tu tiramisu https://www.instagram.com/p/DLzK_yHIgPy/
obstawiam że pewnie wszystkie odpowiedzi są poprawne emotka

Nie wiem, jak wygląda opakowanie trójsmaku, ale na tiramisu jest napis: "Mój smak" z podpisem Starmach.

na fb na koncie zielonej budki jest zdjęcie jej z lodami trojsmak i też widnieje podpis mój smak emotka

ja juz zwątpiłam… Wyświetl w wątku >>
0 0