Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6677617 Napisano: 27.01.2020 17:51:08 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

angie222 napisał(a):

(...) Jak ktoś jest szczupły, to chyba na każdym kroku musi udowadniać, że normalnie je. Jak ma nadwagę, to pewnie je pączki do kawusi przed śniadaniem. Zawsze źle. emotka

Mnie najbardziej szokuje podejście "wpiernicza jak głupia, a nic nie grubnie, co za szczęściara, ale super przemiana materii!" Nie ma czegoś takiego. Ale za to są: choroby tarczycy, niewydolność nerek, problemy z wchłanianiem substancji pokarmowych itp.

Czy tak trudno jest dodać dwa do dwóch? Czy ludziom naprawdę nie wydaje się dziwne, że ktoś się obżera i nie przybiera na wadze? Serio tak trudno zrozumieć, jak działa układ trawienny i reszta organizmu? Chudość stała się synonimem zdrowia emotka

Mimo wszystko wolałabym jeść i chudnąć. 
Mam niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Przez ostatni rok przytulam dobre 10 kg. Tarczyca mi skacze ostatnio bardzo. Do tego musiałam brać sterydy przez 3 miesiące i waga też poszła w górę. I docinki ze strony np. teścia czy kogoś z rodziny p.t. Ale przytulam. No kurła.... gdzie moja figura się pytam emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pikawka

#6677428 Napisano: 27.01.2020 12:37:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Gdzie można kupić produkty nivea baby toddies?

U mnie są tylko w intermarche 

w lidlu kupowalam wczoraj

Ja też w Lidlu. I Carrefour. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6677222 Napisano: 26.01.2020 10:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

dostaliście wczoraj potwierdzenia na email z captajn JACK?

Tak  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676965 Napisano: 24.01.2020 17:46:13 w Czy informują/ informowali?
Czy były wyniki tej loterii z lotto co dawali kupony, powyżej 6 zł? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676869 Napisano: 24.01.2020 13:41:57 w WC - rozmowy o wszystkim
la-princessa napisał(a):

Ja lubię społeczności konkursowe, śledzę od lat, ale mało się udzielam przez zawiść. Niestety, nawet jak jest tysiąc super osób, to wystarczy jedna zawistna, która psuje całą atmosferę. To forum akurat bardzo sobie cenię, dlatego ostatecznie tu założyłam konto, ale pamiętam wielką radość sprzed lat z niespodziewanej wygranej w loterii. Można powiedzieć przypadkową, bo zgłosiłam tylko jeden paragon, bo i tak musiałam kupić produkt konkursowy. Wielki szok, bo nigdy wcześniej niczego nie wygrałam w loterii, emocje w domu nie opadały przez wiele dni. Potem wchodzę na facebooku na profil organizatora, żeby zobaczyć relację z wręczenia nagrody. I na swoje nieszczęście zajrzałam też w sekcję komentarzy. A tam... festiwal nienawiści... Wszystko, co najgorsze. Że to oszustwo, że zwycięzca był już ustalony zanim loteria się zaczęła, że nagroda po znajomości, że ludzie chcą z powrotem swoje pieniądze za paragony, bo dziwne, że oni nie wygrali. Dużo zawiści, agresji i najpaskudniejszych oskarżeń. Ja tam pojechałam przerażona, bo pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło, zawstydzona i czerwona jak burak odbierałam gratulacje od tych wszystkich prezesów i przedstawicieli. A ludzie w komentarzach na facebooku zmieszali mnie z błotem, zrobili ze mnie jakąś oszustkę i krętaczkę. Do dziś to bardzo nieprzyjemnie wspominam i mam przed oczami agresję tych ludzi. Radość z nagrody już nie była taka sama.

Napisz lepiej co wygrałaś  emotka Wyświetl w wątku >>
1 goarik 0

pikawka

#6676801 Napisano: 24.01.2020 11:31:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piwka z 2 etapu. Inpost.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676749 Napisano: 24.01.2020 09:10:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony do c4 z konkursu Amooco Indykpol. Chyba dhl Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

pikawka

#6676528 Napisano: 23.01.2020 13:59:37 w Smolar
U mnie 4 zgłoszenia i nic. Wielkie zero  emotka  soki dawno wypite emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676453 Napisano: 23.01.2020 12:24:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
Znowu piwka od Kapitana...ech.. gdzie mój instax emotka  mail kilka minut temu  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6676449 Napisano: 23.01.2020 12:21:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agi68 napisał(a):

Nie mam przy konkursach kolorowych kropek - zielona konkurs z moim udziałem , żółta schowek itd . To tylko u mnie tak

Przy nazwie konkursu. Po lewej stronie masz taki wykrzyknik. Jak go klikniesz to pojawia się kolorowe kropki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676317 Napisano: 22.01.2020 23:32:28 w Kupię...
Kupię 2 kody na nadanie paczki inpost paczkomat.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676296 Napisano: 22.01.2020 22:16:40 w Dziś cieszę się z.....
buziolek napisał(a):

Mój Mąż, Superbohater bez peleryny, dziasiaj w pracy uratował kolegę. Chlopak spadł ze schodów, nie dość że stracil przytomność to okazało się ze nie oddycha, ani serce nie bije. Jako jedyny zachował zimną krew, rozpoczął reanimacje, na szczęście udaną. Niestety chłopak jeszcze przytomności nie odzyskal, ale najważniejsze ze funkcje życiowe przywrócone. Mąż w szoku po całej sytuacji, niby każdy wie jak robi się reanimacje, ale w praktyce inaczej to wygląda niż jak naprawdę zdasz sobie sprawę że ludzkie życie w tym momencie zależy tylko od Ciebie, liczy się każda minuta, sekunda jak serce się zatrzyma. Jestem bardzo dumna z Męża bo na 8 osób tylko on podjął się ratowania, wszyscy inni zaczęli panikowac. Mam nadzieję że wszystko skończy sie dobrze, ze upadek nie spowodował uszkodzeń mózgu i szczęśliwie wróci do rodziny i do pracy. Tyle emocji dzisiaj że nie zasnę i wiem ze Mężowi też ciężko po takiej sytuacji, ale jeszcze bardziej zacznie się doceniać to co mamy, bo dzisiaj jesteśmy, a jutro może nas już nie być. Najcenniejsze co mamy to życie.   

Wielki szacunek dla Memotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6676112 Napisano: 22.01.2020 14:24:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
 Nagroda II stopnia (plecak kanken) -Szwedzki z natury - Absolut  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6676111 Napisano: 22.01.2020 14:20:23 w Informują
Szwedzki z natury, Absolut. Mail  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6676105 Napisano: 22.01.2020 13:50:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Szukam kogoś kto wygrał Słuchawki Minionki Pop Carl i je użytkuje ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676035 Napisano: 22.01.2020 10:47:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
soulfly napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nimm2/mamba c4. Czy zamupu mozna dokonac w c4 express? W reg. jest napisane dowolny sklep sieci Carrefour... wiec ?

Ktoś pisał, że w Carrefour express ilustrowany widział ulotki. No i  dowolny to dowolny. A co Ty dzieci tak niezdrowo karmić będziesz ;) 

Wszystkie C4 biorące udział w Loterii są w oddzielnym pliku na stronie. 

Nie chcę przeginaćemotka  Ale gdzie ta lista? Ani na stronie smolara ani na Carrefour nie mogę znaleźć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6676029 Napisano: 22.01.2020 10:37:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nimm2/mamba c4. Czy zamupu mozna dokonac w c4 express? W reg. jest napisane dowolny sklep sieci Carrefour... wiec ?

Ktoś pisał, że w Carrefour express ilustrowany widział ulotki. No i  dowolny to dowolny. A co Ty dzieci tak niezdrowo karmić będziesz ;) 

Werters dla mamusi mamba dla dzieci emotka  lubią gumy i czasem kupuję emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675994 Napisano: 22.01.2020 09:01:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nimm2/mamba c4. Czy zamupu mozna dokonac w c4 express? W reg. jest napisane dowolny sklep sieci Carrefour... wiec ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675949 Napisano: 21.01.2020 21:05:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
T mobile konkurs. Mają wg. regulaminu 60 dni na rozstrzygnięcie. Czy rok temu tez był podobny? I ktoś orientuje się po jakim czasie były wyniki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675930 Napisano: 21.01.2020 20:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

kordula84 napisał(a):

Hej czy ktoś grał w Absolucie  Szwedzki z natury? Konkurs do 19.01 na stronie piszą że zakończony i gratulują wygranym a jak do nich napisałam to odpisali że laureaci zostali powiadomieni wg regulaminu. Ja się pytam  w jeden dzień?

No to dość dziwne, rzeczywiście jest tam na stronie konkursu, że zwycięzcom gratulują, ale ponad 150 nagród i NIKT z forum??? Wg. regulaminu mieli powiadamiać do 14 dni od zakończenia. Ja również wysyłałam 19 moje zgłoszenie.

W jeden dzień przeanalizował zgłoszenia i już zdążyli powiadomić.... zalatuje przekręcikiememotka Wyświetl w wątku >>
0 0