Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6708121 Napisano: 08.06.2020 14:41:56 w Kupię...
Kupię zniżkę na booking, może ktoś coś ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708116 Napisano: 08.06.2020 14:18:22 w Czy informują/ informowali?
A dziś nestle informowali?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708097 Napisano: 08.06.2020 12:53:10 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

Tak, o NESTLE i Unique One chodziło, mój błąd emotka a czy już do końca poinformowane, czy dziś może do kogoś dzwonili?
Pionas zrób coś proszę z cytowaniem, bo kradnie ostatnie zdanie rozmówcy mimo, że pisane jest pod linią!

W piątek chyba za 27 informowali.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

pikawka

#6708034 Napisano: 08.06.2020 08:09:15 w WC - rozmowy o wszystkim
nitka310 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

A tak zastanawia mnie, czy w tym roku planujecie wakacje? W sumie to szukałam domku, bo za bardzo hotele do mnie nie przemawiają, jednak to co mi się podoba wszystko zajęte. Mam mieszane uczucia w związku z tą pandemią, w sumie jakąś tam panikarą nie jestem i podchodzę do wszystkiego raczej racjonalnie, ale chyba odpuszcze sobie w tym roku to " mieszanie się z tłumem"...

Miałam zaplanowany Wroclaw, ale ze względu na wygrane bilety do Energylandi jedziemy do Krakowa i z powrotem pewnie będziemy wracać przez Wrocław. Jestem z Poznania więc 7h jazdy na spokojnie do Krakowa. Mam możliwość odwołania wszystkiego na booking więc jakoś się zabezpieczylam gdyby znowu było źle w Polsce. Wakacje planuje ze względu na syna, który od czasu zamknięcia szkoły (12 marca) był 2 razy w sklepie, 0 razy na placu zabaw itd. Gdy się dowiedział że wraca na treningi piłki nożnej to płakał ze szczęścia. Sama jestem zmęczona, a mój syn miał naprawdę trudna pierwsza klasa, ale już wiem że dał radę.

Ja właśnie też że względu na dzieci chce jechać... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708033 Napisano: 08.06.2020 08:06:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Claudia77 napisał(a):

A tak zastanawia mnie, czy w tym roku planujecie wakacje? W sumie to szukałam domku, bo za bardzo hotele do mnie nie przemawiają, jednak to co mi się podoba wszystko zajęte. Mam mieszane uczucia w związku z tą pandemią, w sumie jakąś tam panikarą nie jestem i podchodzę do wszystkiego raczej racjonalnie, ale chyba odpuszcze sobie w tym roku to " mieszanie się z tłumem"...

Tak planujemy. My zawsze hotel wybieramy  z atrakcjami dla dzieci basen, sala zabaw itp. Bardzo nam się podoba primavera w jastrzębie gorzej i w tym roku też mieliśmy plany do niej jechać. Zobaczymy jak to wyjdzie. Może jednak jakiś domek...
Poza tym pod koniec czerwca chciałam z mama i dziecmi wyskoczyć na 3 dni do Gdyni i też obecnie szukam hotelu. 
Czy u siebie w mieście czy na wyjeździe i tu i tu kontakt z ludźmi mam, zakupy robię, do sklepu chodzę  itp.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708021 Napisano: 07.06.2020 23:35:06 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kto siedzi nad haribo ze mną?  emotka

Ja emotka

Piona! Ja w słuchawkach słucham muzyki. Jakoś nie mogę się zabrać  emotka

To samoo, wgapiam się w telefon w poszukiwaniu weny emotka

Ha! Mam To!  Skleciłam. emotka  Chyba Żywiec Bezalkoholowy Mi Pomógł  emotka

Również melduję się na "żelkowym" posterunku. Stos paragonów odnaleziony. Będzie sieka w 3 etapie.  emotka

Na stronie żadnego potwierdzenia ani na mailu.....swietnie emotka

U mnie przed chwilą było potwierdzenie na stronie, oczywiście maila brak...ale tym się nie przejmuję emotka

Jeśli na stronie nie miałlam, powinnam się przejmować?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708017 Napisano: 07.06.2020 23:24:47 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

pikawka napisał(a):

patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja emotka

Ha! Mam To!  Skleciłam. emotka  Chyba Żywiec Bezalkoholowy Mi Pomógł  emotka

Również melduję się na "żelkowym" posterunku. Stos paragonów odnaleziony. Będzie sieka w 3 etapie.  emotka

Na stronie żadnego potwierdzenia ani na mailu.....swietnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6708013 Napisano: 07.06.2020 23:12:40 w WC - rozmowy o wszystkim
patyk napisał(a):

pikawka napisał(a):

nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja emotka

Ha! Mam To!  Skleciłam.emotka  Chyba Żywiec Bezalkoholowy Mi Pomógł emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

#6708010 Napisano: 07.06.2020 23:05:59 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja emotka

Piona! Ja w słuchawkach słucham muzyki. Jakoś nie mogę się zabrać emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

#6708008 Napisano: 07.06.2020 22:58:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Kto siedzi nad haribo ze mną? emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

pikawka

#6707780 Napisano: 05.06.2020 20:28:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
izkak napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Konkurs Ambi Pur w rmf, zwycięzca tak opisał swoje zdjęcie:

emotka emotka

emotka

Japie%##%#^$  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6707674 Napisano: 05.06.2020 13:45:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odido Monte 
Słuchajcie, mam taki dziwny paragon, na którym nie ma numeru transakcji emotka co robić, co wpisać?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6707581 Napisano: 05.06.2020 08:34:00 w WC - rozmowy o wszystkim
picola napisał(a):

pikawka napisał(a):

Słuchajcie, czy zdarzyło Wam się napisać zgłoszenie SMS bez spacji, tylko zaczynając wyraz z wielkiej litery, żeby zmieścić się w 160 znakach ? I ktoś wygrał?  Tak mnie teraz naszła myśl, bo kombinuje jak tu skrócić odpowiedź  emotka

Tak, wiele razy tak robiłam i wygrywałam.

Poważnie?  Wow. Dobrze Wiedzieć emotka  J Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6707552 Napisano: 04.06.2020 22:49:56 w WC - rozmowy o wszystkim
Słuchajcie, czy zdarzyło Wam się napisać zgłoszenie SMS bez spacji, tylko zaczynając wyraz z wielkiej litery, żeby zmieścić się w 160 znakach ? I ktoś wygrał?  Tak mnie teraz naszła myśl, bo kombinuje jak tu skrócić odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6707551 Napisano: 04.06.2020 22:48:15 w WC - rozmowy o wszystkim
alan84 napisał(a):

hejka mam pytanie do Was... ide w sobote do najblizszej rodziny na 50 lecie ślubu. Co się daje w prezencie na takie okazje? Nie biore pod uwage wazonow i innych rzeczy z dedykacjami.
dzieki za porady

Kilka lat temu, mojego męża dziadkowie dostali namalowany ich portret. Mieli w sypialni że swojego ślubu a teraz naprzeciwko mają portret 50 lat później.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6707405 Napisano: 04.06.2020 11:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmarta22 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Rezerwa z bref już cała rozdana? 

Ta kobitka, która dzwoni z Albedo ostatnio, przy obdzwanianiu rezerwy, mówi baaardzo szybko... serio. Także możliwe, ze C4 już tak i zostałaby jeszcze Biedra.

No właśnie biedra mnie interesuje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6707397 Napisano: 04.06.2020 11:37:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rezerwa z bref już cała rozdana?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6707391 Napisano: 04.06.2020 11:12:11 w Paragony na trwające konkursy
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Sprzedam Leclerc Czysty dom. 30 zł. 

Wolny 

Wyświetl w wątku >>
0 0