Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6675860 Napisano: 21.01.2020 17:37:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tymbarkowax3 napisał(a):

Ja wyslalam kilka zgłoszeń na absoluta, ale brak jakiejkolwiek wiadomości. Dziwne, ze tak szybko poinformowali wszystkich

Też wysłałam 1 zgłoszenie z paragonem...kpina jakaś, przecież on się dopiero skończył.... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675724 Napisano: 21.01.2020 12:42:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Hahaha ja rok temu wygrałam w Starach i teraz też próbuje. Póki co jedno zgłoszenie wysłałam  ale jeszcze pewnie ze 3 wyśle. A co tam. Nie znam umiaru  emotka

O Ty bezduszny hurtowniku, wstydziłabyś się! Za pokutę pójdziesz natychmiast do sklepu i wydasz 200 zł na produkty konkursowe, a paragony z zakupów spuścisz w toalecie emotka

Hhahahaahahhahaah hahahahaah hahahahahahahaha Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

pikawka

#6675723 Napisano: 21.01.2020 12:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
takaja86 napisał(a):

A może po wszystkim ktoś po prostu chciałby tylko wiedzieć czy jego odpowiedz była choć w połowie zbliżona do tej wygranej? 

A kto by nie chciał tego wiedzieć... jak czytam MDW i widzę, że ktoś wygrał jakaś extra nagrodę czy główna to też mnie ciewosc zżera jaki wierszyk, jaki styl. W kilku agencjach nigdy nie trafiłam i z chęcią bym usłyszała wskazówki. No ale uczyć się trzeba na swoim doświadczeniu. Co zrobić. ..
Każdy chce wygrać...po to gramy!  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675717 Napisano: 21.01.2020 12:35:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

szczupak napisał(a):

a z tej Milki w Biedrze to  coś mało osób wygrała z tych 2 pozostałych dni ..
po pierwszym dniu kilka osób się pochwaliło, a teraz,  tak mi się wydaje, coś kiepsko

Pewnie się nie chwalą bo zaraz by mieli 10 maili pt. Jak to zrobilas, jaki wierszyk, pochwal się emotka

Albo "Przecież wygrałaś kartę w ubiegłym roku po co teraz grałaś nie znasz umiaru czemu nie dasz szansy innym?!" emotka

Hahaha ja rok temu wygrałam w Starach i teraz też próbuje. Póki co jedno zgłoszenie wysłałam  ale jeszcze pewnie ze 3 wyśle. A co tam. Nie znam umiaru emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675709 Napisano: 21.01.2020 12:21:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

a z tej Milki w Biedrze to  coś mało osób wygrała z tych 2 pozostałych dni ..
po pierwszym dniu kilka osób się pochwaliło, a teraz,  tak mi się wydaje, coś kiepsko

Pewnie się nie chwalą bo zaraz by mieli 10 maili pt. Jak to zrobilas, jaki wierszyk, pochwal się emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, agakaz2 0

pikawka

#6675673 Napisano: 21.01.2020 11:06:52 w Avanti
magdalena-chili napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Pojawiły się wyniki STAR za zeszły tydzień:
2020-01-13 Helena M.
2020-01-14 Piotr C.
2020-01-15 Wojtek O.
2020-01-16 Maria B.
2020-01-17 Robert B.
2020-01-18 Monika O.
2020-01-19 Bartosz J.

ciekawe czy B. i O. to małżeństwa... emotka  

Jeśli tak to jakie to ma znaczenie. Jakbym miała patent to i na męża i babcię bym grała  emotka Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

pikawka

#6675672 Napisano: 21.01.2020 11:04:56 w WC - rozmowy o wszystkim
takaja86 napisał(a):

Mi również pomogła zielonaszpilka  w konkursie fantasii i magie1982 chciała zdradzić czym wygrała w captain jack ja także pomogłam dziewczynom w konkursie fantasii wysyłając im zdjęcie które u mnie wygrało. Ja zrobiłam mnóstwo zdjęć i zajęło mi tydzień żeby wygrać i dzięki właśnie sugestiom zielonejszpilki to się udało. Gdyby ktoś mnie o coś poprosił to bym pomogła bo uważam że nie muszę mieć monopolu na wygrywanie w danej agencji ale to oczywiście moje zdanie. Pozdrawiam i dobrego dnia życzę

O tak...to ja przyznaję, że zielonaszpilka potrafi się podzielić wiedzą. Pomaga! emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675652 Napisano: 21.01.2020 10:31:45 w WC - rozmowy o wszystkim
mama-l-k-m napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

takaja86 napisał(a):

Dobrze ale po co tyle złośliwości napisałam że dotarło więc może dajcie już spokój. No ja zapytałam i to może mój największy błąd jaki zrobiłam 

Osobiście nie widzę złośliwości w odpowiedziach, które otrzymałaś. Każdy ładnie wytłumaczył dlaczego raczej nie powinnaś spodziewać się, że ktoś udzieli Ci tak cennych informacji emotka  Temat zakończony, życzę i Tobie i sobie, żebyśmy w końcu rozgryzły gusta tej agencji emotka

Jestem na forum od ponad roku i są osoby które potrafią bezinteresownie pomóc w wiadomości prywatnej. 
Często na PW wymieniam się zdjęciami co wygrało a czym się nie udało. Mi to pomaga, innym również. Dzięki jednej forumowicze zagrałam w grudniu w Ferrero i wygrałam 4 razy choć nie liczyłam bo konkurs był organizowany bez wymaganego paragonu emotka
Do konkursów podchodzę na luzie - czasami jest mi przykro jak się nie uda. Cieszę się z Waszych wygranych kiedy dzielicie się w wątku MDW. Przez ten rok rozwinęłam się ale niestety widzę że lepiej czasami wykorzystać sprawdzone zdjęcia niż grać nowościami emotka

takaja86 - jeżeli ktoś będzie miał ochotę Ci pomóc to odezwie się na PW a nie w wątku który mogą czytać nawet niezalogowani emotka  Ale każdy z nas musi liczyć na siebie i próbować, próbować do skutku a kiedy motywacja spada miło mieć wsparcie u innych z forum kiedy wpisują się w MDW że wygrali jednym zgłoszeniem emotka

Nie dziwie się, że ktoś nie zdradza patentu bo sama mam jakieś swoje obserwacje wypracowane co do kilku agencji i ciężko jest to zdradzic. Jeśli chodzi o milkę to czytałam zwycięski wierszykemotka  więc jak ktoś chce to zdradzi na priv lecz nie możemy oczekiwać, że ta wiedza nam się należy. W mojej ocenie odpowiedź była fajna, lekka i przyjemna. Mi sie podobała mimo, że w mojej ocenie moje też były fajne. Ale to zawsze będzie subiektywna ocena agencji. Gusta są różne i czasem to jest trochę loteria co komu się podoba.  
Ostatnio dostałam od jednej forumowiczki zdjęcie, które wygrało główna nagrodę. Bylo gustowne i bardzo mi się podobalo. Zasłużona wygrana. Fajnie, ze ktoś się swoją wiedzą podzieli bo to zawsze jest jakaś wskazówka i inspiracja... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675610 Napisano: 21.01.2020 09:09:51 w Pomocy!!!!
Czy ktoś ma może jakieś konkursy, których nie ma w bazie a nie chce mu się wprowadzić? Zaraz mi wygaśnie dostęp do zapowiedzi a co wprowadzam konkurs to jest w bazieemotka  może ktoś poratuje?emotka

Nieaktualne. Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675418 Napisano: 20.01.2020 16:37:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam 'problem' z konkursem BOUNDUELLE w C4 emotka .
Dzwonili do mnie i usłyszałem wyraźnie że wygrałem TOSTER - i tak sobie zapisałem.
Nie przeglądałem konkursow wtedy, nie sprawdzałem strony tego konkursu więc nie mogłem mieć podtekstu że to co widzę wygrywam.
Dziś mam email że wygrałem patelnię a nie toster i źle wypełniłem oświadczenie emotka
Telefonu o 16:26 nikt ie odbiera emotka  - co c tym zrobić

pozdrawiam
Krzysztof

Dzwon jutro od 10.00 na ten numer, z którego Cię informowali. Może dziewczyna, która dzwoniła pomyliła się  emotka

Swoją drogą można się wkurzyć. Gdyby Informowali mailem to byłaby podkładka emotka  A tak to nie udowodnisz  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675417 Napisano: 20.01.2020 16:34:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

Witam
Mam 'problem' z konkursem BOUNDUELLE w C4 emotka .
Dzwonili do mnie i usłyszałem wyraźnie że wygrałem TOSTER - i tak sobie zapisałem.
Nie przeglądałem konkursow wtedy, nie sprawdzałem strony tego konkursu więc nie mogłem mieć podtekstu że to co widzę wygrywam.
Dziś mam email że wygrałem patelnię a nie toster i źle wypełniłem oświadczenie emotka
Telefonu o 16:26 nikt ie odbiera emotka  - co c tym zrobić

pozdrawiam
Krzysztof

Dzwon jutro od 10.00 na ten numer, z którego Cię informowali. Może dziewczyna, która dzwoniła pomyliła się  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675343 Napisano: 20.01.2020 13:37:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=

nanajka81] Jak fajnie podziwiać te same prace które wygraly w Fantasji a teraz walczą  Te konkursowe kombinacje gdzie wystarczy zmienić jeden produkt i jest 

Mnie bawią zawsze panie owinięte kocykami....emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6675173 Napisano: 19.01.2020 20:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Heeeelp konkurs ABSOLUT. Mam pytanie na privemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6675023 Napisano: 19.01.2020 08:46:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorota8331 napisał(a):

Czy jak wysyłacie zgłoszenia na chipsy Star to od razu dostajecie potwierdzenie na maila? Wysłałam wczoraj i do tej pory żadnego  potwierdzenia...  emotka

Tak, miałam natychmiast.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6674982 Napisano: 18.01.2020 20:39:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Kapitan Jack. Czy jest jakieś ograniczenie na osobę bądź gospodarstwo? Nigdzie nie mogę się doczytać emotka

Karaiby można wygrać raz a pozostałe nagrody nie ma limitu

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6674947 Napisano: 18.01.2020 16:51:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kapitan Jack. Czy jest jakieś ograniczenie na osobę bądź gospodarstwo? Nigdzie nie mogę się doczytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6674929 Napisano: 18.01.2020 15:51:14 w Avanti
rufus napisał(a):

A jak tam u was w star? Ja pomału trace wene. Czekam na jakieś olśnienie.  emotka

Rok temu jednym zgłoszeniem mi się udało. W tym też jedno puściłam póki co.  emotka  Bez efektu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6674883 Napisano: 18.01.2020 11:01:47 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Jak myślicie, czy Milka poinformuje dziś czy raczej w poniedziałek?

W reg jest, ze 20.01

Uuu czyli dziś trzeba znów dię naprodukować...

Dokładnie takemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6674875 Napisano: 18.01.2020 10:33:15 w Czy informują/ informowali?
magie1982 napisał(a):

Jak myślicie, czy Milka poinformuje dziś czy raczej w poniedziałek?

W reg jest, ze 20.01 Wyświetl w wątku >>
1 magie1982 0

pikawka

#6674862 Napisano: 18.01.2020 08:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@trampek, napisał(a):

Gdzie znajde produkty Disney nivea na ten konkurs z rowerami i co wychodzi najtaniej będę wdzięczna bo nigdzie nie widzę takich produktów.

W lidlu ostatnio kupilam Wyświetl w wątku >>
0 0