Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6662719 Napisano: 30.11.2019 18:11:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

Miał ktoś problem z wysłaniem pliku z dźwiękiem w konkursie Kubusia C4? Wyświetla mi że złe rozszerzenie a jest dobre...  emotka

Nie, bez problemu. Nagrałam najpierw dyktatorem w telefonie .  Wyświetl w wątku >>
1 patyk 0

pikawka

#6662674 Napisano: 30.11.2019 15:39:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=pikawka] Nie mogę wysłać zgłoszenia do Monte. Zostaje puste pole do uzupełnienia Ale nie jest napisane co wpisać...ktoś tak miał?  emotka

Ktoś pomoże co z tą dziura. Nie chce mi przejść zgłoszenie  monte

wpisz maila Tylko, że tam są dwa rzędy do wpisania jakby dwie rubryki  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6662671 Napisano: 30.11.2019 15:36:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
[quote=pikawka] Nie mogę wysłać zgłoszenia do Monte. Zostaje puste pole do uzupełnienia Ale nie jest napisane co wpisać...ktoś tak miał?  emotka

Ktoś pomoże co z tą dziura. Nie chce mi przejść zgłoszenie  monte Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6662627 Napisano: 30.11.2019 12:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mogę wysłać zgłoszenia do Monte. Zostaje puste pole do uzupełnienia Ale nie jest napisane co wpisać...ktoś tak miał?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6662554 Napisano: 29.11.2019 22:03:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monte biedronka. Czy ktoś wysyłał zgłoszenie?  Mam problem i pytanie na priv  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6662264 Napisano: 29.11.2019 10:25:07 w Dziś cieszę się z.....
agakaz2 napisał(a):

defed napisał(a):

Radość wielka, bo nareszcie samoobsługowe kasy w moim mieście! Już nie straszne mi zakupy na 3 paragony. Dla Biedronki ukłony!  emotka

już chyba w większości jest
Ale długo trzeba czekać na pomoc.

mnie cieszy dziś przysługa od jednej osoby z forum
dziękuję glena

W mojej nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, ReneK 0

pikawka

#6662254 Napisano: 29.11.2019 10:12:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Szczoteczka - leclerc bądź piękna  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6661761 Napisano: 27.11.2019 21:55:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
magdalena-chili napisał(a):

przy dodawaniu nowego konkursu jest coś takiego jak szukanie w bazie... przechodzi do kolejnego etapu dodawania - czyli w domyśle nie ma takiego konkursu. Siedzę, pieczołowicie wklejam, wpisuję dane, obrazeczek, regulamin, strona i wszystko... akceptuję i co? i informacja, że konkurs jest w bazie. Już któryś raz się na to złapałam. Konkurs dodany na stronę kilkanaście minut wcześniej. Ręce mi opadają, zwłaszcza że zaraz mnie wytniecie z niektórych wątków, bo mam tylko 2 konkursy  emotka

Zgadzam się z tym. Też tak miałam. Już się cieszyłam, że jeden konk więcej, będzie zaraz dostęp do zapowiedzi konkursow a po czasie info, że konkurs jest w basie emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6661668 Napisano: 27.11.2019 18:51:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

W jakim sklepie znajdę konkursowe puszki Coca Coli z gwiezdnych wojen? W Auchanie i Biedronce ich nie ma emotka  

U mnie są w Carrefourze.

Lewiatan ma  emotka Wyświetl w wątku >>
1 fellow 0

pikawka

#6661369 Napisano: 27.11.2019 09:30:53 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Osłodź słotę Intermsrche czy były wyniki ? emotka

Ktoś coś ?

do 30.11 - mają informować

Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6661353 Napisano: 27.11.2019 09:09:48 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Osłodź słotę Intermsrche czy były wyniki ? emotka

Ktoś coś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6661273 Napisano: 26.11.2019 22:10:02 w Popraw sobie humor...
joan napisał(a):

Reakcja mugoli na loterię Taurona (zachowana pisownia oryginalna) z https://www.faceb...h/?v=420236375318049

"Wiara w loterie to wiara ludzi dorosłych wierzących w Alladyna, i czrodziejską lampę. Pamiętajcie zw jedynie co można wygrać ,to kubek, który sam sobie zrefundujesz."

"Proszę Państwa totalizatir sportowy też podlega kontroli adm, skarbowej i jest jak jest. MOŻECIE Państwo scedowac wygraną na członka dalszej rodziny itd, dlaczego Państwo nigdy nie ujawniacie danych wybranego.Oczywiscie jest RODO ,powiecie? lecz do obcego klienta nic nie trafia. Dwa jaki macie interes żeby robić prezenty zwykłej jednostce jaki jest wasz konsument?"

"Nie wierzę w żadne loterie kłamstwo i nic więcej a skąd tauron ma tyle kasy lupie obywatela ja tego doświadczyłam bierze kasę za usługę jak na zachodzie ."

"loteria to to samo co totolotek i inne tego rodzaju rozrywki, to płacenie podatku od złudzeń."

"Raz wysłałam, nawet lizaka nie dostalam????????nie wysyłam wiecej"

"Kłamstwo i my odbiorcy za te wymysły płacimy"

"Tauron mnie nie interesuje. Logować się nie będę. Wiem na czym stoję"

"chyba loteria tylko dla wybranych już dawno wiadomo kto wygra "

"Te tak zwane sto tysięcy złotych do wygrania to już dawno wygrał szwagier! Teraz szukają jeleni .. ????????????"

"w bajki nie wierzę _nigdy nie wygrałam i nie wygram"

"Przestańcie naciągnąć ludzi nie naszym kosztem"

"Nie wierze w takie coś. A jak już ktoś wygra to zapewne syn prezesa"

"Bzdura,wyciąganie naszych danych już widzę jak Tauron rozdaje nagrody....chyba sobie????"

"Następna ściema."

"To raczej wyłudzenie danych osobowych ????"

"Nastepne oszustwo"

emotka emotka emotka emotka

Ja się nie śmieję bo rok temu też mugolem byłam i też bym wysmiała...konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, brucee 0

pikawka

#6661105 Napisano: 26.11.2019 15:48:02 w WC - rozmowy o wszystkim
sasaaabp napisał(a):

kilka miesięcy temu czytałem o zamknięciu części sklepów Tesco, a teraz czytam, że Tesco ma całkowicie zniknąć z Polski. 

w sumie sporo konkursów było z Tesco. i druga sprawa, rozumiem,że warto jak najszybciej wykorzystać bony do Tesco chociażby z konkursu Kropka Bordo, mimoże ich ważność jest do 2027 roku bodajże; )

W Bydgoszczy do końca roku tylko. Szkoda bo fajne ciuchy dla dzieci mają i dla dorosłych w sumie też  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660903 Napisano: 26.11.2019 11:11:26 w Wkurza mnie...
vanillasky-2017 napisał(a):

Wczoraj w moim osiedlowym sklepie, kupiłam trzy produkty konkursowe na jednym paragonie. Kasjerka urwała mi fragment nr kasy fiskalnej. Poprosiłam na prawdę grzecznie i spokojnie, żeby na odwrocie napisała nr kasy i podbiła pieczątką sklepowa. Oczywiście foch i oburzenie, że po co mi to i w ogóle na co, że przecież widać NIP więc wszystko ok.Nie miała pieczątki i kazała mi przyjść dzisiaj.Przychodzę dzisiaj a ona wnerwiona. Jak przybijała pieczątkę oczywiście gderała dalej, że ona tego nie rozumie, że ja się czepiam i zawracam jej głowę.  Na koniec na cały regulator stwierdziła "to jest chore dla mnie". Już tej samej kasjerce kiedyś spokojnie próbowałam wytłumaczyć po co mi to, ale nie była w stanie tego ogarnąć. Już staram się tak rzadko w tym sklepie robić zakupy, ale akurat wczoraj nie miałam wyjścia. 
Nie pierwszy raz mam taką sytuację, że proszę o adnotację na odwrocie i nie ma z tym żadnego problemu. Wnerwiło mnie to dzisiaj okropnie. Pewnie mnie obgadają po osiedlu, że jakaś walnięta jestem emotka

Mi się zdarzyło całkiem ostatnio, że wyszedł paragon z połowa nieczytelna bo papier się kończył. Nie było widać połowy produktów. Powiedziałam, że potrzebuje paragon czytelny... w końcu mówię, że proszę mi zrobić zwrot i nabic ponownie. Miala skrzywioną minę no ale to już nie mój problem. Zajęło jej to minutę. Podziękowałam i po sprswie  emotka  rok grania w konkursy i robię się okropna... bez skrupułów walczę o prawidłowy paragon emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6660894 Napisano: 26.11.2019 10:54:10 w Czy informują/ informowali?
Osłodź słotę Intermsrche czy były wyniki ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660849 Napisano: 26.11.2019 09:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

Czy z Tyskie go w razie wygranej przychodzi od razu mail o wygranej czy jak? Na stronie jest tylko komunikat że zgłoszenie zostało zarejestrowane. 

Tak od razu przychodzi e mail 

Ech czyli lipa dziękuję za odpowiedź 

U mnie również 10 min temu  emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 rwas

pikawka

#6660846 Napisano: 26.11.2019 09:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pokrzywa30 napisał(a):

Czy z Tyskie go w razie wygranej przychodzi od razu mail o wygranej czy jak? Na stronie jest tylko komunikat że zgłoszenie zostało zarejestrowane. 

Tak od razu przychodzi e mail  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660794 Napisano: 25.11.2019 23:38:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyskie chwilowo wygrałeś 2/0 ale spoko...lubię piwko z sokiem  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660766 Napisano: 25.11.2019 21:52:43 w Kupię...
Kupię jakaś fajną NOWĄ zabawkę dla czterolatka  emotka  co macie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660617 Napisano: 25.11.2019 17:36:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pikawka napisał(a):

Sąsiadowi daj a nie wylewać chcesz  emotka emotka

pikawka napisał(a):

Ewentualnie mogę Ci dać mój adres. U nas się nie zmarnują. non stop ktoś wpada  emotka

A co ja poradzę, że u nas NIKT nie pije? emotka Dyć to nie moja wina! emotka

Booszeee widzisz i nie grzmisz  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0