Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6660610 Napisano: 25.11.2019 17:20:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kermit napisał(a):

W sensie zostawiasz piwo pod sklepem? Też miałam taki pomysł, żeby gdzieś zostawić, ale zaraz doznałam paranoi, że jakieś dzieci to wezmą. Już wolę kupić paragon na forum.

Też tak mam, dawniej wolałam alkohol do toalety wylać. Aczkolwiek teraz jest wiele lokalnych grup typu Oddam jedzenie czy Foodsharing, więc np. piw Kozel przez takie właśnie grupy się pozbędę, przed Andrzejkami czy Sylwestrem nie powinno być problemu. Sprawdzając pełnoletność przy odbiorze flaszek emotka

Ewentualnie mogę Ci dać mój adres. U nas się nie zmarnują. non stop ktoś wpada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660609 Napisano: 25.11.2019 17:19:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kermit napisał(a):

W sensie zostawiasz piwo pod sklepem? Też miałam taki pomysł, żeby gdzieś zostawić, ale zaraz doznałam paranoi, że jakieś dzieci to wezmą. Już wolę kupić paragon na forum.

Też tak mam, dawniej wolałam alkohol do toalety wylać. Aczkolwiek teraz jest wiele lokalnych grup typu Oddam jedzenie czy Foodsharing, więc np. piw Kozel przez takie właśnie grupy się pozbędę, przed Andrzejkami czy Sylwestrem nie powinno być problemu. Sprawdzając pełnoletność przy odbiorze flaszek emotka

Sąsiadowi daj a nie wylewać chcesz  emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6660489 Napisano: 25.11.2019 14:11:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

Czy znak % w smsie konkursowym skraca jego długość? 

To jest jeden znak wg mnie. Polskie znaki śćą skracają mocno...a % to tak jak kropka czy przecinek. Tak mi się wydaje.  Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

pikawka

#6660017 Napisano: 23.11.2019 13:37:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czy ktoś na jakieś info odnośnie konkursu schwarzkopf w kauflandzie? Jest w gazetce informacja , a do wygrania iphony

Też nic nie znalazłam   emotka

I w gazetce jest nr telefonu oraz ,co trzeba napisać drobnym drukiem.Wszystko jest.

Można by się z resztą podzielić  info.... emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6660012 Napisano: 23.11.2019 13:20:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBbeata7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Czy ktoś na jakieś info odnośnie konkursu schwarzkopf w kauflandzie? Jest w gazetce informacja , a do wygrania iphony

Też nic nie znalazłam   emotka

I w gazetce jest nr telefonu oraz ,co trzeba napisać drobnym drukiem.Wszystko jest.

Nie mam fizycznej gazetki online tylko.... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659989 Napisano: 23.11.2019 11:00:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Też nic nie znalazłam   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659981 Napisano: 23.11.2019 10:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

gizoon napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

ostatnio zauważyłam dużo łapek w dół się pojawiło to przez przypadek czy ktoś tak celowo daje przy zwykłych postach?

Przewijam stronę prawym kciukiem i kilka razy niechcący trafiłam akurat na łapkę w dół. Ale raczej w porę się orientiwałam i odklikałam  emotka

A jakie znaczenie mają te łapki? Ja nie zwracam na nie uwagi.

łapka w górę że coś Ci się podoba
nie mów że jak ktoś napisze że wygrał fajna nagrodę to nie widzisz ile jest łapek w górę?
łapka w dół to że coś Ci się nie podoba

Myślę, że Gizoon doskonale wie jakie jest zastosowanie łapek. Pytanie było Jakie mają znaczenie? Oprócz sprawienia komuś przyjemności lub leciutkiej przykrości w sumie żadne. Ja korzystam z aplikacji więc nawet nie widzę reakcji przy postach. Z ciekawości weszłam przez stronę i faktycznie (choćby w tym wątku) jakoś dużo tych łapek w dół i też w sumie nie rozumiem dlaczego. 

Patrzę i patrzę i widzę moje dwie.. emotka   zupełny przypadek przy przemijaniu strony  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659908 Napisano: 22.11.2019 20:56:58 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

A komu sie udalo wygrac naprawde cenna nagrode typu auto lub 50 tysiecy? Sa wsrod nas prawdziwi zwyciezcy? U mnie wycieczka za kilka tysiecy emotka

Mojej bliskiej kumpeli mama wygrala Kia soul chyba z 8 lat temu w konkursie tele tygodnia czy jakiejś innej gazecie.  Nie gra w konkursy na codzien a tam wysłała jedno zgłoszenie wycięte z gazety  emotka  jeżdżą tym autem do dziś  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6659842 Napisano: 22.11.2019 18:20:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

pikawka napisał(a):

buziolek napisał(a):

73 paragony z tigera i 0 nagród  emotka

Łoooo matko  emotka  ja raptem 5.... emotka

u nas w domu 34 zgłoszenia, wygranych oczywiście brak

Jest rezerwa...może z niej cos wpadnie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659828 Napisano: 22.11.2019 17:40:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buziolek napisał(a):

73 paragony z tigera i 0 nagród  emotka

Łoooo matko  emotka  ja raptem 5....emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659773 Napisano: 22.11.2019 15:54:56 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

Moja pierwsza strona.  emotka

Alleluja...mam... zmieniłem przypadkowo skórkęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659764 Napisano: 22.11.2019 15:32:06 w WC - rozmowy o wszystkim

Moja pierwsza strona. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659759 Napisano: 22.11.2019 15:13:55 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy komuś z Was zmieniła się szata graficzna strony na fioletowa i jest bardzo nieczytelna?  Nie wiem czy ja cis namiwszalam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659495 Napisano: 21.11.2019 18:22:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Toster Delikatesy Centrum Almette. Bardzo się cieszę, że docenili emotka  emotka

Edit. Z wrażenia nie tą nagrodę wpisałam emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6659460 Napisano: 21.11.2019 17:14:27 w WC - rozmowy o wszystkim
bubba napisał(a):

W życiu nie wysyłałam nic za pobraniem  emotka . Wytłumaczcie mi proszę jak to jest. Wiem, że taka przesyłka jest troszkę droższa i kupujący ma prawo sprawdzić sobie zawartość przed zapłaceniem. Moje pytanie: co jeśli przesyłki nie odbierze? A jeśli odbierze i zapłaci to kiedy i w jaki sposób pieniądze będą mi dostarczone? I czy ogólnie polecacie taką formę płatności jako sprzedający?

Jagnię wysyłam. Jeśli nie odbierze to jesteś strata na koszcie wysylki Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6659416 Napisano: 21.11.2019 15:59:23 w Czy informują/ informowali?
DC almette skończyło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6658906 Napisano: 20.11.2019 14:08:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
2/2 kody Spotify Polomarket Energycola emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6658811 Napisano: 20.11.2019 10:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

myla napisał(a):

pikawka napisał(a):

Leclerc Moje Święta z Disneyem jaki produkt kupiliscie?  emotka

Torebka na prezent za 1,99

Wooow szok. W moim leclerc nic nie wiedzieli, Ani jaki produkt ani co za konkurs... dzięki

Pracownicy takich rzeczy nie wiedzą, bo skąd emotka Ja kupiłam notesy z Krainą Lodu.

No jak to skąd... informacje o konkursie chyba powinni dostać jakaś tym bardziej, że dedkowany konkurs na leclerc 

Jakby przykładowa pracownica to miała co chwilę mieć rozpiskę aktualnych konkursów, to współczuję emotka  

A wg mnie jeśli jest konkurs dedykowany na dany sklep powinna cokolwiek o tym wiedzieć. A nie oczy robi jaki konkurs.... Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6658793 Napisano: 20.11.2019 10:16:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

myla napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wooow szok. W moim leclerc nic nie wiedzieli, Ani jaki produkt ani co za konkurs... dzięki

Pracownicy takich rzeczy nie wiedzą, bo skąd emotka Ja kupiłam notesy z Krainą Lodu.

No jak to skąd... informacje o konkursie chyba powinni dostać jakaś tym bardziej, że dedkowany konkurs na leclerc  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6658717 Napisano: 19.11.2019 22:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myla napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wooow szok. W moim leclerc nic nie wiedzieli, Ani jaki produkt ani co za konkurs... dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0