Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6653376 Napisano: 31.10.2019 22:31:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Delikatesy centrum. Almette. 
Wysłałzm smsa 5 min temu a potwierdzenia brak emotka emotka   co zrobilam zle ?emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

pikawka

#6653008 Napisano: 30.10.2019 23:01:10 w WC - rozmowy o wszystkim
agusiac87 napisał(a):

hej ho emotka
Mam takie pytanko, wystawiłam ogłoszenie na olx, że oddam za darmo część odzieży i ktoś do mnie napisał że jest w ciężkiej sytuacji i prosi o wysyłke na mój koszt...
Czy macie jakiś pomysł na weryfikacje takiej sytuacji materialnej? Chętnie komuś pomogę i wyślę na własny koszt, ale chciałabym mieć pewność że nikt mnie nie naciąga...

Jeśli masz dane luknij na fb może będzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6652964 Napisano: 30.10.2019 20:06:23 w Kupię...
Kupię kod do Cinema City  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6652729 Napisano: 30.10.2019 12:32:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monia0303 napisał(a):

pikawka napisał(a):

lubiejesien napisał(a):

Nestle, automat tylko informuje o wygranej, czy o coś pyta?

Pyta

pyta imie nazwisko adres oraz co byś chciała wygrać w przyszłości emotka

Taaak emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6652724 Napisano: 30.10.2019 12:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiejesien napisał(a):

Nestle, automat tylko informuje o wygranej, czy o coś pyta?

Pyta Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6652722 Napisano: 30.10.2019 12:17:25 w Zdjęcia naszych wygranych

Perfumy mexx/Bruno banani hebe.
Dziwne, że dwa perfumy były bez foli tylko w kartoniku.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6652588 Napisano: 29.10.2019 22:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kaufland E jaka agencja?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6652428 Napisano: 29.10.2019 12:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

monia0303 napisał(a):

kalajf napisał(a):

Nie dostanę słuchawek Minionkowych z Hochland,bo ponoć nie wpisałam numeru tel. emotka

jak powysyłali nagrody komuś innemu to i słuchawki się skończyły. Przykre emotka

dziwne bardzo. mają w regulaminie taki zapis? Że bez nr tel. nie wydają nagrody? ja bym walczyła (reklamowała) dał zasady. czy nr tel jest niezbędny do wydania przez agencję nagrody??? przecież możesz go podać teraz jeśli potrzebny jest kurierowi. co to za błyskotliwa agencja?

A czy numer telefonu nie był identyfikatorem laureata? W zgłoszeniu nie podawałaś imienia, nazwiska?

Zgłoszenia były wysyłane smsem to trudno, żeby zidentyfikowali wygrana osobe jeśli ten numer nie był podany  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6652109 Napisano: 28.10.2019 14:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

truskaweczka123 napisał(a):

xpac napisał(a):

https://bawsieklockami.pl/

Czy ktoś tutaj z was gra? Udaje wam się? 

.... Wiem że to bramki i ja szczęścia w bramkach nigdy nie miałam... Wysłałam 5 paragonów z mini zestawami  i same pudła

Ale te wyniki to jakieś dziwne emotka

Widziałem jakiś czas temu wpis w MDW, u mnie na jakieś 15 zgłoszeń jedno wielkie zeroooo emotka  grałem o losowych porach 

Ehhh a ja myślalam że mam dużo pudel emotka

ponawiam emotka czy udaje się Wam wygrywać w tej loterii? czy nie gracie?

raz zagralam, nie wygrałam, koniec bajki i marzeń o darmowych klockach lego emotka

3xNic  emotka

5 x nic emotka dobrze, ze akurat i tak musialam kupic prezenty ale troche glupio ze same pudla

Hehe u mnie podobnie. Też wszystkie 3 były na prezenty...myślałam, żecoss wpadnie dla moich i pudła  Wyświetl w wątku >>
1 basku 0

pikawka

#6652104 Napisano: 28.10.2019 14:05:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

xpac napisał(a):

https://bawsieklockami.pl/

Czy ktoś tutaj z was gra? Udaje wam się? 

.... Wiem że to bramki i ja szczęścia w bramkach nigdy nie miałam... Wysłałam 5 paragonów z mini zestawami  i same pudła

Ale te wyniki to jakieś dziwne emotka

Widziałem jakiś czas temu wpis w MDW, u mnie na jakieś 15 zgłoszeń jedno wielkie zeroooo emotka  grałem o losowych porach 

Ehhh a ja myślalam że mam dużo pudel emotka

ponawiam emotka czy udaje się Wam wygrywać w tej loterii? czy nie gracie?

raz zagralam, nie wygrałam, koniec bajki i marzeń o darmowych klockach lego emotka

3xNic  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651857 Napisano: 27.10.2019 12:17:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cafeloteria. Ktoś cos trafił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651739 Napisano: 26.10.2019 15:27:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś może polecić jakieś Spa na weekend. Maks 2 godziny od Bydgoszczy?  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

pikawka

#6651671 Napisano: 25.10.2019 22:23:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delfinka101 napisał(a):

Mam pytanie do osób które biorą udział w loterii w Lewiatanie. Zrobiłam ok 8 -10 zgłoszeń i nigdy nie trafiłam torby, dzisiaj drugi raz miałam extra szansę.Dużo takich extra szans mieliście? Ciekawe po ile zgłoszeń ludzie wysyłają no i ile ws umie zgłoszen wpłynie

Ja chyba dwa wysłałam raz miałam extra szanse raz graj o samochód. Robię czasem tam zakupy i tyle. Szanse raczej malutkie  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6651584 Napisano: 25.10.2019 15:59:47 w Czy informują/ informowali?
zielonaszpilka napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Też tak uważam. Nikt inny się nie chwalił więc jutro czekam na swoje gofrownice albo na główną  emotka

No i nie dzwonią  emotka emotka

A nie dzwonią, bo wczoraj wszyscy poinformowani emotka Pochwaliło się 6 czy 7 osób. To dobra "chwalebność" przy 41 nagrodach emotka zazwyczaj właśnie chwali się ok. 10% nagrodzonych.

Tylko zastanawiało mnie, że nikt nie pisał gofrownicy.. Tylko jedna pomyłkowa jakaś. No raczej po ptakach Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

pikawka

#6651515 Napisano: 25.10.2019 12:32:50 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

ashanti napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

ashanti napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Amooco Łowicz już koniec ? Obdzwonione? emotka

Coś mało tych wygranych  Nikt się gofrownica nie chwalił więc myślę, że jutro będą ...

Też się zastanawiam czy jeszcze jutro będą dzwonić z gofrownicami i główna... płomyk nadziei jest już mizerny, ale wciaz się tli  emotka

Bruce wygrała gofrownice  emotka  
Tam bylo 40 nagród, to w 2 godziny na spokojnie obdzwonic mozna.

Nie bądź takim pesymista   emotka
Mnie jeszcze amooco nie zawiodlo nigdy  emotka

Od 10ej chyba dzwonili ... ale czekać zawsze można  emotka

Ja widziałam tylko jeden wpis o gofrownicy i to u osoby, do której wcześniej dzwonili z kawiarką, więc przyszło mi na myśl, że może ktoś tam w Amocco się zakręcił (dostał amoku? emotka ) i dlatego wszystko jeszcze zweryfikują i przedzwonią do nas, oczekujących, jutro emotka mogę się mylić emotka

Też tak uważam. Nikt inny się nie chwalił więc jutro czekam na swoje gofrownice albo na główną  emotka

No i nie dzwonią emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651457 Napisano: 25.10.2019 10:49:38 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Dzisiaj mija 2 lata odkad moj ojciec po 35 latach uciekl do kochanki, a moja Mama nadal chce, aby on wrocil i na niego czeka emotka emotka emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

pikawka

#6651446 Napisano: 25.10.2019 10:26:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kolejne piwa Garage. Dpd.
Pan powiedział, że ma fuuul tych piwek do rozwiezieniaemotka  dałem mu 2 bo dobrą współpracę mamy emotka   Wyświetl w wątku >>
2 nswe69, brucee 0

pikawka

#6651323 Napisano: 24.10.2019 19:05:38 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

ashanti napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Coś mało tych wygranych  Nikt się gofrownica nie chwalił więc myślę, że jutro będą ...

Też się zastanawiam czy jeszcze jutro będą dzwonić z gofrownicami i główna... płomyk nadziei jest już mizerny, ale wciaz się tli  emotka

Nie bądź takim pesymista   emotka
Mnie jeszcze amooco nie zawiodlo nigdy  emotka

Od 10ej chyba dzwonili ... ale czekać zawsze można  emotka

Ja widziałam tylko jeden wpis o gofrownicy i to u osoby, do której wcześniej dzwonili z kawiarką, więc przyszło mi na myśl, że może ktoś tam w Amocco się zakręcił (dostał amoku? emotka ) i dlatego wszystko jeszcze zweryfikują i przedzwonią do nas, oczekujących, jutro emotka mogę się mylić emotka

Też tak uważam. Nikt inny się nie chwalił więc jutro czekam na swoje gofrownice albo na główną emotka Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

pikawka

#6651309 Napisano: 24.10.2019 17:54:39 w Czy informują/ informowali?
superloser napisał(a):

ashanti napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Nie bądź takim pesymista  emotka
Mnie jeszcze amooco nie zawiodlo nigdy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0