Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7280521 Napisano: 20.07.2025 18:25:30 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

kalka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Jaki jest dalszy ciąg tej sprawy? Czy dostałaś deskę albo zwrot pieniędzy?

Na razie cisza, ani deski, ani zwrotu pieniędzy, brak też kontaktu na pv, no i na forum też brak odpowiedzi emotka

Podejrzewam, że miała jedną deskę, którą sprzedała wcześniej na forum. A Ciebie zwyczajnie wyrolowała. Bo gdyby nie miała niczego na sumieniu, to by po ludzku odpowiedziała na zarzuty. Blokując Ciebie sama się pogrąża. Wszyscy czekamy na odpowiedź od atyde25. I na deskę też.

No właśnie deskę ja kupiłam, przyszła dobry tydzień temu od organizatora chyba… dlatego monitoruje sprawę bo aż mi głupio. No i atyde wydawała mi się mega wiarygodna, kojarzyłam od dawna na forum emotka  przykre bardzo.  W życiu bym się nie spodziewała. Sup leży nie ruszony bo człowiek ma wyrzuty sumienia, że go ma a ktoś inny oszukany emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7280424 Napisano: 19.07.2025 23:16:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię magnum Biedronka na konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7280398 Napisano: 19.07.2025 19:55:40 w SZUKAM....
Czy ktoś z Was działa/pracuje za pośrednictwem Useme? I może na priv podpowiedzieć coś więcej ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7280115 Napisano: 18.07.2025 11:41:22 w Czy informują/ informowali?
Ktoś ma jakieś info odnośnie biletów na koncert Jennifer Lopez??? Mało czasu zostało a z agencji cisza. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7280069 Napisano: 18.07.2025 10:39:37 w Czy informują/ informowali?
tamlin111 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ojcowie… Dino, poszło wczoraj? Wszystko? Bo nie widzę wpisów tylko w informują  emotka

Sporo wpisów wczoraj było o bonach.

kurde przegapiłam emotka  ehhh Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7280044 Napisano: 18.07.2025 10:18:43 w Czy informują/ informowali?
Ojcowie… Dino, poszło wczoraj? Wszystko? Bo nie widzę wpisów tylko w informują  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279978 Napisano: 18.07.2025 09:36:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kubek Stanley ze Stokrotki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279869 Napisano: 17.07.2025 20:01:55 w Czy informują/ informowali?
Garnier Olia Columbit ??? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279783 Napisano: 17.07.2025 15:34:09 w Czy informują/ informowali?
Jennifer Lopez dziś poinformuję oficjalnie ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279746 Napisano: 17.07.2025 14:07:31 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
VRbros w InPost co to może być Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279693 Napisano: 17.07.2025 12:17:03 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

Wtrącę się niepytana emotka  
2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...

Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;( 
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;(

Moja tez miała iść od organizatora, ale atyde25 napisała, że poda jednak swoje dane i prześle mi ją od siebie. Po otrzymaniu ode mnie kasy 11.07 ponoć wysłała mi deskę  emotka  Od tej pory cisza.... i brak jakiegokolwiek kontaktu z atyde emotka

Mega dziwna sytuacja emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

pikawka

#7279648 Napisano: 17.07.2025 10:59:05 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...

Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;( 
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;( Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279606 Napisano: 17.07.2025 09:00:03 w Żegnamy zmarłych
Kamil_K napisał(a):

Joanna Kołaczkowska z Kabaretu Hrabi (*)

Jestem mega zasmucona, jedyny kabaret który lubię. Jeszcze zimą byłam na ich występie ;( Wielka strata emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279604 Napisano: 17.07.2025 08:57:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kalmia86 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co idzie od Chromatique Julian Pęksa?

chyba jakieś alko

Tak, bols:) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279494 Napisano: 16.07.2025 19:58:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jeeesuuuuu co za dzień
bilety na Jennifer Lopez emotka emotka emotka

Takie nagrody cieszą najbardziej  (dla mnie wartościowe ze względu na przeżycia) 

oby miejscówki jakieś zacne były emotka

emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7279480 Napisano: 16.07.2025 19:19:09 w Czy informują/ informowali?
Jennifer lopez poszło wszystko? Bilety? Ktoś potwierdzi? ;( oooo Jennifer emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7279470 Napisano: 16.07.2025 18:52:29 w Wkurza mnie...
[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

pikawka

#7279288 Napisano: 16.07.2025 12:01:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co idzie od Chromatique Julian Pęksa? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278454 Napisano: 13.07.2025 15:13:01 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy.

Oni tam raczej sprawdzają w drugą stronę tzn. żeby ktoś powyżej 140 nie wszedł na tańszy bilet.

Chciałabym kupić tu bo mam tylko jeden ale boję się czy nie będzie jakiegoś problemu emotka

może ktoś był już z dzieckiem na te bilety od Avanti  i się wypowie emotka

Wchodził  ktoś  na te bilety do Energylandia z Avanti z dzieckiem poniżej 140? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278383 Napisano: 12.07.2025 23:01:48 w Pomocy!!!!
monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy.

Oni tam raczej sprawdzają w drugą stronę tzn. żeby ktoś powyżej 140 nie wszedł na tańszy bilet.

Chciałabym kupić tu bo mam tylko jeden ale boję się czy nie będzie jakiegoś problemu emotka

może ktoś był już z dzieckiem na te bilety od Avanti  i się wypowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0