Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6651323 Napisano: 24.10.2019 19:05:38 w Czy informują/ informowali?
ashanti napisał(a):

superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

superloser napisał(a):

ashanti napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Amooco Łowicz już koniec ? Obdzwonione? emotka

Coś mało tych wygranych  Nikt się gofrownica nie chwalił więc myślę, że jutro będą ...

Też się zastanawiam czy jeszcze jutro będą dzwonić z gofrownicami i główna... płomyk nadziei jest już mizerny, ale wciaz się tli  emotka

Bruce wygrała gofrownice  emotka  
Tam bylo 40 nagród, to w 2 godziny na spokojnie obdzwonic mozna.

Nie bądź takim pesymista   emotka
Mnie jeszcze amooco nie zawiodlo nigdy  emotka

Od 10ej chyba dzwonili ... ale czekać zawsze można  emotka

Ja widziałam tylko jeden wpis o gofrownicy i to u osoby, do której wcześniej dzwonili z kawiarką, więc przyszło mi na myśl, że może ktoś tam w Amocco się zakręcił (dostał amoku? emotka ) i dlatego wszystko jeszcze zweryfikują i przedzwonią do nas, oczekujących, jutro emotka mogę się mylić emotka

Też tak uważam. Nikt inny się nie chwalił więc jutro czekam na swoje gofrownice albo na główną emotka Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

pikawka

#6651309 Napisano: 24.10.2019 17:54:39 w Czy informują/ informowali?
superloser napisał(a):

ashanti napisał(a):

pikawka napisał(a):

FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Coś mało tych wygranych  Nikt się gofrownica nie chwalił więc myślę, że jutro będą ...

Też się zastanawiam czy jeszcze jutro będą dzwonić z gofrownicami i główna... płomyk nadziei jest już mizerny, ale wciaz się tli  emotka

Bruce wygrała gofrownice  emotka  
Tam bylo 40 nagród, to w 2 godziny na spokojnie obdzwonic mozna.

Nie bądź takim pesymista  emotka
Mnie jeszcze amooco nie zawiodlo nigdy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651299 Napisano: 24.10.2019 16:59:00 w Czy informują/ informowali?
FBewelina13 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651175 Napisano: 24.10.2019 11:37:45 w Czy informują/ informowali?
Amooco Łowicz już koniec ? Obdzwonione? emotka Wyświetl w wątku >>
1 ashanti 0

pikawka

#6651118 Napisano: 24.10.2019 09:50:17 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Aktywna jesień z Bic c4 z hulajnogami. Były wyniki ?   emotka

Chyba jeszcze nie, też czekam.

jakoś tak długo...już myślałam, że po wszystkim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6651099 Napisano: 24.10.2019 08:46:20 w Czy informują/ informowali?
Aktywna jesień z Bic c4 z hulajnogami. Były wyniki ?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650994 Napisano: 23.10.2019 17:55:54 w Paragony na trwające konkursy
Kupię Mokate Intermarche  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650598 Napisano: 22.10.2019 16:31:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

anaesth napisał(a):

joan napisał(a):

Druga porażka w Lindor. Dat dazyt, nie gram już  emotka   

Ja też już nie gram. Ewentualna wygrana była jedyną rzeczą, która ukoiłaby moje nerwy po przepłaceniu za te praliny. A tak to przepłaciłam, nie wygrałam i jeszcze leżą mi w szafie, bo na razie nie mam ich komu podarować. Do du... same porażki ostatnio.

A dziś byly wyniki? 

Aaaa już doczytałam  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650596 Napisano: 22.10.2019 16:29:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

joan napisał(a):

Druga porażka w Lindor. Dat dazyt, nie gram już  emotka   

Ja też już nie gram. Ewentualna wygrana była jedyną rzeczą, która ukoiłaby moje nerwy po przepłaceniu za te praliny. A tak to przepłaciłam, nie wygrałam i jeszcze leżą mi w szafie, bo na razie nie mam ich komu podarować. Do du... same porażki ostatnio.

A dziś byly wyniki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650527 Napisano: 22.10.2019 13:03:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Piwa garage. Dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650484 Napisano: 22.10.2019 10:25:16 w Czy informują/ informowali?
monia0303 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Podróżuj z Łowiczem Lewiatan?

https://www.podrozujzlowiczem.pl/#no-back 

Komisja miała wybrać zdjęcia do dzisiaj. a powiadomienie telefoniczne laureatów do 31.10. więc czekamy emotka

Zdjęcia?  Opisz swoje śniadanie.... czy cos przeoczyłam  Wyświetl w wątku >>
1 Cytrusek 0

pikawka

#6650229 Napisano: 21.10.2019 11:24:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nestle na jakim dniu skończyło?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6650096 Napisano: 20.10.2019 17:15:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kreatia napisał(a):

superloser kubki są puste, czyste, z kodami, nie bardzo wiem dlaczego miałyby być mokre. można brać bez obaw

Chodzi, czy te kubki ida z jednego dyspensera czy sa ładowane jakoś oddzielnie w zależności od wybranego napoju.
Sa maszyny z kubkami wypełnionymi granulatem kawowym albo czekoladowym proszkiem które sa ładowane jak vending machines z batonikami, chipsami, puszkami - oddzielnie każdy "guzik/kod". Bo cena jest tez ustawiana na "guzik".

Uwielbiam takie promocje, gdy lokalizacja produktu promocyjnego jest przypadkowa.  emotka

Właśnie gdzie te dystrybutory znajdujące ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6649991 Napisano: 19.10.2019 19:55:08 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Wkurza mnie po raz kolejny wizaż, bo nie rozumiem, jak potrafię na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy wygrać mnostwo kosmetykow,
A tam nie potrafię. Wygrywałam na fb pokonując ponad 300 osób, na innych stronach typu Bioderma lub w konkursach mając pewnie rzesze konkurentów. Na wizażu nie potrafię wstrzelić się w klucz- rymem czy normalnie, krótko bądź długo, poważnie czy z żartem. Niby wartość nagród często mała, ale bardzo mnie to wkurza  emotka

Przez ostatnie 3 lata systematycznie zgłaszam się do testów i NIC. Jak mam opisywać kosmetyki, skoro nie mam możliwości ich testowania? Może podpowiecie jak chociaż raz wygrać? Niby to mała wartość nagrody, ale chodzi o sam fakt!

Jest grupa na fb wizaz na której kilkakrotnie Wizaz pisał, że ktoś kto opini nie wstawił nie wygra u nich nic,zee wybieraja spośród osób, które dawały recenzję 

Szczere-negatywne tez???...  emotka

Nie wiem. Nie pytałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6649980 Napisano: 19.10.2019 19:04:33 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Wkurza mnie po raz kolejny wizaż, bo nie rozumiem, jak potrafię na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy wygrać mnostwo kosmetykow,
A tam nie potrafię. Wygrywałam na fb pokonując ponad 300 osób, na innych stronach typu Bioderma lub w konkursach mając pewnie rzesze konkurentów. Na wizażu nie potrafię wstrzelić się w klucz- rymem czy normalnie, krótko bądź długo, poważnie czy z żartem. Niby wartość nagród często mała, ale bardzo mnie to wkurza  emotka

Przez ostatnie 3 lata systematycznie zgłaszam się do testów i NIC. Jak mam opisywać kosmetyki, skoro nie mam możliwości ich testowania? Może podpowiecie jak chociaż raz wygrać? Niby to mała wartość nagrody, ale chodzi o sam fakt!

Jest grupa na fb wizaz na której kilkakrotnie Wizaz pisał, że ktoś kto opini nie wstawił nie wygra u nich nic,zee wybieraja spośród osób, które dawały recenzję  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6649944 Napisano: 19.10.2019 14:32:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Hochland Minionki czy może się ktoś do mnie na priv odezwać kto dostał słuchawki zamiastvinnej nagrody. 
Mam pytanie...

Jest ktoś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6649903 Napisano: 19.10.2019 08:10:23 w Czy informują/ informowali?
misiamisiam napisał(a):

pikawka napisał(a):

Bic C4 z hulajnogami. Chyba nie było? Do kiedy mają czas ?

Bic Świat toy story.. do kiedy ? 
emotka

Bic toy story - do 15.10 przyjmowali zgłoszenia, do 31.10 wybierają zwycięzców i do 13.11 mają poinformować 

Oooojoj nie zwróciłam uwagi.. to jeszcze mają czas. Dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6649889 Napisano: 18.10.2019 22:46:07 w Czy informują/ informowali?
Bic C4 z hulajnogami. Chyba nie było? Do kiedy mają czas ?

Bic Świat toy story.. do kiedy ? 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6649851 Napisano: 18.10.2019 19:20:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł od Fantazji emotka  miło emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6649646 Napisano: 18.10.2019 10:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Hochland Minionki czy może się ktoś do mnie na priv odezwać kto dostał słuchawki zamiastvinnej nagrody. 
Mam pytanie...

Nadal szukam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0