Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7278383 Napisano: 12.07.2025 23:01:48 w Pomocy!!!!
monnikk napisał(a):

pikawka napisał(a):

Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy.

Oni tam raczej sprawdzają w drugą stronę tzn. żeby ktoś powyżej 140 nie wszedł na tańszy bilet.

Chciałabym kupić tu bo mam tylko jeden ale boję się czy nie będzie jakiegoś problemu emotka

może ktoś był już z dzieckiem na te bilety od Avanti  i się wypowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278371 Napisano: 12.07.2025 22:21:19 w Pomocy!!!!
Energylandia 

czy na te bilety z Avanti może wejść dziecko, które nie ma 140 cm wzrostu?  Chce kupić ale moi mają 137 cm i nie wiem jak to wygląda, nie byliśmy tam nigdy. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278137 Napisano: 11.07.2025 19:08:01 w Czy informują/ informowali?
asiaaa85 napisał(a):

To były te wyniki z oshee ?

Chyba nie Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278102 Napisano: 11.07.2025 16:37:13 w Czy informują/ informowali?
zezowaty_kot napisał(a):

pikawka napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka

Nie i zaczynam wątpić czy pójdzie, bo za chwilę wszyscy zaczynają zaciskac kciuki za Alcaraza, więc nie da się w takiej sytuacji wysyłać maili 😁

no i cisza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7278021 Napisano: 11.07.2025 14:24:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I u mnie Sup kupiony od Atyde emotka
Ale radocha.  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277995 Napisano: 11.07.2025 13:56:45 w Czy informują/ informowali?
asiaaa85 napisał(a):

anaesth napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

Damiano100 napisał(a):

pikawka napisał(a):

silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Oshee Lidl? Wiem, że mało nagród, ale na pewno ktoś z forum coś trafi lub trafił emotka

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) czytałem wczoraj na Fejsie oshee, że dziś będą wyniki;)

8 lipca mieli wybierać , ale nie pisze do kiedy mają informować emotka  Teraz doczytałam ,że tam była tylko jedna piłka dziennie a ja byłam pewna ,że 10 emotka  Szkoda, Iga tak sobie świetnie radzi na Wimbledonie ,że aż chciałoby się taką piłkę mieć :) 

Piłka spoko, ale ten wyjazd na Majorkę… marzenie ściętej głowy emotka  
Ta agencja chyba szybko daje wyniki, ale oby jeszcze nie było pozamiatane. Może urlopują…

Dziś będą ,tak jak ktoś pisał wyżej ,napisali ,że w piątek emotka

oshee poszło???? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277881 Napisano: 11.07.2025 09:24:45 w Czy informują/ informowali?
silvia8 napisał(a):

anaesth napisał(a):

też czekam  emotka

A do kiedy mają czas z info?:) Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277787 Napisano: 10.07.2025 19:42:28 w Zapowiedzi konkursów
jokan napisał(a):

obieraczki do ptasiego mleczka emotka emotka emotka

https://www.faceb...et=a.554252290063236

Nie wierzę…. To ponad moje siły psychiczne emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277748 Napisano: 10.07.2025 16:53:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

a ja ranny ptaszek przed pracą ogarniam konkursy emotka

Ja jakoś nie potrafię, za dużo bodźców. Wieczorkiem odpoczywam i wtedy jest mi idealnie emotka   każdy ma swój sposób emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277742 Napisano: 10.07.2025 16:47:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Dużo czasu poświęcacie na konkursy? Jestem w tym od niedawna i chcę się w tym ogarnąć i być w miare na bieżąco z konkursami ale na to naprawdę idzie dużo czasu.. Zakupy, wypełnianie tych kreatywnych. Dużo tych konkursów, że aż się nie chce.. Ale wygrywać się chce emotka

Ja 7 dni w tygodniu, ale najwięcej czasu idzie mi na czytanie tego forum, bo lubięemotka .

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

Ja mam w telefonie wszystko emotka

no to właśnie moim kącikiem to jest łóżeczko w sypialni, na półsiedzącą, muzyka z tv i jazda pisarska emotka )))))))) Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, ZetZ 0

pikawka

#7277740 Napisano: 10.07.2025 16:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

Piszesz zgłoszenia na telefonie? U mnie bez laptopa jak bez ręki. Tylko mając otwarty plik we Writerze (który ma już ponad 200 stron odpowiedzi konkursowych z ostatnich kilku lat emotka ) jestem w stanie skupić się na pisaniu. I to koniecznie muszę siedzieć w moim ulubionym kąciku w salonie emotka

Ja wszystko z telefonu, laptopa nie używam wcale   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277732 Napisano: 10.07.2025 16:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Haha ja też podczytuję emotka  bo wciąga, ale piszę i wysyłam tylko po godzinie 21 jak mam już spokój od dzieciaków. W sypialni w łóżku najlepiej się koncentruje emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, DAIKOKU 0

pikawka

#7277602 Napisano: 10.07.2025 10:45:34 w Kupię...
Komplet walizek materiałowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277244 Napisano: 09.07.2025 11:25:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie konkursu ROSHEN, czy nikogo nie dziwi że na 51 nagród tylko 5 trafiło do ludzi z forum?  Bardzo boli mnie ten konkurs bo mam chyba 30 paczek tych wafli i żadnej nagrody... ehhh

30 paczek to pikuś  emotka Głowa do góry  emotka

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka

Trzeba pomnożyć kilka razy  emotka

Ale chociaż zyskałeś??? emotka

Tak,wygrałem worek wafelków 🤠

Haha to słabo się starałeś  emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

pikawka

#7277233 Napisano: 09.07.2025 11:17:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

pikawka napisał(a):

samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

Mam takie pytanie odnośnie konkursu ROSHEN, czy nikogo nie dziwi że na 51 nagród tylko 5 trafiło do ludzi z forum?  Bardzo boli mnie ten konkurs bo mam chyba 30 paczek tych wafli i żadnej nagrody... ehhh

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka

Trzeba pomnożyć kilka razy  emotka

Ale chociaż zyskałeś??? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7277190 Napisano: 09.07.2025 10:41:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Morganeczka napisał(a):

samuraj, aż mnie zaciekawiło ile u Ciebie skoro 30 to pikuś emotka  pisz tu emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7277171 Napisano: 09.07.2025 09:50:39 w Paragony na trwające konkursy
viviean napisał(a):

Kupię paragon Morliny- Lewiatan- u mnie brak produktów w sklepie...

U mnie to samo. Też chętnie kupię Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276975 Napisano: 08.07.2025 16:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

rufus napisał(a):

Nescafe w sloiku karmel jest na polce z innymi kawami czy ma jakis specjalny stand? W 3 biedrach nie znalazlememotka

Rafał,  ja szukałem 10 minut, nawet załoga nie wiedziała,  że jest na stojącym standzie przed kasami na samiutkim dole 10 cm od podłogi

oooo tak u mnie też na samym dole dwie orzechowe stały tylko Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7276959 Napisano: 08.07.2025 16:30:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Nescafe w sloiku karmel jest na polce z innymi kawami czy ma jakis specjalny stand? W 3 biedrach nie znalazlememotka

U mnie stał na regale od szczytu, nie tam gdzie standardowo stoją klawy. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

pikawka