Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6624207 Napisano: 26.07.2019 21:01:58 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie Google pay. Sciagnelam te aplikacje tylko i wyłącznie dla loterii Visa i nie mogę dodać swoich kart, bo inna nie wiadomo jaka aplikacja blokuje mi ekran. Tylko szkoda, że nie piszą która emotka

Przy tym konkursie trzeba pobrać aplikację? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6624018 Napisano: 26.07.2019 11:43:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
patkubmik napisał(a):

Gra z Lubisiów emotka superowa jest!

2x lubisie. Moi trochę za mali jeszcze ale gra świetna!  emotka   Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6623928 Napisano: 26.07.2019 08:53:57 w Zdjęcia naszych wygranych

2x gra lubisie. Ot takie zaskoczenie z rana emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6623481 Napisano: 24.07.2019 23:40:59 w Visa Konkursy
darog napisał(a):

Vivacia napisał(a):

bonitta napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Jest nowa loteria Visy, więc odświeżam wątek emotka
Przy okazji problemy, bo sporo osób pisze, że dostało masę pustych maili od Visy. I to najprawdopodobniej dostaje się je, gdy brało się udział w poprzedniej loterii a nie tej.
Profil FB Visy ukrywa wszelkie komentarze związane z tematem, co mnie osobiście bardzo drażni emotka
Ktoś pisal bezpośrednio do agencji, pytać, co im się tam powaliło? emotka

W mailu była informacja o loterii. Dostali to wszyscy którzy brali udział w ich ostatnich konkursach. Wyników wczorajszego losowania jeszcze nie było. Takie info dostałam z agencji.

Mail z informacją o loterii owszem, był, wczoraj wieczorem.
Plus cała masa pustych dzisiaj rano emotka
Więc agencja chyba sama nie wie, co wysyła albo że jakiś błąd im się wkradł emotka

Faktycznie ta agencja nic nie wie.. Ponad miesiac upominamy się o piłki z "visa żabka" a oni na to: że worki i butelki przeszły weryfikacje a piłki nie?niezły numer! 100% dokładności i rzetelności (z naszej strony) ale agencyjka piłek wydać nie chce..worków nie żałowali..

Do mnie bardzo dlugo nie dochodzila pilka i worek przy czym wczesniejsze dawno mialam w domu. Po napisaniu maila dostalam odp, ze pilke wysla a worek niestety nie bo costam z paragonen... Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6623448 Napisano: 24.07.2019 21:11:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

deva napisał(a):

czy komuś udało się wysłac sms do tesco magazynu?
Wysyłam smsa o treści: Rama.odpowiedź pod 71700, wysłałam tez bez kropki i przychodzi mi zwrotka błędna treść, lub zły numer w obydwu przypadkach

help

tesco magazyn to oszuści, 5 miesięcy czekam na nagrodę z jednego z ich konkursów SMSnie odpisują na maile, na FB również zlewka, daj se spokój z ich konkursami.

Ja wygralam kilka miesięcy temu. Napisalam maila bo nie bylo mnie na stronie z wynikami a smsa o wygranej dostalam. Oddzwonili i nagrodę wysłali w krotkim czasie. Po okolo miesiacu  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6623070 Napisano: 23.07.2019 21:25:53 w Wkurza mnie...
gyrydymptum napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wszyscy się chwalą jakimiś rezerwami, głosnikami, leżuchami a u mnie nic. Zero, nuul nic. NIGDY nie wpadła mi żadna rezerwa a gram juz z 8 miesięcy jak nic  emotka emotka emotka

To czekaj cierpliwie mi dziś wpadła pierwsza prince polo po 10 miesiącach grania emotka   Zgłosiłam dwa paragony bo princ polo uszami wychodzi po wcześniejszych ich loteriach z lepszymi nagrodami z zerowymi wygranymi.

Czyli jest nadzieja dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622983 Napisano: 23.07.2019 16:48:10 w Wkurza mnie...
Wszyscy się chwalą jakimiś rezerwami, głosnikami, leżuchami a u mnie nic. Zero, nuul nic. NIGDY nie wpadła mi żadna rezerwa a gram juz z 8 miesięcy jak nic emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

pikawka

#6622962 Napisano: 23.07.2019 16:20:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
2x bon po 50 zł do m.in sphinx z Dziki sad Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622374 Napisano: 22.07.2019 08:41:53 w Czy informują/ informowali?
Lidl Rodzina pełna uśmiechów? 

Bacardi

Hebe spójrz na siebie jesteś piękna 

Były juz wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622351 Napisano: 21.07.2019 22:54:52 w WC - rozmowy o wszystkim
pikawka napisał(a):

[quote=

bruce napisał(a):

dydys napisał(a):

Hejka kochani, mam takie pytanko: gdzie sprzedajecie swoje wygrane nagrody? Nazbierało mi się trochę sprzętu kuchennego i nie wiem jak go upłynnić, a przydałaby się kasa na urlop emotka  Wystawiam na OLX za 2/3 najniższej ceny z ceneo i zero odzewu  emotka  Poratujcie proszę poradą emotka

A może na FB? emotka  Tam czasem uda się tak, że z bliska ktoś przyjedzie albo nawet przyjdzie i odpada Ci wcale niemały problem z transportem.  emotka  Ja mniejsze rzeczy czasem tam sprzedaję, są specjalne grupy ogólnopolskie oraz regionalne. emotka

bruce]
dydys napisał(a):

Hejka kochani, mam takie pytanko: gdzie sprzedajecie swoje wygrane nagrody? Nazbierało mi się trochę sprzętu kuchennego i nie wiem jak go upłynnić, a przydałaby się kasa na urlop emotka  Wystawiam na OLX za 2/3 najniższej ceny z ceneo i zero odzewu  emotka  Poratujcie proszę poradą emotka

A może na FB? emotka  Tam czasem uda się tak, że z bliska ktoś przyjedzie albo nawet przyjdzie i odpada Ci wcale niemały problem z transportem.  emotka  Ja mniejsze rzeczy czasem tam sprzedaję, są specjalne grupy ogólnopolskie oraz regionalne. emotka

Bruce a podpowiedz jakie ogopnopolskie? Ja na regionalnych poki co

OopogrzebałAm i znalazlam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622348 Napisano: 21.07.2019 22:40:24 w WC - rozmowy o wszystkim
[quote=
bruce napisał(a):

dydys napisał(a):

bruce]
dydys napisał(a):

Bruce a podpowiedz jakie ogopnopolskie? Ja na regionalnych poki co Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

pikawka

#6622240 Napisano: 21.07.2019 11:14:41 w skojarzenia
soulfly napisał(a):

MIG- TOTAL DOWN

Total down- KAC  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622239 Napisano: 21.07.2019 11:12:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jak macie na paragonie opisane Pepsi z Shella?
Pepsi 2x 1L PROMO   1 s*7,49
???

Dokładnie tak  emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

pikawka

#6622211 Napisano: 21.07.2019 07:07:45 w Dziś cieszę się z.....
prosiaczek napisał(a):

Bardzo bardzo się cieszę że za pieniądze z wygranego telewizora remontuję synkowi pokój. Dziś od świtu skręcanie nowych mebli, jutro układanie i segregowaniem, a wieczorem Piglet wraca od babci i zobaczy niespodziankę emotka
Kurde jak ja się cieszę! W życiu mi się tak sprzątać nie chciało emotka

Czekam na fotki pokoju emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6622186 Napisano: 20.07.2019 22:32:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w żywcu/ loterii przy którejś wygranej dziennej trzeba odsyłać kapsel lub foto? Czy samo wspisanie kodu wystarczy? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622151 Napisano: 20.07.2019 17:17:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Konkurs pepsi netto. Jakie pojemności trzeba kupić? W regulaminie nic nie widzę na ten temat emotka

dowolny napój

Nawet w puszce?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622148 Napisano: 20.07.2019 17:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs pepsi netto. Jakie pojemności trzeba kupić? W regulaminie nic nie widzę na ten temat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622108 Napisano: 20.07.2019 14:22:33 w Giełda Kodów ; )
Wynienię 2 kody heineken na żywca Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622092 Napisano: 20.07.2019 11:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

Czy dostał ktoś już grę z Lubisiów?

Nie. Coś dlugo to trwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6622089 Napisano: 20.07.2019 11:50:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiap987 napisał(a):

Czy dostał ktoś już grę z Lubisiów?

Nie. Coś dlugo to trwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0