Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6647438 Napisano: 10.10.2019 11:27:14 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dwaburekoty napisał(a):

Szukam znów Pani przedszkolanki lub psychologa lub doświadczonej mamy. Dzisiaj usłyszałam od Pani wychowawczyni, że moje dziecko ma problem z agresją (w tym tygodniu popchnęła już trójkę dzieci). Ubiegły nie należał do spokojniejszych. Tonąc w morzu łez w samochodzie przewertowalam strony z poradami jak sobie radzić z agresją: wszędzie jedno i to samo. Szukaj źródeł agresji u siebie. Tylko, że u nas agresji w domu ze świecą szukać: nie bijemy się, nie kłócimy, nie jesteśmy fanami sadomaso, choć mamy oboje dość dynamiczne charaktery.
Jedyne co mi przyszło do głowy, a nie zostało ujęte w poradnikach to przebodzcowanie. Czy może tak być? Córka jest bardzo popularna w przedszkolu, rano,gdy ją odprowadzam, przy drzwiach do sali tworzy się wężyk dzieci wykrzykujących imię mojej córki, ponoć dwóch chłopców pobiło się już,o to czyją dziewczyną moja córka będzie (opowieści dwóch przedszkolanek), wychowczynie nie ułatwiają sprawy,bo ledwie pojawi się moja córka już są komentarze (jakie piękne buciki, jaka cudna fryzurka, jak pięknie dziś wyglądasz itp.). W domu bawię się z nią co najmniej godzinę dziennie, angażuję ją do prac domowych, staramy się co weekend gdzieś z nią wyjeżdżać. Może to za dużo jak na dziecko, które za miesiąc kończy 3 lata?

A ilosc bajek oglądanych prz3z córkę? Komórka tablet? Może za dużo w ciągu dnia?  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6647404 Napisano: 10.10.2019 10:42:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wow Wow Wow TELESKOP Kubuś zostane naukowcem emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6647355 Napisano: 10.10.2019 08:53:55 w Przedszkolaki i przedszkola :)
dwaburekoty napisał(a):

Szukam znów Pani przedszkolanki lub psychologa lub doświadczonej mamy. Dzisiaj usłyszałam od Pani wychowawczyni, że moje dziecko ma problem z agresją (w tym tygodniu popchnęła już trójkę dzieci). Ubiegły nie należał do spokojniejszych. Tonąc w morzu łez w samochodzie przewertowalam strony z poradami jak sobie radzić z agresją: wszędzie jedno i to samo. Szukaj źródeł agresji u siebie. Tylko, że u nas agresji w domu ze świecą szukać: nie bijemy się, nie kłócimy, nie jesteśmy fanami sadomaso, choć mamy oboje dość dynamiczne charaktery.
Jedyne co mi przyszło do głowy, a nie zostało ujęte w poradnikach to przebodzcowanie. Czy może tak być? Córka jest bardzo popularna w przedszkolu, rano,gdy ją odprowadzam, przy drzwiach do sali tworzy się wężyk dzieci wykrzykujących imię mojej córki, ponoć dwóch chłopców pobiło się już,o to czyją dziewczyną moja córka będzie (opowieści dwóch przedszkolanek), wychowczynie nie ułatwiają sprawy,bo ledwie pojawi się moja córka już są komentarze (jakie piękne buciki, jaka cudna fryzurka, jak pięknie dziś wyglądasz itp.). W domu bawię się z nią co najmniej godzinę dziennie, angażuję ją do prac domowych, staramy się co weekend gdzieś z nią wyjeżdżać. Może to za dużo jak na dziecko, które za miesiąc kończy 3 lata?

Prosiaczek może Ci pomóc. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6647303 Napisano: 09.10.2019 22:32:23 w co chcielibyście wygrać?
1mariusz napisał(a):

pikawka napisał(a):

1mariusz napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

rufus napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Najlepsza są pieniądze, bo zajmują mało miejsca, ich nadmiar nie stwarza też problemów.

Nie do końca. Spójrz na ludzi którzy wygrali miliony i nie potrafią sobie poradzić z takimi pieniędzmi i ich sytuacja po kilku latach jest jeszcze gorsza niż przed wygraną. Takich przypadków jest dużo.

Warto pamiętać też o nagrodach których normalnie (nawet za wygrane pieniądze) nigdy byśmy sobie nie kupili, a sprawiły dużo radości emotka Na pewno wszyscy wygrali chociaż jedną taką nagrodę emotka

Dokładnie, u mnie Kindle i irobot Roomba są tego idealnym przykładem emotka

Mnie najbardziej cieszy , gdy mogę wygraną komuś podarować, choć upss... zostałam ofukana za podarowanie noży- ponoć to źle wróży znajomości.

A,bo to ponoć trzeba troszeczkę dziabnąć tym nożem. Albo poprosić o grosika!!!

Uuuuuuu to ja ostatnio wygrane noże podarowałam teściowej  emotka

No i sama sobie zgotowalaś ten los!! Bo,dziabniesz-będzie:Boże kogo ten moj biedny synek poślubił?? Nie dziabniesz,a ona może zna ten przesąd ? I zaraz będzie: no proszę,niby dała mi te noże ale źle mi życzy -NIE dziabnęła!!!!
Weź Ty lepiej od teściowej kasę...

Z nożami czy bez i tak mam przechlapane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646834 Napisano: 08.10.2019 22:23:20 w co chcielibyście wygrać?
1mariusz napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

justyna1411 napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

rufus napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Najlepsza są pieniądze, bo zajmują mało miejsca, ich nadmiar nie stwarza też problemów.

Nie do końca. Spójrz na ludzi którzy wygrali miliony i nie potrafią sobie poradzić z takimi pieniędzmi i ich sytuacja po kilku latach jest jeszcze gorsza niż przed wygraną. Takich przypadków jest dużo.

Warto pamiętać też o nagrodach których normalnie (nawet za wygrane pieniądze) nigdy byśmy sobie nie kupili, a sprawiły dużo radości emotka Na pewno wszyscy wygrali chociaż jedną taką nagrodę emotka

Dokładnie, u mnie Kindle i irobot Roomba są tego idealnym przykładem emotka

Mnie najbardziej cieszy , gdy mogę wygraną komuś podarować, choć upss... zostałam ofukana za podarowanie noży- ponoć to źle wróży znajomości.

A,bo to ponoć trzeba troszeczkę dziabnąć tym nożem. Albo poprosić o grosika!!!

Uuuuuuu to ja ostatnio wygrane noże podarowałam teściowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646821 Napisano: 08.10.2019 21:38:53 w co chcielibyście wygrać?
Spa od Luksji. Dziś to moje małe marzenie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646718 Napisano: 08.10.2019 16:27:01 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

margobb napisał(a):

ZALANDO! Przysłali mi brudne, ewidentnie noszone buty... obrazilam się na długo. 

emotka  Nie żartuj... Jeszcze się nie spotkałam, zawsze bardzo ceniłam tę firmę.  emotka

Ja również. Nigdy problemu nie miałam. Zrób zwrot  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646626 Napisano: 08.10.2019 13:16:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw produktów Coty/Mexx  jjuuuuuupiiiemotka emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6646541 Napisano: 08.10.2019 10:40:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety na koncert Blue Cafe z konkursu na fb emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6646535 Napisano: 08.10.2019 10:26:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

superloser napisał(a):

estrelitta napisał(a):

darog napisał(a):

pikawka napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

czy ta agencja ASPE od Hochland odpisała każdemu, kto coś napisał? mi nic nie odpisali

Mnie również nie odpisali  emotka

strach myśleć jak "wylosują" kuchnie z Lewiatana i Auchan...

Wylosują to pół biedy - ale gdzie ją wyślą?  emotka

A tam nie ma przelewu na konto???

Nie wiem, ale jakie ma to znaczenie, skoro pomylili sie w wielu adresach, to opanować szereg 26 cyfr to dla nich nie lada wyzwanie

Sa i moje slychawki. Dotarły  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646534 Napisano: 08.10.2019 10:25:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dziś dotarła prawidłowa nagroda z Hochland -Aspe.  Sluchawki  emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6646483 Napisano: 07.10.2019 22:59:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy ta agencja ASPE od Hochland odpisała każdemu, kto coś napisał? mi nic nie odpisali

Mnie również nie odpisali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646330 Napisano: 07.10.2019 13:48:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mountain napisał(a):

a ja zamiast wygranego kubka otrzymałam dziś przesyłkę z słuchawkami emotka  ale maja burdel emotka

oddawaj moje słuchawki    emotka emotka Wyświetl w wątku >>
1 mountain 0

pikawka

#6646249 Napisano: 07.10.2019 11:07:39 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię paragon z shell na inny  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646248 Napisano: 07.10.2019 11:00:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
targicola napisał(a):

[quote=pikawka] I już mam nerwa. Wygrałam w Hochland słuchawki A dotarł kubek!!!

U mnie dokładnie tak samo.Info o wygranych słuchawkach a jest kubek.Do tego uszkodzony.DHL to rozwozi.@ już napisany do ASPE bo telefonu nie odbierają ciamajdy emotka

Też wysłałam maila. Dla pewności na jaki puściles?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646221 Napisano: 07.10.2019 09:16:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
I już mam nerwa. Wygrałam w Hochland słuchawki A dotarł kubek!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646190 Napisano: 06.10.2019 22:51:26 w Paragony na trwające konkursy
Paragon shell wymienię .. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6646121 Napisano: 06.10.2019 16:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Rimmel Superpharm. 
Słuchajcie, czy w odpowiedzi na pyt. Co Cię kręci? Odniesiecie się do słowa Rimmel?? Może być na privemotka emotka  bede wdzieczna z odp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6645877 Napisano: 04.10.2019 22:31:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Pikawka: Moje słabiutkie zdjęcia po raz kolejny Smolar docenił. Niestety, takie są często konkursy. Przeciętność i bylejakość lepiej na siebie od dawna zarabiają emotka

Wiesz jak to jest. Raz na wozie raz pod... Nie udało się tu za dwa dni uda się gdzieś indziej emotka emotka   Wyświetl w wątku >>
2 benasia, assal 0

pikawka

#6645868 Napisano: 04.10.2019 21:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka mama-l-k-m napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Też tak mam często... dlatego ostatnio olewam i robię zdjęcia na minimum emotka Tak jak dzisiaj Groszka. W ogóle nie planowałam brać udziału, ale ktoś napisał dzisiaj o Groszku, zerknęłam na konkurs, wpadł mi do głowy pomysł, który mogłam zrealizować w 5 minut, kupiłam paragon i właśnie wysyłam fotę. Jak wygram to będę baaardzo zaskoczona i baaardzo zadowolona emotka Musimy wrócić do tego wątku po wynikach i zobaczymy czyja fota/tekst wygra emotka

Przypominam wątek i wołam mama-l-k-m pikawka dwaburekoty magisterek i magie1982 emotka  Jak tam Wasza skuteczność? emotka  Ja moja fotką zrobioną w 5 minut mam plecak emotka  - miło mnie to zaskoczyło emotka  Widziałam Magie, że masz aparat - tekstem czy zdjęciem? emotka  I jak reszta?

wywołana odpowiadam emotka  mam skuteczność 2/2
1 nagroda - plecak za zdjęcie pod konkurs
2 nagroda - aparat za zdjęcie na spontana 

Moja skuteczność w w tym wypadku zerowa emotka emotka  Ale zdjęcie mi się całkiem podobało  emotka  komisja się nie znaemotka Wyświetl w wątku >>