Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#7263230 Napisano: 20.05.2025 16:20:25 w co chcielibyście wygrać?
Sodastream… Smolar mi go chyba nigdy nie da emotka  
marzy mi się nowy Ajfonik 16 emotka  Moja 13stka działa ale bateryjka już lichutka emotka   
No i z 10 tys na jakiś dodatkowy spontaniczny wypad last minutę do Turcji emotka  bo Grecja dopiero na koniec wakacji emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7263227 Napisano: 20.05.2025 16:14:05 w Avanti
napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy dziś pójdzie wszystko z grillowania czy myślicie, że rozłożą na dni ?? Grałam pod sam koniec emotka

Wszystko na 100% nie pójdzie, bo konkurs skończył się przecież dwa dni temu. emotka

No właśnie tak jakiś szybko to poszło. Ok dzięki. Cierpliwie czekam hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7263202 Napisano: 20.05.2025 15:30:34 w Avanti
Czy dziś pójdzie wszystko z grillowania czy myślicie, że rozłożą na dni ?? Grałam pod sam koniec emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7263072 Napisano: 20.05.2025 11:20:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Smolar rzucił 50 zł z Milki…. Czy ja będę kiedykolwiek godna wygrać u nich coś lepszego emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7262997 Napisano: 20.05.2025 08:17:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jakaja napisał(a):

Czeka ktoś jeszcze na bon z Sielskiego? Ja nie dostałam.

Ja też czekam emotka Wyświetl w wątku >>
1 jakaja 0

pikawka

#7262989 Napisano: 20.05.2025 07:44:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angel119 napisał(a):

Czy ktoś z Was też nie dostał karty 300 zł z Airwick w Carrefour? To konkurs od NAV Agency.
Wysłałam formularz laureata i paragon, na infolinii Pani powiedziała, że wszystkie nagrody wysłali w ubiegłym tygodniu. emotka

Ja dostałam chyba w piątek czy czwartek.   Napisz do nich, przecież można sprawdzić czy była nadana i gdzie się podziewa. Wyświetl w wątku >>
1 angel119 0

pikawka

#7262958 Napisano: 19.05.2025 22:09:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Bonduelle Auchan emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262714 Napisano: 19.05.2025 12:20:37 w Avanti
donia7 napisał(a):

pikawka napisał(a):

gregory napisał(a):

o, wysłuchali moich próśb. Mam nadzieję, że citroena zostawili na koniec i napiszą w tej sprawie do mnie... emotka

Citroen pierwszy poleciał emotka

Masz? emotka  czy ktoś ze znajomych? emotka

Nie, nie mam ale zawsze leciały główne pierwsze ? emotka  ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262699 Napisano: 19.05.2025 12:00:15 w Avanti
gregory napisał(a):

o, wysłuchali moich próśb. Mam nadzieję, że citroena zostawili na koniec i napiszą w tej sprawie do mnie... emotka

Citroen pierwszy poleciał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262664 Napisano: 19.05.2025 10:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karlsbad jakim Kurierem wysyła z reguły nagrody? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262529 Napisano: 18.05.2025 18:01:41 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kachakacha napisał(a):

Gdzie kupię wafelki Roshen?
Wiem, że są w Dino, ale akurat tam są często kiepsko opisane produkty.

W POLOmarket i Carrefour są emotka   ja nie patrzę na opis emotka Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7262361 Napisano: 17.05.2025 18:32:55 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę o wartości 300 zł do Carrefour, wymienię na Dino, Lidl lub Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262255 Napisano: 17.05.2025 10:26:43 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Bony do Dino z Bakomy też wczoraj poszły? Widzę 1 wpis, ale coś mało, jak na 50 bonów

po uwagach na priv nikt już nie wpisuje się w MDW - za duża konkurencja

Jakich uwagach na priv? emotka

Wygląda jakby od wczoraj czytali i nagradzali, bo tak wolno coś idą te wyniki.

Mi smutno,  pragnęłam frajeeeera a zostałam frajeeerka bez żadnej nagrody emotka

Spokojnie, oni tak dziwnie informują, że może dziś w nocy pójdą dopiero ej cenzuray. emotka

Nie sądzę bo i cenzurarami i bonami się chwalili emotka   Pewnie poszło wszystko

Moim zdaniem, dziś będzie ciąg dalszy informowania. Mimo wszystko, za mało wpisów na forum. Trza mieć nadzieję emotka

obyście mieli rację ;(

Ja dostałam maila z Air Fryerem o 21.52, chwilę później szły już bony. Czy dalej informują - nie wiem.

mnie sądzę emotka   Smuteczek na weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262254 Napisano: 17.05.2025 10:26:42 w Czy informują/ informowali?
mietowa napisał(a):

pikawka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Bony do Dino z Bakomy też wczoraj poszły? Widzę 1 wpis, ale coś mało, jak na 50 bonów

Mi smutno,  pragnęłam frajeeeera a zostałam frajeeerka bez żadnej nagrody emotka

Spokojnie, oni tak dziwnie informują, że może dziś w nocy pójdą dopiero ej cenzuray. emotka

Nie sądzę bo i cenzurarami i bonami się chwalili emotka   Pewnie poszło wszystko

Moim zdaniem, dziś będzie ciąg dalszy informowania. Mimo wszystko, za mało wpisów na forum. Trza mieć nadzieję emotka

obyście mieli rację ;(

Ja dostałam maila z Air Fryerem o 21.52, chwilę później szły już bony. Czy dalej informują - nie wiem.

mnie sądzę emotka   Smuteczek na weekend emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262235 Napisano: 17.05.2025 09:03:22 w Czy informują/ informowali?
aleksiak napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

obyście mieli rację ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262233 Napisano: 17.05.2025 08:58:31 w Czy informują/ informowali?
ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Nie sądzę bo i cenzurarami i bonami się chwalili emotka   Pewnie poszło wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262228 Napisano: 17.05.2025 08:46:10 w Czy informują/ informowali?
ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Mi smutno,  pragnęłam frajeeeera a zostałam frajeeerka bez żadnej nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, anaesth 0

pikawka

#7262224 Napisano: 17.05.2025 08:39:33 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Jakich uwagach na priv? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#7262176 Napisano: 16.05.2025 21:45:20 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
lilichilimili napisał(a):

Czy  jest jakaś osoba, która nie dostała bonu do Biedronki z konkursu Sielskiego? Bo widziałam tu wpisy, że szły a u mnie dalej nic emotka

Ja nadal czekam Wyświetl w wątku >>

pikawka

#7262163 Napisano: 16.05.2025 20:55:04 w Czy informują/ informowali?
Nuna1210 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ZetZ napisał(a):

pikawka napisał(a):

Pepa napisał(a):

Z tej Bakomy co to za ratalny sposób informowaniaemotka  główne nagrody poinformowali bo ktoś ich dziś pogonił o wyniki, a o reszcie ani widu ani słychu. To wygląda tak jakby jeszcze nawet nie wybrali i wszystko na ostatni moment żenuaa.

Też jestem trochę rozczarowana. Rozumiem, że główne poszły telefonicznie, ale mogli się nad resztą zlitować i puścić maile emotka

Może to agencja z rodzaju- nocne marki i puszczą e-maile około 22?

Oby emotka

To agencja, która robiła też konkurs 500 sklepów Kaufland. Pamietam, że raz dostałam maila po 21 i raz chyba w sobotę, więc mogą być jutro 🙂

21 jeszcze przed nami, czekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0