Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emi

emi

#7333854 Napisano: dzisiaj o 20:41:47 w Paragony na trwające konkursy
Szukam Wedel Intermarche w zamian za kasze Kupiec, ręcznik Regina Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333304 Napisano: 02.02.2026 13:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

jak dla mnie to po to jest forum aby dyskutować emotka  ważne aby w odpowiednim wątku  emotka

Jasne, że tak. Tylko tu powstał jakiś kołowrotek emotka
A wystarczyło jedno pytanie:
Wysłałam jedno zdanie jako odpowiedź, czy też tak rozumiecie ..... dokończ zdanie.
Każda dyskusja czegoś uczy ! Wyświetl w wątku >>

emi

#7333294 Napisano: 02.02.2026 12:31:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Ale Dino nas rozgrzało, najpierw x dni byly debaty o numerach paragonów a teraz o treśc zgłoszenia. Hahaha

Raczej TY a nie Dino Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333293 Napisano: 02.02.2026 12:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Zróbmy może ankietę 😂 tyle emocji wywołało to Dino…

wyslalem/lam odpowiedź kończąc zdanie i pisząc więcej 

dajesz 👆

wysłałem/lam odpowiedz tylko kończąc zdanie i nic więcej

dajesz 👇

Ja tam nie wiem co to za dyskusja i czemu akurat problem jest z Dino jak stwierdzenie dokończ zdanie to nic nowego.
Tak samo jak w żabce stwórz imię dla renifera, traktując to dosłownie wpisujesz samo imię a limit tekstu wskazywał, że masz podać imię plus opis. Chyba ktoś pisał że dał samo imię i nie wygrał, ciekawe czy jest ktoś kto wygrał w ten sposób. Tak czy siak jedno nie wyklucza drugiego,możesz napisac jedno zdanie,możesz więcej.

Ja też nie rozumiem czemu ta dyskusja służy. Organizator zdecyduje tak jak zdecyduje, a karoxxa stworzyła z tego tyle stron postów, które przekraczają ilość Jej dni na tym forum.
Proponuję przerzucić  się na agencję od Hochland i te niedzielne smsy (chyba z nudów albo rodzinne losowanie dla rozrywki) Wyświetl w wątku >>

emi

#7333189 Napisano: 01.02.2026 19:47:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

emi napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS

Tylko chodzi mi o kwestie taka ze nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem ponieważ tam bylo "dokończ zdanie" a nie opisz/ napisz. Jestem ciekawa czy jest faktycznie tak jak mysle czy wzięłam to zbyt doslownie. Chodz z podanej przez nich przykładowej wiadomości wynika ze faktycznie mialo zakończyć się na pierwszej kropce. Bez rozwijania. Zobaczymy

Pisałaś o przekształceniu w MMS !
Teraz piszesz : nawet jesli długie zgłoszenie przeszło to moim zdaniem i tak jest niezgodne z regulaminem

DLACZEGO tak sądzisz ? Organizator w Regulaminie nie dał takich ograniczeń Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333188 Napisano: 01.02.2026 19:44:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fryteczka napisał(a):

Z tego co zrozumiałam z korespondencji z agencją można było robić dłuższe teści emotka

Jak  Regulamin nie określa ilości znaków , tylko pisze sms, to jak ktoś lubi pisać a ma telefon, który po 160 znakach nie zmienia w MMS to może słać Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333136 Napisano: 01.02.2026 15:00:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karoxxa napisał(a):

Ja jestem ciekawa ile osob napisało faktycznie dokończenie zdania w Tchibo? Ja to tak zrozumialam i dziwiło mnie, że mieliście az tak długie teksty, ze zamieniało w MMS

Jeżeli SMS zmieni się MMS , to nie spełnia warunków i nie przyjmą go. 
Są telefony gdzie dłuższe teksty przechodzą jako SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333135 Napisano: 01.02.2026 14:56:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

emi napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Regulamin mi się nie otwiera Dino Tchibo.

A na stronie główna nagroda to sztabka złota - nie wyjazd do Dubaju

poprawny link:
https://dino.prom...iles/regulamin.pdf 
Co ciekawe na stronie biura ESKAPADA ta wycieczka dla 2 osób kosztuje 9 tysięcy a nie 20 emotka

Tylko w Regulaminie jest przelot samolotem z Warszawy lub Katowic a na stronie biura wylot z Krakowa  , z innych miast dowóż autokarem (????)

tutaj widzę wylot z Katowic:
https://www.eskap..._samolot_-_2026.html

Dla mnie to jest inna wycieczka , taka do sprzedaży dla każdego, przejazd - lot - samolot+autokar.
Może wycieczka z konkursu będzie inaczej zorganizowana/ indywidualnie, niemniej koszt 20 tys to kosmos (hotel 7* na palmie) Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7333087 Napisano: 01.02.2026 00:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiaaa85 napisał(a):

W konkursie Dino będzie  pewnie tysiące zgłoszeń biorąc pod uwagę małą 
liczbę fajnych konkursów emotka  Mam pytanie czy ktoś kupował też kawę rozpuszczalną ,ale nie w słoiku tylko w takiej torebce zamykanej na suwak ? Nie widzę ,jej na zdjęciu poglądowym a to także tchibo gold I tak się zastanawiam
czy taka też przejdzie ?

Nie była podana gramatura i opakowanie

.......dowolne kawy markiTchibo Gold Selection zakupione w Sieci Sklepów Dino na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej Wyświetl w wątku >>
1 asiaaa85 0

emi

#7333086 Napisano: 01.02.2026 00:40:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

darog napisał(a):

Regulamin mi się nie otwiera Dino Tchibo.

A na stronie główna nagroda to sztabka złota - nie wyjazd do Dubaju

poprawny link:
https://dino.prom...iles/regulamin.pdf 
Co ciekawe na stronie biura ESKAPADA ta wycieczka dla 2 osób kosztuje 9 tysięcy a nie 20 emotka

Tylko w Regulaminie jest przelot samolotem z Warszawy lub Katowic a na stronie biura wylot z Krakowa  , z innych miast dowóż autokarem (????) Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

emi

#7332676 Napisano: 29.01.2026 14:55:09 w Udane wymiany - polecane nicki:)

emi

#7332345 Napisano: 27.01.2026 22:27:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Agnes napisał(a):

emi napisał(a):

Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.

Ja oszaleje z tym konkursem. Czyli jednak nr z dołu paragonu...

nie z dołu , tylko ten na górze na linii numeru NIP emotka
ten co zazwyczaj podajemy w konkursach emotka

A z czego to wynika ?
Mam taką odpowiedź:
Dziękujemy za kontakt 
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

emi

#7332316 Napisano: 27.01.2026 20:04:39 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie można kupić Ego ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332315 Napisano: 27.01.2026 19:59:59 w Gratulacje! Dla wygranych!
olunka napisał(a):

ja tez gratuluje głównych od Avantiemotka

Gratki dla wszystkichemotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

emi

#7332309 Napisano: 27.01.2026 19:21:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

emi

#7332305 Napisano: 27.01.2026 19:16:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7 napisał(a): Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę

Jest taki punkt , ale tam wygrać graniczy z cudem a jeśli to trzeba atakować jak się wygra.
Sprzedawcy ani kierownika sklepu nie zgwałcisz na pieczątkę. Ja kiedyś w takim przypadku odesłałam emailem paragon na produkcie i przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332298 Napisano: 27.01.2026 18:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332288 Napisano: 27.01.2026 17:51:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ? Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7332159 Napisano: 27.01.2026 12:41:11 w Wkurza mnie...
misiamarysia napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Wkurzają mnie takie dziwne nagrody niby voucher na wycieczkę za 20 000 zł, ale do jakiegoś małego biura podróży tylko w jednym mieście na uboczu Polski i w dodatku jak sobie policzyłam wszystkie koszty tej wycieczki na ich stronie to wychodzi jakieś 14 000 zł w zaokrągleniu, a nie żadne 20 000... Jakby nie mogli dać vouchera na wakacje pl

W dodatku jest sporo wyłączeń (z wyłączeniem Świąt Wielkanocnych, weekendu majowego, Świąt Bożego Narodzenia oraz okresu noworocznego), a kupując samemu można sobie wybrać przecież pasujący termin. Też uważam, że voucher kwotowy do biura jest lepszy, nawet jeśli już chcą koniecznie jakieś takie małe biuro, bo wygrana fajna, tylko te ograniczenia.

Pokazuje się biuro w Słupsku, które organizuje kolonie i obozy dla dzieci, a z zagranicznych są tylko martwe obrazki Wyświetl w wątku >>