Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika emi

emi

#7317249 Napisano: 28.11.2025 23:06:35 w Paragony na trwające konkursy
emi napisał(a):

Kupię saszetki Jacobs Dino , Apetita

Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7316977 Napisano: 28.11.2025 00:06:41 w Paragony na trwające konkursy
emi napisał(a):

Kupię saszetki Jacobs Dino , Apetita

Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7316796 Napisano: 27.11.2025 10:54:19 w Paragony na trwające konkursy
Kupię saszetki Jacobs Dino , Apetita Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7316430 Napisano: 25.11.2025 19:31:28 w Co można dostać gratis?
pioge7 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

emi napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Rossmann ruszył dziś z akcją perfumy. Kup 1 flakon,2 gratis. Upewniłam się ,że ja nowych nie potrzebuje, ale może ktoś kupi pod choinkę.

Muszą być 2 różne .
PS - podnieśli cenę, ale i tak warto

a stacjonarnie też jest ta promka? wykorzystałabym wygrane bony, bo online ich nie można...

działa. Pełno jest w rossmannie tego

Są stacjonarnie ale ceny kosmos.
Sprawdziłam  przykładowo męskie Burberry London 100 ml - w Ross kosztują tyle co w Douglas 300 zł ( szok), te same na Notino z kodem Black 89 zł, na Ceneo- 120-130, Perfumeria- 140 i Empik też.
To tylko jeden przykład "promocji" Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7316369 Napisano: 25.11.2025 14:56:01 w Co można dostać gratis?
atyde25 napisał(a):

Rossmann ruszył dziś z akcją perfumy. Kup 1 flakon,2 gratis. Upewniłam się ,że ja nowych nie potrzebuje, ale może ktoś kupi pod choinkę.

Muszą być 2 różne .
PS - podnieśli cenę, ale i tak warto Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7316367 Napisano: 25.11.2025 14:37:56 w Paragony na trwające konkursy
Kupię saszetki Jacobs Dino 
Mam kody żabka- Heineken, Wedel Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7313891 Napisano: 15.11.2025 13:55:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy znalazł ktoś w Biedronce jakieś mniejsze Fairy niż to za 85 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7310584 Napisano: 03.11.2025 10:40:57 w Żabka
atyde25 napisał(a):

Te princessy to jakiś konek promo ukryty czy jak hahahh .Były tylko 3 jeszcze przykryte tą grubą pleksją co robi za przegródki i mi ona zleciałam jak się dobierałam co nich. Aż 2 panie z zaplecza wyleciały w panice. No przepraszam  towar wystawiony podlega sprzedaży .Nie wiedziałam ,że to jakieś białe kruki czy jak. Ale mam nie wiem o co tam biega kod jest w apce.

Ja znalazłam 3 kokosowe ale kodu nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7309534 Napisano: 29.10.2025 14:18:04 w Żabka
ZetZ napisał(a):

anaesth napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Mieliście problem ze znalezieniem tych lodów Magnum w żabach? - kurcze bo ja byłam w 2 w okolicy i nie było...😭 Będę musiała jechać do dużego miasta chyba...

U mnie w pierwszej z brzegu Żabce było tak z 5-6 opakowań. Cena 29,99zł za 204ml lodów to jakaś porażka emotka  Przy takiej kwocie wejścia, mogliby dać trochę więcej nagród do puli emotka

Mam te lody 23 października kupione i cena ich 19,99 emotka

U mnie są w lodówce razem z dużymi lodami- cena 29,99 Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

emi

#7306094 Napisano: 15.10.2025 20:43:12 w Gratulacje! Dla wygranych!
Urbanucci,  gratulacje i udanych podróżyemotka
Pozytywnie zazdroszczę, to świetna nagroda Wyświetl w wątku >>
1 burza64 0

emi

#7297252 Napisano: 14.09.2025 23:47:59 w Udane wymiany - polecane nicki:)
aniaaa131
- słowna, uczciwa i konkretna. Dziękuję i polecam ! Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

emi

#7296092 Napisano: 10.09.2025 20:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

emi napisał(a):

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.
Trzeba ich bombardować , aż do skutku.

Niestety, zamiast przeprosić i podziękować (w końcu to ktoś z konków im zwrócił uwagę, że dali ciała z formularzem)... po ponad tygodniu debatowania, jaką przyjąć wersję, odpisali wszystkim pytającym tak samo: "Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą."
I co zrobisz, jak nic nie zrobisz.

I to jest najgorsze- ....co zrobisz.....
ale kłamią, że dzwonili Wyświetl w wątku >>
2 joan, ZetZ 0

emi

#7296087 Napisano: 10.09.2025 20:12:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

emi napisał(a):

Nikt nie dzwonił !
Nr tel i e-mail był w formularzu.
Coś nie halo, chociaż CZEŚĆ było emotka

Nie było miejsca na wpisanie mejla, nawet jeszcze dzień przed końcem konka. Potem łaskawie zmienili formularz, ale uczestnicy, którzy musieli korzystać z poniższego, po prostu... nie zostali wzięci pod uwagę przy przydzielaniu nagród. Nie mam podstaw, by sądzić inaczej, ale jeśli jest tutaj pracownik agencji, to zapraszam: change my mind emotka

To widocznie wypełniałam już ten z e-mailem, bo CZEŚĆ dotarło na e-maila wraz z Oświadczeniem.
Trzeba ich bombardować , aż do skutku. Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7296084 Napisano: 10.09.2025 19:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

emi napisał(a):

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (...)

Tajemniczy Gal Anonim z Webtalk twierdzi, że informowali telefonicznie laureatów, którzy - Z WINY AGENCJI - nie mogli podać mejla w zgłoszeniu. I właśnie tu jest problem, bo zdaje się... kłamią nas w żywe oczy, nikogo tak nie poinformowali emotka

Nikt nie dzwonił !
Nr tel i e-mail był w formularzu.
Coś nie halo, chociaż CZEŚĆ było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7296081 Napisano: 10.09.2025 19:47:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Taką odpowiedź otrzymałam z konkursu Heinz Dino.

Dzień dobry,
Zgłoszenia laureatów weryfikowaliśmy na podstawie danych kontaktowych podanych w formularzu. Jeśli w formularzu podany był numer telefonu, skontaktowaliśmy się z laureatem właśnie tą drogą.

A słyszał ktoś o jakimkolwiek laureacie, który został powiadomiony telefonicznie? emotka Chociaż jednej takiej osobie? Koleżance kuzynki sąsiada z miasta stołecznego? emotka

Dostałam @ 29.08 po godz 23 , był załączony formularz do wypełnienia ze wszystkimi danymi - e-mail, telefon, nazwisko....
ale nikt nie dzwonił (m.ST) Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7295747 Napisano: 09.09.2025 17:09:50 w Żabka
niunio napisał(a):

emi napisał(a):

samuraj napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

U mnie na 4 wygrane w całej loterii poszło ok. 110 losów. Na szczęście znalazłam znajomych, którzy odkupują ode mnie taniej to piwo, a więc inwestycja mniejsza 😉

REG:
jeden uczestnik ma prawo do otrzymaniamaksymalnie:
− 5 (słownie: pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1 (słownie:
jednego) etapu dziennego,
− 35 (słownie: trzydziestu pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1
(słownie: jednego) etapu tygodniowego. 

a więc 110 nie jest możliwe

A możemy kupować w dwie osoby, np. ja i partner?

Można na całą rodzinę i na całą wieś  i tylko to nie jestem wtedy ja. Wpis mylący tak jak i te wklejane, powielające się płachty o wygranych

Zjedz mentosa 😜

Zjem Snickersa !
Po co ta złośliwość ?
To tylko cytat z Regulaminu - 1 osoba 70 losów w całym konkursie, tyle i aż tyle.
Jeśli ktoś gra (gra klika osób) to inna bajka.
Powodzenia!!!

W tym przypadku dokładnie taka sama bajka, bo Luiza podała konkretną ilość losów i wygranych. Dane osobowe nie wpływają na wynik.

Tak , po moim wpisie dodała konkretne losy i jest OK. Post polubiłam! Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7295744 Napisano: 09.09.2025 17:04:05 w Żabka
samuraj napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Z czystej ciekawości, bo w loteriach gram dla zasady po jednym zgłoszeniu zazwyczaj, a ta loteria piwna miała super nagrody - ile zainwestowaliście, z jakim zwrotem? Ktoś się chce podzielić informacją? emotka emotka

U mnie na 4 wygrane w całej loterii poszło ok. 110 losów. Na szczęście znalazłam znajomych, którzy odkupują ode mnie taniej to piwo, a więc inwestycja mniejsza 😉

REG:
− 5 (słownie: pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1 (słownie:
− 35 (słownie: trzydziestu pięciu) losów za zakupy promocyjne dokonane w czasie trwania 1

Można na całą rodzinę i na całą wieś  i tylko to nie jestem wtedy ja. Wpis mylący tak jak i te wklejane, powielające się płachty o wygranych

Zjedz mentosa 😜

Zjem Snickersa !
Po co ta złośliwość ?
To tylko cytat z Regulaminu - 1 osoba 70 losów w całym konkursie, tyle i aż tyle.
Jeśli ktoś gra (gra klika osób) to inna bajka.
Powodzenia!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7295726 Napisano: 09.09.2025 16:47:45 w Żabka
Luiza37 napisał(a):

emi napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

REG:

Można na całą rodzinę i na całą wieś  i tylko to nie jestem wtedy ja. Wpis mylący tak jak i te wklejane, powielające się płachty o wygranych Wyświetl w wątku >>

emi

#7295713 Napisano: 09.09.2025 16:30:51 w Żabka
Luiza37 napisał(a):

luko922 napisał(a):

REG:

a więc 110 nie jest możliwe Wyświetl w wątku >>
0 0

emi

#7294110 Napisano: 04.09.2025 15:19:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

emi napisał(a):

Jaki to konkurs/loteria Lipton z koszulkami ?

na platformie joy-pepsico.eu

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0