Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7343431 Napisano: 19.03.2026 21:33:30 w Avanti
glena napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

glena napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dziś dotarł przelew zamiast projektora z Lays z Żabki 😊

A czy ktoś wybrał może projektor zamiast ekwiwalentu? I czy nagrody z innych boxów były wysyłane? Kojarzę, że były jakieś niezgodności z regulaminem - jakoś się to rozstrzygnelo?

Z boxa zawierającego dji mic mini, okazało się że był niewłaściwy model przesłany. Przesłali już rekompensatę, w formie przelewu.

Dziękuję za informację. Ja właśnie wybrałam projektor zamiast kasy i dostałam coś, co nie ma marki i modelu. Napisałam do Avanti z prośbą o info, co to jest i też jak z gwarancją, ale dostalam tylko info, że zaakceptowałam parametry, które podali. Tak, że chyba w tym konkursie jakieś fatum wisiało nad nagrodami.

Ewidentnie wybrali kiepskiego podwykonawcę. Ale w przypadku mikrofonikow próbowali wybrnąć. emotka Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

magdalena-chili

#7343426 Napisano: 19.03.2026 20:47:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Czy można zrobić, tak, żeby zdjęcia i screeny można było wrzucać w jakieś określone wątki? Już widzę ten stos usypywany specjalnie dla mnie, ale naprawdę, piszmy zamiast scrollowac i screenowac. 
Może też zmniejszyłaby się objętość danych na serwerze i zwiększyła wydajność strony? Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

magdalena-chili

#7343351 Napisano: 19.03.2026 15:16:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

12klauduuus napisał(a):

Czy macie ekody z żubra wygrane wczoraj?

Ja mam .

Warto sprawdzać foldery oferty, spam itp, mi się tak 2 kody zawieruszyły Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7343190 Napisano: 19.03.2026 07:36:49 w Avanti
glena napisał(a):

Dekasia napisał(a):

Dziś dotarł przelew zamiast projektora z Lays z Żabki 😊

A czy ktoś wybrał może projektor zamiast ekwiwalentu? I czy nagrody z innych boxów były wysyłane? Kojarzę, że były jakieś niezgodności z regulaminem - jakoś się to rozstrzygnelo?

Z boxa zawierającego dji mic mini, okazało się że był niewłaściwy model przesłany. Przesłali już rekompensatę, w formie przelewu. Wyświetl w wątku >>
1 glena 0

magdalena-chili

#7343157 Napisano: 18.03.2026 21:06:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniaaa131 napisał(a):

malwina2006 napisał(a):

Wygrałam kartę przedpłaconą w 7days. Po dodaniu jej do aplikacji widzę, że saldo to 0,00 zł. Czy mieliście może tak? Czy trzeba najpierw aktywować kartę czy już teraz powinnam widzieć jakieś środki na niej? Imho powinnam, ale nie chce mi się wierzyć, że dostałam ją niedoładowaną 🤔

U mnie też 0zl na karcie 🥺

u mnie karta przeleżała z 10 dni zanim została naładowana.... mają czas. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7343148 Napisano: 18.03.2026 20:11:10 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Jestem w tych sprawach zacofana i nie wiem po co mi GAME Pass? Wygrałam 2 x kod i co mam z nimi zrobić? To coś warte?

Kompletnie nie rozumiem podejścia ich, Spotify, audiotek itp.  Te kody są dla nowo tworzonych kont. Czyli jak się jest stałym użytkownikiem, ma swoje gry, postępy, itp, to psu na budę, nie skorzysta się. I o ile bylyby to kody dla stałych/starych użytkowników, to by była super nagroda, a tak to z tysiąca kodów, może ze max 100 zostanie wykorzystane. Jednym slowem: kolejna "szitowa" nagroda, ale przecież dajemy górę nagród. emotka

akurat xbox game pass aktywowany na innym koncie, ale na tej samej konsoli po ustawieniu opcji ze każdy może go używać, daje możliwość grania na starym koncie gdzie dalej liczą się twoje postępy itd.

A to akurat cenna wiadomosc, dziękuję! Ale sam tak przetestowałeś? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7343087 Napisano: 18.03.2026 16:41:21 w WC - rozmowy o wszystkim
delfinka101 napisał(a):

Jestem w tych sprawach zacofana i nie wiem po co mi GAME Pass? Wygrałam 2 x kod i co mam z nimi zrobić? To coś warte?

Kompletnie nie rozumiem podejścia ich, Spotify, audiotek itp.  Te kody są dla nowo tworzonych kont. Czyli jak się jest stałym użytkownikiem, ma swoje gry, postępy, itp, to psu na budę, nie skorzysta się. I o ile bylyby to kody dla stałych/starych użytkowników, to by była super nagroda, a tak to z tysiąca kodów, może ze max 100 zostanie wykorzystane. Jednym slowem: kolejna "szitowa" nagroda, ale przecież dajemy górę nagród. emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7342904 Napisano: 17.03.2026 18:45:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile czasu czekacie na weryfikację i wysyłkę nagród z nutelli? 
słoiki i nie tylko słoiki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7342712 Napisano: 16.03.2026 20:12:42 w Wkurza mnie...
pawelski napisał(a):

A mnie trochę denerwują i trochę śmieszą konkursy w których wygrywa tekst: 

" Bez młota to ch..... nie robota " 
Facebook

W osobnym poście uzasadnienie Facebook : Spośród wielu odpowiedzi jedna szczególnie zwróciła naszą uwagę – prostotą, trafnością i humorem, który doskonale oddaje realia pracy w branży budowlanej. Czasem jedno zdanie potrafi w bardzo celny sposób podsumować codzienność na budowie – i właśnie za tę błyskotliwą, humorystyczną formę postanowiliśmy przyznać nagrodę.

Bo jak trafisz na cepa w jury, to i młotem, a tym bardziej ch...em wygrasz... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7342322 Napisano: 14.03.2026 15:29:32 w WC - rozmowy o wszystkim
sks900 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

sks900 napisał(a):

37 letni chlop wykonywał polecenia obcych osób przez telefon, ma do spłaty 110 tys. zl kredytu i pewnie czuje sie jak śmieć. https://swidnica2...110-tysiecy-zlotych/

Nie wierzę w to co czytam  emotka

W linku poniżej, jeszcze lepsza historia,  zakonnicy, ktora po telefonie z "policji" zniknęła na 3 dni i straciła kilkaset tysięcy złotych, tak bardzo chciala zostać agentka.
 https://www.telep...eraz-ostrzega-innych

O ile jestem w stanie "zrozumiec" to że zakonnica nie jest na bieżąco z trendami fraudowymi, to kompletnie nie kumam jak 37letni chłop mógł się tak dać zmanipulować. Banki trąbią do znudzenia swoim klientom na co uważać.... 🙈🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7342253 Napisano: 14.03.2026 06:56:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Karolaaajn napisał(a):

Konkursuje sobie na poważnie od 2022 roku. Od tego czasu wygrywałam mnóstwo rzeczy - sporo drobnicy, kilka dużych przelewów czy nagród, zawsze miałam w domu mnóstwo wygranej elektroniki, kosmetyków i innych gadżetów. Nagle pod koniec tamtego roku coś się zaczęło dziać - wygranych coraz mniej i od tego roku wygrałam dokładnie 4 rzeczy (w porównaniu z tamtym rokiem w marcu miałam już ponad 40). Nie rozumiem tego za bardzo, bo czytam swoje zgłoszenia i widzę, że są dobrej jakości, są takie jak zawsze - lubię pisać wiersze, w takiej trochę bajkowej stylistyce i wielokrotnie za to dostawałam duże nagrody. Zaczęłam nawet pisać trochę inaczej w ramach sprawdzenia - przeszłam na prozę, zabawne wierszyki - też pustka. Czy to może tak być, że agencje nie chcą dawać nagród już wielokrotnie nagrodzonym? Czy to faktycznie format się jakoś wyczerpał? Może coś innego stylistycznie jest teraz na topie? Pomóżcie chociaż dobrym słowem, bo właściwie rozważam kompletne wycofanie się emotka

Może warto przewartościować temat, zrobić sobie odejście krok w tył. Odpoczniesz głową, jednocześnie nie stracisz kontaktu. Kup sobie nowy numer, pograj kilka razy na Męża, Siostrę, kogo masz po ręką. Życie konkursowe jest jest jak sinusoida. 
Jest tłum ludzi grających. Niektórzy grają po kilkanaście, kilkadziesiąt zgloszen, konkurencja na maxa. 
1.5 r temu zgarnęłam główną w lavazzy, teraz nawet nie mogę głupich filiżanek ugrać. Na 1 dzien opadają mi skrzydła, ale mam z tego odskocznię od pracy intelektualnej w ciężkich tematach, więc konkursy to higiena dla umysłu, zabawa, troche rozwoj intelektualny jak krzyzowki, i tak najlepiej to potraktować. 
No i fajni ludzie na forum 🥰

Edit: mi pomogło przesunięcie ciężaru z oczekiwań na cos na zasadzie hobby, frajdy samej z siebie i czasem głupkowatych zgloszen. A jak cos wpadnie, to fajnie. I p0dejscie "ja Wam jeszcze pokażę" Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7342015 Napisano: 12.03.2026 22:20:10 w PODZIĘKOWANIA
Samuraj
Dziękuję Ci bardzo! 🤗 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7341814 Napisano: 12.03.2026 12:08:33 w Pomocy!!!!
witegz napisał(a):

vixen napisał(a):

witegz napisał(a):

Czy ktoś może mi prosto i "łopatologicznie" wyjaśnić jak wykorzystać ten bon do Max Burger (50 PLN) z appki Coca-Cola. 
Z góry dziękuję za instruktaż.

Musisz mieć aplikację Goodie. Tam w polu "użyj kodu" wpisujesz wygrany kod i generuje Ci się karta płatnicza.
Potem tę kartę możesz dodać do portfela Google/Apple Wallet i płacić nią zbliżeniowo tak samo jak zwykłą kartą płatniczą podpiętą do tego portfela (telefonem z NFC). Karta jest wielorazowa, do wykorzystania środków.
- na kasie samoobsługowej kwota musi być poniżej 50zł
- jeśli Twoja kwota do zapłaty jest wyższa niż 50zł to na kasie obsługowej mówisz kasjerowi, że zapłacisz 50zł kartą i resztę inną formą płatności
- możesz też zamówić przez aplikację Max Burgers i tam podajesz dane karty (nr, data ważności, cvv)

Z tym: 
- jeśli Twoja kwota do zapłaty jest wyższa niż 50zł to na kasie obsługowej mówisz kasjerowi, że zapłacisz 50zł kartą i resztę inną formą płatności
To nie jest tak łatwo, u mnie to nie przeszło niestety u pani obslugującej. 
Tak dobieramy produkty, żeby wyszło 49.95zł, na resztę trzeba machnąć ręką emotka

Dziękuję emotka
To jeszcze jedno dodatkowe pytanie: Czy ta wygenerowana karta płatnicza zadziała tylko w Max Burger? Czy można nią wszędzie zapłacić?

Tylko w tej burgerowni. emotka  
A i jeszcze uwaga z aplikacją, bo łobuzy u mnie każą sobie płacić za dostawę 19zl, a mieszkam niecałe 5km od nich. Wyświetl w wątku >>
1 witegz 0

magdalena-chili

#7341805 Napisano: 12.03.2026 11:47:07 w Pomocy!!!!
vixen napisał(a):

witegz napisał(a):

Czy ktoś może mi prosto i "łopatologicznie" wyjaśnić jak wykorzystać ten bon do Max Burger (50 PLN) z appki Coca-Cola. 
Z góry dziękuję za instruktaż.

Musisz mieć aplikację Goodie. Tam w polu "użyj kodu" wpisujesz wygrany kod i generuje Ci się karta płatnicza.
Potem tę kartę możesz dodać do portfela Google/Apple Wallet i płacić nią zbliżeniowo tak samo jak zwykłą kartą płatniczą podpiętą do tego portfela (telefonem z NFC). Karta jest wielorazowa, do wykorzystania środków.
- na kasie samoobsługowej kwota musi być poniżej 50zł
- możesz też zamówić przez aplikację Max Burgers i tam podajesz dane karty (nr, data ważności, cvv)

Z tym: 
To nie jest tak łatwo, u mnie to nie przeszło niestety u pani obslugującej. 
Tak dobieramy produkty, żeby wyszło 49.95zł, na resztę trzeba machnąć ręką emotka Wyświetl w wątku >>
2 vixen, witegz 0

magdalena-chili

#7340760 Napisano: 08.03.2026 08:02:38 w Smolar
luko922 napisał(a):

Czy W Biedronce La Liga wygrał ktoś więcej niż raz dzienną? W sensie na te same dane.

Tak! emotka  bez problemu, jednak bliżej początku, bo teraz chyba multum zgloszen. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

magdalena-chili

#7340683 Napisano: 07.03.2026 16:33:27 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Pomijam wszystko ale dziś w Biedrze taka młoda kierowniczka była kompletnie nawalona. Chyba ją szybko odholowali na zaplecze by dymów nie było. Ale serio niczego takiego wcześniej nie widziałam. Coś pracownicy tłumaczyła i normalnie bełkotała. Może miała urodziny czy imieniny nie wiem ale to było szokujące. Taka fajna miła ,młoda babeczka. % to zło ale promocja nie wybaczy emotka

Może nawalona, a może np zaczynał się jej udar. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7340018 Napisano: 05.03.2026 10:12:02 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Hej, jest z nami jeszcze @bruce? Jakoś mi dziś wpadły stare rozmowy i nie kojarzę wpisów od jakiegoś czasu...Ktoś coś wie?

Kurczę, masz rację, ten rozkoszny kotełek z gun`em...
Edit: ostatnio aktywna w 2024 emotka

@bruce żyje i ma się dobrze. Odeszła z konkursów. Działa w portalu literackim.

Dzięki Piotr za uspokajające w tych czarnych czasach info. Pozdrów przy okazji Koleżankę od stęsknionego za jej urokiem forum konkursowego. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

magdalena-chili

#7339821 Napisano: 04.03.2026 14:35:29 w Smolar
12klauduuus napisał(a):

były wyniki z Milki za 28.02?

Ponoć były wczoraj po południu, a dzis właśnie poszły za 1.03 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7339776 Napisano: 04.03.2026 12:48:17 w Czy informują/ informowali?
-Triss- napisał(a):

Smolar milkowy biedronkowy za weekend już coś puszczał?
bo widzę same chińskie żabki?

Milka chyba do 27/02 i na tym koniec, moze dzisiaj coś puszczą

Pytam, bo w ost tyg wysyłali smsy w przedziale 10:30-11:30, a dzis pusto, 
Dziękuję! Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7339760 Napisano: 04.03.2026 11:40:02 w Czy informują/ informowali?
Smolar milkowy biedronkowy za weekend już coś puszczał?
bo widzę same chińskie żabki? Wyświetl w wątku >>
0 0