Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7353118 Napisano: dzisiaj o 15:44:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę volt do macdonalds o wartości 50zł (mam), zamienię na 50zł do adidas (chcę) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7353116 Napisano: dzisiaj o 15:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś korzystał w restauracjach z karty edenred z cocacoli? 
Jeśli zamówię za więcej niż 150zł, to mogę dopłacić spokojnie inną kartą/gotówką, czy będzie głupia sytuacja i będzie odmowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7352876 Napisano: 05.05.2026 18:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Czy komuś z Was udało się może rozkminić kwestię ważności GamePassów z ostatniej loterii fanty? 
Na screenie z wygraną mam "zajrzyj do regulaminu", a w regulaminie mam informację, żebym zajrzała do aplikacji. Zdębiałam. A Fortis milczy zawzięcie.

a ta data u góry nie jest datą ważności?

Tak, nie zauważyłam tego, to już jakiś punkt zaczepienia emotka  dziękuję! Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

magdalena-chili

#7352816 Napisano: 05.05.2026 14:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś z Was udało się może rozkminić kwestię ważności GamePassów z ostatniej loterii fanty? 
Na screenie z wygraną mam "zajrzyj do regulaminu", a w regulaminie mam informację, żebym zajrzała do aplikacji. Zdębiałam. A Fortis milczy zawzięcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7352444 Napisano: 03.05.2026 22:24:40 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Czy ktoś nie chcialby  wymienić kodu/vouchera z loterii coca cola do Adidas (potrzebuję) na voucher mcDonalds (mam)? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7351954 Napisano: 30.04.2026 09:50:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam konsolę Xbox S 512gb z dwoma padami.
Najlepiej odbiór osobisty Wwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7351940 Napisano: 30.04.2026 08:33:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Co dziasiaj wozi Fedex?

zywiec

Wozi tez od fortisa nagrody z loterii cocacola/fanta Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7351024 Napisano: 27.04.2026 07:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co dzis idzie od Smolara?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7349111 Napisano: 18.04.2026 14:28:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pioge7 napisał(a):

emi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Czy nie da się nic zrobić, aby strona się nie zacinała? Od kilku dni jakaś masakra, wszystko tak długo się otwiera. Inne strony śmigają normalnie, a e-konkursy ciągle się zawieszają.

Pionas pracuje na etacie, po pracy to naprawi. Cierpliwości emotka

Zlikwidować opcję dodawania grafiki w MDW i PARAGONY

O tak. Likwidacja grafik w MDW jak najbardziej. Strona się wczytuje nieraz bardzo długo zanim załadują się zdjęcia. Szczególnie na telefonie.

Ja już parę tyg temu prosiłam o to, ale bez odzewu, niestety Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7348421 Napisano: 15.04.2026 15:51:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

Sponsor Bushmillsa odpowiedział na prośbę o weryfikację transparentności dzialania agencji... kazal kontaktować się z agencją.
To tak jakby kurator kazał się kontaktować z oskarżonym podopiecznym. 
Albo za dużo mądrych słów użyłam w mailu, albo oni wszyscy tam po kątach sączą nieadewatnie po pory dnia i ilosci obowiązków...

Jak pisałam do jednej dużej firmy w sprawie agencji to mi odpisała ta agencja że wszystko i tak trafia do nich...

Jak to się ładnie mowi: ręka rękę myje....? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7348418 Napisano: 15.04.2026 15:46:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Sponsor Bushmillsa odpowiedział na prośbę o weryfikację transparentności dzialania agencji... kazal kontaktować się z agencją.
To tak jakby kurator kazał się kontaktować z oskarżonym podopiecznym. 
Albo za dużo mądrych słów użyłam w mailu, albo oni wszyscy tam po kątach sączą nieadewatnie po pory dnia i ilosci obowiązków... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7348295 Napisano: 15.04.2026 09:41:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
InkaR napisał(a):

samdej napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Jeśli ktoś ma wątpliwości co do wyników i pełnej wbrew regulaminowi dubli listy laureatów konkursu Bushmills, polecam podzielić się tym z polskim dystrybutorem tego trunku United Beverages,   adres mailowy poniżej. Fb obsługuje zapewne Staff4You, wiec tam żywot wpisów będzie krótki...

office@unitedbeverages.pl

I chyba jest to jedyna słuszna droga, ja z niej skorzystałem. Od bicia piany na forum, placka nie będzie. emotka

ja też napisałam.. no żeby nawet bonu 50 zł nie dali.....

Dołączyłam cegiełkę (maila) Wyświetl w wątku >>
1 agunia666 0

magdalena-chili

#7348138 Napisano: 14.04.2026 17:02:58 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

Agnes napisał(a):

Szukam osób które wygrały bon do max burgera. Z trudem udało mi się zainstalować tą kartę do portfela...ale ja jestem ciemna w te klocki i nie wiem czy by nią zapłacić to muszę coś w ustawieniach telefonu zrobić ? Od razu zaznaczę że nie płacę telefonem ani blikiem.

więc tak musisz mieć aktywną usługe NFC na teleofnie, ustawić aplikacji Portfel, google pay jako główna do płatności oraz aby karta goodie była ustawiona domyślnie do płatności.
Przy terminalu przyłoż telefon i odczekaj najlepiej z 2-3 sek.

PS. przed zapłatą odblokuj telefon.

U mnie wystarcza odblokowanie telefonu, otworzenie aplikacji Google Wallet (portfel) i kliknięcie danej karty, którą chcę płacić, wtedy zbliżam do terminala i cyk. 
Bo domyślnie mam płatności blik i nie chce mi się zmieniać, a wyprawę do maxa muszę realizować 3-4 transakcjami i tylko karty wymieniam na ekranie Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

magdalena-chili

#7346046 Napisano: 02.04.2026 12:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują.

Trochę dziwna sprawa bo jak przecięłam karton folia bąbelkowa była ale...tylko z boku królika zamiast cały owinięty... ta złota folia rozwalona i królika cały w kawałeczkach wielkości połówek jajka kinder niespodzianki małej... emotka

Zrobiłabym zdjęcia i wyslala do agencji. No jednak to powinno być lepiej zabezpieczone. Po co takie nagrody oferować jak się nie potrafi skutecznie ich dostarczyć 🙄 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7346040 Napisano: 02.04.2026 11:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Dotarł zając z lindt z loterii kompletnie roztrzaskany w kawałkach emotka  na którego tak bardzo czekałam...warto pisać jakas reklamacje ? emotka

Wydaje mi się ze powinni tak zabezpieczyć przesyłkę, by takich sytuacji nie było. Nic nie kosztuje napisać, jak to nie Kropka Bordo z oliwami, to może się zainteresują. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345773 Napisano: 01.04.2026 09:57:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

co dzis wozi GLS?

2 dni temu woził słuchawki z orbita Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345771 Napisano: 01.04.2026 09:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mirai napisał(a):

Wygrałem e-kod z Biedronki 100 zł z loterii Żubra.Czy ktoś z Was już korzystał z niego płacąc za zakupy w Biedronce?Nie mam aplikacji w telefonie - korzystam z plastikowej karty Biedronka.Czy muszę mieć aplikację żeby zapłacić tym kodem za zakupy?I jak to wygląda w praktyce? Podaję ten kod kasjerowi - a on go zatwierdza?

Na kasie samoobsługowej przy wybraniu formy płatności wybierasz ekod i wtedy wpisujesz jego numer..., jeśli rachunekza zakupy masz na 101 zł, to złotówkę dopłacasz kartą/blikiem, a jeśli zakupy masz na 99zl, to złotówka zostaję Ci na karcie/kodzie i możesz ją wydać w następnych zakupach. 

Na kasie z kasjerką nie używałam ale pewnie trzeba powiedzieć że masz e-kod. Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

magdalena-chili

#7345556 Napisano: 31.03.2026 13:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Czy zakupy konkursowe można robić za bony czy nie???Czy mieliście przypadek ze nie uznawali takich zakupów w przypadku wygranych?

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji....

Kiedyś się czepiali 🫣

Ale to chyba było dawno+rzadko? Może ja nie trafiłam. 
A ktora agencja tak się czepiała? 🙄

Kiedyś na ten temat przeprowadziłam rozmowę z pracownikiem agencji SMOLAR emotka  Osoba zarzekała się, że NIE UZNAJĄ paragonów, za które zapłacono bonami/voucherami emotka  W praktyce nie wiem jak do tego podchodzili, bo na ich konkursy/loterie za paragony zawsze płacę gotówką. Zapewne trafiłam na jakąś przewrażliwioną osobę.

jak wiadomo, nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu... ktoś chyba mocno chciał się wykazać, szkoda że w takich wypadkach cła para idzie w gwizdek, zamiast patrzeć na wartość merytoryczną zgłoszenia, patrzymy "kto zapłacił prostymi banknotami, bo krzywych nie zaakceptujemy". Zakładam jednak, że to był odosobniony przypadek? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345552 Napisano: 31.03.2026 13:47:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czy zakupy konkursowe można robić za bony czy nie???Czy mieliście przypadek ze nie uznawali takich zakupów w przypadku wygranych?

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji....

Kiedyś się czepiali 🫣

Ale to chyba było dawno+rzadko? Może ja nie trafiłam. 
A ktora agencja tak się czepiała? 🙄 Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7345542 Napisano: 31.03.2026 13:24:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Bon to też środek platniczy, podobnie jak karta kredytowa, debetowa, blik, itepe. Nie spotkałam się do tej pory z grzebaniem mi przez Organizatora w paragonie "a czymże tu Pani zaplacila, a może w naturze?". Płać śmiało, paragon to paragon, chyba że akurat regulamin stanowi inaczej, a to chyba promil sytuacji.... Wyświetl w wątku >>