Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7367232 Napisano: dzisiaj o 14:58:01 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
1. Sprzedam 4 bilety do Energylandii.
Cena ostateczna 480 zł
Pojedynczy bilet: 130zł.

2. Sprzedam 2 karty do sklepu Microsoft/Xbox, kazda o wartości 100zł. Cena 1 karty: 75zł
Dwie karty sprzedam za 140zl. 

Możliwa wymiana na bony spozywcze, np. do dino, biedronki. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7366902 Napisano: 21.06.2026 12:38:05 w Żabka
luko922 napisał(a):

Nikt prawie nie był chętny, żeby się pochwalić wynikiem w Captain Jack jak pytałem ostatnio (spoko, rozumiem emotka ), ale czy w tych konkursach z gierkami da się w ogóle coś wygrać? Czy tam tylko jakieś boty? Może być PW emotka

Moim zdaniem czas w życiu jest zbyt cenny żeby tracić czas i energię (mozna ją spożytkować lepiej... np. na inne, rzetelniejsze konkursy emotka ). Ja uważam, że tam królują głównie boty. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7366835 Napisano: 20.06.2026 20:20:02 w Smolar
paula9891 napisał(a):

Czy w przypadku nagrody głównej Smolar weryfikuje, czy ktoś dokonał płatności ze swoją kartą?
Mam znaleziony paragon i waham się, czy go użyć

nie wyobrażam sobie żeby była taka weryfikacja. Można płacić blikiem, karta, gotówką. Graj, niech Cie wena prowadzi i się nie przejmuj, jesli tylko paragon jest ok. 

Tak, wiem, kiedyś krążyły takie głosy, ale nie przejmowalabym się tym. Numery kart są anonimizowane... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

magdalena-chili

#7366702 Napisano: 19.06.2026 21:58:33 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Tarczyński za wczoraj też informował?

Za wczoraj to za wczoraj, nie narzucajmy takiego tempa, ALE czy za 16.06 informowali (tak, wiem, głupie pytanie, skoro za 17 informowali emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7366605 Napisano: 19.06.2026 15:55:03 w Żabka
niunio napisał(a):

lubiekisiel napisał(a):

Pytanie do obeznanych z żabą - jeśli konkurs wymaga 2 szt np. tigera, to żeby dostać kod to muszę kupić 2szt podczas jednych zakupów, czy to się jakoś zapisuje i mogę np. 1 szt dziś i 1 jutro i też dostanę?

Możesz oddzielnie.

Tylko to trzeba czytać w zasadach lub regulaminie danej promocji, bo raz jest tak, a innym razem jest inaczej. Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

magdalena-chili

#7366460 Napisano: 19.06.2026 10:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Ankann napisał(a):

A nie będą to bony do Dino z Żywca, bo tylko tu ja i mąż razem wygraliśmy, bo owszem on wygrał Lego a ja nic 😂

Nie grałam tam a też mam badanie u mnie razem z m tylko piłki i Bakus dlatego wydaje mi się, że Bakus

Bakus, musi być bakus, bo ja nie czekam na żadne piłki ani inne bony Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

magdalena-chili

#7366404 Napisano: 19.06.2026 07:39:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maggie81 napisał(a):

[quote=A co idzie w tych przesyłkach?

pikawka]

Agnes napisał(a):

pikawka napisał(a):

Agnes napisał(a):

Przesyłki od magazynu MCD
Macie w aplikacji jedną przesyłkę czy dwie? Ja mam dwie i nie za bardzo rozumiem o.co im chodzi.

Od wczoraj też mam dwie mój m też emotka

To może jakaś pomyłka. Ja wygrałam raz bo tylko raz zagrałam.

Tak też myślę, że pomyłka.

W dpd tak czasami bywa. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7365451 Napisano: 16.06.2026 16:04:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Nie, że się jakoś szczególnie palę by jeść ten Soser, ale nagrody fajne. Zachęcona faktem, że predłużyli konkurs, sprawdzam kod w mojej biedronce i niby ma być a jak przychodzę to oczywiście nie ma. U mnie nie ma czego takiegoś jak lodówka z nowościami, są lodówki i tyle i nigdzie nie ma. A u was "rzucili"? emotka

U mnie to samo, aplikacja mówiła że niby są, ale nawet obsługa nie potrafiła tego zlokalizować,
bez komentarza. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

magdalena-chili

#7365054 Napisano: 15.06.2026 16:15:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
marcika napisał(a):

Śmiejżelki 3 bilety do Energylandii

Ja tez, ja też!
PS. Tylko jak chce wypełnić formularz danymi to jakiś dziwny komunikat do logowania mam, tylko ja tak mam? Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

magdalena-chili

#7364143 Napisano: 12.06.2026 12:43:05 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Dopiero się ucieszę kupię wszystko co się da na promo i wygram wszystko ( żarcik). O matko lody Grycan w Biedrze 2 w cenie 1 .Nie mam miejsca w zamrażarce a buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Trzeba zjadać na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7364141 Napisano: 12.06.2026 12:41:58 w Avanti
agnesita napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Avanti rozsyłało tylko jedną partię do energylandii, czy więcej? emotka

2x

A w takim razie 4.06 to była pierwsza tura, czy druga? emotka

Druga, wcześniejsza była 27.05

To dobrze, dziękuję Dziewczyny! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7364119 Napisano: 12.06.2026 11:51:28 w Avanti
@gnieszk@ napisał(a):

Avanti rozsyłało tylko jedną partię do energylandii, czy więcej? emotka

2x

A w takim razie 4.06 to była pierwsza tura, czy druga? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7364102 Napisano: 12.06.2026 11:20:33 w Avanti
Avanti rozsyłało tylko jedną partię do energylandii, czy więcej? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7363173 Napisano: 10.06.2026 14:39:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalmia86 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

ane a

sprawdź spam i inne foldery, bo wiadomość z wirtualną kartą przychodzi od Endered Polska

10:28 info, że "karty zostały wysłane" 
13:13 karty dotarły, 
także ten.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361904 Napisano: 07.06.2026 13:14:43 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Karta Microsoft (o wartości 100 zł) do wykorzystania w sklepie Xbox/Microsoft.
Sprzedam za 80zł. 
Gdzie i jak wykorzystać:
  • Aktywacja kodu: Przejdź na oficjalną stronę Microsoft Redeem, zaloguj się na swoje konto Microsoft i wpisz otrzymany kod.
  • Dostęp do gier: Środki z karty możesz przeznaczyć na zakup gier na konsole Xbox lub PC, subskrypcje, a także dodatki w cyfrowym sklepie
Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7361205 Napisano: 04.06.2026 22:18:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Iwaiwa napisał(a):

Czy te bilety do Energylandii można komuś odstąpić czy są przypisane do konkretnej osoby?

Na bilecie nie ma danych laureata emotka Wyświetl w wątku >>
1 Iwaiwa 0

magdalena-chili

#7361194 Napisano: 04.06.2026 20:54:06 w Wkurza mnie...
netka2000 napisał(a):

emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!
Tak trudno napisać - kosmetyki Loreal, czy cokolwiek innego ????

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

A mnie wkurza, że inni wygrywają. A tak na poważnie. Nie tyle mnie wkurza. ile wkur... ta niby nowoczesna skórka. Ubzdurało się pionasowi, że jak nawtyka więcej niepotrzebnych elementów tylko po to, bo tak będzie "nowocześnie" a stało się niefunkcjonalne.

Aa tak wgl, to zamiast tych płacht, o których piszecie, lepiej by było napisać "oreo 200, 1/10". Widać loterie/konk, wygraną i nakład pracy. Ale pewnie nie każdy się chce przyznawać do 50 paragonów 🙄 Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361189 Napisano: 04.06.2026 20:37:11 w Wkurza mnie...
emi napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie nie podają, z jakiego konkursu jest wygrana. Sama grafika nie zawsze rozwiązuje tę zagadkę.

Miałam właśnie to samo napisać. W dodatku tyle razy już było na ten temat. Może by jakieś karniaczki zacząć rozdawać, to się ludziska ogarną? emotka
W ogóle po uj ta grafika? To ma być niby dowód na wygraną, czy co? Pokaz umiejętności screenowania? emotka

Już dawno pisałam = te płachty wklejane z wygranej na wygraną NICZEGO nie wnoszą poza zaśmiecaniem forum i obciążaniem serwera!
Tak trudno napisać - kosmetyki Loreal, czy cokolwiek innego ????

Wkurza mnie, że robiąc porządki w laptopie dostałam w prezencie nową wersję e-konkursy i nijak nie mogę przestawićemotka

Ja już pisałam o tym w wątku co mi się nie podoba, nawet ze 2 razy, ale ja tu nie mam siły przebicia, idzie jak kamień w wodę. Mętną wodę. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7361041 Napisano: 04.06.2026 11:25:29 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji?

Limit dzienny nie został przekroczony. Ale aplikacji nie przeinstalowałam. Chyba to zrobię.

Dziękuję za podpowiedź. Ponowne uruchomienie aplikacji odblokowało bliki na telefon.

No to ogromnie się cieszę 🤗😘 
(moj numer do blika to.... 🤪😁) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7360992 Napisano: 04.06.2026 08:05:30 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

A mnie wkurza fakt, że od niedzieli nie mogę wysyłać blików na telefon. Na infolinii nie potrafili mi pomóc! To kto mi pomoże, jak nie bank???

Pewnie już to zrobiłaś 5 razy, ale zapytam, przeinstalowałas aplikację? Albo nie była to kwestia przekroczonego limitu dziennego dla tego typu transakcji? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0