Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7311141 Napisano: 05.11.2025 07:56:39 w Czy informują/ informowali?
1.Jeżyki gamingowe w żabce? 
2.Dermika SuperPharm?
3.Do kiedy pepsi w żabce poinformowane? 
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7309797 Napisano: 30.10.2025 15:09:00 w Żabka
stokrotka238 napisał(a):

Czy w tym konkursie princessa na messie to oni wam coś odpisali po wysłaniu zgłoszenia? Bo ja mam tylko, że odczytane...

W regulaminie jest info, że nie muszą dawać informacji zwrotnej o przyjęciu zgloszenia Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7308559 Napisano: 25.10.2025 11:37:19 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się z odnalezienia w szafce zachomikowanego cudem wafelka Prince Polo. Zapomniałem o nim totalnie, ale spadł mi z nieba, bo bardzo pragnę słodyczy właśnie  TERAZ! emotka No niech mnie ktoś przytuli... emotka emotka

Jak już masz batona, to nie marudź jeszcze o przytulasa emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#7308520 Napisano: 25.10.2025 07:49:37 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Czy bonem żabki da się płacić samemu w kasie samoobsługowej? Bo jeśli ma tam kasjerka cos zatwierdzac to wolę od razu iść "normalnie".

Można, można!!! emotka  przed płatnością wybierać sposób płatności i tam pierwsze pole po prawej stronie to ekod, czy coś takiego. Wbijasz ten długi numer i dopłacasz kartą, lub nie emotka  
bardzo wygodna sprawa, z niczego nikomu się wreszcie nie trzeba tłumaczyć! Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7304386 Napisano: 09.10.2025 10:43:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Q1sloma_i_buty napisał(a):

Prawdopodobnie będzie to jeden z moich ostatnich postów na forum. Po dziesięciu latach bezskutecznego grania należy odpuścić sobie. Inni są bardziej twórczy i kreatywni. Moje odpowiedzi nie wpisują się w klucze odpowiedzi, w gust komisji. Mam wrażenie, że jestem użytkownikiem z jedną z najgorszych skuteczności. Wmawiałam sobie, że pisanie to moje hobby. Pewnie tworzę bełkot zrozumiały tylko i wyłącznie dla mnie.
Czy spełniłam dzięki konkursom jakieś marzenie? Nie. Im bardziej czegoś pragnę, tym bardziej omija mnie ten stan.
Jestem zniechęcona, bo w kolejnej rzeczy, na której mi zależało, okazałam się zbyt słaba. Od dwóch lat nie potrafię wygrać słuchawek. Czy chcę zbyt wiele? Wątpię , bo wystarczyłaby mi jedna nagroda powyżej 2 tysięcy na rok.

Ja widzę, że najlepiej wychodzi jak się napisze i... zapomni o konkursie. 
Nie porownuj się do innych tu, ktoś inny może mieć więcej czasu, bo np nie pracuje w korpo po 12 godzin, albo ma inne możliwości, chocby finansowe. Nie będę tu jakoś się wymądrzać, ale jest to fajna zabawa, która przynosi rezultaty odwrotnie proporcjonalne do oczekiwań, rozrywka intelektualna i oderwanie od szarej rzeczywistości. Ktos na forum ma stopkę, która jest b.mądra: coś w stylu że "wygrany to jest przegrany który spróbował jeszcze raz". 
Czasem trzeba zrobić sobie przerwę, żeby wrócić jak ten feniks. Ważne żeby się dobrze czuć w rym całym obłędzie. 

I żeby karniaka nie dostać, powiem ze jest tak slabo, że pierwszy raz od paru lat z konkursów jest większy odzew niż z loterii - przy zachowaniu "słabego % skutecznosci". Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7303687 Napisano: 06.10.2025 20:45:48 w Avanti
pikawka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Projektory za pierwsze dwa dni też poszły?

A wiadomo do którego dnia informowali ?

Moim zdaniem poszły 2 pierwsze dni. 
Może 3, nie wiem z jakich dni te ostatnie wpisy. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7303643 Napisano: 06.10.2025 18:37:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Wygrałam 1 raz voucher do Biedronki, on jest w postaci e-vouchera. Jak to działa? podchodzisz do kasy i podajesz numer vouchera? Czy trzeba od razu wykorzystać sumę całego vouchera czy można rozbić go na kilka zakupów?

Prościej jest w kasie samoobsługowej nim zapłacić. Nie klikasz wtedy zapłać kartą tylko opcja płatność kodem i wpisujesz tam swój wygrany kod. Na paragonie powinno wydrukować Ci się info ile masz jeszcze środków na tej e karcie. Możesz oczywiście płacić aż do wyczerpania kasy, nie trzeba w jednej transakcji.

A czy bony można sumować, tzn. np 2 bony na jedne zakupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7301195 Napisano: 27.09.2025 18:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce.

Czyli ilość nagród natychmiastowych zawsze równa się ilości bramek?

powiedziałabym raczej, że co do zasady liczba bramek = liczba nagród, warto sprawdzać w regulaminie danej loterii, bo czasami są np. ograniczenia godzinowe itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7301180 Napisano: 27.09.2025 17:28:29 w WC - rozmowy o wszystkim
Cebulka napisał(a):

Mogę się tutaj wtrącić z konkursowym pytaniem ? Ta wiedza tajemna jest na pewno w czeluściach forum, ale mimo chęci aż tam się nie dokopałam. 

Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak dokładnie działają bramki ? Otwierają się o konkretnej godzinie, na przykład o 17:00 i tak jedna osoba która się wstrzeli wygrała ? Czy otwiera się na kilka minut i każdy ktoś się wstrzeli wygra ? A co jeśli nikt o tej 17:00 nie zarejetruje losu, wtedy osoba będąca najbliżej tego czasu (na przykład 17:02) będzie miała co opijać? Tyle pytań, a tak mało odpowiedzi 😭

Bramka się otwiera np na 4 minuty. Pierwsza osoba w tej bramce wygrywa nagrodę, chyba że w poprzedniej bramce nikt nie wygrał, to wtedy jest odpowiednia liczba (np. 2)  osób wygranych  która się pojawia w tej bramce. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7300304 Napisano: 25.09.2025 11:25:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

karta do allgro za 100zl ze 105 konkurs na maila z przebojami. Bo najpierw nie spełniam warunków i decyzja negatywna a za chwilę decyzja pozytywna.

Chyba coś im się automatem nieprawidlowo przemieliło, bo u mnie dokładnie tak samo. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

magdalena-chili

#7298387 Napisano: 18.09.2025 15:15:07 w Czy informują/ informowali?
makra napisał(a):

FBewelina6 napisał(a):

Czy w konkursie "30 lat chrupnelo" ktos dostal nagrodę 3 stopnia  w formie bonu do Biedronki?? Odesłałam oswiadczenie I paragon i nadal czekam na jakieś info..

Ja odesłałam i brak informacji zwrotnej

Na odesłanie było chyba 7 dni,  może czekają aż maruderzy odeślą, ja np dopiero wczoraj wieczorem odsyłałam oswiadczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7298026 Napisano: 17.09.2025 11:38:58 w Informują
Informują z Konkurs na 105!

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Voucher Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7297558 Napisano: 15.09.2025 20:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Witajcie Kochani po 10 latach przerwy. Znowu próbuję swoich sił w konkursach. Nie wiecie co się dzieje ze stroną Pepsi? Nie wyświetla się na telefonie i kompie, jakiś błąd jest

Mi się tak działo, jak wpisywałam nie: www.joy-pepsico.eu, tylko upierałam się na .pl na końcu emotka  Może to to?
Edit: ale widzę że .eu teraz też nie działa emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7293891 Napisano: 04.09.2025 09:10:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nata1898 napisał(a):

Szkoda, że wciąż nie każdy stosuje się do tego co było tu niejednokrotnie pisane. Jak chwalicie się w MDW piszcie proszę, z jakiego to konkursu, bo przy takiej ilości trudno się połapować. To naprawdę zajmie Wam trzy sekundy więcej emotka

Powiedziałabym nawet, że mniej czasu niż wklejanie screena zajęłoby napisanie "tysiak z almette", a te screeny zajmują tyle miejsca, że 3 normalne wpisy by się zmieściły. emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7292734 Napisano: 31.08.2025 14:21:37 w Wkurza mnie...
agakaz2 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał?

ostatnio nie dogodzisz, nie nadążysz. wszystko wszystkich wkurza. co za swiat

Moim zdaniem chodzi Autorce posta o to, że jeśli korzystam z kodu, to daję łapkę w górę,  innymi słow dziękuję i jednocześnie daję innym znać, że wykorzystałam, oszczedzajac im czasu i nadziei. Proste, nieskomplikowane, szanuję innych czas i oszczędzam frustracji. To naprawdę nie kosztuje wiele.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7291733 Napisano: 28.08.2025 10:49:41 w Żabka
Albo nieudolnosc/nieefektywność systemu, albo nadużycia, nie oskarżając żabki oczywiście.... Ale nad loteriami chyba jest jakiś nadzór? Aż korci... emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

magdalena-chili

#7288099 Napisano: 17.08.2025 12:40:51 w SZUKAM....
madllen napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

:)Czy ktoś z Was zna jakieś fajne promocje lub ma kody do legimi?

Biblioteki rozdają miesięczne kody za darmo dla czytelników. Sprawdzałaś u siebie ?

A nie... nie wiedzialam o takiej mozliwosci, bo się przerzuciłam na cyfrowe biblioteki emotka  ale dziękuję za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7288095 Napisano: 17.08.2025 12:28:00 w SZUKAM....
emotka Czy ktoś z Was zna jakieś fajne promocje lub ma kody do legimi? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7281939 Napisano: 25.07.2025 20:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś ma problem z konkursem Nivea Hebe? U mnie od wczoraj komunikat, że strony nie znaleziono.

Zrób restart lub przynajmniej sprobuj przelogowac stronę, u mnie dziś bez problemu  emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7251040 Napisano: 02.04.2025 12:00:37 w Kupię...
No patrz, ja też potrzebuję vouchera do zalando. emotka  
300-400 zł, może być też i 200. Wyświetl w wątku >>
0 0