Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6810477 Napisano: 24.09.2021 12:37:24 w Czy informują/ informowali?
lukaszblobi2 napisał(a):

Smolar Groszek?

6.1 Laureat zostanie powiadomiony o wygranej przez Organizatora, w terminie maksymalnie7 dnia od rozstrzygnięcia Konkursu, za pośrednictwem wysłania przez Organizatora i na jego koszt wiadomości SMS na numer telefonu, który podano w formularzu zgłoszeniowym, zgodnie z pkt. 4.3 Regulaminu.
CZYLI zgodnie z regulaminem: 23 (wyłonienie zw) + 7 dni --> mają czas Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6809718 Napisano: 21.09.2021 16:21:29 w Zdjęcia naszych wygranych
Sprandi - słuchawki, damskie białe, męskie czarne. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6809634 Napisano: 21.09.2021 11:53:32 w Informują
Informują z Konkurs "Duda" E.Leclerc

Rodzaj powiadomienia: MAIL
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6809561 Napisano: 21.09.2021 09:19:12 w Smolar
vazzz napisał(a):

Czy z konkursu Pomagaj z Dove w Hebe były już maile z pozytywną weryfikacją czy na razie wysłali tylko z Carrefoura?

Z hebe jeszcze nie było  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6809489 Napisano: 20.09.2021 19:43:23 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

Szukam info...czy jest jakiś limit znaków w SPRANDI? emotka

Napewno ok 700 znaków przechodzi (z sukcesem), więcej nie testowałam emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6809157 Napisano: 18.09.2021 21:11:45 w Sport
pioge7 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Najlepsze jest to że w kwadracie stoją dobrzy zawodnicy, a ci, którym ewidentnie się nie powodzi, grają dalej… kolejny trener, który trzyma się kilku nazwisk i nie potrafi robić zmian… w meczu z Serbią to podziałało, dziś nie dał rady…
niestety, Kubiak, Kurek, Drzyzga czy Leon to zawodnicy, którzy zdobędą parę punktów a potem psują piłkę za piłką a trener ich nie zmienia emotka  To jest przykre, że Fornal, Semeniuk czy Śliwka grzeją ławkę a Ci grają… 

niestety Śliwka też się nie sprawdzał na IO, ale co do wszystkiego powyższego to w 100% się zgadzam. Plus to, że paru kolejnym nazwiskom można było dać szansę. Takiego horroru już dawno nie widziałam....

Niestety meczy z igrzysk nie oglądałem, bo w większości byłem w pracy, także nie widziałem do końca każdego występu.
Co do śliwki bazuję na wypowiedzi komentatorów, którzy sami powiedzieli, że powinien dać Śliwce szansę.

szkoda, że Semeniuk nie miał dziś dłużej szansy, szkoda, że trzymamy się wspaniałych nazwisk (ale to często tylko sentyment), a które teraz nie działają, a np. walczak Kwolek siedzi w fotelu w domu. A Śliwka często chyba bał się piłki.... emotka  jednym szwankuje głowa, inni nie w "mistrzowskiej" formie, ogromna szkoda. Heinen też jakby stracił swój pazur emotka
  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6809153 Napisano: 18.09.2021 20:54:49 w Sport
pioge7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Najlepsze jest to że w kwadracie stoją dobrzy zawodnicy, a ci, którym ewidentnie się nie powodzi, grają dalej… kolejny trener, który trzyma się kilku nazwisk i nie potrafi robić zmian… w meczu z Serbią to podziałało, dziś nie dał rady…
niestety, Kubiak, Kurek, Drzyzga czy Leon to zawodnicy, którzy zdobędą parę punktów a potem psują piłkę za piłką a trener ich nie zmienia emotka  To jest przykre, że Fornal, Semeniuk czy Śliwka grzeją ławkę a Ci grają… 

niestety Śliwka też się nie sprawdzał na IO, ale co do wszystkiego powyższego to w 100% się zgadzam. Plus to, że paru kolejnym nazwiskom można było dać szansę. Takiego horroru już dawno nie widziałam....
  Wyświetl w wątku >>
2 nkba, pioge7 0

magdalena-chili

#6808827 Napisano: 17.09.2021 08:45:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
masza napisał(a):

Na jakim dniu stanęły przelewy z Sielskiego? Ktoś pisał, ze blyskawicznie wysyłają ...

Ja z weekendu jeszcze nie mam.  Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

magdalena-chili

#6808770 Napisano: 16.09.2021 18:36:28 w SNICKERS
chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

dziala Wam strona ?u mnie ciagle jakis blad jak probuje wyslac

A zdjęcie paragonu masz nie wieksze niż 1mb? emotka  

Madziu ja sie nie znam emotka  hehe

:) strona Ci nie przepusci jak zdjęcie będzie za duże emotka  zmniejszyć zdjęcie musisz emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6808767 Napisano: 16.09.2021 18:34:25 w SNICKERS
chochliczka napisał(a):

dziala Wam strona ?u mnie ciagle jakis blad jak probuje wyslac

A zdjęcie paragonu masz nie wieksze niż 1mb? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6808685 Napisano: 16.09.2021 13:08:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy ktoś kontaktował się z agencją Montovnia przez maila ze strony konkursu sianokosy@montovnia.com? Zwraca mi maila z adnotacją, że taki nie istnieje...

A moze pod takim mailem ktoś będzie siedział? 
nagrodasielski@montovnia.com Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6808351 Napisano: 15.09.2021 09:38:09 w Czy informują/ informowali?
No i co z tym nieszczęsnym Martes? "Wkrótce" juz nastąpiło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6808232 Napisano: 14.09.2021 16:58:09 w Informują
Informują z Konkurs "Sprandi always right" tury

Rodzaj powiadomienia: Mail
Dodatkowe informacje:
Ok godz. 16.oo, słuchawki.  
PS. Szukajcie po folderach typu "oferty".  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6807576 Napisano: 10.09.2021 19:49:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Podajecie numer dowodu  w  tym dokumencie od Meridol zestawu?Nagroda ma wartość według nich 62,97 zł.No bez przesady:( Pesel też no nie:(

nie wiem sama czy cokolwiek im odeśle

mąż podał tylko pesel i w mailu dosadnie im napisał co myśli o podaniu nr dowodu osobistego....

Siostra zrobiła tak samo

Ja nie podałam ani nr dowodu ani pesel i NIC SIE NIE STAŁO  emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6807537 Napisano: 10.09.2021 16:53:37 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

Czy osoby z listy T-Mobile zostały już poinformowane, czy jest jeszcze na co czekać?  emotka

Stówki poszły mailem ok 16.29, pewnie ślą nominałami emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6807345 Napisano: 10.09.2021 08:28:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taylors napisał(a):

Coca cola-Odido wysyłał szybko weryfikacje paragonu. A Dealz Monster ?

jeszcze bez potwierdzeń w obu przypadkach  Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

magdalena-chili

#6807098 Napisano: 09.09.2021 11:17:59 w Smolar
anialistopad napisał(a):

20 zł i opis nagroda w loterii to z czego Smolar wysyła ?

kiedyś (ale ze 2 mce temu) to był Balcerzak... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6806886 Napisano: 08.09.2021 14:39:14 w Konkursy firm tytoniowych
anialistopad napisał(a):

webseer napisał(a):

Hejka! Witam wszystkich użytkownikow odecmnie krótkie ogłoszenie KUPIE WSZYSTKIE KODY CAMEL/LD/WINSTON PLATNOSC PRZELEW PLIW/BLIK / PAYSAFECAR. MINIMUM 5SZTUK. Zapraszam wszystkich na e-mail [email protected] Pozdrawiam życzę miłego dzionka! ️

Bez problemu mogę dla osób bardzo nieufnych pierwszy dokonać wypłaty.
Wszelkie próby oszustwa będą wylapywane, szanujmy się i jak i swój czas. 

Zwykły oszust i złodziej. Nie dajcie się nabrać. Wysłałam mu pierwsza kody z winstona i nie otrzymałam zapłaty. Miał w dniu wczorajszym zrobić przelew natychmiastowy ,były już 2 księgowania u mnie w banku i nic nie mam. Nie dajcie się mu nabrać i nie wysyłajcie mu  kodów. A tak pisze o uczciwości .zostały tylko piękne słówka z jego wypowiedzi i nic więcej

Przelew natychmiastowy jest OD RAZU (!), w tej minucie, na Twoim rachunku. Nie musisz czekać na księgowania. I nie dawaj się zwieść następnym razem ze moze będzie widać po ksiegowaniach. Patrzysz na swój rachunek i jak widzisz kwotę przelewu przychodzącego na Twoim rachunku to dopiero robisz wysyłkę kodów/towaru.  To tak na następny raz, czasem lepiej "przejechac" się na kodach Winston, niż na czymś bardziej cennym.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6806428 Napisano: 06.09.2021 21:22:28 w Pomocy!!!!
reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

pusheen napisał(a):

reniii napisał(a):

Pomoże ktoś? Jak odebrać 2x20 złotych z loterii Milka&Oreo? W bankomatach nie ma takiego nominału 20 zł a chyba 50 zł najmniejszy. Chyba, że się mylę.  Da się to jakoś przeskoczyć?

Masz na stronie konkursu link do listy bankomatów, które wydają 20 zł.

Dzięki za podpowiedzi. Wysłałam małżonka do tegoż bankomatu z linku i ponoć się nie dało wybrać i nie wiem o co chodzi. Może zostały same grubsze banknoty. Nie dość, że ciężko było trafić to teraz jeszcze problem z wybraniem tych pieniędzy.

trzeba to chyba w ciągu 2 tygodni załatwić. Jeśli jest kłopot z bankomatem, który miał mieć wg strony euronetu taki nominał, a bankomat odmawia wypłaty, to koniecznie pisz do kropki bordo o sytuacji, bo kasa przepadnie jak napiszesz po upływie terminu 2 tygodni. Mi przepadła i nic nie pomogli.  emotka  generalnie - szkoda nawet gadać co o nich sądzę i tych promocjach, gdy nie można nawet w wielkim mieście znaleźć.  emotka  

Bardzo dziękuję za cenne wskazówki. Jeszcze nie minęło te 14 dni na odbiór kasy. Sama się przejdę do innych bankomatów i zobaczę o co chodzi. 

koniecznie napisz do nich jak nie dasz rady wypłacić i pilnuj tych 2 tygodni! --> "W sytuacji problemu z wypłatą w bankomacie wskazanym na liście bankomatów sieci Euronet biorących udział w akcji lub awarii bankomatu nasz partner – Euronet wydłuża oczywiście termin wypłaty wygranej lub przypisuje nowy kod reklamacyjny, który upoważnia do odebrania nagrody." powodzenia, może chociaż Ty się nie natniesz na nich, bo we mnie się gotuje, nie dość, że lody nie do zjedzenia, to jeszcze taka akcja. No ale jak się nie przeczyta regulaminu od deski do deski, to tak jest. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6806423 Napisano: 06.09.2021 20:56:48 w Pomocy!!!!
reniii napisał(a):

pusheen napisał(a):

reniii napisał(a):

Pomoże ktoś? Jak odebrać 2x20 złotych z loterii Milka&Oreo? W bankomatach nie ma takiego nominału 20 zł a chyba 50 zł najmniejszy. Chyba, że się mylę.  Da się to jakoś przeskoczyć?

Masz na stronie konkursu link do listy bankomatów, które wydają 20 zł.

Dzięki za podpowiedzi. Wysłałam małżonka do tegoż bankomatu z linku i ponoć się nie dało wybrać i nie wiem o co chodzi. Może zostały same grubsze banknoty. Nie dość, że ciężko było trafić to teraz jeszcze problem z wybraniem tych pieniędzy.

trzeba to chyba w ciągu 2 tygodni załatwić. Jeśli jest kłopot z bankomatem, który miał mieć wg strony euronetu taki nominał, a bankomat odmawia wypłaty, to koniecznie pisz do kropki bordo o sytuacji, bo kasa przepadnie jak napiszesz po upływie terminu 2 tygodni. Mi przepadła i nic nie pomogli. emotka  generalnie - szkoda nawet gadać co o nich sądzę i tych promocjach, gdy nie można nawet w wielkim mieście znaleźć. emotka   Wyświetl w wątku >>