Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#7357727 Napisano: 23.05.2026 17:29:17 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

454mps napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże i napisze jak wykorzystać ta kartę edenred stacjonarnie? Mam ja już aktywna w tel, ale nie wiem co i jak?

Też poproszę o pomoc. Kartę aktywowałem na ich stronie, dodałem do portfela google. Chciałem zapłacić w biedronce i nie da się. Na stronie jest opcja "sprawdź gdzie możesz wykorzystać" i jak się w to kliknie, to jest info że mam się skontaktować z moim pracodawcą emotka  A ja to dostałem z konkursu Sprite x Tinder.

Tą kartą płaci się przy pomocy portfela Google, przy platnosci klikasz tę kartę w portfelu. Zblizeniowo placisz. Nie można przekroczyć kwoty dostępnej na karcie. No i najważniejszy warunek, nie zapłacicie nią w biedrze, to jest karta na JEDZENIE, tzn punkty restauracyjne, kawiarnie, itp. 
Niestety nie jedzenie w supermarketach.

Dziękuję, moją można raczej płacić za wszystko bo jest z innego konka. A nie można nią robić płatności łączonej?

Aaa, to soreczki, to wystarczy podpiąć do portfela google'a, i przy platnosci, mieć tę kartę na ekranie emotka  
I płacisz max 150 zł, to karta płatnicza, tu raczej nie można w 1 transakcji łączyć dwóch kart. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7357722 Napisano: 23.05.2026 17:04:24 w SZUKAM....
454mps napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś mi pomoże i napisze jak wykorzystać ta kartę edenred stacjonarnie? Mam ja już aktywna w tel, ale nie wiem co i jak?

Też poproszę o pomoc. Kartę aktywowałem na ich stronie, dodałem do portfela google. Chciałem zapłacić w biedronce i nie da się. Na stronie jest opcja "sprawdź gdzie możesz wykorzystać" i jak się w to kliknie, to jest info że mam się skontaktować z moim pracodawcą emotka  A ja to dostałem z konkursu Sprite x Tinder.

Tą kartą płaci się przy pomocy portfela Google, przy platnosci klikasz tę kartę w portfelu. Zblizeniowo placisz. Nie można przekroczyć kwoty dostępnej na karcie. No i najważniejszy warunek, nie zapłacicie nią w biedrze, to jest karta na JEDZENIE, tzn punkty restauracyjne, kawiarnie, itp. 
Niestety nie jedzenie w supermarketach. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7357516 Napisano: 22.05.2026 16:59:34 w Avanti
7daysMDL napisał(a):

8magdalena-chili napisał(a):

MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat.

Dla mnie sprawiedliwie to oznacza, że wygrywają najlepsze odpowiedzi, a nie każdemu po równo 🙂 chyba, że jest zapis w regulaminie, że maksymalnie jedna nagroda na osobę to zrozumiałe, do tej pory nagradzali wielokrotnie

Nie siedzę w głowach jury, a szkoda, bo zgarnialabym wszystkie główne. 
Tylko co to znaczy "najlepsza odpowiedź"? Potrafisz mi to  3 zdaniach opisać? 

Widziałam konkurs, w którym najlepszą odpowiedzią było że facet buja się na fotelu podwieszanym i buja jajami, ja tego nie potrafię wiernie oddać, niestety, ale była u nas na forum imba o to.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7357509 Napisano: 22.05.2026 16:34:56 w Avanti
MDL napisał(a):

gregory04 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Majówka z Pepsi poszło już info do końca?

na pewno lista jest już pełna, 350 wpisów, wychodzi że nikt nie wygrał więcej niż raz z jednego konta

Z tą Pepsi to w ogóle ciekawa sprawa, na początku konkursu wygrałem 100zł a później, pomimo tego, że miałem o niebo lepsze hasła nie wygrałem nic. A przecież u Avanti zawsze można było wygrać więcej niż raz. Dziwna sprawa.

Dokladnie, już o tym pisałam, bo bardzo mnie do ruszyło, wygrałam na początku 100 zł, później 15 bardzo dopracowanych haseł i nic,bo postanowił nagrodzić raz jedną osobę, w regulaminie nie ma o tym mowy

Absolutnie nie chcę negować. Ale jeśli konkursowiczów jest ... kilkuset? Parę tysięcy? 
No nawet kilkuset. Pomóżmy razy piętnascie zgloszen. Matematycznie, ile nam to wyjdzie.

Pewnie chcą żeby było sprawiedliwie, z drugiej strony multum zgłoszeń, a i upodobania osoby po drugiej stronie... to wszystko się nakłada na to że teraz jest trudno cokolwiek wygrać. No i nie zapominajmy o AI... 🙄

Ale of course mogę się mylić, gram dopiero kilka lat. Wyświetl w wątku >>
1 tosia777 0

magdalena-chili

#7355995 Napisano: 17.05.2026 15:11:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loteria Kujawski - czy nagrody z początku loterii już może do Was sukcesywnie trafiają, czy trzeba czekać na koniec loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7355990 Napisano: 17.05.2026 14:22:34 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
sprzedam 2 sztuki kart po 50zł do stacjonarnego lub internetowego sklepu Adidas 
w trakcie transakcji, jeśli kwota zakupów przekracza 50zł, różnicę można dopłacić kartą lub blikiem 

1 karta 40zł, dwie karty: 75zł Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7354322 Napisano: 11.05.2026 11:55:08 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Mój 5 latek pol nocy wymiotował i nad ranem dalej… a miał iść dziś na salę zabaw na urodzinki do kolegi… no i nie pójdzie….

Moja Droga, mój 7 latek pochorował się we własne 7.urodziny.... emotka  
Ulga, że żadnej imprezki nie organizowaliśmy - bezcenne. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7354229 Napisano: 10.05.2026 21:58:15 w WC - rozmowy o wszystkim
donia7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Drodzy Rodzice Ośmioklasistów! Trzymam kciuki za najbliższe 3 dni, dzieciakom połamania długopisów, a Wam ( i sobie) jak najmniej stresu emotka

Oj tak! Też mam Ósmoklasistkę...

Niech napiszą jak najlepiej emotka

Dziewczyny, połamania piór dla Młodzieży i dużo spokoju dla Was! 💪👌
(mam to za sobą i jeszcze mnie telepie na samą myśl). Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7354161 Napisano: 10.05.2026 16:47:21 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Konsola Xbox S 512gb z 1 kontrolerem. emotka  
Cena sklepowa: od 1600zł +, a moja cena: 1299zł.Najlepiej odbiór osobisty Wwa, mogę dokądś dowieźć. 
Do rozważenia wysyłka kurierem. Jeśli bez negocjacji, to koszt przesyłki po mojej stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7353441 Napisano: 07.05.2026 17:38:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam konsolę Xbox S 512gb z dwoma padami. emotka  
lub z jednym Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7353209 Napisano: 06.05.2026 20:34:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Pomocy! Jak zrealizować kod max premium burgers z coca coli o wartości 50zł. Klikam zrealizuj , prowafzi di googie i na tym się kończy.... nie przychodzi nic na emaila

W goodie wbijasz kod, (profil-uzyj kodu). Aktywujesz kartę, wybierasz pin, potem trzeba ją dodać do portfela Google. Jak w lokalu wybierzesz jedzonko, to trzeba otworzyć aplikację portfel Google, wybrać tę kartą i nia płacisz. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7353202 Napisano: 06.05.2026 20:13:46 w Pomocy!!!!
Jestemnowa napisał(a):

Mam pytanie moze głupie ale co tam 😉 Balcerzak przysłał info z ilością losów i z ciekawości weszłam w link ten dolny 🙈emotka  i automatycznie mnie usunęło z ich bazy i info ,że nie będę dostawać od nich już żadnych informacji ... Czy to znaczy ,że gdyby wygrała nagrodę to mi o tym nie napiszą czy jak 🫣🤔 no myślę o tym non stop

Napisałabym dla pewnosci do nich maila z opisem tej sytuacji, niech Cię przywrócą.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#7353201 Napisano: 06.05.2026 20:12:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

Czy ktoś korzystał w restauracjach z karty edenred z cocacoli? 
Jeśli zamówię za więcej niż 150zł, to mogę dopłacić spokojnie inną kartą/gotówką, czy będzie głupia sytuacja i będzie odmowa?

przecież na karcie jest 150zł, więc jak na terminalu będzie powyżej to będzie odmowa, pracownik powinien wbić ze chcesz zapłacić 150zł i tyle musi wyświetlać na terminalu i wtedy przejdzie, a resztę możesz inną kartą zapłacić lub gotówką.

Masz rację. Na ekodach biedronki można dopłacać resztę, łudziłam się że może analogicznie, ale tu jest karta i saldo do określonej kwoty. No trudno. Dzięki za potwierdzenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7353118 Napisano: 06.05.2026 15:44:25 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kartę volt do macdonalds o wartości 50zł (mam), zamienię na 50zł do adidas (chcę) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7353116 Napisano: 06.05.2026 15:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś korzystał w restauracjach z karty edenred z cocacoli? 
Jeśli zamówię za więcej niż 150zł, to mogę dopłacić spokojnie inną kartą/gotówką, czy będzie głupia sytuacja i będzie odmowa? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7352876 Napisano: 05.05.2026 18:09:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
notta napisał(a):

Czy komuś z Was udało się może rozkminić kwestię ważności GamePassów z ostatniej loterii fanty? 
Na screenie z wygraną mam "zajrzyj do regulaminu", a w regulaminie mam informację, żebym zajrzała do aplikacji. Zdębiałam. A Fortis milczy zawzięcie.

a ta data u góry nie jest datą ważności?

Tak, nie zauważyłam tego, to już jakiś punkt zaczepienia emotka  dziękuję! Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

magdalena-chili

#7352816 Napisano: 05.05.2026 14:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś z Was udało się może rozkminić kwestię ważności GamePassów z ostatniej loterii fanty? 
Na screenie z wygraną mam "zajrzyj do regulaminu", a w regulaminie mam informację, żebym zajrzała do aplikacji. Zdębiałam. A Fortis milczy zawzięcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7352444 Napisano: 03.05.2026 22:24:40 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Czy ktoś nie chcialby  wymienić kodu/vouchera z loterii coca cola do Adidas (potrzebuję) na voucher mcDonalds (mam)? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7351954 Napisano: 30.04.2026 09:50:50 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam konsolę Xbox S 512gb z dwoma padami.
Najlepiej odbiór osobisty Wwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#7351940 Napisano: 30.04.2026 08:33:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Co dziasiaj wozi Fedex?

zywiec

Wozi tez od fortisa nagrody z loterii cocacola/fanta Wyświetl w wątku >>
0 0