Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6793440 Napisano: 07.07.2021 11:41:44 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

Wszystko już poszło z Euro?

Głośniki poszły, pewnie wszystkie, nie wiem czy słuchawki tez Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793401 Napisano: 07.07.2021 10:07:54 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Fedex wozi Johnnie Walker zestaw barmański czy jak się to nazywa... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6793396 Napisano: 07.07.2021 09:43:25 w Czy informują/ informowali?
anais4ever napisał(a):

Czy 4Move Biedronka informowało?

Nikt się nie chwalił  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792809 Napisano: 04.07.2021 12:31:06 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ktoś szykuje się do ślubu?  emotka   
Lub na inną elegancką okazję  emotka

Vouchery do Minty Dot: 200pln i 2000pln sprzedam korzystnie lub wymienię na różne bony (Decathlon, Lidl, c4, Auchan, Leclerc, Sodexo, Ikea, elektronika, itp).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792789 Napisano: 04.07.2021 09:35:53 w Wkurza mnie...

. A kosze zawsze przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, myślę że nawet takie przebieranie paragonów

Do tej pory w wiadomościach informowali o wysadzaniu bankomatów. A za chwilę będą informacje o tajemniczych zniknięciach workow z paragonami spod sklepów. emotka  sama mam takie zakusy emotka  i jak wychodzę z biedronki, to ten kosz mijam z gonitwą myśli. A połączyć to z bieganiem - plan idealny. Tylko wtedy bierzesz wor na plecy i lecisz ala Sw. Mikolaj emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6792715 Napisano: 03.07.2021 14:38:26 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Różnie bywa. Mi rzadko zdarza się, aby jakiś znaleźny paragon był konkursowy, ale czasem się zdarza, więc warto podnieść takowy. A kosze zawsze przyprawiają mnie o szybsze bicie serca, myślę że nawet takie przebieranie paragonów to byłby niezły dreszczyk emocji  emotka
Kiedyś jak była loteria paragonowa w Kaufland wysłałam męża do tego sklepu i przy okazji zakupów miał nazbierać paragonów. Zebrał chyba aż 3 (wtedy aby zgłosić się do loterii trzeba było zrobić zakupy za bodajże 50 zł), w tym jeden leżał na ziemi przybrudzony już przy wyjściu. Ciężko wtedy było trafić nawet nagrody dzienne (tygodniowe?) - 50 i 100 zł, bo zgłoszeń pewnie multum. A ten znaleźny paragon z podłogi wygrał nagrodę miesięczną - 5 tys. zł  emotka

Wow. Szacunek. Dobitny przykład na to, że pieniądze na ulicy leżą....
u mnie ciężko o jakikolwiek zabłąkany paragon, a konkursowy to juz że świecą szukac. emotka   Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

magdalena-chili

#6792272 Napisano: 01.07.2021 14:12:49 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edith napisał(a):

Wczoraj  o 22 kurier przyjechał z rowerem z Hortexu. Gaduła opowiadał " Pani zwykły człowiek nie wygra, sami konkursowicze z jakiegoś forum..a w Rybniku jak facet otworzył garaż to same wygrane  rowery emotka Przyznać się który  to taki emotka

Może nasz ninja wszechmogący?  emotka

Ninja z zupełnie innych okolic, poza tym jak wiele razy podkreślał, ma 3 rowery wygrane emotka

To jakiś patologiczny zbieracz być musiał. normalny, porządny konkursowicz rower bierze dla siebie, rodziny a resztę opycha na OLX emotka

może kolekcjoner - tak jak ja bym zbierała stare klasyczne auta jakbym była "miljonerką", albo za wysoko ceni dwujednoślady emotka i nie schodzą emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792141 Napisano: 01.07.2021 08:23:52 w SZUKAM....
Agnes napisał(a):

FASTLINE ADVERTISING SP. Z O.O.. co oni wysyłają? DHLem

może Lubelska z FB?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6792051 Napisano: 30.06.2021 20:31:26 w Pomocy!!!!
asiam napisał(a):

Czy ktoś wie pod jakim linkiem są adresy sklepów konkursowych?
https://www.e-kon...enia.html#komentarze
Podany przy konkursie  link z adresami sklepów jest nieaktywny a wczesniej z niego korzystałam.

Asiu, tu: https://www.smola...efaorzezwienia.pdf  emotka  
   Wyświetl w wątku >>
1 asiam 0

magdalena-chili

#6792037 Napisano: 30.06.2021 19:57:25 w Czy informują/ informowali?
madllen napisał(a):

Vanish wszystko na raz poszło czy informują dniami ?  emotka

Chyba dniami, nazwiskami, albo jakkolwiek, dostałam przed 5 minutami, czyli nadal ślą.   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6791824 Napisano: 30.06.2021 09:14:41 w Wkurza mnie...
domika napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wkurza mnie ,że rower z Lidla odjechał w siną dal. Rano dostałam sms o wygranej i odesłaniu skanu na @. Ucieszyłam się , bo grałam o rower. Po odesłaniu danych dostałam @ o treści
,,Dziękujemy i gratulujemy wygranej!!!
Poprosimy o przesłanie oryginału paragonu na adres:
Pink Pepper Media Sp. z o.o., ul. Łowcza 24, 02-955 Warszawa z dopiskiem "Konkurs Schweppes".
Piłka zostanie wysłana w dniu dzisiejszym. Proszę oczekiwać na paczkę emotka
Pozdrawiamy
Zespół Schweppes.
Jaka piłka , jak grałam o rower? Ale śmieszne to ,że nie odesłałam jeszcze oryginału paragonu a już jutro wysyłają do mnie nagrodę ....  Napisałam @ ,że nie grałam o piłkę , lecz o rower - a tu takie kwiatki: LOSOWANKA
Droga Pani,nie zaznaczyła Pani żadnej z opcji na wygraną. Rowery zostały rozlosowane według poprawnych zgłoszeń. W Związku z Pani ciekawą odpowiedzią postanowiliśmy nagrodzić Panią nagrodą w postaci Piłki. Jeśli nie chce Pani takiej nagrody bardzo prosimy o informację.Brak słów......:(

Działanie agencji kwalifikuje się pod zgłoszenie do Administracji Skarbowej. Ciekawe czy mają pozwolenie na organizację loterii.
Wątpię.

"piękne" jest jak org/agencja WMAWIA Ci, że zaznaczyłaś piłkę, szalik, albo czapkę, jak ewidentnie zaznaczałaś rower.... ja się w ten sposób zimą przejechałam, laptop przefrunął mi przed nosem - może od mądrzejszych ode mnie dowiesz się jak działać w tej sytuacji, ja niestety się poddałam i do tej pory mnie "boli" ten laptop, a tam były po prostu rozmyte i nietransparentne zapisy. I ewidentna ściema pani po drugiej stronie. Przykre to.  Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

magdalena-chili

#6791738 Napisano: 29.06.2021 19:09:02 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
FBmarta22 napisał(a):

domika napisał(a):

Ktoś jeszcze nie ma rowera z Hortex ?

Ja czekam, ehhh... póki co zero kontaktu.

U mnie kontakt nastapil dzis po południu- kurier zadzwonil i zapytał czy jestem w domu bo stoi pod furtka.... wcześniej zero informacji. Wiec nie znacie dnia ani godziny... emotka   Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

magdalena-chili

#6791720 Napisano: 29.06.2021 18:24:37 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Ktoś szykuje się do ślubu? emotka  
Lib na inną elegancką okazję emotka
Vouchery do Minty Dot: 200pln i 2000pln sprzedam korzystnie lub wymienię na bony (Decathlon, Lidl, c4, Auchan, Leclerc, Sodexo, Ikea itp).  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6791654 Napisano: 29.06.2021 14:57:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Do mnie dotarł dziś rower z Hortexu (kurier Inpost), nawet już rozpakowany, jest piękny, niebieski - mama przeszczęśliwa emotka

1. czy w kartonie była może gwarancja, jakieś papiery dla tego roweru? emotka  
2. czy mogłabyś (lub ktoś kto już rozpakował/złożył) wrzucić foto tego roweru na wątek "zdjęcia naszych wygranych"? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6791607 Napisano: 29.06.2021 11:42:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ikropka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

jak informuje żubrówka?

Ja do zestawu dostałem emaila i trzeba uzupełnić formularz 

potwierdzam emotka

potwierdzi ktoś czy plecaki też już były?

tak, mail 11:41 - sprawdzaj skrzynkę! emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

magdalena-chili

#6791584 Napisano: 29.06.2021 10:46:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margobb napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Przed chwilą dostałam wiadomość ,ze dziś wszystkie rowery z konkursu Hortex wyruszyły do laureatów emotka  wiec czekamy emotka  

Czy wiadomo, jakiego kuriera się spodziewać? emotka

ktoś w innym wątku napisał, że kurier inpost emotka   Wyświetl w wątku >>
1 margobb 0

magdalena-chili

#6791104 Napisano: 26.06.2021 10:10:58 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Zamienię na paragon/y, do dogadania:
Podwójny bilet do Kina Helios
w Bydgoszczy.
Bilety są ważne od 12 czerwca, przez 2 miesiące na seanse 2d oprócz maratonów i pokazów specjalnych.
W kasie kina, należy podać kod, który zostanie tam wymieniony na bilet. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6791092 Napisano: 26.06.2021 07:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

Czy DZIS przychodza zwrotki z Gerber?

Ja wieczorem zarejestrowałam i do tej pory zwrotki brak.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6790240 Napisano: 22.06.2021 21:49:49 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
domika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Czy z "Uruchom wyobraźnię na dobre" ktoś już otrzymał (jakikolwiek rodzaj) nagrody?

nie jeszcze nic

nic nie wiesz kiedy się spodziewać? miały być expressowo...? Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6790236 Napisano: 22.06.2021 21:44:58 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy z "Uruchom wyobraźnię na dobre" ktoś już otrzymał (jakikolwiek rodzaj) nagrody? Wyświetl w wątku >>
0 0