Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6770404 Napisano: 17.03.2021 14:26:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

no chyba jednak niekoniecznie - w danym etapie powinien być paragon z datą "tego, danego etapu". 

A który punkt regulaminu o tym mówi?

regulamin tego wprost nie określa niestety - była już dyskusja na ten temat na początku konkursu - ale już organizator w FAQ i w korespondencji mailowej oświadcza:
"Ile razy można wziąć udział w Konkursie?
Jeden Uczestnik może zgłosić się do Konkursu wielokrotnie. Jednak aby wziąć udział w kolejnym etapie konkursu, Uczestnik musi posiadać nowy paragon zakupu Salatino. Organizator będzie weryfikował datę na paragonie z czasem trwania danego etapu konkursu."
Tak, ja oczywiście wiem, że regulamin to regulamin. I że jest nadrzędny. I że jest bałagan informacyjny. Ale ponoć skrupulatnie będzie to weryfikowane. A jak będzie w rzeczywistości, to ja nie wiem, pewnie po I. i II. etapie się okaże.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6770396 Napisano: 17.03.2021 14:14:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

Dajcie sobie spokój z odsyłaniem danych na to badziewie emotka  Buff to taka cienka chustka w formie komina, którą można nosić na szyi, na głowie albo np. owinąć na ręku. W tym konkursie na ten jeden paragon możecie grać do skutku, aż wygracie coś lepszego.

no chyba jednak niekoniecznie - w danym etapie powinien być paragon z datą "tego, danego etapu". 

Tego w sumie nie wiem, bo nie gram, ale czytałam na fb, że dziewczyny zostawiają paragon, żeby zagrać w kolejnym etapie, ale jak rozumiem to nie przejdzie emotka

no to powodzenia dla Dziewczyn na fb, ale może być rezerwa emotka (absolutnie bez złośliwości emotka ) o ile nie przepadają na rzecz organizatora - nie wiem, nie orientuję się akurat w tej kwestii  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6770390 Napisano: 17.03.2021 14:04:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marcella napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Odsyłacie dane na te cudownej urody skarpety z Salatino? Co też mnie podkusiło, żeby brać w tym udział... 3 fajne nagrody i milion badziewia... 

ja mam buff cokolwiek to jest i do czego służy, też się zastanawiam czy odesłać. 

Dajcie sobie spokój z odsyłaniem danych na to badziewie emotka  Buff to taka cienka chustka w formie komina, którą można nosić na szyi, na głowie albo np. owinąć na ręku. W tym konkursie na ten jeden paragon możecie grać do skutku, aż wygracie coś lepszego.

no chyba jednak niekoniecznie - w danym etapie powinien być paragon z datą "tego, danego etapu".  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6770274 Napisano: 16.03.2021 20:57:55 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

banka-manka napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z salatino były juz maile?

Miałam właśnie pytać. 
Więc chyba nie było, skoro czeka nas więcej osób.

już wysyłka maili trwa.

Już informują z 2etapu?

nieee emotka   dopiero mail z I.etapu... a wyniki na stronie już parę ładnych dni Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6770271 Napisano: 16.03.2021 20:50:24 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

olunka napisał(a):

czy z salatino były juz maile?

Miałam właśnie pytać. 
Więc chyba nie było, skoro czeka nas więcej osób.

już wysyłka maili trwa. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6770267 Napisano: 16.03.2021 20:12:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bogna77 napisał(a):

angel24 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy wysyłali już skarpetki z Liona ? Bo nawet potwierdzenia z weryfikacji paragonu nie ma  emotka /quote]
U mnie tak samo, zero odzewu.

do mnie pisali tydzień temu o pieczątkę sklepu, bo na paragonie wbite "batonik"

Przepraszam,  ja niezorientowana... to paragony o SKARPETKI???  emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6770076 Napisano: 15.03.2021 18:30:13 w Pomocy!!!!
kumulacja napisał(a):

Czy ktoś z Was miał problem przy realizacji karty do Decathlonu z Lubisiów?
Dzisiaj odmówili sprzedaży w sklepie, bo niby nie istnieje i potraktowali prawie
jak oszusta!  emotka
I szukam adresu mejlowego do Advalue.

kontakt@advalue.pl
A co do decathlonu to nie pomogę bo nie było mi dane dostąpić tego zaszczytu :-/  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6770016 Napisano: 15.03.2021 15:43:29 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka
Wiem,wiem...taki ze mnie gracz jak z koziej d... trąba...  emotka

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie  emotka

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic?

to chyba nie do końca tak, że to tylko burżujstwo gra. Przecież ludzie kupują m.in. sery żółte, sery topione, ktoś już wcześniej napisał, że kostka sera topionego to ca 2pln. W 3 miesiące się uzbiera, jak kto ma w domu kogo karmić. Syn nastolatek potrafi na kolację 10 kanapek zjeść (rośnie jak wściekły i sportowiec), nie posmaruje sobie samym masłem, musi na kanapkę wrzucić konkret. A gdzie reszta Domowników. Mąż robi obłędną zupę serową, nie napiszę ile idzie na taką zupę serków. Kupować jedzenie trzeba, a jak jest loteria i przy okazji promocja, to człowiek kupi kilka akurat tych serków, żeby dać sobie szansę. Loteria trwa od stycznia? to się uzbiera, nie trzeba być specjalnym nałogowcem/świrem konkursowym. 
A że nie da się tu nic ugrać, to kompletnie inna sprawa.... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6769970 Napisano: 15.03.2021 13:13:07 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

ten sam konkurs w wieluuuu sklepach i to samo pytanie: „Pokaż swój sposób na wiosenne porządki”.
a do tego zakupy po 30zł, Smolar mógłbyś się bardziej postarać emotka

Po co? Wszystkie mozesz obleciec tym samym zdjeciem  emotka  tylko zmienisz produkt  emotka by bylo "inaczej"

Ps. I tak nagradzaja "wzrokowo", bo szybsza ocena bez myslenia  emotka

oj, nie wiem czy 1 zdjęcie na 3 sieci "wystarczy" emotka  - ja nigdy takich eksperymentów nie przeprowadzałam, może ktoś mądrzejszy ode mnie przeprowadzał i się wypowie, 
ale jakby była pracownikiem agencji, to by to u mnie nie przeszło emotka  

Pytanie, co ma pracownik z tego, ze sprawdza foty w tajnej galerii zgloszen? Nagrody za estetyczny wybor nie dostanie, a tylko nadgodziny nieplatne pyknie sobie  emotka

nigdy nie pracowałam w agencji, ani nie znam (a szkoda) nikogo z ag. Ale wydaje mi się, że w tych porządniejszych jest zabudżetowany czas na weryfikację - czyli nie nadgodziny, a czas pracy "standardowy". Poza tym chyba nie pracownik, a komisja? czyli 2-3 pracowników? Oczywiście - to tylko moje ("pobożne") wyobrażenia. 
Czy naiwna jestem, mimo wieku już nie szczenięcego? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6769967 Napisano: 15.03.2021 13:05:38 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

maverick napisał(a):

ten sam konkurs w wieluuuu sklepach i to samo pytanie: „Pokaż swój sposób na wiosenne porządki”.
a do tego zakupy po 30zł, Smolar mógłbyś się bardziej postarać emotka

Po co? Wszystkie mozesz obleciec tym samym zdjeciem  emotka  tylko zmienisz produkt  emotka by bylo "inaczej"

Ps. I tak nagradzaja "wzrokowo", bo szybsza ocena bez myslenia  emotka

oj, nie wiem czy 1 zdjęcie na 3 sieci "wystarczy" emotka  - ja nigdy takich eksperymentów nie przeprowadzałam, może ktoś mądrzejszy ode mnie przeprowadzał i się wypowie, 
ale jakby była pracownikiem agencji, to by to u mnie nie przeszło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6767994 Napisano: 04.03.2021 20:16:43 w Czy informują/ informowali?
maverick napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

domika napisał(a):

Sprzątnij nagrody za 1 dzień ?

z 2.03 dzisiaj dostałam @ więc z 1 pewnie też już poszły 

Ja dziś tez za 02.03 dostałem..ale że nie wygrałem  emotka

za to jak uprzejmie... człowiek widzi "konkurs", jako nadawcę, już mu się gęba zaczyna lekko cieszyć, a tu "dziękujemy, że jesteś, ale nie wygrałeś" --> trochę to brutalne... emotka  emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6767891 Napisano: 04.03.2021 13:15:57 w Czy informują/ informowali?
FBewa36 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

Dewar's - pierwszy etap już  poinformowany ?

Chyba nie, najgorsze to że będą dzwonić i jka się nie odbierze nagroda przepada

a masz jakieś informacje spoza regulaminu? bo z tego co piszesz wynika, że jak nie raz nie dobiegniesz do dzwoniącego telefonu to nagroda "przepada", a regulamin: "Organizator podejmie trzy próby połączenia dziennie w różnych porach dnia. Przez nieudaną próbę połączenia ze zwycięzcą rozumie się nieodebranie połączenia przez co najmniej 5 sygnałów, włączenie się poczty głosowej, brak możliwości połączenia z użytkownikiem telefonu (np.
przebywanie poza zasięgiem, wyłączony aparat, uszkodzony aparat), odmowę przeprowadzenia rozmowy przez zwycięzcę." + jeszcze ma pójść mail... czyli wg reg.nie tak strasznie... czyli zwyczajnie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6766979 Napisano: 27.02.2021 18:04:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy ktoś z wygranych osób mógłby mi podpowiedzieć czy wygrał pisząc KOMU chciałby podarować Haribo czy DLACZEGO chciałby podarować? 

I KOMU, i DLACZEGO ... można zgrabnie odpowiedzieć na obydwa pytania w jednym zgłoszeniu. Do czego namawiam emotka

Właśnie tak pisałam i chciałam się upewnić czy mój tok myślenia był dobry. Po prostu miałam zgłoszenie słabe 

Patrząc na swoje "wygrane" i "niewygrane" zgłoszenia śmiem sądzić...że żadnego "klucza" wyboru nie było. Raczej losowość. 

ja też obstawiam że tam było losowanie. Sama nie wygrałam ale nie sądzę że ludzie w tych 100 znakach piszą jakieś mega świetne i oryginalne odpowiedzi. Zgłoszeń pewnie było tysiące, komu by się chciało wybierać kto ma lepsze kto gorsze?

U mnie jest 1/1. Więcej nie dałam rady. Jeśli faktycznie losowali to mam super farta. Idę zagrać w totka, passo trwaj! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6766940 Napisano: 27.02.2021 09:05:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

masza napisał(a):

deva napisał(a):

Kochani, czy jesteście chętni na personalizowanie tych boxów z HARIBO?
Może jakby nie było chętnych wysłali by szybciej niż za dwa miesiące, tj. 30 kwietnia?
Co myślicie?

ja nie personalizuję   emotka  , może szybciej dostaniemy te zwykłe  emotka

właśnie na to liczę emotka

Ja tez nie personalizuję. Może te niepersonalizowane wyślą od razu? emotka Wyświetl w wątku >>
1 deva 0

magdalena-chili

#6766823 Napisano: 26.02.2021 11:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

A propos Haribo, mam pytanie - czy wygrał może ktoś, kto miał na paragonie sławne na tym forum Złote Misie (bez nazwy marki)? emotka

Tak, poszli po rozum do głowy emotka

"ŻelkiZłoteMis250g" Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

magdalena-chili

#6766781 Napisano: 26.02.2021 10:22:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

margobb napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Haribo na raz poszło czy na raty? emotka

Ja mam 9:54

9:47

ślą cały czas, nie traćcie nadziei!!! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6766619 Napisano: 25.02.2021 12:35:41 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
soulfly napisał(a):

Kurier dzwonil ze malutkie paczuszki.

może faktycznie nie za wielkie paczuszki, ale jest i zegarek i butelczyna emotka Wyświetl w wątku >>
1 soulfly 0

magdalena-chili

#6766564 Napisano: 25.02.2021 08:55:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smolar-Rossmann-Pur/Somar --> karta Rossmann, Kurier DPD Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6765401 Napisano: 17.02.2021 17:13:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

cleo25 napisał(a):

izkak napisał(a):

No cóż, kolejna wtopa w BIC. Mam śmiałe pytanie do osób, które wygrały: czy oprócz zdjęcia/filmu dodaliście także "uzupełniający" tekst? emotka  Ja kieruję się słowem "lub", a być może jest to błędne podejście. Wolę zapytać niż walczyć z maszynkami  emotka  

Ja napisałam tylko tekst. Wpadła karta

Ja również wygrałam samym tekstem. Co więcej na moim komputerze nie dało się dodać i zdjęcia/filmu i tekstu. Może trzeba było coś "odblokować" lub usunąć ciasteczka, nie umiałam tego i dodałam tylko tekst. W tamtym roku wygrałam u nich hulajnogę elektryczną też samym tekstem.

a ja dla odmiany wygrałam (samym) filmem, poprzednie razy w 2020r. też same filmy.
Tekstem nigdy nic u nich nie wygrałam i chyba nawet nie zamierzam próbować.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6765203 Napisano: 16.02.2021 21:05:38 w PLAGIATY
ivanotta napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Nasz Ninja zaczął teraz się tajniaczyć.Ciekawe o co mu chodzi. https://www.faceb...37/1173879509720130/

tworzy pewnie konkursowy ruch oporu   emotka

Tania manipulacja - im coś bardziej "tajne", tajemnicze, owiane tajemnicą, tym bardziej ma za zadanie interesować, intrygować, wyświetleń w poszukiwaniu konkursowego złotego graala będzie multum, zlecą się reklamodawcy, a konkursów i wiedzy tyle co kot napłakał. Tylko pytanie kto się złapie na takie tanie i oczywiste chwyty.  
A nawet jeśli się złapie i odwiedzi stronę, to zrobi to raz. I nie wróci. Czyli kula w płot emotka Wyświetl w wątku >>