Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6705275 Napisano: 26.05.2020 07:23:15 w Wkurza mnie...
agicho napisał(a):

Dziś mija miesiąc od pożegnania Najważniejszej osoby.zamiast z bukietem kwiatów i wspólnych chwil,pozostała wizyta na cmenatrzu i nieopisana tęsknota. emotka

bardzo współczuję... emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6704814 Napisano: 23.05.2020 14:34:52 w Kupię...
kupię pilnie bony/vouchery do Allegro emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6704298 Napisano: 21.05.2020 09:35:25 w SZUKAM....
antylopia napisał(a):

edi999a napisał(a):

Szukam taniej apteki internetowej. Macie sprawdzone miejsca?

aptekagemini , a-manada

Apteka-melissa Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6703334 Napisano: 16.05.2020 07:48:54 w dziś mam urodzinki
bruce napisał(a):

Pół wieku... Szmat czasu. I żeby choć mi rozumu przybyło, ale nie...  emotka  Zapraszam, Kochani, na mój wirtualny torcik i życzę, abyśmy jak najwięcej takich tortów codziennie zgarniali. emotka

spełnienia marzeń!!! emotka  emotka   emotka   emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6703067 Napisano: 14.05.2020 21:19:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Wczoraj mój mąż zadowolony wraca z zakupów, kładzie 15 paragonów na stół i mówi "wykorzystałem moment, że nikogo nie było w sklepie, loteria jest, graj". Patrząc na jego entuzjazm, już wiem, że nic nie wygram, więc od razu się tu wpiszę....
edit: paragonów Kinder

taki Mąż to lepsza "Wygrana" niż z trofea niejednej loterii! emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6702179 Napisano: 10.05.2020 21:07:01 w Kupię...
kupię bon(y) do Decathlon (100 - 200pln)  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6701893 Napisano: 08.05.2020 15:25:55 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

Wkurzają mnie ostatnio sprzedawcy na allegro  emotka
Kupiłam lakierobejce do drzewa ponad tydzień temu - dziś odbieram z paczkomatu olej do drzewa - nikt nie odbiera a potrzebuję na już. Nawet się cieszyłam, że już przyszła i dokończę malowanie bo dziś cudowna pogoda emotka
Tydzień temu zamawiałam taborety - wysłali mi mniejsze a zamawiałam większe.
Zamawiałam góralskie krzesła - to byle jak spakowali i przyjechały z uszkodzoną nogą.
Mało zamawiam a ostatnie 3 zakupy jakieś pechowe, kiedy człowiek nie chce się ruszać i chodzić po sklepach

To ja w podobnym klimacie. Długo zwlekałam z zakupem zmywarki do zabudowy-mając nadzieje że Bosch wyskoczy z jakimś konkursem ..i się nie doczekałam , a potrzebna była na juz do montowanych mebli. Zamówiłam przez internet w Euro rtv agd , wykorzystując promocje nocną. Doszła i stała zapakowana 2 tyg.bo stolarz przesunał termin montazu  .aż do wczoraj ...Otwiermy ją a tam 2 wgnioty : przód i bok, tak że uszczelka z dołu wyszła , a z lewego boku drzwi mają szparę że szok...Dzisiaj poszła reklamcja z tytułu rękojmi  i zobaczymy jak to się skończy...oby tylko nie wyskoczyli z tekstem , że smai sobie to zrobilismy 

Trzeba sprawdzać, ja ostatnio tv kupowałam. Od razu otworzyliśmy karton, a tam... wgięta matryca. Złapałam jeszcze kuriera zanim zdążył do auta wsiąść.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6701204 Napisano: 05.05.2020 21:08:34 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

czy działą Wam strona prymatu? nie mozna wpisac daty do zgłoszenia ;/

przed chwilą działało... 

Madziu,a u mnie nie da sie najechac na ikonke z zadna datą echhh

Aniu, może pomoże szybki restart komputera? emotka może coś się przyblokowało...  emotka

przegladarke nawet zmienilam i nic ;/

kurczę, a może cookiesy wyczyścić?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6701200 Napisano: 05.05.2020 21:01:44 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

przed chwilą działało... 

Madziu,a u mnie nie da sie najechac na ikonke z zadna datą echhh

Aniu, może pomoże szybki restart komputera? emotka może coś się przyblokowało... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6701195 Napisano: 05.05.2020 20:51:31 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

przed chwilą działało...  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6700561 Napisano: 02.05.2020 18:25:02 w Kupię...
kupię kody Allegro emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6700501 Napisano: 02.05.2020 09:55:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

rene napisał(a):

5 PUDEŁ Z ŻYWCA Z RANA SMAKUJE JAK NIESWIEZA SMIETANA emotka ....
Wąteczku czekam na Oficjalne Rozpoczecie MAJA emotka

ech, odnoszę wrażenie, że można było utrafić (a i tak "ochłap") w Żywcu przez pierwsze 2 dni, teraz jest jakaś masakra, nawet tych mizernych 10pln. 

srednio, przez pierwsze dwa dni na 10 kodow dwie zniżki. rok temu przez te pierwsze dwa dni miałam 2*30 i 3*10 na jakieś 15 kodów

ja identycznie, 2x10pln na 10 kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6700496 Napisano: 02.05.2020 08:53:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rene napisał(a):

5 PUDEŁ Z ŻYWCA Z RANA SMAKUJE JAK NIESWIEZA SMIETANA emotka ....
Wąteczku czekam na Oficjalne Rozpoczecie MAJA emotka

ech, odnoszę wrażenie, że można było utrafić (a i tak "ochłap") w Żywcu przez pierwsze 2 dni, teraz jest jakaś masakra, nawet tych mizernych 10pln.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6700356 Napisano: 01.05.2020 11:15:29 w Wkurza mnie...
ananaska napisał(a):

Wkurza mnie, że się starzeję emotka i to codziennie!!! wrrrrr

pomyśl sobie, że z dnia na dzień - jak wino - stajesz się coraz lepsza! emotka  

Mnie wkurza to, że łażą po świecie takie przypadki, które w nocy odkręcają w autach koła, rysują karoserię... sąsiadowi dziś tak zrobili (ostatnio w okolicy to już któryś przypadek), więc sąsiad zamiast "miło w mieszkaniu" spędzać majówkę, to stoi teraz z policją i napewno ma sporego nerwa. Ja mam nerwa (mimo iż nie jest to mój ulubiony sąsiad), to jakiego ma on? A takie łajzy chodzą sobie spokojnie po świecie...   nosz *%&#%(^*#....  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6699218 Napisano: 26.04.2020 13:27:13 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

w jakim sklepie mozna kupic produkt na konkurs Wawel? nie moge u siebie znalezc ;/

poza ww wymienionymi, jeszcze Leclerc, Stokrotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6699119 Napisano: 25.04.2020 16:07:06 w Kupię...
czy ktoś ma może na sprzedaż telewizor 50-60 cali? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6698576 Napisano: 22.04.2020 19:43:29 w Paragony na trwające konkursy
kupię Lays Biedronka, jeśli ktoś ma za dużo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6698335 Napisano: 21.04.2020 21:09:01 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie i dobija,ze na moje ogloszenie o prace odpowiedzial poki co jakis zboczeniec,ktory chce byc moim sponsorem emotka ((

Aniu, bardzo mi przykro!

niby wtgralam w lidlu pasty, a teraz niby mi sie pokazuje,ze nie ma takiego nr paragonu emotka

to może napisz do organizatora? może więcej niż jedno zgłoszenie dałaś?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6697753 Napisano: 20.04.2020 06:57:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
werix7 napisał(a):

jokan napisał(a):

Ile się czeka na przelew z WAWEL? Ktoś wie może?

ja wygrałam jakoś w pierwszych dniach, na początku, a przelew był niedawno, pewnie zbierają wygrane np z miesiąca albo innego okresu czasu i wtedy hurtem posyłają... tak mi to wyglądało. Jak Ci będzie zależało na konkretnych datach, to dawaj znać i sprawdzę emotka  

A jak to możesz sprawdzić? Ja odsyłałam oświadczenie 7 marca i chętnie się dowiem kiedy mogę spodziewać się przelewu    

około 10 lutego wygrałam, 14 lutego odsyłałam paragon i oświadczenie, a przelew dostałam 4 kwietnia. Jednocześnie widziałam, że kilka osób tego samego dnia informowało o przelewie, więc obstawiałabym, że jednego dnia zrobili przelewy dla wielu osób, np za pierwszy miesiąc. Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6697733 Napisano: 19.04.2020 21:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

Ile się czeka na przelew z WAWEL? Ktoś wie może?

ja wygrałam jakoś w pierwszych dniach, na początku, a przelew był niedawno, pewnie zbierają wygrane np z miesiąca albo innego okresu czasu i wtedy hurtem posyłają... tak mi to wyglądało. Jak Ci będzie zależało na konkretnych datach, to dawaj znać i sprawdzę emotka   Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0