Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6683177 Napisano: 16.02.2020 10:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

Lisner! o północy 500 zwrotów, g.0-06 0 zwrotów emotka

trochę masakra z tym lisnerem... znów "zawodowcy", bo nie chce mi się wierzyć, że zwykli zjadacze chleba warują do północy ze stoperem w rękach w sześć minut nastukają kilkaset paragonów? wytłumaczy mi ktoś z Was ten fenomen? 
Ostatnio o godz 1:17 naiwnie weszłam na stronę, ale już było po zawodach Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6682589 Napisano: 13.02.2020 20:40:54 w Wkurza mnie...
jak mnie to wqrza... stolica europejskiego kraju, XXI w., a ITM nie ma żadnego, żadnego... nożesz.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

magdalena-chili

#6682166 Napisano: 12.02.2020 19:01:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
co zrobić, to i ja też się wpiszę, ale widzę, że chociaż jestem w DOBRYM TOWARZYSTWIE! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6681872 Napisano: 11.02.2020 21:32:03 w Popraw sobie humor...
forrrum napisał(a):

Pomijając cały tragizm sytuacji, czyż to nie urocze? emotka

ABC napisał(a):

XYZ napisał(a):

Nie wiem co gorsze: przegapienie, czy zakup na dzień przed rozpoczęciem konkursu.
Tak oto kupiłam Rexone, bo widziałam co chciałam widzieć, czyli niewłaściwą datę...

Ja widziałam Rexone, kupiłam Rexone a w domu okazało się że to Dove

emotka

hmm, ja dziś się popisałam: kupiłam batonik Oreo, zacieram ręce, że tanio i się nie namęczę (nie przepadam za oreo) i że jak to ślepej kurze ziarno może utrafię hulajnogę dla Syna, przychodzę do domu, siadam do forum i co? uświadomiło mi, że to jest Milka loteria, a nie Oreo.... emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

magdalena-chili

#6680886 Napisano: 07.02.2020 18:12:40 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

asiatko napisał(a):

szukam konka z piwem - leci coś teraz? Impreza sie szykuje

Tylko lech free w lidlu, polo i innych wybranych sklepach...  emotka
PS. Chyba jeszcze captain Jack, o ile jeszcze trwa... 

Capitan Jack jeszcze trwa oczywiście,
poza tym jest loteria (o ile loterie Cię interesują) Harnasia, Bosmana, Piasta, Tatry chyba też (te 3 ostatnie to chyba w zależności od regionu Polski), 
więc impreza nie musi być non-alcohol (patrz lech free) emotka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6680320 Napisano: 06.02.2020 10:35:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Aquafresh/Sensodyne LIDL - wozi DPD

ale jako że na "obrazku" konkursowym był m.in. płyn do płukania, to się zafiksowałam, że będzie, a tu płynu nie ma emotka trochę jestem zawiedziona

https://www.e-kon...dl.html#.Xjvbjx7Tk0M

z tego konkursu już wygrane?

nie, grudniowa edycja: https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-sensodyne-i-aquafresh-w-lidl.html  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6680281 Napisano: 06.02.2020 09:27:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Aquafresh/Sensodyne LIDL - wozi DPD

ale jako że na "obrazku" konkursowym był m.in. płyn do płukania, to się zafiksowałam, że będzie, a tu płynu nie ma emotka trochę jestem zawiedziona Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6680267 Napisano: 06.02.2020 08:04:44 w GFK
antylopia napisał(a):

Czy macie problem z zalogowaniem na panel ask?
wyskakuje mi błąd hasła a przypomnienie hasła nie działa emotka
maile informujące  o ankietach przychodzą więc ze skrzynką pocztową jest wszystko ok

u mnie działa bez problemu... Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

magdalena-chili

#6679814 Napisano: 04.02.2020 14:57:40 w SZUKAM....
moskala22 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Szukam info o klubie kantar. Warto? Jest bezpieczny?
Korzystam z opinie.pl (nie lubię, mało ankiet i nie responsywne na telefonie) oraz z panelu ariadna (bardzo lubię, mega dużo ankiet tygodniowo).

polecam z czystym sumieniem - jestem z niego mega zadowolona (wg mnie najlepszy panel ankietowy)

ja również polecam, płaci i to dość szybko, chociaż nie wiem czy najlepszy - na pewno w gronie tych bardzo dobrych emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6679267 Napisano: 02.02.2020 13:16:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Mam pytanie o serwis opinie.pl . Jestem tam zarejestrowana od ok marca/ kwietnia zeszłego roku i jeszcze żadna nagroda nie wpadła. Mam 3800 pkt, wiec nawet do doładowania za 4 tys cieżko mi dobić emotka Nie dość, że mało ankiet dostaję (mam cały profil w 100% wypełniony), to często kończą ze mną "wywiad" po 10min i i tak dostaję ok 50-80 pkt. Czy wy też tak macie?

ja mniej więcej od tego samego czasu u nich jestem, ale w tym czasie chyba ze 3 razy udało mi się wypłacić po 50pln (jedno badanie w lipcu było mocno punktowane), 
niemniej jednak ostatnie 2-3 miesiące to jakaś totalna porażka, jak już trafi się ankieta, to max 80pkt i koniec.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6678295 Napisano: 29.01.2020 19:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Z Jacka poszlo dzis wszystko? emotka

liczę na to, że nikt nie cieszył się jeszcze (?) z aparatów - może dziś poszły tylko piweczka? (jaka ja jestem NAIWNA, coooooo? emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

magdalena-chili

#6678149 Napisano: 29.01.2020 13:01:42 w Smolar
mrmax napisał(a):

slavek napisał(a):

z drugiego etapu wyniki już bardziej oczywiste

slavek a gdzie są?? na stronie smolara widzę tylko I.losowanie...

https://www.youtube.com/watch?v=o-4nii76_t8

dzięki! emotka  
nie to, żebym się czepiała, ale nagroda w postaci auta to znów paragon z sześciu cyferek i 4 na początku... trochę mi zawiało poprzednim etapem. Inne nagrody to już inne (mniej charakterystyczne) numery, niemniej jednak gratulacje dla wszystkich zwycięzców.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678140 Napisano: 29.01.2020 12:53:13 w Smolar
slavek napisał(a):

z drugiego etapu wyniki już bardziej oczywiste

slavek a gdzie są?? na stronie smolara widzę tylko I.losowanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678125 Napisano: 29.01.2020 12:36:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Jak dobrze pamiętam w velevet dziennie było 10x100 i udało mi się na 50+ paragonów 2razy ustrzelić a w milce brak farta albo coś jest nie tak z tymi bramkami :

ale tak jak dobrze napisałeś - na forum ludzie się chwalili... nawet w tym princepolo, już nie mówiąc o velvet (na którego jestem obrażona emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

magdalena-chili

#6678118 Napisano: 29.01.2020 12:29:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

Co do Belvity, to nie wiem.

Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę emotka

Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych.

absolutnie nie porównuję. I oczywiście kumam różnicę pomiędzy jednym a drugim - pytanie zasadnicze brzmi "czemu nikt z Was nie wygrywa" (patrz odpowiedź Misiaczka/Samuraja) w (loteriach) bramkowych, bo to, że ja z moimi 10 śmiesznymi zgłoszeniami nie mam farta (a w śliwce udało się "aż" 2 razy na 6 zgłoszeń), to jakoś nie budzi mojego wielkiego zdziwienia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678114 Napisano: 29.01.2020 12:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkę emotka

no właśnie, domyślam się, że tak też gracie, dlatego tak mnie to zastanawia...  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678100 Napisano: 29.01.2020 12:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6677578 Napisano: 27.01.2020 16:53:48 w Smolar
antylopia napisał(a):

FBtom2 napisał(a):

forrrum napisał(a):

mampytanie napisał(a):

...przyczepi się nieco wyblakłego paragonu?

Kurcze ja był się bał że spalę szansę na samochód.

no ale jak tylko kawałek jest wyblakły, to jeśli chodziłoby o auto to nie można podreptać do sklepu i grzecznie poprosić o wydruk np kopii paragonu???
jeśli organizator może w systemie sklepowym sprawdzić, to chyba i właściciel paragonu może wydobyć informacje? 

przeczytaj w regulaminie. W większości jest info że nie przyjmują kopii, duplikatów itp

Przyznam szczerze, że pisałam nie po lekturze regulaminu. Wydawać by się mogło, że jeśli oryginał będzie faktycznie oryginałem, a tylko "nieco wyblakła" będzie część paragonu z nr kasy, to można by było taki paragon uznać po dostarczeniu np jeszcze duplikatu takiego paragonu, ale oczywiście JA bym tak rozumowała, nie wypowiadam się za pracowników agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677529 Napisano: 27.01.2020 15:01:48 w Smolar
FBtom2 napisał(a):

forrrum napisał(a):

mampytanie napisał(a):

...przyczepi się nieco wyblakłego paragonu?

Kurcze ja był się bał że spalę szansę na samochód.

no ale jak tylko kawałek jest wyblakły, to jeśli chodziłoby o auto to nie można podreptać do sklepu i grzecznie poprosić o wydruk np kopii paragonu???
jeśli organizator może w systemie sklepowym sprawdzić, to chyba i właściciel paragonu może wydobyć informacje?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677525 Napisano: 27.01.2020 14:53:17 w Kupię...
kupię 2 lub 4 bilety do Multikina, a najlepiej bilety TYMBARKOWE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0