Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6678295 Napisano: 29.01.2020 19:22:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Z Jacka poszlo dzis wszystko? emotka

liczę na to, że nikt nie cieszył się jeszcze (?) z aparatów - może dziś poszły tylko piweczka? (jaka ja jestem NAIWNA, coooooo? emotka ) Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

magdalena-chili

#6678149 Napisano: 29.01.2020 13:01:42 w Smolar
mrmax napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

slavek napisał(a):

z drugiego etapu wyniki już bardziej oczywiste

slavek a gdzie są?? na stronie smolara widzę tylko I.losowanie...

https://www.youtube.com/watch?v=o-4nii76_t8

dzięki! emotka  
nie to, żebym się czepiała, ale nagroda w postaci auta to znów paragon z sześciu cyferek i 4 na początku... trochę mi zawiało poprzednim etapem. Inne nagrody to już inne (mniej charakterystyczne) numery, niemniej jednak gratulacje dla wszystkich zwycięzców.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678140 Napisano: 29.01.2020 12:53:13 w Smolar
slavek napisał(a):

z drugiego etapu wyniki już bardziej oczywiste

slavek a gdzie są?? na stronie smolara widzę tylko I.losowanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678125 Napisano: 29.01.2020 12:36:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

Jak dobrze pamiętam w velevet dziennie było 10x100 i udało mi się na 50+ paragonów 2razy ustrzelić a w milce brak farta albo coś jest nie tak z tymi bramkami :

ale tak jak dobrze napisałeś - na forum ludzie się chwalili... nawet w tym princepolo, już nie mówiąc o velvet (na którego jestem obrażona emotka Wyświetl w wątku >>
1 samuraj 0

magdalena-chili

#6678118 Napisano: 29.01.2020 12:29:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka  emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma)

Co do Belvity, to nie wiem.

Milka na pewno jest rozstrzygana uczciwie i na bieżąco, tylko nikt się nie chwali, bo i po co? Wafelek kosztuje 1,50 zł -> wydajesz 300 zł i masz 200 paragonów, niech tak gra jednocześnie z 10 rodzin... spróbuj się wstrzelić w bramkę emotka

Milka w Biedronce to był KONKURS, Milka w dowolnym sklepie to LOTERIA, nie można w żadnym względzie porównywać tych dwóch akcji promocyjnych.

absolutnie nie porównuję. I oczywiście kumam różnicę pomiędzy jednym a drugim - pytanie zasadnicze brzmi "czemu nikt z Was nie wygrywa" (patrz odpowiedź Misiaczka/Samuraja) w (loteriach) bramkowych, bo to, że ja z moimi 10 śmiesznymi zgłoszeniami nie mam farta (a w śliwce udało się "aż" 2 razy na 6 zgłoszeń), to jakoś nie budzi mojego wielkiego zdziwienia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678114 Napisano: 29.01.2020 12:26:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samuraj napisał(a):

ponad 200 paragonów z milki o różnych godzinach wbijane i nic :'/ straciłem wiarę w milkę emotka

no właśnie, domyślam się, że tak też gracie, dlatego tak mnie to zastanawia...  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6678100 Napisano: 29.01.2020 12:12:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś w tych bramkach Belvity i Milki dorwał?? jakoś nie widzę na forum, żeby (poza może dwoma wpisami) jakoś się ludzie chwalili?
tak jak w tych konkursach Milki Biedronki wygrywaliście całkiem sporo, to w bramkowych jakaś cisza totalna. Odnoszę wrażenie, że z takim Złotobraniu łatwiej było złapać cokolwiek. Czy tu chodzi o cenę produktu (w cenie śliwki/wiśni można kupić 6 wafelków)? O CO CHODZI...?! 

(i nie o to, że ja sierotka emotka nie wygrywam, ale nic na forum o tym nawet nie ma) Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6677578 Napisano: 27.01.2020 16:53:48 w Smolar
antylopia napisał(a):

FBtom2 napisał(a):

forrrum napisał(a):

mampytanie napisał(a):

...przyczepi się nieco wyblakłego paragonu?

Kurcze ja był się bał że spalę szansę na samochód.

no ale jak tylko kawałek jest wyblakły, to jeśli chodziłoby o auto to nie można podreptać do sklepu i grzecznie poprosić o wydruk np kopii paragonu???
jeśli organizator może w systemie sklepowym sprawdzić, to chyba i właściciel paragonu może wydobyć informacje? 

przeczytaj w regulaminie. W większości jest info że nie przyjmują kopii, duplikatów itp

Przyznam szczerze, że pisałam nie po lekturze regulaminu. Wydawać by się mogło, że jeśli oryginał będzie faktycznie oryginałem, a tylko "nieco wyblakła" będzie część paragonu z nr kasy, to można by było taki paragon uznać po dostarczeniu np jeszcze duplikatu takiego paragonu, ale oczywiście JA bym tak rozumowała, nie wypowiadam się za pracowników agencji. Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677529 Napisano: 27.01.2020 15:01:48 w Smolar
FBtom2 napisał(a):

forrrum napisał(a):

mampytanie napisał(a):

...przyczepi się nieco wyblakłego paragonu?

Kurcze ja był się bał że spalę szansę na samochód.

no ale jak tylko kawałek jest wyblakły, to jeśli chodziłoby o auto to nie można podreptać do sklepu i grzecznie poprosić o wydruk np kopii paragonu???
jeśli organizator może w systemie sklepowym sprawdzić, to chyba i właściciel paragonu może wydobyć informacje?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677525 Napisano: 27.01.2020 14:53:17 w Kupię...
kupię 2 lub 4 bilety do Multikina, a najlepiej bilety TYMBARKOWE emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677493 Napisano: 27.01.2020 14:09:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta Leclerc-Wedel,
przyszła pocztą polską Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677295 Napisano: 26.01.2020 21:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

Kurcze.. Jak długo Wam się wysyłały filmiki na Jacka? Przesyła już pół godziny.. Jak zamknę i spróbuję jeszcze raz to pewnie kod będzie wykorzystany...? 

wczoraj filmik ponad 5mb poszedł błyskawicznie, bez problemu; a teraz już chyba ostatni dzień tego zadania, więc może ludzie ślą?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677092 Napisano: 25.01.2020 11:25:44 w Kupię...
kupię PILNIE kod/ebilet do Multikina Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676977 Napisano: 24.01.2020 18:03:35 w WC - rozmowy o wszystkim
FBbeata7 napisał(a):

reniii napisał(a):

Podejrzewam,że to jakiś sprytny pracownik Biedronki ma dostęp do kubła, w którym lądują niezabrane lub wyrzucone paragony,albo pani z kasy pytająca, czy paragon na pewno  będzie potrzebny, raczej nikt by 3 razy albo więcej  nie chodził, tylko kupił produkty na 3 odzielne paragony( wtedy jest numer po numerze)-  tak czasem robię, gdy nie ma dużej kolejki.

a tu muszę wtrącić, że na potrzeby jednego z konkursów poszłam do sklepu, zrobiłam zakup, zaniosłam do auta i za chwilę przeszłam jeszcze raz przez sklep, żeby paragony nie sąsiadowały ze sobą - Koleżanka prosiła, żeby nie były obok siebie, to grzecznie zorganizowałam 15 minut odstępu. Pewnie mało kto ma na to czas, ale ja jeszcze przez chwilę mam i jak trzeba, to się postaram emotka  

albo to nasz "Ulubiony" Drukarz... może na konkursie z niespecjalnie wartościowymi nagrodami testował jak mu to wszystko pójdzie, moim zdaniem testy to podstawa! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676781 Napisano: 24.01.2020 10:57:07 w SZUKAM....
escada napisał(a):

czy ktoś realizował wygrane 50 zł w e-sklepie Develeya?  czy można z tego pokryc koszt dostawy i nie robić zakupów większych niż wartość tego bonu?

koszt dostawy można pokryć z tzw dukatów - np dostajesz 20 przy rejestracji konta, albo zbierasz podczas brania udziału w quizach itp. (chodzi im o aktywność), tylko trochę czasu to trwa. Z vouchera nie można "zaciągnąć" na rzecz kosztów dostawy. 

Ja ostatnio wrzuciłam do koszyka produktów za nieco ponad 52 pln (prawie 53), a musiałam dopłacić dokładnie 12groszy, nie wiem jak oni to liczą, ale kłócić się nie będę. emotka  
Dostawa w 24h w paczkomacie.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676772 Napisano: 24.01.2020 10:35:37 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Gdziekolwiek bym nie trafiła: grupa na serio, Grupa towarzyska, grupa dotycząca jakiegoś zagadnienia ZAWSZE ale to ZAWSZE CZYTAM że ooo kiedyś to było fajniej, kiedyś to była grupa/forum, a teraz to jest bez sensu. I wiecie co? Polecam wszystkim TEDex Jacka Walkiewicza "Pełna moc możliwości" gdzie mówi o tym, że nie ma stabilizacji. I warto doświadczać różnych rzeczy i na tym życie polega. A nie na tym, że kiedyś było lepiej i tacy fajni ludzie byli... Myślicie że fajni ludzie tylko byli? Że już nie spotkacie innych fajnych?
Czytam to i czytam i zawsze na chwilę robi mi się odrobinę przykro. Bo jakoś zawsze dołączam do tych grup/forów już po tym mitycznym "kiedyś było fajniej i fajni ludzie pisali..." I założenia już wiadomo że fajnie nie jest, bo fanie było...
A jestem tu półtora roku. 

Życzę Wam dostrzeżenia nowych fajnych ludzi i tworzenia codziennie nowych fajnych czasów

czytasz mi w myślach Prosiaczku, ja też zawsze się spóźniam na te cudowne czasy emotka  
z kontem/na forum od marca 2019, wcześniej nieśmiało czytałam.    Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6676755 Napisano: 24.01.2020 09:44:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nestle ręczniczek+łyżeczka, DPD

(zaskoczenie, bo nie widziałam maila o wygranej) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676688 Napisano: 23.01.2020 21:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

BTW -> Dzień Babci / Dziadka za nami, czy już nie czas na jakieś konkursy walentynkowe, ale takie na wypasie? emotka emotka emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-wyjatkowa-chwila-z-cherrissimo.html może to? emotka   i nie mam tu złośliwie na myśli kina, rzecz jasna emotka    Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

magdalena-chili

#6676399 Napisano: 23.01.2020 11:16:32 w Smolar
Agnes napisał(a):

teraz doczytałam
czyli agencja którą miałam za najpewniejszą i najpowazniejszą pozwala na takie rzeczy?

ja też mam takie zdanie o Smolarze i mam nadzieję, że jednak chronią swoją reputację i dobre imię, i będą sprawdzać... 
Kochani, a może napiszemy do Smolara po mailu, niech widzą, że w Narodzie są spostrzegawczy ludzie (czapka z głowy dla tych z Was co to wypatrzyli) i nie damy sobie w kaszę dmuchać? 
to tak jak z wątkiem o plagiatach - parafrazując: "wiemy, widzimy, że ktoś chce tu wałek ukręcić"...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6676390 Napisano: 23.01.2020 10:58:23 w Smolar
reniii napisał(a):

ostatnio rzuciła mi się w oczy wymiana u nas na forum odnośnie zgłoszeń do Tymbarka (yyy? Tymbarku?), ktoś napisał, że 25 zgłoszeń i zero nagród, a ktoś w odpowiedzi napisał, że 250 zgłoszeń i też nic. Hmm, konkurs gdzie trzeba wydać minimum 8 pln. To ja bardzo dziękuję, wymiękam ze swoimi, ekhm, 3 czy 4 zgłoszeniami... 
(pomijam fakt, że mieszkam ze zgrają chłopa w mieszkanku i nie mam magazynu) 

Ja w Tymbarku wysłałam właśnie ponad 20 zgłoszeń i nic nie wpadło, ani nędznego bilecika, ani 100 z Lidla, ani nic z Tesca  i bardzo się wku... wtedy. A zapas soków mam na pół roku, ale wypijemy jakoś, chociaż teraz mam awersję do tej marki.  Zazwyczaj też zgłaszam do loterii jeden lub dwa, trzy paragony, bo nie mam takiej manii, aby inwestować dużo w konkursy. I dlaczego Smolar nie podaje laureatów w większości konkursów? W tej loterii z C4 powinni sprawdzić czy ten, który zgłaszał wszystkie te paragony wylosowane, czy faktycznie je posiada czy nie. Ja nie rozumiem tego pojęcia, że drukuje ktoś paragony, jak to jest możliwe?

ja też od wczoraj chodzę z kwadratową głową i oczami wielkimi ze zdziwienia, że takie oszustwa i takie wałki przechodzą... bo wygląda na to, że przechodzą? 

reniii@, przykro mi, że taki wkład i nic nie wpadło! emotka  ja w zeszłym roku się wkurzyłam na hochlanda, bo tam miałam ze 40 kodów, albo i więcej i nic, totalne zero. Zawód maksymalny....  Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0