Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika magdalena-chili

magdalena-chili

#6677493 Napisano: 27.01.2020 14:09:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
karta Leclerc-Wedel,
przyszła pocztą polską Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677295 Napisano: 26.01.2020 21:14:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kuleczkar napisał(a):

Kurcze.. Jak długo Wam się wysyłały filmiki na Jacka? Przesyła już pół godziny.. Jak zamknę i spróbuję jeszcze raz to pewnie kod będzie wykorzystany...? 

wczoraj filmik ponad 5mb poszedł błyskawicznie, bez problemu; a teraz już chyba ostatni dzień tego zadania, więc może ludzie ślą?  Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6677092 Napisano: 25.01.2020 11:25:44 w Kupię...
kupię PILNIE kod/ebilet do Multikina Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676977 Napisano: 24.01.2020 18:03:35 w WC - rozmowy o wszystkim
FBbeata7 napisał(a):

reniii napisał(a):

Podejrzewam,że to jakiś sprytny pracownik Biedronki ma dostęp do kubła, w którym lądują niezabrane lub wyrzucone paragony,albo pani z kasy pytająca, czy paragon na pewno  będzie potrzebny, raczej nikt by 3 razy albo więcej  nie chodził, tylko kupił produkty na 3 odzielne paragony( wtedy jest numer po numerze)-  tak czasem robię, gdy nie ma dużej kolejki.

a tu muszę wtrącić, że na potrzeby jednego z konkursów poszłam do sklepu, zrobiłam zakup, zaniosłam do auta i za chwilę przeszłam jeszcze raz przez sklep, żeby paragony nie sąsiadowały ze sobą - Koleżanka prosiła, żeby nie były obok siebie, to grzecznie zorganizowałam 15 minut odstępu. Pewnie mało kto ma na to czas, ale ja jeszcze przez chwilę mam i jak trzeba, to się postaram emotka  

albo to nasz "Ulubiony" Drukarz... może na konkursie z niespecjalnie wartościowymi nagrodami testował jak mu to wszystko pójdzie, moim zdaniem testy to podstawa! emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676781 Napisano: 24.01.2020 10:57:07 w SZUKAM....
escada napisał(a):

czy ktoś realizował wygrane 50 zł w e-sklepie Develeya?  czy można z tego pokryc koszt dostawy i nie robić zakupów większych niż wartość tego bonu?

koszt dostawy można pokryć z tzw dukatów - np dostajesz 20 przy rejestracji konta, albo zbierasz podczas brania udziału w quizach itp. (chodzi im o aktywność), tylko trochę czasu to trwa. Z vouchera nie można "zaciągnąć" na rzecz kosztów dostawy. 

Ja ostatnio wrzuciłam do koszyka produktów za nieco ponad 52 pln (prawie 53), a musiałam dopłacić dokładnie 12groszy, nie wiem jak oni to liczą, ale kłócić się nie będę. emotka  
Dostawa w 24h w paczkomacie.   Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676772 Napisano: 24.01.2020 10:35:37 w WC - rozmowy o wszystkim
prosiaczek napisał(a):

Gdziekolwiek bym nie trafiła: grupa na serio, Grupa towarzyska, grupa dotycząca jakiegoś zagadnienia ZAWSZE ale to ZAWSZE CZYTAM że ooo kiedyś to było fajniej, kiedyś to była grupa/forum, a teraz to jest bez sensu. I wiecie co? Polecam wszystkim TEDex Jacka Walkiewicza "Pełna moc możliwości" gdzie mówi o tym, że nie ma stabilizacji. I warto doświadczać różnych rzeczy i na tym życie polega. A nie na tym, że kiedyś było lepiej i tacy fajni ludzie byli... Myślicie że fajni ludzie tylko byli? Że już nie spotkacie innych fajnych?
Czytam to i czytam i zawsze na chwilę robi mi się odrobinę przykro. Bo jakoś zawsze dołączam do tych grup/forów już po tym mitycznym "kiedyś było fajniej i fajni ludzie pisali..." I założenia już wiadomo że fajnie nie jest, bo fanie było...
A jestem tu półtora roku. 

Życzę Wam dostrzeżenia nowych fajnych ludzi i tworzenia codziennie nowych fajnych czasów

czytasz mi w myślach Prosiaczku, ja też zawsze się spóźniam na te cudowne czasy emotka  
z kontem/na forum od marca 2019, wcześniej nieśmiało czytałam.    Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6676755 Napisano: 24.01.2020 09:44:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Nestle ręczniczek+łyżeczka, DPD

(zaskoczenie, bo nie widziałam maila o wygranej) Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676688 Napisano: 23.01.2020 21:34:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

BTW -> Dzień Babci / Dziadka za nami, czy już nie czas na jakieś konkursy walentynkowe, ale takie na wypasie? emotka emotka emotka

https://www.e-konkursy.info/konkurs/loteria-wyjatkowa-chwila-z-cherrissimo.html może to? emotka   i nie mam tu złośliwie na myśli kina, rzecz jasna emotka    Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

magdalena-chili

#6676399 Napisano: 23.01.2020 11:16:32 w Smolar
Agnes napisał(a):

teraz doczytałam
czyli agencja którą miałam za najpewniejszą i najpowazniejszą pozwala na takie rzeczy?

ja też mam takie zdanie o Smolarze i mam nadzieję, że jednak chronią swoją reputację i dobre imię, i będą sprawdzać... 
Kochani, a może napiszemy do Smolara po mailu, niech widzą, że w Narodzie są spostrzegawczy ludzie (czapka z głowy dla tych z Was co to wypatrzyli) i nie damy sobie w kaszę dmuchać? 
to tak jak z wątkiem o plagiatach - parafrazując: "wiemy, widzimy, że ktoś chce tu wałek ukręcić"...  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6676390 Napisano: 23.01.2020 10:58:23 w Smolar
reniii napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

ostatnio rzuciła mi się w oczy wymiana u nas na forum odnośnie zgłoszeń do Tymbarka (yyy? Tymbarku?), ktoś napisał, że 25 zgłoszeń i zero nagród, a ktoś w odpowiedzi napisał, że 250 zgłoszeń i też nic. Hmm, konkurs gdzie trzeba wydać minimum 8 pln. To ja bardzo dziękuję, wymiękam ze swoimi, ekhm, 3 czy 4 zgłoszeniami... 
(pomijam fakt, że mieszkam ze zgrają chłopa w mieszkanku i nie mam magazynu) 

Ja w Tymbarku wysłałam właśnie ponad 20 zgłoszeń i nic nie wpadło, ani nędznego bilecika, ani 100 z Lidla, ani nic z Tesca  i bardzo się wku... wtedy. A zapas soków mam na pół roku, ale wypijemy jakoś, chociaż teraz mam awersję do tej marki.  Zazwyczaj też zgłaszam do loterii jeden lub dwa, trzy paragony, bo nie mam takiej manii, aby inwestować dużo w konkursy. I dlaczego Smolar nie podaje laureatów w większości konkursów? W tej loterii z C4 powinni sprawdzić czy ten, który zgłaszał wszystkie te paragony wylosowane, czy faktycznie je posiada czy nie. Ja nie rozumiem tego pojęcia, że drukuje ktoś paragony, jak to jest możliwe?

ja też od wczoraj chodzę z kwadratową głową i oczami wielkimi ze zdziwienia, że takie oszustwa i takie wałki przechodzą... bo wygląda na to, że przechodzą? 

reniii@, przykro mi, że taki wkład i nic nie wpadło! emotka  ja w zeszłym roku się wkurzyłam na hochlanda, bo tam miałam ze 40 kodów, albo i więcej i nic, totalne zero. Zawód maksymalny....  Wyświetl w wątku >>
1 reniii 0

magdalena-chili

#6676292 Napisano: 22.01.2020 22:10:13 w Smolar
kortyzol napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Albo ktoś poleciał sobie automatem  emotka  W każdym razie mam nadzieję, że Smolar sprawdzi w sklepie paragon na samochód  emotka

Dokładnie, niech Smolar sprawdzi paragon w sklepie, jeżeli wszystko ok i na legalu to super, gratuluje komuś wygranej! Nikt bogatemu nie zabroni wysyłać wielu zgłoszeń.

czy jest na forum Pracownik Smolara? 
(w myśl powiedzenia: "czy jest na sali lekarz"?)  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6676275 Napisano: 22.01.2020 20:58:28 w Smolar
asia670 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

ostatnio rzuciła mi się w oczy wymiana u nas na forum odnośnie zgłoszeń do Tymbarka (yyy? Tymbarku?), ktoś napisał, że 25 zgłoszeń i zero nagród, a ktoś w odpowiedzi napisał, że 250 zgłoszeń i też nic. Hmm, konkurs gdzie trzeba wydać minimum 8 pln. To ja bardzo dziękuję, wymiękam ze swoimi, ekhm, 3 czy 4 zgłoszeniami... 
(pomijam fakt, że mieszkam ze zgrają chłopa w mieszkanku i nie mam magazynu) 

u mnie było tylko jedno zgłoszenie/zresztą tak jest zazwyczaj-3 to już maksimum/ i wpadła stówka i bilety.Podchodzę do tego tak ,że jak mam wygrać to wygram,jak nie to nie...

ja też, jeszcze jak używam produktu to mogę parę paragonów zorganizować (akurat szły Święta i Nowy Rok, można było zaszaleć ze słodzonymi napojami), ale i tak wówczas na cały konkurs nie przewiduję więcej zgłoszeń niż kilka... Szacunek za jedno zgłoszenie i akurat trafienie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6676270 Napisano: 22.01.2020 20:48:10 w Smolar
(pomijam fakt, że mieszkam ze zgrają chłopa w mieszkanku i nie mam magazynu)  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6675847 Napisano: 21.01.2020 17:12:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

goniurka napisał(a):

Jakaś sprawdzona rada na konkurs Fantazji? Próbuję od początku konkursu i nic emotka   

Nie mam niestety recepty na sukces, ale wygrałam 2 bransoletki wysyłając zaledwie 3 zgłoszenia (każde w inny dzień) i uważam, że akurat to zdjęcie, które nie wygrało, było najlepsze. Dziwny gust ma to jury emotka Myślę, że dopóki konkurs nie wymaga paragonu, to trzeba próbować do skutku emotka Jak już się wygra, to satysfakcja będzie ogromna, a jeśli nie, to przynajmniej nie ma się sobie do zarzucenia, że się nie próbowało. emotka

a ja po 3 zgłoszeniach dałam za wygraną, nie w moim stylu jest kładzenie np. lampek choinkowych na książkę (przepraszam, jeśli kogoś urażę tym przykładem), bo u mnie rzeczywistość tak nie wygląda. Moje zdjęcia nie były pozowane, nie były układane pieczołowicie przez 3 godziny (np włosy w serca, szacun).
Broń Boże nie chcę umniejszać nikogo pomysłów i pracy, ale po prostu moja metoda robienia zdjęć (ŁAPIĘ CHWILE, AUTENTYCZNE chwile, to jak widzę rzeczywistość, jak mi się rzeczywistość ułoży, a nie ustawianie i pozowanie) ewidentnie nie przypasuje jury konkursu, choćbym się skichała.
Tu widać pożądana jest fotografia mocno art, poza niektórymi przypadkami. 

Bransoletki odżałowałam, może było mi łatwiej, bo na otarcie łez mogę zrobić sobie sama... Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6675661 Napisano: 21.01.2020 10:53:23 w Avanti
holaaolaa napisał(a):

Pojawiły się wyniki STAR za zeszły tydzień:
2020-01-13 Helena M.
2020-01-14 Piotr C.
2020-01-15 Wojtek O.
2020-01-16 Maria B.
2020-01-17 Robert B.
2020-01-18 Monika O.
2020-01-19 Bartosz J.

ciekawe czy B. i O. to małżeństwa... emotka   Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6675384 Napisano: 20.01.2020 15:03:03 w SZUKAM....
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Joan, nie chce mi sie robic piramidek,wiec napisze tu. Dzialalysmy z mama w odruchu serca i pewnie niekoniecznie kierowalysmy sie rozumem.Babka mieszka w baraku takim jakby na wsi. Dwojka dzieci. Nie chcialysmy wyjsc na wredne pancie, co to przyjechaly z Wroclawia i sie awanturuja, ze psa chca za darmo. Chcialysmy tego samego dnia isc z suczka do weta, ale nasz sprawdzony lekarz byl juz w sobote nieczynny.Dzis mama po pracy pojedzie z nia i zobaczymy, co doktor powie.

Każdy popełnia błędy i tak naprawdę liczy się to, jak na nie reaguje, ale proszę... nie wybielaj tej sprawy. Kierowało Wami skąpstwo i głupota.

W odruchu serca to człowiek idzie do schroniska i przygarnia psa.

Mam nadzieję, że szczeniaczek przeżyje.

w tym świecie większość ludzi leci za kasą, kieruje się tzw. "rozumem" lub cwaniactwem, a mało kto kieruje się odruchem serca. Piesek przecież trafia w dobre ręce, trzeba cieszyć się, że Cudaczek z Mamą wyrwały szczeniaczka ze stodoły. Lepiej, żeby go tam zostawiły? 
Kolega jeździł do rodziny na wieś, a tam gospodarz uznał, że jak piesek na łańcuchu nie szczeka, tylko cieszy się na ludzi, to wyniesie go do lasu i zostawi, bo po co darmozjada trzymać. Kolega zabrał psa ze sobą. Ile psów i kotów spotyka "zły los" i nie mają swoich "wybawicieli"? 
Chyba nie ma co burzy robić... 

a co do odruchów serca w postaci przygarniania pieska ze schroniska, to moim zdaniem trzeba mieć super podejście do psów, bo często takie schroniskowe pieski są po przejściach i różnie reagują, np na małe dzieci. Nie każdy chyba się do tego nadaje i takie psy często wracają po kilka razy do schronisk co tylko pogłębia ich traumy.  Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6675130 Napisano: 19.01.2020 18:08:24 w Giełda Kodów ; )
posiadam kod 20% na zakupy na stronie www.adidas.pl (kod ważny do 30.03.2020)
zamienię np na paragony, albo bilet do Multikina Wyświetl w wątku >>
0 0

magdalena-chili

#6674746 Napisano: 17.01.2020 17:46:15 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Hej,

znajoma pisze pracę licencjacką i potrzebuje "próbki" danych.
Jeśli między graniem macie 2min czasu prosiłbym o wypełnienie ankiety emotka
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdgl7vyUUAsGOl1oPPtOxXOb0THmu5p8l7AJesIC0eyklscPA/viewform

Z góry dziękuję emotka emotka

nawet krócej niż 2 min! emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6674743 Napisano: 17.01.2020 17:36:38 w Wkurza mnie...
moje własne roztrzepanie - kupiłam dziś produkt nivea men, bo gdzieś w internecie widziałam jeszcze baner loterii z RM 
wchodzę na stronę i co? "ostatni gwizdek już za nami"... 
kurtyna 
emotka
(nosz &%$*^%)  emotka emotka Wyświetl w wątku >>

magdalena-chili

#6674734 Napisano: 17.01.2020 16:49:57 w SZUKAM....
gryszelm napisał(a):

Ja też wysłałam zgłoszenie 30 grudnia na piccolo i nie dostałam kodu, 2 razy pisałam do nich na @ i zero odzewu, oczywiście paragonu drugi raz zarejestrować nie można. Chyba przed Sylwestrem ilość zgłoszeń ich "przerosła"

doo i gryszelm ! 
rano napisałam maila do organizatora (konkurs@piccolo.pl) i dziś też dostałam kod na zniżkę emotka szybko i sprawnie! emotka piszcie zatem!  Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0