Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wilhelmzdobywca

wilhelmzdobywca

#6595747 Napisano: 05.05.2019 16:09:10 w Wkurza mnie...
Ha ha i wkurzę się jeszcze raz na visę, bo akurat skoczyłam po jedną rzecz do żabki, standardowo nie dostałam potwierdzenia "bo komu to potrzebne" i wychodzi na to, że muszę czekać z loterią do jutra albo i wtorku, aż bank litościwie rozliczy transakcję i będę mogła pobrać wyciąg emotka Tym samym oszukują, że do loterii liczą się wszystkie zgłoszenia dokonane w "okresie promocyjnym", bo ktoś, kto kupi coś ostatniego dnia po 17:00 i nie weźmie papierowego świstka, nie będzie mógł zgłosić zakupu do loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6595600 Napisano: 04.05.2019 16:48:03 w Wkurza mnie...
[quote=

alan84] 3) data wystawienia lub wygenerowania Wyciągu z Bankowości Elektronicznej przypada w
Okresie Promocyjnym, ale przed datą wysłaniem wylosowanego Zgłoszenia i nie wcześniej
niż 10 kwietnia 2019 r. o godzinie 00:00:00,

No właśnie emotka Nawet bym na to nie wpadła... Wiedziałam, kiedy była robiona transakcja i w sumie nie skojarzyłam, że na każdym wyciągu rzeczywiście JEST data wygenerowania i będzie musiała być wcześniejsza... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6595556 Napisano: 04.05.2019 12:28:34 w Wkurza mnie...
Jak nie wygrywam w loteriach, tak właśnie trafiła mi się butelka termiczna z visy, na której mi zależało. Po ochłonięciu okazało się, że do tej transakcji nie mam potwierdzenia płatności, wygenerowałam więc sobie wyciąg z banku (wykłócałam się z bardzo niekumatym kasjerem o każde potwierdzenie z kilku kolejnych transakcji, za każdym razem miął je i wyrzucał do kosza, po czym na moją prośbę wyciągał z łaską kupon na colę/loda i musiałam tłumaczyć, że nie o to mi chodzi, więc w końcu dałam spokój, wiedząc, że potwierdzenie z banku też się liczy...). Czytam regulamin dokładniej, no i d**a. Wyciąg musi być wygenerowany przed zgłoszeniem emotka Myślałam, że wystarczy, że płatność nastąpiła przed zgłoszeniem, co widać na wyciągu... Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6595356 Napisano: 03.05.2019 10:58:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

messi napisał(a):

A propos piwa i bramek, z czego może być cały czarny kluczyk z puszki, z 10-znakowym kodem? emotka

Odpada cola zero, heineken, żywiec, nowe EB... już nie mam pomysłu emotka

warka strong pewnie emotka

Dziękuję, ale też nie! emotka Tam jest niby 12 znaków, a mam czarny po obu stronach i kod jak wół na 10 znaków emotka Bardziej mnie wciągnęło dochodzenie niż chęć zgłoszenia kodu, nawet w sklepie podejrzliwie oglądałam puszki, ale nie widziałam nic podobnego emotka Na jakiś stary nie wygląda, a nawinął mi się pod nogi dzisiaj w dość często sprzątanym miejscu emotka

burn? Tiger, redbull?

Też nie pasuje, chyba że ktoś wypił jakiegoś starocia emotka Ale dzięki za naprowadzenie, brałam pod uwagę tylko piwa i colę, a przecież energetyki też są w puszkach emotka Chociaż... To mogłoby być to: https://www.e-kon...s/loteria-burn.html, bo widzę na zdjęciu czarną zawleczkę, hmm. Swoją drogą nie znajduje mi tego konkursu wyszukiwarka na stronie, dopiero z przekierowania google mogę się tu dostać - jest jakiś limit czasowy, kiedy widać konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6595297 Napisano: 02.05.2019 22:02:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
messi napisał(a):

A propos piwa i bramek, z czego może być cały czarny kluczyk z puszki, z 10-znakowym kodem? emotka

Odpada cola zero, heineken, żywiec, nowe EB... już nie mam pomysłu emotka

warka strong pewnie emotka

Dziękuję, ale też nie! emotka Tam jest niby 12 znaków, a mam czarny po obu stronach i kod jak wół na 10 znaków emotka Bardziej mnie wciągnęło dochodzenie niż chęć zgłoszenia kodu, nawet w sklepie podejrzliwie oglądałam puszki, ale nie widziałam nic podobnego emotka Na jakiś stary nie wygląda, a nawinął mi się pod nogi dzisiaj w dość często sprzątanym miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6595200 Napisano: 02.05.2019 15:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A propos piwa i bramek, z czego może być cały czarny kluczyk z puszki, z 10-znakowym kodem? emotka Odpada cola zero, heineken, żywiec, nowe EB... już nie mam pomysłu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6594796 Napisano: 30.04.2019 20:20:41 w Paragony na trwające konkursy
O rety no i zapomniałam emotka Dalej mam 2 paragony do oddania z Monsterem, na ten konkurs: https://www.e-kon...rix-w-warszawie.html
Zgłoszenia są do dziś, ja nie mam do tego głowy i nie przepadam za żużlem emotka W razie czego będę przy komputerze za godzinę, do północy emotka Zgłoszenie można wysłać bez paragonu. Zamienię na cokolwiek. Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6594359 Napisano: 29.04.2019 16:53:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przecież nie będą pewnie losować zwycięzców 1. i 3.05., więc ktoś, kto zgłosi się jutro będzie musiał mieć paragon zanim zostanie ogłoszony zwycięzcą i spokojnie kupi np. 2.05. rano, a jeszcze bardziej wydaje mi się, że po prostu trzeba mieć paragon przed weryfikacją prawa do nagrody, czyli przed odesłaniem formularza itp. emotka Ja to tak rozumiem, ale nie mam się o co martwić, mojej daty i tak raczej nie wylosują, ciągnę swoją "dobrą" passę z wynikiem 0 w jakiejkolwiek loterii emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

wilhelmzdobywca

#6592894 Napisano: 24.04.2019 21:00:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"Uczestnikiem Akcji Promocyjnej może być tylko posiadacz Karty Visa" - początek regulaminu Wyświetl w wątku >>
1 asia575 0

wilhelmzdobywca

#6592694 Napisano: 24.04.2019 13:02:40 w moje dzisiejsze wygrane :)

wilhelmzdobywca

#6591799 Napisano: 20.04.2019 18:19:13 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

ja tak samo...masakra

I ja emotka Wkurzają regulaminy konkursów, a jeszcze bardziej jak organizator się ich nie trzyma... Wkurza, że zostawiłam na ostatnią chwilę zgłoszenia do konkursów (nie tylko zgłoszenia zresztą emotka ) i jak zwykle wychodzą z tym jakieś problemy, nie mówiąc o tym, że siedzę z paragonami w przedświątecznym rozgardiaszu... emotka  

Swoją drogą, patrząc po ilości wpisów na forum, jakby w Farmio były etapy dzienne, to dziś byłaby chyba kumulacja zgłoszeń emotka Wyświetl w wątku >>
1 Claudia77 0

wilhelmzdobywca

#6591798 Napisano: 20.04.2019 18:11:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

A moje zielone są czerwone. I jak zaznaczam na zielono, to zaraz czerwienieją  emotka

U mnie wszystkie czerwone, ale po zaznaczeniu ponownie działa poprawnie emotka Przynajmniej w zakładce konkursy dalej mam je zapisane, więc jest nadzieja, że to tylko z kolorami taki pisankowy kalejdoskop emotka

A w temacie: zgłaszam GELLWE, pomijając, że w regulaminie nagroda główna znowu ma wartość łączną, to jest też zapis dyskwalifikujący paragon, gdy "data wystawienia okazanego Dowodu Zakupu nie będzie pokrywała się z miesiącem Zgłoszenia" : Zbaraniałam. To dopiero moje konkursowe początki, ale nie widzę tam nic o etapach miesięcznych, no i co, paragonu z marca nie mogę zgłosić w kwietniu? emotka Jak to rozumiecie? Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6591725 Napisano: 20.04.2019 01:18:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
1Mamcia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Farmio po 24-tej wysłane... Macie zwrotki?
Niestety zwrotka jest, że konkurs zakończył się 20-go i zapraszają do innych konkursów... emotka

Ostatnio odnoszę wrażenie, że coraz bardziej ograniczeni ludzie pracują w tych agencjach reklamowych. Mamy kwiecień, a to już nie pierwsza akcja z bramkami... emotka  nie ma to jak ustawić zegar na 00:00 jako "końcówkę" danego dnia - deb**izm.
JET

Jak miło, ja właśnie dojrzałam do wysłania sms emotka

Ja tak samo, chociaż dodałam konkurs emotka Może to tylko zwrotka, a zgłoszenia im dojdą... Strach cokolwiek zostawiać na ostatni dzień, tak samo https://www.e-kon...sz-sie-i-wygraj.html tutaj zamknęli przedostatniego dnia, ale chyba ich ktoś w markecie obstukał, bo stacjonarnie też zbierali zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6591460 Napisano: 18.04.2019 21:51:33 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
U mnie dziś to samo, myślałam, że z winy komputera. Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6591442 Napisano: 18.04.2019 20:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tupotka napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Czy ktoś poratuje odpowiedzią lub podpowiedzią jak znaleźć 3 koszyk w konkursie Dr Gerard? Głowię się od kilku godzin i pustka. Może być wiadomość prywatna. emotka

Skoro dziś już i tak przepadło, mógłby ktoś napisać, jaka była odpowiedź? emotka Tak mi to chodzi po głowie emotka

Odpowiedź w Dr Gerard brzmiała:Muzeum pisanki emotka

Ojejku, dziękuję emotka Nie wpadłabym na to, szukałam pod Zajączki, Kurczaczki, Wystawa... emotka Pisanki ominęłam, no bo przecież są w święconce emotka Wyświetl w wątku >>

wilhelmzdobywca

#6591437 Napisano: 18.04.2019 20:42:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewelcia753 napisał(a):

Czy ktoś poratuje odpowiedzią lub podpowiedzią jak znaleźć 3 koszyk w konkursie Dr Gerard? Głowię się od kilku godzin i pustka. Może być wiadomość prywatna. emotka

Skoro dziś już i tak przepadło, mógłby ktoś napisać, jaka była odpowiedź? emotka Tak mi to chodzi po głowie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6590104 Napisano: 15.04.2019 11:17:07 w Paragony na trwające konkursy
Wymienię 2 x paragon z Monster 0,5 l.
Najlepiej na coś nieloteryjnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

wilhelmzdobywca

#6590096 Napisano: 15.04.2019 10:46:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
Voucher Tidal z taxi stories na 60-dniową subskrypcję Premium - na bezrybiu i rak ryba emotka Na marginesie, sprzedam/wymienię. Wyświetl w wątku >>

wilhelmzdobywca

wilhelmzdobywca

#6589308 Napisano: 11.04.2019 18:35:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czas na mnie emotka Zarejestrowałam się, bo zdarzyło mi się od czasu do czasu wygrać coś przy okazji i z ciekawości znalazłam to forum. Przez cały marzec grałam "celowo". Efekt? Pustka emotka Góralki, Hochland, Milka, Tic Tac, Prince Polo, Carex... Nic, na kilkadziesiąt zgłoszeń. Im więcej starań, tym gorszy efekt. A patrząc po wpisach niektórzy mogliby w termosach napoje na weselu podawać jakby nie to, że pewnie już wygrali w innych konkursach zestawy kubków, szklanek albo i cały catering na takie wesele... emotka Jak żyć? emotka W kwietniu postanowiłam dać sobie spokój, skusiła mnie visa i Danonki, ale tylko po to, żeby mnie utwierdzić w przekonaniu - tu też okrągłe ZERO. Wykorzystam tylko pozostałe paragony i... żegnajcie loterie! emotka Wyświetl w wątku >>