Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika FBmagdalena17

FBmagdalena17

#7318140 Napisano: 02.12.2025 15:43:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sergrazyna napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Gdzieś mam te klapki i skarpety, dajcie mi lepsze nagrody niż takie gadżety!

zainteresowanie było spore, więc póki ludzie będą o to grać, to nic się nie zmieni emotka

Dokładnie, a póki co widzę amatorów tych cudnych nagród nie brak. Także na lepsze nie liczyłabym. Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7317816 Napisano: 01.12.2025 15:21:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

Justintime napisał(a):

kocie_lakocie napisał(a):

Hej, czy ktoś brał udział w konkursie Kotanyi na FB? 
(trzeba było zrobić 3 zdjęcia herbatki zimowej)

Bo link w ogóle się nie otwiera. Jakby nie było tej strony emotka

“Zniknela strona” moze bana dostali…

Za dużo pikantnych treści  emotka

Jestem jedną z ofiar ha której nie dane było dodać zgłoszenie. Wysłałam im na maila. Odpowiedż jaką dostałam od nich 
informujemy, że strona KOTANYI POLSKA na Facebooku może nie wyświetlać się w wyniku aktualizacji systemu META, który musi się przeprocesować. Zgłoszenie przyjęte. Okaże się czy ktoś będzie nagrodzony z maila. Nie wiem o co chodzi z tym systemem, uważam że powinni konkurs przedłużyć. Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7317354 Napisano: 29.11.2025 17:47:17 w Paragony na trwające konkursy
Paragon ITM pod palmami 30 zł, ile Spice Kaufland 25 zł sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7317186 Napisano: 28.11.2025 16:28:09 w Paragony na trwające konkursy
Paragon ITM pod palmami 30 zł, ile Spice Kaufland 25 zł sprzedam Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7316414 Napisano: 25.11.2025 18:38:48 w Zapowiedzi konkursów
kocie_lakocie napisał(a):

FBmagdalena17 napisał(a):

joan napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Od jutra, ale nagrody porażka emotka  https://carlsbergkonkurs.pl/#nagrody

Zgadzam się!

Wygląda na to, że konkursy (loterie nie, bo za dużo papierologii i jeszcze zezwolenie trzeba skombinować!) stały się elementem taniej REKLAMY. Organizatorzy świadomie przeznaczają minibudżet na goowniane nagrody, żeby nikt o to nie grał, a co za tym idzie: reklama jest, a nagród kupować nie trzeba emotka Gdyby laureaci mogli każdą nagrodę zamienić na przelew, skończyłby się ten syf i kombinatorstwo w kosztach po stronie sponsora/agencji. Tutaj mamy zapis, że "Łączna wartość nagród w konkursie wynosi 18 777,20 zł" -> chyba k* wartość sentymentalna...

Ja pitole kup 4 piwa wydaj 20 zł, dostaniesz śmieć poliestrowy wrrr, zapewnisz nam reklamę darmową którą ty konkursowiczu opłacisz. Powiem tak nie brać udziału w takich konkursach. W konku lays wygrałam karton takich śmieci. Kolory pstrokacizna, sztuczny materiał, loga gigantyczne. Gdyby nie to że były inne nagrody nie brałabym udziału. Teraz problem co z tym zrobić. To są takie koszmarki że wstyd komuś dać za darmo. Tylko problem z utylizacją ha, bo zmieszanych nie można.

Musieliby mi zapłacić żebym w czymś takim gdziekolwiek wyszła emotka

Nie, nie to Ty masz im dopłacić żeby spotkał ciebie zaszczyt reklamowania badziewia. Poziom żenady już dawno został przekroczony, ale żeby aż tak. Konkursowicze liczę na Was że będziecie omijać takie akcje.emotka Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7316372 Napisano: 25.11.2025 14:59:49 w Zapowiedzi konkursów
joan napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Od jutra, ale nagrody porażka emotka  https://carlsbergkonkurs.pl/#nagrody

Zgadzam się!

Wygląda na to, że konkursy (loterie nie, bo za dużo papierologii i jeszcze zezwolenie trzeba skombinować!) stały się elementem taniej REKLAMY. Organizatorzy świadomie przeznaczają minibudżet na goowniane nagrody, żeby nikt o to nie grał, a co za tym idzie: reklama jest, a nagród kupować nie trzeba emotka Gdyby laureaci mogli każdą nagrodę zamienić na przelew, skończyłby się ten syf i kombinatorstwo w kosztach po stronie sponsora/agencji. Tutaj mamy zapis, że "Łączna wartość nagród w konkursie wynosi 18 777,20 zł" -> chyba k* wartość sentymentalna...

Ja pitole kup 4 piwa wydaj 20 zł, dostaniesz śmieć poliestrowy wrrr, zapewnisz nam reklamę darmową którą ty konkursowiczu opłacisz. Powiem tak nie brać udziału w takich konkursach. W konku lays wygrałam karton takich śmieci. Kolory pstrokacizna, sztuczny materiał, loga gigantyczne. Gdyby nie to że były inne nagrody nie brałabym udziału. Teraz problem co z tym zrobić. To są takie koszmarki że wstyd komuś dać za darmo. Tylko problem z utylizacją ha, bo zmieszanych nie można. Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7316004 Napisano: 23.11.2025 22:55:59 w Paragony na trwające konkursy
Sprzedam paragon Old Spice Kaufland 25 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7314999 Napisano: 19.11.2025 17:27:09 w Paragony na trwające konkursy
rufus napisał(a):

Kupie saszetki. Place podwojnie emotka

Wycieczka do dwóch Dino, najtańsza kawa 19,50 zł. O saszetkach nikt nic nie słyszał ani nie widział. Także nie liczyłabym na nie. To tak informacyjnie dla szukających. Wyświetl w wątku >>
1 cherry21 0

FBmagdalena17

#7314927 Napisano: 19.11.2025 14:11:04 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
-Netflix kody wartość 360 zł / 3x120 zł/ sprzedam za 300 zł
-voucher prezent marzeń 500 zł, z konkursu mms/ można wykorzystać na wszystkie akcje ważne do 10.2026/ sprzedam za 400 zł lub zamiana na bony spożywcze.
-voucher wyjątkowy prezent wartość 290 zł/ ważny do 07.2026/  sprzedam za 200 zł lub bony spożywcze
- energylandia ebilety mam 6 sztuk każdy o wartości 199 zł, ważne do 06.2026 roku/ sprzedam każdy po 150 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7314913 Napisano: 19.11.2025 13:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to.

Dla mnie to już jest dno dna. A takich konkursów jest coraz więcej. Ludzie graja, jak napisaliście wyżej i rynek psuja. Akcja z pianą pokazała jakie jest zainteresowanie. w tej cenie można kupić inne tańsze, albo lepsze produkty. Uważam że lepiej poświęcić czas i pieniądze na jakiś inny konkurs, dopracować zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7314296 Napisano: 17.11.2025 12:39:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
11:54 Desperados Halloween 2025, pierwsza wygrana z tej agencji szokemotka Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7313630 Napisano: 14.11.2025 13:39:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Nie ma to jak wydać na składniki na tort 200 zł, robić go trzy dni, ozdabiać, rzeźbić i lipa emotka

Współczuję. Ale przynajmniej zjeść mogłaś  emotka  Ciekawe co tam w takim razie wygrało? Bo już wiadomo że filmik jakiś ale o czym? Ja też i pisałam i projektowałam i zmarnowany czas.

Obstawiam że filmików było dużo i miały przewagę. Zdjęcie wydawałoby się dopracowane, tort pierwsza klasa i lipa. Nic trzeba obejść się smakiem. Sama widzisz twoja praca też fajna a i to nie wystarczyło. Ściskam mocno.emotka Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7313616 Napisano: 14.11.2025 12:38:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie ma to jak wydać na składniki na tort 200 zł, robić go trzy dni, ozdabiać, rzeźbić i lipa emotka Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7313456 Napisano: 13.11.2025 18:20:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Moja dzisiejsza wygrana jest dzisiejsza i nie dzisiejsza. Wygrany grill z konkursu który odbył się dawno temu heinz. Wystawiony do sprzedania. Napisał do mnie pan który jest po wypadku i sparaliżowany z prośbą o pomoc. Mam taką radość jakbym wygrała dzisiaj pralkę emotka  a nie wygrałam. Grill na licytację idzie. Ta wygrana smakuje podwójnie.emotka   Pamiętajcie dla nas wygrane mało wartościowe, dla innych mogą być cegiełką do lepszego życia, wczoraj wygrany bidon Witt. Wyświetl w wątku >>

FBmagdalena17

#7313072 Napisano: 12.11.2025 15:56:08 w Wkurza mnie...
ktosiek1 napisał(a):

Olewactwo lekarzy, kolejki w NFZ i prywatnie, choroby przewlekłe, z których nie mogę się wykaraskać, a które zabierają radość z życia  emotka

Łączę się w bólu.emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7311462 Napisano: 05.11.2025 21:39:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
Atlantydek jesteś mistrzem, gratulacje chłopie.emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7311125 Napisano: 05.11.2025 00:09:16 w Paragony na trwające konkursy
Intermarche Gotowi na jesień 30 zł sprzedam. Wyświetl w wątku >>
0 0

FBmagdalena17

#7311093 Napisano: 04.11.2025 21:46:25 w Żabka
notta napisał(a):

po wpisaniu kodu w princessie przychodzi jakieś info?

Wyczytałam na forum że nic nie przychodzi po wysłaniu, u mnie też nie przyszło. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

FBmagdalena17

#7311092 Napisano: 04.11.2025 21:45:05 w Żabka
emotka notta napisał(a):

masza napisał(a):

emotka Czy działa Wam aplikacja ? Nie mogę spisać kodu bo strona nie działa....a konkurs z Princessa do dziś

Aplikacja nie działa, podobno od kilku dni. Mnie uratowało to, że wczoraj zakup, pisałam na kontakt żabki i przysłali kody w mailu. Bo z apki nic nie zrobisz.

moja aplikacja działa, dzisiaj aktualizację robiłam. Z tej halloweenowej ikonki wskoczyła mi zwykła i wszystko działa

U mnie aktualizacja zadziałała, dzięki za radę. Może komuś jeszcze się przyda. I tak jak piszesz z halloweenowej szaty graficznej zielona wskoczyła. emotka emotka  dziękuje jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

FBmagdalena17

#7311080 Napisano: 04.11.2025 21:06:17 w Żabka
masza napisał(a):

emotka Czy działa Wam aplikacja ? Nie mogę spisać kodu bo strona nie działa....a konkurs z Princessa do dziś

Aplikacja nie działa, podobno od kilku dni. Mnie uratowało to, że wczoraj zakup, pisałam na kontakt żabki i przysłali kody w mailu. Bo z apki nic nie zrobisz. Wyświetl w wątku >>
0 0