Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika kukuleczka

kukuleczka

#6646183 Napisano: 06.10.2019 22:15:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

caramela napisał(a):

Mam pytanko, cy jest ktoś na forum, komu z TICTAC udało się wygrać ze zgłoszeń wysłanych w niedzielę, albo weekend?

O to samo chciałam zapytać już jakiś czas temu, ale stwierdziłam, że muszę się oswoić z pechem i nie zwalać winy na wysyłanie zgłoszeń w zły dzień (niedzielę) emotka  Ale skoro już takie pytanie padło, to podbijam emotka

Moja teoria na tic tac jest taka, że nie jest istotna godzina i dzień tylko szczęście. Po prostu jest losowanie ze wszystkich zgłoszeń- tak jak lotto emotka Wyświetl w wątku >>
3 xpac, anaesth, ZetZ 0

kukuleczka

#6645098 Napisano: 02.10.2019 16:20:43 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
margobb napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Po ile Ferrero Rocher w Biedronce? 

Wczoraj widziałam za 19.99 200g

Czyli tak jak w Tesco i Auchanie. Dzięki emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6645096 Napisano: 02.10.2019 16:15:55 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Po ile Ferrero Rocher w Biedronce?  Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6644777 Napisano: 01.10.2019 23:36:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glodek24 napisał(a):

wie ktoś czy można łączyć vouchery z konkursu Tic Tac?

Nie można - jest taki zapis w regulaminie Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6644037 Napisano: 30.09.2019 08:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiulll napisał(a):

xxxxxx/xxxx

ja wpisuje zawsze do kazdego konkursu całosc czyli xxxxxx/xxxx Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6643945 Napisano: 29.09.2019 13:44:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

orientuje się ktoś do kiedy miały być zwroty z dove

mają czas do 30.09, czyli do jutra. Pamiętam, że była w regulaminie też chyba data 14.10. - w przypadku jakichś wątpliwości zastrzegają sobie wyjaśnienie ich własnie do tego terminu.... Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6642885 Napisano: 25.09.2019 10:59:06 w Czy informują/ informowali?
darog napisał(a):

magisterek napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Wakacyjny konkurs na kartę orange ?

Ktoś obliczał i podawał że do 10.12 mają czas emotka Może ogarną to wcześniej aczkolwiek mają 60 dni roboczych na to!

i uwaga na nich.
z doświadczenia wiem- że drugi raz nie zawsze oddzwaniają.
reklamacje nic nie dadzą- bo "mają odnotowane 2 połączenia".
nie uznają nawet że bezpośrednio po pierwszym nieodebranym sam człowiek do nich dzwoni.
"zadzwonią jutro" - co nigdy nie nastąpiło i duża nagroda przepadła. 

W zeszłym roku w okolicach 15-20 listopada informowali, czyli już na końcówce regulaminowego czasu Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6642851 Napisano: 25.09.2019 09:44:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Ogłaszam wszem i wobec, że vouchery z Tic Tac na okulary nie da się zrealizować na soczewki, płyny, akcesoria i inne. Działają tylko i wyłącznie na okulary korekcyjne i przeciwsłoneczne emotka emotka

ale na przecene dzialaja? chodzi mi o okulary przeciwsloneczne?

Przypuszczam, że tak. W regulaminie nie ma o tym wzmianki. W ogóle w całym regulaminie nie ma żadnego info jakoby kod nie łączył się z innymi promocjami (jest tylko info, że podczas jednego zakupu można wykorzystać jeden voucher) Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6642806 Napisano: 24.09.2019 22:38:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Ogłaszam wszem i wobec, że vouchery z Tic Tac na okulary nie da się zrealizować na soczewki, płyny, akcesoria i inne. Działają tylko i wyłącznie na okulary korekcyjne i przeciwsłoneczne emotka emotka

Było już to wcześniej napisane.  emotka emotka

ok sorry, przewertowałam wiadomosci i nie zauważyłam. Przetestowałam "na żywo" w różnych kombinacjach wiec wolałam poinformować
Aaa i jeszcze dodam, że zadzwoniłam do jednego z salonów i pani poinformowała, że pracownicy są poinformowani o trwającej współpracy z marką a zresztą kody są zakodowane tylko okulary emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

kukuleczka

#6642799 Napisano: 24.09.2019 22:18:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ogłaszam wszem i wobec, że vouchery z Tic Tac na okulary nie da się zrealizować na soczewki, płyny, akcesoria i inne. Działają tylko i wyłącznie na okulary korekcyjne i przeciwsłoneczne emotka emotka Wyświetl w wątku >>

kukuleczka

#6642691 Napisano: 24.09.2019 16:14:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już sprawdzał czy voucher na okulary z Tic Tac mozna wykorzystać na dowolna rzecz z strony? 

Jeszcze czekam na swoj voucher stad pytanie Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6642548 Napisano: 24.09.2019 11:44:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bingo9842 napisał(a):

agata6 napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

Czy wszyscy dostali Voucher na okulary Tic Tac  1 etap?

U mnie jeszcze nie ma.

Ja też nie

U mnie tez jeszcze nic Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

kukuleczka

#6642449 Napisano: 23.09.2019 22:49:27 w Wkurza mnie...
Gdzie są nagrody dostępne za granicą? Znajoma dawno mi mowila, ze u niej w Francji główne to spora gotówka, a nagrody najniższego rzędu to np telewizory na pół ściany. W Niemczech na jeden konkurs kilka samochodów. Wkurza mnie ze u nas nagrodami są śmieci. Normalnie wstyd... I za te nagrody jeszcze cyrki - adnotacje u sprzedawców, dobrze opisane paragony, czekanie pozaregulaminowe na wyniki..

Wkurza mnie tez to, ze w opisie konkursu lub regulaminie napisane jest "KROTKO / w maksymalnie kilku zdaniach / napisz nie przekraczając 300 znakow .." a potem wygrywa osoba, ktora napisała wypowiedź w 30 zdaniach lub przekraczając limit. Tak dzisiaj sięgnęłam do historii moich konkursów fb i wygrywały właśnie te mega rozbudowane.
No i napisz człowieku tu cokolwiek...

Wkurza mnie też Cyfrowy Polsat. Od kilku dni nie mam kilkunastu kanałów a na infolinii pomóc nie potrafią, ciągle każą czekać... do tego zbilam swój ulubiony kubek emotka emotka Wyświetl w wątku >>

kukuleczka

#6642203 Napisano: 23.09.2019 08:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Dwoma ABC. Kupiłam ale na paragonie mam właściciela osobę fizyczną nie ma żadnej wzmianki abc....Czy to będzie ok  emotka  ?

u mnie 2 sklepy też tak mają, na stronie ABC jest adres sklepu, jednak na paragonie ani szyldzie sklepowym nie ma o tym wzmianki... to już chyba tak funkcjonuje odkąd pamietam;)

Ja bym sprawdziła u źródła czyli pisząc do sieci abc. Lista sklepów na stronie internetowej jest nieaktualna. Wg strony u mnie w mieście jest sklep abc na jednym z osiedli. Google mówi, ze zamkniete na stale. Podjezdzam tam- racja- zamkniete na 4 spusty. I sytuacja w drugą stronę- jest jeszcze jeden sklep, tym razem działający i majacy sie dobrze. Na stronie internetowej jest info, ze to sklep abc, a w sklepie dowiaduję sie, ze zakończyli współpracę jakis czas temu i to sklep prywatny. Zrezygnowałam z tych konkursów, bo szkoda czasu i nerwow... Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

kukuleczka

#6642144 Napisano: 22.09.2019 19:52:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Smolar zawsze na ostatni moment wysyła/ rozstrzyga konkursy i akcje? Ciekawi mnie kiedy będą robili zwrot za Dove z sierpnia. Mają czas do 30.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6641248 Napisano: 18.09.2019 22:42:29 w Visa Konkursy
xpac napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

ja sie nie chwaliłam na forum MDW, ale trafiłam nagrodę tygodniową emotka
kuponów Visa w miarę dużo, około 10 w sumie. Czekam teraz na ostatni voucher z losowania z ostatniego tygodnia, bo z poprzednich etapów dotarły wszystkie.

no właśnie, pierwsza wgrana przyszła po 3 dniach (20zł) a piszesz, że czekasz na kupon już tylko z ostatniego etapu... ja czekam jeszcze z etapu 7 ....
btw - mi tygodniowa też wpadła emotka

Właśnie sprawdziłam mejla. Wygrałam voucher również 29 sierpnia, ale już 2 września przyszedł mejl z kodem.. Hmm dziwne. Może napisz do agencji Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6641242 Napisano: 18.09.2019 22:29:34 w Visa Konkursy
ja sie nie chwaliłam na forum MDW, ale trafiłam nagrodę tygodniową emotka
kuponów Visa w miarę dużo, około 10 w sumie. Czekam teraz na ostatni voucher z losowania z ostatniego tygodnia, bo z poprzednich etapów dotarły wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6641231 Napisano: 18.09.2019 21:41:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tic Tac - myślałam, że i w tym etapie wpadnie nagroda, a tu zerooooooo emotka
Envelo też nic emotka a byłam pewna ze jakaś nagoda wpadnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

kukuleczka

#6640421 Napisano: 17.09.2019 07:12:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wizaż emotka czego bym nie napisała, to i tak nie wygram. Już nie wiem jaka jest metoda... Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

kukuleczka

#6640397 Napisano: 16.09.2019 23:31:07 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

(...) pewnego dnia dostałam wiadomość o treści "i tak nie wygrasz krowo, jak bede chciał to postaram sie zebys nie była brana pod uwagę w żadnym konkursie" (...)

Krowo? Co za żul emotka A pewnie sam z fejkowego konta pisał emotka Swoją drogą... gdyby istniał magiczny napar / procedura / środek eliminujący konkurencję z konków... emotka Co to by się działo! emotka

To była pierwsza wiadomość, oczywiście odpowiedziałam, ze nie życzę sobie takich tekstów bo nigdy nikomu nie zrobiłam czegoś złego. Potem lecialy juz same przekleństwa w moją stronę emotka  
Jak dla mnie mega słabe zachowanie, bo w tym momencie ktoś pokazał, ze konkursy zawładnęły czyimś zyciem i człowiek nawet jest w stanie skakać sobie do gardeł w imię tych drobnych nagród konkursowych (grałam głównie o książki albo drobne rzeczy nie przekraczającej wartości kilkudziesięciu zł) Wyświetl w wątku >>
1 joan 0