Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wiolka252

wiolka252

#7318066 Napisano: 02.12.2025 13:35:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Cola Kaufland,który nr paragonu wpisujecie z góry czy z dołu? ,bo nie jest pokazane ,jak to zazwyczaj w innych loteriach

Z góry

Uff dziękuję ,zagrałam ,wygrałam i teraz stres który nr 🫢 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7318011 Napisano: 02.12.2025 11:42:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cola Kaufland,który nr paragonu wpisujecie z góry czy z dołu? ,bo nie jest pokazane ,jak to zazwyczaj w innych loteriach Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7317806 Napisano: 01.12.2025 14:45:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 Cola Kaufland,pierwszy paragon 💪 Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7317182 Napisano: 28.11.2025 16:02:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
40 kodów z coli i nawet talerza nie dają 😅,wątku zadziałaj coś i daj jakąś fajną wygraną please 🥺 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7316837 Napisano: 27.11.2025 13:51:46 w Konkursy firm tytoniowych
A z jakiego nr dzwonili ,miałam zastrzeżony 2 dni temu i nie odebrałam 🫢 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7315214 Napisano: 20.11.2025 12:09:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Loteria w InPost 30 dni dostępu do Audioteka ,nie o takie nagrody w wątku żali prosiłam ale cóż 🥴 Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7315016 Napisano: 19.11.2025 18:10:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Karolaaajn napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Znów pora się wpisać ,same pudła ,nic kompletnie nic .Mam wrażenie ,że moje dane są wszędzie zablokowane 🥴 
Także wątku,weź się do roboty i odmień mój marny los 🙂‍↕️✊

Ja mam to samo, czuję jakby mnie każda agencja zablokowała emotka  ostatnio mocno odpuściłam bo tylko traciłam hajs na nie zawsze potrzebne produkty, a wyniki były marne. Zresztą to co wysyłam też nic nie daje, robię to już chyba tylko z przyzwyczajenia. A co najlepsze wcale nie pisze jakoś inaczej niż wcześniej i nagle przestało to dawać jakiekolwiek korzyści 😅  patrząc na czasem udostępniane wygrane prace z których 3/4 to AI zastanawiałam się ostatnio, czy organizatorzy nie przywykli czasem do takiego stylu i nieco zmienili preferencje? A może to jednak żale przegranego? emotka

Też mam wrażenie że AI przejęło kontrolę nad ,,nami normalnymi,,nie wiem ,jak można się cieszyć wygrana nie swoim tekstem ! Dla mnie to nie do pomyślenia,że mogłabym wysłać  zgłoszenie napisane przez kogoś innego 🤨 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7314962 Napisano: 19.11.2025 15:52:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znów pora się wpisać ,same pudła ,nic kompletnie nic .Mam wrażenie ,że moje dane są wszędzie zablokowane 🥴 
Także wątku,weź się do roboty i odmień mój marny los 🙂‍↕️✊ Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7310178 Napisano: 31.10.2025 20:01:00 w Pomocy!!!!
agakaz2 napisał(a):

kaprysek30 napisał(a):

Duża wygrana - paragon odesłany pocztą polską - list polecony priorytetowy. Wysłany w piątek, a dzisiaj nadal nie doręczony. Miał ktoś podobną sytuację? Martwię się, że list zaginął. Na poczcie poinformowali, że dopiero w przypadku opóźnienia 14 dni mogę złożyć reklamację...

za każdym razem tak wysyłałam list w końcu dotar a nagroda u mnie

Jak do ,,kropki bordo ,,to może być problem 😅 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

wiolka252

#7309038 Napisano: 27.10.2025 19:17:01 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

wiolka252 warto mieć kilka kont mailowych, żeby nie stracić dostępu do wszystkiego. 
Np allegro i inne sklepy na jednej poczcie, bank i ważne rachunki na drugim. Konta społecznościowe na kolejnym. 
Czasami jak się włamią np  na facebooka, to mogą też przejąć konto pocztowe

U mnie to zrobili przez olx ,dobrze się skończyło ,hasła pozmieniane ,ale strach był .Ale dobrze mówisz ,żeby mieć parę maili.15 lat mam wp i do dnia dzisiejszego nic się nie działo .Nie mam fb ,insta ,tik toków.Nie wchodziłam w żadne linki (za stara już jestem i mądrzejsza 😅) Weszłam wczoraj na pocztę zobaczyłam chyba 15 ogłoszeń ,że niby coś kupuje na olx .Zanim weszłam na olx i wyszłam to już poczta została wp.zostala usunięta . Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7308965 Napisano: 27.10.2025 14:23:24 w WC - rozmowy o wszystkim
elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Nie wiem, czy dziś wygląda to tak samo, ale myślę, że da się zrobić.

Dziękuję ,to próbuje Twoim sposobem z nimi się skontaktować

Czekałam godzinę na czacie aż wskoczy konsultant,udało się dziękuję serdecznie za pomoc .Weszli przez olx na konto wp.wczoraj o 16.08 szok co to się dzieje teraz.Mam nadzieję że już będzie dobrze wszystko

Na szczęście szybko to odkryłaś, ale wyobrażam sobie, jak musiałaś się zestresować. Cieszę się, że odzyskałaś konto emotka

Nawet nie wyobrażasz sobie jak ,tam mi wszystko przychodzi ,rachunki ,płatności i ogólnie.Ale cieszę się że tutaj zapytałam i mi pomogłaś,widziałam prędzej ten czat na wp.ale to jakiś wirtualny się pokazal.Ale czekałam cierpliwie na tego prawdziwego i się opłaciło .Chociaż Olx już nie mam ,zablokowali .Ale najważniejsze że jest poczta Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7308938 Napisano: 27.10.2025 13:24:03 w WC - rozmowy o wszystkim
wiolka252 napisał(a):

elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ?

Kilka lat temu nagle odkryłam, że nie mogę zalogować się na pocztę WP - hasło miałam zapisane w przeglądarce i po prostu przestało działać (do dziś nie wiem, co się wtedy stało). Niestety nie mogłam skorzystać z możliwości samodzielnego odzyskania konta, bo nie miałam dodanego ani alternatywnego maila ani numeru telefonu (Ty pewnie też nie masz?). Napisałam do WP na czacie - konsultantka zadała mi kilka pytań (o datę urodzenia i o to, kiedy mniej więcej założyłam konto; pytała też chyba o przeglądarkę, z której najczęściej korzystałam), a potem wprowadziła do systemu numer telefonu, który jej podałam i jakoś przez SMS udało się zresetować hasło i odblokować pocztę.

Dziękuję ,to próbuje Twoim sposobem z nimi się skontaktować

Czekałam godzinę na czacie aż wskoczy konsultant,udało się dziękuję serdecznie za pomoc .Weszli przez olx na konto wp.wczoraj o 16.08 szok co to się dzieje teraz.Mam nadzieję że już będzie dobrze wszystko Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7308907 Napisano: 27.10.2025 12:07:20 w WC - rozmowy o wszystkim
elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Dziękuję ,to próbuje Twoim sposobem z nimi się skontaktować Wyświetl w wątku >>
1 elmas 0

wiolka252

#7308830 Napisano: 27.10.2025 07:26:34 w WC - rozmowy o wszystkim
Wczoraj włamali mi się na konto Olx,po jakimś czasie już nawet się na pocztę w WP.nie umie zalogować i tak do tej pory 🥺 czy ktoś tak miał i odzyskał dostęp do poczty ? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7308274 Napisano: 24.10.2025 12:03:05 w Konkursy firm tytoniowych
Lecą smsy z Marlboro u mnie 30 do Allegro Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

wiolka252

#7307937 Napisano: 23.10.2025 10:14:15 w Dziś cieszę się z.....
wiolka252 napisał(a):

Udało mi się naprawić moja bransoletkę dobrej energii z kamieniami turmalina ,także no czekam na wielkie bum ...nagród oczywiście .Przed zepsuciem wygrywałam w Keno ,ciekawe co teraz mi da 🫢😁✊

Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7307927 Napisano: 23.10.2025 09:37:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Czas się wpisać bo nic nie wchodzi .Remont kuchni mnie czeka ,wątku sypnij czymś fajnym najlepiej kasiarką,by na święta nowa kuchnia była zrobiona ✊ Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7307925 Napisano: 23.10.2025 09:33:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie ze Szpakiem 10 do żabki 😅 i to jeszcze w spamie 🥴 Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7307655 Napisano: 22.10.2025 10:21:11 w moje dzisiejsze wygrane :)

wiolka252

#7307472 Napisano: 21.10.2025 14:39:03 w Co można dostać gratis?
masza napisał(a):

fryz napisał(a):

https://www.podzi...opinia.pl/purina-one

już brak

Od 28 dopiero Wyświetl w wątku >>
0 0