Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wiolka252

wiolka252

#7342827 Napisano: 17.03.2026 13:37:46 w Dziś cieszę się z.....
atyde25 napisał(a):

Z tego jak się mobilizuję do zwrotu eco 21,50 zł do tej pory na puszkach i butelkach. Tak zbieram te kwitki by liczyć. Nawet stary w szoku ,że to sporo kasy z nas ściągają a potem niby oddają .Bez komentarza. Dalej mam w uszach dźwięk zgniatania moich idealnych buteleczek i puszeczek.

Ja też zaczęłam zbierać ,w sensie zostawiać w domu nie wyrzucać.Sie nazbiera trochę tego Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7342132 Napisano: 13.03.2026 13:25:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Milky Splash już poszło całe pewnie nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7339090 Napisano: 02.03.2026 13:06:15 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Milky Splash stokrotka informowała? Do kiedy mają czas ?

do 13.03
jest w NA CO CZEKAMY?

Dziękuję ,nie wspomniało mi się o tym wątku,dziękuję również za przypomnienie Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7339073 Napisano: 02.03.2026 12:37:09 w Czy informują/ informowali?
Milky Splash stokrotka informowała? Do kiedy mają czas ? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7338019 Napisano: 26.02.2026 10:02:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Pudliszki Kaufland może być zakup 2 koncentratów pomidorowych w słoiczkach? Bo prawie idę to dopytam Was ,w regulaminie nie ma poszczególnych rzeczy wymienionych Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7337837 Napisano: 25.02.2026 16:54:39 w Wkurza mnie...
Nie ma to jak kupić na loterie bonduelle w biedrze jeden dwupak emotka   jestem wściekła sama na siebie wrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7337420 Napisano: 24.02.2026 09:52:38 w Żabka
elmas napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Agnes napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Witam, gdzie pisać w sprawie braku kodu i żabsów-kupiłem zupkę krewetkową kod się zgadza jednak nie pokazuje mi w historii ani zakupu ani żabsów no i wiadomo kodu.

A dobrą wagę kupiłeś ? Wchodzą tylko 70g

U mnie weszły 60 g ,normalnie kody dostałam

Bo właśnie 60 g wchodzą, a 70 g nie.

A no ,to powyżej ktoś się pomylił Wyświetl w wątku >>
2 elmas, Majkii 0

wiolka252

#7337416 Napisano: 24.02.2026 09:45:05 w Żabka
Agnes napisał(a):

Witam, gdzie pisać w sprawie braku kodu i żabsów-kupiłem zupkę krewetkową kod się zgadza jednak nie pokazuje mi w historii ani zakupu ani żabsów no i wiadomo kodu.

A dobrą wagę kupiłeś ? Wchodzą tylko 70g

U mnie weszły 60 g ,normalnie kody dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7337399 Napisano: 24.02.2026 08:43:19 w Żabka

Przez wiadomość w aplikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7337315 Napisano: 23.02.2026 15:09:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

jak informują z Reginy? czy wszystko poszlo o jednej porze?
za info z góry bardzo dziękuję emotka

E-mail, idą stopniowo

Oo to może jest nadzieja jeszcze 😅 także czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7337083 Napisano: 21.02.2026 18:28:38 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

mietowa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Rozumiem doskonale. I masz prawo narzekać! Jesteś czującym człowiekiem.
I tule jeszcze mocniej dlatego!
Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...
Daje sobie prawo do zmęczenia, do mówienia o tym i do wszelakich emocji.
Nie czuj się winna. emotka  

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego.

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔

Sama, nie sama, dałaś radę i powinnaś być z siebie dumna. Ja Ci biję brawo! Dobrze że Twój choć na tyle ogarnięty, że pracuje bo z tym pokoleniem to różnie jest. A sprzątanie - póki ma mamę to się za to nie weźmie ale jak przyjdzie co do czego to da radę.

Co Ty masz z "tym pokoleniem"? Już w kolejnym poście to powtarzasz i brzmisz jak stara babka, która mówi "za naszych czasów to było..." emotka . To pokolenie, a znam dużo młodych, jest bardzo fajne. Zdarzają się wyjątki, jak w każdym pokoleniu, ale ogólnie to najczęściej super ludzie. I często bardziej świadomi co do wielu spraw niż my byliśmy w ich wieku.

Młoda już nie jestem a w pamięci wciąż mam trudności z lat nastoletnich. I tak, za moich czasów było inaczej. Ludzie spotykali się żeby pogadać a nie siedzieć każdy w swoim telefonie. Co do świadomości to trudno aby nie byli świadomi skoro internet zapewnia wszelką wiedzę i to w każdej dziedzinie ale to nie zmienia faktu że wiele dzieciaków nie potrafi z tej wiedzy korzystać.

Tak i tu się z tobą zgodzę ,ja w wieku mojego syna ,tzn trzy lata mniej niż on teraz, miałam inne podejście do życia ,bo to właśnie były inne czasy .Miałam już mieszkanie i jak to się mówi byłam na swoim garnuszku ...a teraz te właśnie ,,pokolenie ,,znam praktycznie wszystkich znajomych syna i siedzą dalej u rodziców nie garną się by się bardziej usamodzielnić.Nie wiem jak Wy ale ja jak najszybciej chciałam uciekać ze swojego rodzinnego domu ,żeby być na swoim Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0

wiolka252

#7337065 Napisano: 21.02.2026 15:40:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
makra napisał(a):

Bieda . Chyba jestem jedną z nielicznych osób które choć wysłały x paragonów to ani jeden w 7 days się nie trafil

U mnie to samo 🥴 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

wiolka252

#7336977 Napisano: 20.02.2026 18:05:08 w Lotto i inne
Keno 5 na 5 stawka X2 🥳 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7336936 Napisano: 20.02.2026 15:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
uzuri napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Regina na jakim etapie informowała 9go grałam były już wyniki ?

W ubiegłym tygodniu informowali za I etap od 01 - 08.02

Dziękuję ,czyli jest nadzieja 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7336922 Napisano: 20.02.2026 14:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Regina na jakim etapie informowała 9go grałam były już wyniki ? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7336912 Napisano: 20.02.2026 13:42:21 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Kto to jest unka?
Bo mi wmawia ,że ją pomawiam i nękam i nazywam się Ania. WTF.
Nigdy nie gadałam z tą personą nie wiem o co biega.

Jakiś trollik chyba ,bo i do mnie ten osobnik pisał ,właśnie zablokowałam Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7336907 Napisano: 20.02.2026 13:32:32 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Mój prawie trzy latek ,to diabeł wcielony 🥴 w dzień nie ma chwili bez mamoo,nie robi drzemek,kładzie się po 22 i wstaje przed 6 rano. Proszę Boga by przyjęli go do przedszkola od września ,bo jestem wykończona 🥹

Przytulam! I wspieram myślami. Moja prawie 3 latka też bez drzemek, ale chodzi spać wcześniej...

Czytałam,że dzieci urodzone przed 40 tak mają 😅 Wiem ,że nie ma co narzekać bo to skarby ,ale czasami brak siły już 🥴

Moje obie gwiazdy urodzone po 30 i nie ma co oszukiwać... jest to ogromna odpowiedzialność i ogrom zmęczenia. Nie zmieniłabym totalnie nic, ale ...

I jeszcze w temacie:

Wkurzają mnie niekończące sie choroby moich dzieci.... emotka  a co za tym idzie choroby całej załogi.

Moje dzieci też po 30-tce urodzone i też dawały w kość choć są z tych grzeczniejszych. Teraz już nastolatki i powiem Wam, że nadal jest ciężko... Do spania wcześniej niż o 22:00 nie da się wygnać, o 6:00 nie da się ściągnąć z łóżka, od jakiegoś czasu ich telefony są w domowym więzieniu bo nie idzie ich od nich oderwać. Do nauki - nie, coś w domu - nie, czytać książki - nie, na podwórko to słyszę  "a co ja tam mam robić".  Co to za pokolenie rośnie to ja nie wiem... Dzieci zdolne i co z tego.

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔

Sama, nie sama, dałaś radę i powinnaś być z siebie dumna. Ja Ci biję brawo! Dobrze że Twój choć na tyle ogarnięty, że pracuje bo z tym pokoleniem to różnie jest. A sprzątanie - póki ma mamę to się za to nie weźmie ale jak przyjdzie co do czego to da radę.

Też tak myślę ,że się ogarnie jak dostanie swoje mieszkanie .No co do pracy to jest chłopak pracowity ,tylko w domu Mu ciężko idzie z pomocą 😅 Dziękuję za ,,podniesienie na duchu,, niekiedy lepiej się wygadać i odrazu lżej ❤️🌹 Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7336891 Napisano: 20.02.2026 12:54:39 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

I jeszcze w temacie:

Oo jak bym widziała mojego syna ,teraz już 21 latek ...o 5 wstaje do pracy ,a do 2 w nocy siedzi na tel .Zabronić mu nie mogę ( już teraz 😅) twierdzi,że pełnoletni to może .W dzień laptop i granie , weekendy dziewczyna ,a w domu zero pomocy ,śmieci z łaską wyniesie ...zastanawiam się niekiedy gdzie popełniłam błąd ja ,rodzina mówi że brak męskiej ręki za dziecka ,bo sama z nim po porodzie zostałam ,ale czy to prawda starałam się być i ojcem i matką 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7336888 Napisano: 20.02.2026 12:44:40 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

I jeszcze w temacie:

Oj tak ,mój półtora roku temu miał krztuśca ,leżeliśmy w szpitalu ,płakałam razem z nim,bo strasznie się męczył robił siny,nie umiał złapać powietrza ...straszne ,wyszliśmy i to samo z córką starsza i partnerem . Najbardziej mnie to wkurza ,jak dzieci się męczą 😔 Wyświetl w wątku >>
0 0