Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika wiolka252

wiolka252

#7284651 Napisano: 05.08.2025 10:49:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Odnośnie do Kropki Bordo to mnie akurat się chyba poszczęściło
W ostatnim.konkursie Tyskie, w momencie odsyłania paragonu, był on tak niewyraźny i wyblakly, że z ogromnym trudem dało się rozeznać, że na paragonie jest na pewno piwo Tyskie a nie jakieś inne. Gdybym była pracownikiem agencji, to ja bym nie przyznała nagrody na podstawie takiego dowodu zakupu. Także nie wiem czym oni się kierują, gdy nie wydadzą komuś nagrody. Mój bon na maila przyszedł.

Bo Ty Kasieńku jesteś dobrym, uczciwym człowiekiem po prostu, ech WSZYSCY to wiedzą!! emotka emotka

Mnie nawet nie racza odpisać ,ciekawe no co to będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7284528 Napisano: 04.08.2025 20:11:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
pikawka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ta ostatnia moja nagroda - której nie wydadzą - to właśnie z konkursu Tyskiego w Biedronce.
W zeszłym roku na jeden z konkursów wyslałam dwa zgłoszenia. Nagroda przepadła, bo podobno zgłosiłam inne numery paragonów - każdy z nich wg agencji różnił się o jeden, czyli na paragonie było np. 1234, a ja im podałam w zgloszeniu 1233. Jestem skrupulatna, dwa razy wszystko sprawdzam. To wręcz niemożliwe, żebym dwa razy popełniła ten sam błąd. 
Wychodzi na to, że trzeba robić print screen wysyłanego zgłoszenia, a potem zdjęcie oświadczenia i paragonów, żeby nie wmawiali nam błędów.

no a jakby zażądać od nich zdjęcie wysłanego zgłoszenia i oświadczenia odesłanego 
…??

O właśnie ja tak im napisze ,jak mi odpiszą że coś źle wpisałam ,bo jestem pewna że wszystko było ok Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

wiolka252

#7284526 Napisano: 04.08.2025 20:08:34 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atlantydek napisał(a):

termitek99 napisał(a):

katee14 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

termitek99 napisał(a):

titinunu napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Ktoś czeka jeszcze na bon Tyskie Biedronka...? Obawiam się błędów w nr telefonu na horyzoncie...

Ja czekam na 2 i tez obawiam się błędów

Ja czekam, a o jakich błędach piszecie?

(19563) Wkurza mnie... - e-Konkursy.info

A może jeszcze nie wysłali wszystkiego? Czy to chodzi o ten konkurs z Kropki Bordo, gdzie paragon wysyłało się pocztą?

Tak. Oby, choć wszystko wskazuje na wirus błędów cyferkowych

Też czekam i właśnie do nich napisałam ,ciekawe co odpiszą . Wszystko sprawdzane po parę razy nawet na poczcie jeszcze i było ok Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7284516 Napisano: 04.08.2025 19:45:30 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
atlantydek napisał(a):

agicho napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Wkurza mnie fakt, że Kropka Bordo po raz czwarty nie prześle mi nagrody. Był podobno błąd w numerze telefonu. Zawsze zdarza się to wtedy, kiedy kupuję od kogoś paragon i ta osoba przesyła oświadczenie z moimi danymi.
Więcej już nie kupię!

Nie chcę Cię zniechęcać ale ta agencja potrafi sobie wymyślać powody dla których nie przyznaje nagród. Mi ostatnio powiedzieli że zwycięski czek blik został wysłany na numer telefonu a ja żadnego blika nie otrzymałam. Poprosiłam więc żeby przesłali go jeszcze raz a wtedy dowiedziałam się że blik się przeterminował i nagroda przepadła emotka

Mi ostatnio przepadły 2 bliki z chupa chups, niby wysłane a żadnego meila nie dostałam. A na wiadomości nie odpisują 😩

Tak mi odebrali już dwie nagrody pod rząd i pewni w Takim też coś wymyśla by zatrzymać sobie .tak to jest jak nagrody przechodzą w ręce organizatora i nie ma rezerwy nawet. 🥵

Może czas poinformować sponsorów o tym procederze?  To wygląda na zaplanowaną akcję pt golimy konkursowe owieczki na drobną kasę. Jeśli nie przyślą mi bonu z Tyskiego, z pewnością to zrobię

Ja też czekam na ten bon ,do kiedy mają czas ? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

wiolka252

#7284513 Napisano: 04.08.2025 19:44:06 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
aniaaa131 napisał(a):

monikar napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Więcej już nie kupię!

To chyba ja do nich też napisze ,bo czekam na kod do biedry z Tyskie .Miałam tylko jeden paragon i tylko na niego grałam ,wiec MUSI być ok, wszystko sprawdzone po parę razy przez dwóch domowników Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

wiolka252

#7282436 Napisano: 28.07.2025 13:23:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Nie słychać nic o 100 z 7 days ,albo 100 do biedry od kropki bordo z tyskiego? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7280700 Napisano: 21.07.2025 13:59:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Agnes napisał(a):

kacia napisał(a):

Hej, powiedziałby mi ktoś kilka słów o skanowaniu paragonów gfk ? Jak się nazywa aplikacja ? Czy jest jakiś limit do skanowania paragonów dziennie ? Długo się zbiera na np jakiś bon na 50 zł? Jakieś punkty za regularność ?

ja mam aplikację YG shopper
w niecały rok kiedy nie wbijałam wszystkich paragonów uzbierałam na ekspres do kawy
teraz od kwietnia mam juz prawie 800 pkt

Ja od marca zeszłego roku zbieram ,nie wbijając wszystkich bo niekiedy nie ma już chęci to mam 2566,podejrzewam ,że jakbym się postarała wbijać od wszystkich domowników,było by raz tyle

Sorki 2591

Punkty przyznają też za ankiety które przychodzą Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7280699 Napisano: 21.07.2025 13:58:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiolka252 napisał(a):

Agnes napisał(a):

kacia napisał(a):

Hej, powiedziałby mi ktoś kilka słów o skanowaniu paragonów gfk ? Jak się nazywa aplikacja ? Czy jest jakiś limit do skanowania paragonów dziennie ? Długo się zbiera na np jakiś bon na 50 zł? Jakieś punkty za regularność ?

w niecały rok kiedy nie wbijałam wszystkich paragonów uzbierałam na ekspres do kawy

Ja od marca zeszłego roku zbieram ,nie wbijając wszystkich bo niekiedy nie ma już chęci to mam 2566,podejrzewam ,że jakbym się postarała wbijać od wszystkich domowników,było by raz tyle

Sorki 2591 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7280697 Napisano: 21.07.2025 13:56:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

kacia napisał(a):

Ja od marca zeszłego roku zbieram ,nie wbijając wszystkich bo niekiedy nie ma już chęci to mam 2566,podejrzewam ,że jakbym się postarała wbijać od wszystkich domowników,było by raz tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7279711 Napisano: 17.07.2025 12:50:48 w poznajmy się BLIŻEJ
Wodzisław śląski się wita 👋 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7279234 Napisano: 16.07.2025 08:43:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

mrmax napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Nie umie znaleźć wątku...co FedEx nadaje dziś od kogo ?

Fortis z fuzetea

Hmm nie wygrałam, przynajmniej nie miałam żadnego maila o wygranej .Także czekam co to będzie

A nie wygrałaś jakiejś rzeczowej nagrody w Żywcu tam, gdzie organizatorem jest G3? . Mi np. trampki z tej biedronkowej loterii przysłali właśnie fedexem

O właśnie trampki z Żywca ,dzięki , zapomniałam o tym Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7279153 Napisano: 15.07.2025 20:35:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mrmax napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Nie umie znaleźć wątku...co FedEx nadaje dziś od kogo ?

Fortis z fuzetea

Hmm nie wygrałam, przynajmniej nie miałam żadnego maila o wygranej .Także czekam co to będzie Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7279150 Napisano: 15.07.2025 20:24:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie umie znaleźć wątku...co FedEx nadaje dziś od kogo ? Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7275979 Napisano: 04.07.2025 23:21:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Czy do loterii Kamis mogę zakupić np.musztardy ? Pisze dowolny produkt

moim zdaniem tak

PRODUKT PROMOCYJNY – dowolny produkt marki KAMIS. Produkty Promocyjne dostępne są w ofercie
handlowej Sklepów i zostały wprowadzone do obrotu przez McCormick Polska S.A. Stefanowo,
ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska.
8. ZAKUP PROMOCYJNY – każdy zakup dwóch dowolnych Produktów Promocyjnych na jednym Dowodzie
Zakupu. Wybór Sklepu, w którym Uczestnik dokona Zakupu Promocyjnego jest dobrowolny i w żaden
sposób nie wpływa na warunki uczestnictwa w Loterii.

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

wiolka252

#7275881 Napisano: 04.07.2025 17:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy do loterii Kamis mogę zakupić np.musztardy ? Pisze dowolny produkt Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7275754 Napisano: 04.07.2025 12:29:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Kombinuje z godzinę czasu jak wydrukować oświadczenie nr 1 w Tyskie Biedronka i nie potrafię sobie przesłać na maila .Znajdzie się dobra dusza która mi prześle te oświadczenie? Będę bardzo wdzięczna

Boże serdecznie dziękuję 😘😘 Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7275742 Napisano: 04.07.2025 12:03:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kombinuje z godzinę czasu jak wydrukować oświadczenie nr 1 w Tyskie Biedronka i nie potrafię sobie przesłać na maila .Znajdzie się dobra dusza która mi prześle te oświadczenie? Będę bardzo wdzięczna Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7275740 Napisano: 04.07.2025 12:01:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie Biedronka 💯 mail wczoraj Wyświetl w wątku >>

wiolka252

#7275347 Napisano: 03.07.2025 11:37:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy sprzedawał ktoś bilety na off festival Katowice 2025 na których pisze bilet darmowy wstęp i nie ma sprzedaż,wygrane też Lecha z Żabki ,wcześniejszy sprzedałam bo była na nim cena .Teraz nie wiem czy mogę . Wartosc 399 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

wiolka252

#7274156 Napisano: 29.06.2025 19:20:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wygrał ktoś coś z Łomży? Wyświetl w wątku >>
0 0