Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika moniaj1

moniaj1

#7329629 Napisano: 17.01.2026 23:07:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Wymienię voucher 100 zł do Eventim na jakiś bon do sklepu: Biedronka/Lidl/Intermarche itp 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7329311 Napisano: 16.01.2026 15:08:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
200 zł Kaufland - Pepsi & Lays Avanti emotka Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7328908 Napisano: 15.01.2026 17:02:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł DC Avanti - jestem w szoku ze na tyle zgłoszeń i konkursów organizowanych w różnych sklepach przez Avanti udało mi się aż RAZ emotka Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7327708 Napisano: 12.01.2026 13:47:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z rezerwy Smolara NIC - za to niezadowodny Pelargos dał bon 250 zł do Biedronki z konkursu AmbiPur w Biedronce emotka  i to x2 u mnie i u męża emotka Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7327212 Napisano: 09.01.2026 19:59:45 w Avanti
nawrotkatv napisał(a):

Ja to ufam ze nie zdażyli wszystkich poinformować z pierwszego dnia...

Nie tylko Ty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7325657 Napisano: 03.01.2026 22:04:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł z Winiary rozpoczynam styczeń i Nowy Rok 🙂 Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7325488 Napisano: 02.01.2026 18:43:11 w Nasze wygrane w minionym roku
Muszę przyznać że rok 2025 był dla mnie najlepszym rokiem konkursowym, choć jednak nie gram długo to tamten rok poświęciłam konkursom całkowicie. Zdarzały się zawody mimo iż zgłoszenie wydawało mi się super, zdarzały się zaskoczenia, gdzie grałam o nagrodę ostatniego stopnia a wygrałam główną. Konkursy przeplatałam z opieką nad dzieckiem, gdzie wieczorami, gdy mała zasnęła siadałam z kubkiem ciepłej herbatki i uruchamiałam swoje ostatnie szare komórki. Wpadło wiele różnych nagród, których niezdecydowałabym się kupić za gotówkę, voucherów do sklepu gdzie mogłam zrobić darmowe zakupy czy voucherów na przyjemności. Swoją drogą, wrzucając od czasu do czasu na relacje swoje większe wygrane dowiedziałam się kto jest kim i ile warte są "przyjaźnie" gdzie wiele osób zaczęło być zazdrosnym o darmowe nagrody, jakby co najmniej nie kosztowało mnie to nic tylko przyszło ot tak sobie.. zwłaszcza że zdecydowanie bardziej biorę udział w konkursach kreatywnych niż loteriach i sami wiecie, że zakup niektórych produktów na konkurs był duży nie mówiąc już o wstrzelenie się w gusta komisji. Jak zwykle najbliżsi pozostali najwierniejsi, podrzucając od czasu do czasu paragony ze swoich zakupów a dla mojego męża moje wygrywanie stało się codziennością do tego stopnia, że zaczął mi mówić co mogłabym dla niego wygrać emotka  Los Mejores i Karlsbad do dziś pozostają nieodgadnięte a szkoda bo karty podarunkowe to na prawdę super nagroda. Natomiast zakumplowałam się bardzo z Pelargosem i oby ta przyjaźń trwała jak najdłużej emotka  Co udało mi się wygrać z takich większych nagród?

- roczny zapas produktów Pampers - strzał w 10! zrobiłam zapasy pampersów na jedną i na drugą córkę, która już nie długo się pojawi
- tablet Samsung (właśnie tutaj grałam o bon do Intermarche a wygrałam główną. Zastanawiałam się nad sprzedażą jednak pozostał do dyspozycji córki na bajki w trasę)
- odkurzacz Dreame! - moje zbawienie na które nie udało mi się namówić męża i sama go sobie sprezentowałam. Odkurzacz na kablu poszedł do piwnicy, a ten jest używany kilka razy dziennie. Swoją drogą podświetlanie led jest super ale jestem przerażona ilością kurzu na podłodze przez co mam wrażenie jakbym wgl nie sprzątała
- 1300 zł z konkursu AirWick w Rossmannie od NAV (tygodniowa i dzienna) - dorzuciłam ją do wygranego vouchera w tamtym roku na samolot i nasze pierwsze wakacje w trójkę były za pół darmo. Super sprawa.
- Iphone 16 - z konkursu Fluff w Rossmannie. Totalne zaskoczenie! chciałam wygrać rodzinny wyjazd do Energylandii z noclegiem w domku Szeryfa a wygrałam Iphona  emotka
- Telewizor z konkursu w Bricomarche
- Apple Ipad 11" 
- Parownica Tefal
- Roczny zapas produktów do prania ( w sumie 3 zestawy: Ariel & Lenor, Coccolino i zestaw perełek zapachowych)
- I po wielu wielu próbach zachęcona waszymi wpisami 800 zł z Żabki ale tu akurat poszczęściło się mężowi
i wiele innych drobnych nagród jak bony do sklepu, kosmetyki czy walizka kinder, która mojej córce sprawiła tyle radości i jest idealna na nocowanki u babci. Łącznie wg wartości regulaminowej to 25 tys emotka

Co bym chciała wygrać w Nowym Roku?
- voucher na wakacje - bo to marzenie z tamtego roku, które nie zostało spełnione
- polepszenie znajomości z Karlsbad żeby wygrywać karty przedpłacone, które wspomogą budżet domowy
- konsolę PS5 - o której marzy mój mąż
- JBL Box Party - też marzenie mojego męża, którego nie udało się spełnić w tamtym roku

Za niedługo przygoda konkursowa będzie musiała zostać wstrzymana ze względu na zaplanowany poród na koniec stycznia - to zdecydowanie będzie moja największa wygrana w 2026 roku i oby wszystko poszło sprawnie i pomyślnie emotka  Choć wiem, że powrót do konkursów i "sprawności" nie będzie taki łatwy, ale nie to będzie najważniejsze na ten czas. Życzę sobie i Wam przede wszystkim zdrowia w Nowym Roku bo jest ono najważniejsze! Wiatru w żagle, kreatywności i to by mimo porażek iść dalej i pokonywać swoje przeciwności. By uwierzyć w siebie i z podniesioną głową iść do przodu, nawet gdy na ekranie wyświetli się komunikat "Tym razem się nie udało, próbuj dalej". By nie przestawać marzyć, bo marzenia to nasze cele, które dają moc radości gdy dochodzi do ich spełnienia. Dzięki za każde info o konkursie, za rady i wasze wpisy w MDW, które dają kopa do działania i pozwalają odnaleźć wiadomość o wygranej w spamie  emotka  Wszystkiego NAJ w Nowym 2026 Roku!emotka Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7325129 Napisano: 31.12.2025 19:33:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Od południa chce wziąć udział w konkursie Fairy Kaufland Pelargosa. Wysyłam smsa tak jak należy a ciągle jest komunikat „niedostarczono” mimo ze środki są na koncie. I wcześniej z tego numeru bez problemu można było wysłać płatne zgłoszenia na konkursy. Czy ktoś miał taką samą sytuację lub podpowie co robić ? Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7324772 Napisano: 30.12.2025 18:35:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
Karta do Rossmanna 2/3 z Oral-B 🙂 co prawda marzyłam o szczoteczce no ale cóż.. może innym razem, cieszę się tym co mam 🙂 Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7324376 Napisano: 29.12.2025 19:00:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Duck niestety nic nie podarował emotka  Mogłaby jeszcze na koniec trafić się jeszcze jedna 800-setka z Żabki, byłoby miło... a tak dziś 0/7 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7323848 Napisano: 28.12.2025 09:39:57 w Żabka
A u mnie dziś wszystkie Żabki zamknięte. Chyba odbijają sobie za święta - no i dobrze. A jak u Was? Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7323739 Napisano: 27.12.2025 16:33:58 w Smolar
Mam pytanie odnośnie formularza laureata u Smolara, może macie większe doświadczenie niż ja i podpowiecie emotka  Chodzi o loterię Hard z Żabki - jeżeli w formularzu zgłoszeniowym podałam inny email a w formularzu laureata inny to weryfikacja będzie negatywna? Czy może jednak warto do nich napisać i da się coś wskórać? Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7323642 Napisano: 27.12.2025 11:35:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
Mam i ja 800 z Żabki 😀 tyle prób aż wreszcie mąż poszedł i jemu się udało 🙂 Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7321761 Napisano: 17.12.2025 18:45:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
Saturator SodaStream od Smolara i 100 zł w zdrapce z Delikatesów Centrum  emotka Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7321561 Napisano: 17.12.2025 12:07:38 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Coś idzie od Pelargosa Gls z dokumentami zwrotnymi do podpisu. Czy to może być roczny zapas perełek Lenor? Ktoś też ma? - dopiero co utworzona paczka Wyświetl w wątku >>
0 0

moniaj1

#7321312 Napisano: 16.12.2025 15:55:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Samsung Pay -  słuchawki 🙂 o dziwo 1/2 bo u męża nic Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7321018 Napisano: 15.12.2025 14:54:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Roczny zestaw produktów Ariel i Lenor od Pelargosa z konkursu „Grecki klimat z Ariel i Lenor” 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 ptaszyna 0

moniaj1

#7320185 Napisano: 11.12.2025 13:28:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kosmetyków Old Spice - Everydayme 🥲 Wyświetl w wątku >>

moniaj1

#7318960 Napisano: 05.12.2025 12:49:15 w moje dzisiejsze wygrane :)

moniaj1

#7318769 Napisano: 04.12.2025 14:22:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
moniaj1 napisał(a):

Roczny zapas produktów Ariel i Lenor od Everydayme emotka emotka  - oby moja przyjaźń z Pelargosem trwała jak najdłużej emotka  - a walizki już mam z innego konkursu więc mi nie żal emotka

I do kompletu kapsułki do zmywarki Fairy Platinum również od Everydayme  emotka Wyświetl w wątku >>