Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lildomins

lildomins

#6707439 Napisano: 04.06.2020 14:15:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

lildomins napisał(a):

Widzieliście te wyniki https://kobieta.onet.pl/dom/konkurs-wez-udzial-i-wygraj-telewizor-oraz-soundbar-marki-samsung/m14rq4h

ladne oszustwo dziwnym trafem obie nagrody wygrał/a M z Warszawy zbieg okoliczności nie sadze 

Michał z Warszawy
Małgorzata z warszawy
Monika z warszawy
Mikołaj z Warszawy
Marian z Warszawy....

Tyle możliwości, niekoniecznie musi to być ta sama osoba
Czy Monika G. (Głowacka), i Monika G. (Gąsior) to ta sama osoba? NIE... Nie szukajmy dziury w całym. Potem dziwia się na forum że nikt się nie chwali nagrodą. Jak się mają chwalić skoro takie rzeczy się potem wypisuje.
Niedawno kolega brał udział w konkursie. W wynikach Patryk W. Kraków... I co.... Niby wszystko się zgadza a to nie on. I co zrobisz... To że M i M warszawa to niekoniecznie to samo...

Tak na cała Polskę dwie osoby z Warszawy i ten sam inicjał, to mnie utwierdza ze niektóre konkursy to ustawka Wyświetl w wątku >>
0 0

lildomins

#6707427 Napisano: 04.06.2020 13:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Widzieliście te wyniki https://kobieta.onet.pl/dom/konkurs-wez-udzial-i-wygraj-telewizor-oraz-soundbar-marki-samsung/m14rq4h

ladne oszustwo dziwnym trafem obie nagrody wygrał/a M z Warszawy zbieg okoliczności nie sadze  Wyświetl w wątku >>
0 0

lildomins

#6703779 Napisano: 18.05.2020 20:58:22 w moje dzisiejsze wygrane :)
rufus napisał(a):

I u mnie 15/16 Warki  emotka

To ile razy wygrałeś te Warkę bo co chwile widzę ze wygrywasz i jak to robisz wysyłasz 1000 zgłoszeń dziennie czy jak? Bo wiem ze nikt tego tam nie czyta Wyświetl w wątku >>

lildomins

#6703717 Napisano: 18.05.2020 16:51:52 w Smolar
Przepraszam źle może sprecyzowałem w loterii Lidla smolar pokazuje ze numer paragonu jest na dole obok numeru sklepu, a w innych konkursach ze numer paragonu jest w górnym prawym rogu, a co z paragonami sklepu Lidl podawać ten numer na dole obok numeru sklepu czy ten w prawym górnym rogu jak ma większość sklepów bo na paragonie lidla pisze ze to numer wydr. Wyświetl w wątku >>
0 0

lildomins

#6703716 Napisano: 18.05.2020 16:51:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przepraszam źle może sprecyzowałem w loterii Lidla smolar pokazuje ze numer paragonu jest na dole obok numeru sklepu, a w innych konkursach ze numer paragonu jest w górnym prawym rogu, a co z paragonami sklepu Lidl podawać ten numer na dole obok numeru sklepu czy ten w prawym górnym rogu jak ma większość sklepów bo na paragonie lidla pisze ze to numer wydr. Wyświetl w wątku >>
0 0

lildomins

#6703695 Napisano: 18.05.2020 15:59:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Witam w konkursach z paragonów Lidka co podajemy ich numer z dołu czy to z góry nr wydruku, trochę to dziwne bo każdy sklep ma numer paragonu tam gdzie oni nr wydruku i jestem zmieszany Wyświetl w wątku >>
0 0