Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika krakowskispleen

krakowskispleen

#7353519 Napisano: 07.05.2026 22:02:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilet do kina z konkursu Coca‑Cola i Banki Żywności–Pomagaj i Wygrywaj  Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7353144 Napisano: 06.05.2026 16:58:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jejku, jaka lipa, przez cały kwiecień i początek maja wygrałam tylko voucher 15 zł do maka w Wolcie emotka  A ja nawet nie jadam w maku, ani nie zamawiam żarcia z dowozem emotka  Aż mi się odechciewa brać udział w konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7352469 Napisano: 04.05.2026 08:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stokrotka238 napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

mia napisał(a):

MDL napisał(a):

Blikomania dodała wyniki z drugiego losowania 🙂

A kiedy oni informują i jak?emotka
(W pierwszym losowaniu nawet nie było moich inicjałów, więc problem z głowy - teraz są w dwóch dniach, więc jakaś szansa jest, że jedne to moje  emotka  .)

Mam to samo, moje imię i inicjał nazwiska są w trzech dniach i się zastanawiam, czy może się poszczęściło. Szczególnie że właśnie padła mi pralka i nie obraziłabym się na jakąkolwiek ekstra gotówkę...

Moje i męża są 7x, ale pewnie to nie my, znając moje szczęście. Gram co roku od lat i nigdy nic nie wpadło...😭

Też nigdy nie wygrałam w Blikomanii, jakoś wybitnie nie mam szczęścia, ale może tym razem los się nad nami zlituje 🥹 Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7352402 Napisano: 03.05.2026 17:06:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

MDL napisał(a):

Blikomania dodała wyniki z drugiego losowania 🙂

A kiedy oni informują i jak?emotka
(W pierwszym losowaniu nawet nie było moich inicjałów, więc problem z głowy - teraz są w dwóch dniach, więc jakaś szansa jest, że jedne to moje  emotka  .)

Mam to samo, moje imię i inicjał nazwiska są w trzech dniach i się zastanawiam, czy może się poszczęściło. Szczególnie że właśnie padła mi pralka i nie obraziłabym się na jakąkolwiek ekstra gotówkę... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

krakowskispleen

#7352382 Napisano: 03.05.2026 13:11:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
voucher WOLT do McDonald’s 15 zł z Mistrzostwa Świata z Coca-Cola Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7348931 Napisano: 17.04.2026 14:50:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku, działaj. Duże zakupy w M1, 8 losów i nawet jednej karty podarunkowej. Odechciewa się brać udziału w konkursach. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7348796 Napisano: 17.04.2026 09:25:53 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Jeszcze się wkurzyłam bo są problemy z tętnicami przy menopauzie .Jedno pęknięcie  w mózgu zatkanej i cię nie ma .A tu czekanie na nagrody tyle czadu którego się już nie ma .I każdy dzień to na kredyt. Ale o tym się nie mówi bo to tylko kilka lat męki i to nic takiego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Jeśli jesteś mniej niż 5, do max 10 lat od ostatniej miesiączki, to znajdź dobrego lekarza specjalizującego się w temacie menopauzy (większość niestety się nie zna i nie dokształca) i pomyśl o HTM jeśli nie masz przeciwwskazań. To słynne badanie o szkodliwości hormonów było źle zaprojektowane, ale wielu lekarzy i pacjentów dalej w nie wierzy :⁠-⁠( A tak jak mówisz, to problemy z układem sercowo-naczyniowych, dodatkowo osteoporoza, większe ryzyko chorób neurodegeneracyjnych i inne atrakcje. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7348618 Napisano: 16.04.2026 11:40:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wydawało mi się, że napisałam taką fajną rzecz na konkurs z Almette Lekki początek i wygram wymarzoną matę Moonholi, a tu lipa 😭 W tym miesiącu pustki, tyle zgłoszeń i najwyraźniej nic wystarczająco dobrego :⁠-⁠( Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7347957 Napisano: 14.04.2026 08:31:54 w Czy informują/ informowali?
Czy Almette lekki początek już informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7345934 Napisano: 01.04.2026 20:39:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W ostatniej chwili przed kliknięciem "wyślij" zorientowałam się, że Nofsza zrobiła niesamowity fikołek z etapami konkursu w Zwycięskim Składzie Lajkonika. Uważajcie, bo w tym etapie "tygodniowym" (trwającym prawie 2 miesiące!!!) nie ma szans na wygrane dzienne emotka  Mam nadzieję, że do tego czasu nie zgubię paragonów emotka Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7345632 Napisano: 31.03.2026 16:46:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ech, Kit Kat pudło, Lindt pudło, Żubr pudło, Kamis pudło,  Coca Cola - kilkanaście razy pudło. Nie mam szczęścia do takich rzeczy. Fakt, że rejestruję przeważnie 1-2 paragony, ale coś by się trafić mogło emotka Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7345531 Napisano: 31.03.2026 13:03:34 w Wkurza mnie...
Powiedzcie mi, co mają w głowie ludzie wymyślający konkurs, w którym nagrodą jest bluza w z góry narzuconym rozmiarze (w konkursie Herbapolu akurat XL)? Wrzucając konkretny rozmiar zmniejszają sobie ruch pod postem, bo spora część osób od razu konkurs pominie ze względu na niedopasowany rozmiar. Już nie wspominając o tym, że nie mogę już patrzeć na konkursy z bluzami, ileż można? Dajcie zamiast tego choćby bony na 50 zł do Biedronki/Empiku/Allegro/cokolwiek. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7340893 Napisano: 08.03.2026 20:04:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem sfrustrowana, prawie nic nie wygrywam, a jak czasem patrzę na zwycięskie komentarze w konkursach, to mi wszystko opada emotka  Nie mówię, że moje odpowiedzi są najgenialniejsze na świecie i powinnam wygrywać każdy konkurs, bo widzę mnóstwo rzeczy lepszych od moich, ale czasem wygrywa takie byle co albo wytwór AI, że aż oczom nie wierzę, że ktoś to nagrodził emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7336999 Napisano: 20.02.2026 22:00:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od grudnia nie wygrałam nic, nawet głupiej nagrody typu voucher na 50 zł do kina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7276022 Napisano: 05.07.2025 10:39:27 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wkurza mnie co rozwiązanie konkursu narzekanie na Kropkę Bordo...
Czy wy ludzie czytacie regulaminy przed wysłaniem zgłoszenia? Bo jeśli zaznaczanie opcje, że przeczytaliście i rozumiecienjego treść to czemu potem na forum wylewacie żale, że trzeba paragony wysyłać pocztą... Że trzeba wszystkie wysłać zgłoszone?
Przecież tam wyraźnie jest punkt opisany, że w przypadku wygranej paragon trzeba wysłać pocztą ... Jeśli przed zagraniem wam ten punkt już nie pasuje (bo ze stówki nagle robi się 80) to po co gracie?

Sorry ale coś jest nie tak... Nie pasuje, nie gram i tyle.... A.nie co konkurs narzekacie .

Czytamy regulamin i wiemy, że będzie trzeba wysłać, ale to nie zmienia faktu, że jest to po prostu uciążliwe i trudno zrozumieć, czemu ta jedna jedyna agencja sobie tego życzy przy drobnych nagrodach, a nie przy nagrodzie głównej. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7275597 Napisano: 03.07.2025 21:00:46 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie agencja Kropka Bordo i wysyłanie pocztą paragonu przy wygranej 100 do Biedronki emotka  Chyba lubią dostawać listy emotka  Przesyłki teraz takie drogie, że ze stówki robi się 80 czy 90 zł, zależnie czy człowiek się odważy wysłać Pocztą Polską emotka

Od zawsze (kilka lat)  wysyłam tylko pocztą polską mi nigdy nie miałam żadnego problemu emotka

Ostatnio zwolnili dużo pracowników, więc obawiam się efektu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7275516 Napisano: 03.07.2025 17:45:05 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie agencja Kropka Bordo i wysyłanie pocztą paragonu przy wygranej 100 do Biedronki emotka  Chyba lubią dostawać listy emotka  Przesyłki teraz takie drogie, że ze stówki robi się 80 czy 90 zł, zależnie czy człowiek się odważy wysłać Pocztą Polską emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

krakowskispleen

#7275506 Napisano: 03.07.2025 17:29:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Tyskie Grill 100 zł do Biedronki (i wysyłka paragonu pocztą, wrrr) Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7274061 Napisano: 29.06.2025 10:26:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Znalazłam w portfelu zapomnianą zdrapkę z Action i wpadło 20 zł do Action emotka  Będzie na jakieś orzechy emotka Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7273985 Napisano: 28.06.2025 16:16:23 w Wkurza mnie...
Nie znoszę jak w dzisiejszych czasach jest limit wielkości zdjęcia 3 MB. Kto to wymyślił? Trzeba kombinować i pomniejszać pliki 🤬 Wyświetl w wątku >>
0 0