Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika krakowskispleen

krakowskispleen

#7242296 Napisano: 21.02.2025 18:20:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bramki mnie nienawidzą. Winiary – same pudła, Kinder – 0/2, Nivea – pudło. Pocieszam się, że może po prostu czeka na mnie nagroda glowna Wyświetl w wątku >>
1 DAIKOKU 0

krakowskispleen

#7242104 Napisano: 21.02.2025 09:30:58 w Wkurza mnie...
montezuma napisał(a):

krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑

wg mnie akurat w Auchan i C4 są bardzo dobre paragony - mają chyba przy każdym produkcie cyfrowy kod, który po wpisaniu na stronie ich sklepu w zasadzie od razu daje odpowiedź na pytanie, czy zakupiony produkt spełnia kryteria konkursu/loterii.
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć emotka

EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane...

O wow, nie wiedziałam, że się tak wpisuje. Dziękuję ❤️ Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7241984 Napisano: 20.02.2025 14:59:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑 Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7241558 Napisano: 19.02.2025 11:06:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie też Kinder nie działa, właśnie przyszłam pytać. Nie popisali się serwerem 😑 Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7241124 Napisano: 17.02.2025 17:26:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta podarunkowa euro.com.pl o wartości 1000 zł ❤️ Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7240808 Napisano: 15.02.2025 23:53:25 w co chcielibyście wygrać?
Wycieczka, gotówka na nadpłatę (albo spłatę, ale to już marzenie ściętej głowy ^^) kredytu hipotecznego, pralka, piekarnik, lodówka, płyta indukcyjna (kupiliśmy mieszkanie, w którym sprzęty mają 10+ lat, więc lada chwila zaczną pewnie wysiadać), smartfon, bo mój zaczynam musieć na okrągło ładować. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

krakowskispleen

#7240686 Napisano: 14.02.2025 20:34:34 w Opisy z paragonów
Mam paragon z Raffaello z Lidla, ale nie ma tam gramatury, tylko "Raffaello praliny", a w regulaminie jest:

"zachować oryginał paragonu fiskalnego lub imiennej faktury VAT wystawionej na osobę fizyczną lub e-paragon, potwierdzający dokonanie zakupu Produktu Promocyjnego ze wskazaniem nazwy i gramatury Produktu Promocyjnego (dalej: „Dowód Zakupu”). Dowód Zakupu zgłoszony do Konkursu powinien być czytelny i oryginalny tzn. taki, który został wystawiony przez podmiot, którego dane na nim się znajdują, prowadzący faktycznie sprzedaż Produktów Promocyjnych i
nie jest podrobiony lub sfałszowany. Dowód Zakupu należy przechowywać do celów weryfikacji Zgłoszenia oraz wydania nagrody. Jeden Dowód Zakupu upoważnia do jednego Zgłoszenia w Konkursie,"

Myślicie, że przejdzie, czy raczej odpuścić i nie zgłaszać, żeby potem nie płakać przy weryfikacji jak mi napiszą, że wygrałam? Zrobiłam zrzut ekranu z gazetki z promocją, gdzie widać, że dotyczy to regulaminowej gramatury, ale nie wiem czy to coś da? Do niczego opisują te paragony w kasach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7240063 Napisano: 11.02.2025 11:16:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wczoraj przyszła informacja, że wygrałam Piniatę z Kinder :⁠-⁠) Teraz nim przyjdzie, to muszę się zastanowić, co z nią zrobić, bo brałam udział w konkursie dla głównej nagrody, a słodyczy unikam 😅 Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7239556 Napisano: 07.02.2025 22:18:25 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

Zacznij szukać czegoś innego, to się znajdzie emotka  Myśmy z partnerem szukali jednego dokumentu, przetrząsnęliśmy pół mieszkania i znalazł się dopiero gdy odpuściliśmy. A w trakcie poszukiwań znaleźliśmy inne skarby, które się nam zgubiły. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7239371 Napisano: 07.02.2025 11:32:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

Reklamują 2 urodziny Kaufland Card, może zrobią jakiś konkurs?

Oby lepszy niż ten grudniowy, bo jak się policzyło co która zdrapka wygrywa, to się odechciewało iść do sklepu 😅 Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7239057 Napisano: 05.02.2025 17:53:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też ruszyło! Karta podarunkowa do euro.com.pl na 1000 zł. Po lipnym grudniu i jeszcze gorszym styczniu fajna nagroda, szczególnie że padł nam blender i musimy kupić nowy. Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7231543 Napisano: 27.12.2024 19:09:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Grudzień to jedna wielka porażka. Miesiąc się kończy, a ja mimo wzięcia udziału w mnóstwie konkursów wygrałam tylko bon 20 zł do Lidla :⁠-⁠| Odechciewa się brać udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7227829 Napisano: 08.12.2024 18:55:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
W sumie jak popatrzyłam ile jest nagród, to się nie dziwię, że człowiek zdrapuje i nic. Nagrodami natychmiastowymi to się nie popisali... To już chyba w Lotku są większe szanse 😅 No ale tu przynajmniej mam sensowne zakupy, bo ostatnio w Kauflandzie sporo warzyw w promocji, a one mi schodzą na kilogramy.

Łączna liczba zdrapekprzygotowanych dla potrzeb niniejszej loterii to 6 081 600 (słownie: sześć milionów osiemdziesiąt jeden tysięcy sześćset) sztuk, w tym: a) 500 (słownie: pięćset) sztuk zdrapek z nagrodą natychmiastową I-go stopnia wskazaną w pkt 14.4 regulaminu wraz z kodem promocyjnym,b) 2 500 (słownie: dwa tysiące pięćset) sztuk zdrapek z nagrodą natychmiastową II-go stopnia wskazaną w pkt 14.5 regulaminu wraz z kodem promocyjnym,c) 6 078 600 (słownie: sześć milionów siedemdziesiąt osiem tysięcy sześćset) sztuk pustych zdrapek, tj. nieuprawniających do żadnej nagrody natychmiastowejw loterii, wraz z kodem promocyjnym. Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7227569 Napisano: 06.12.2024 23:21:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Kurna, kolejne dwie zdrapki z Kauflanda i pusto emotka  Może zostanę nagrodzona nagrodą główną... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7227309 Napisano: 05.12.2024 20:41:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic mi nie idzie emotka  Zgłaszam do loterii Twoja opinia Lidla każdy paragon i nic  emotka  Z innymi rzeczami też lipa, nawet wejściówki do Ogrodu Doświadczeń się nie udało wygrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7213262 Napisano: 11.10.2024 20:39:44 w co chcielibyście wygrać?
Kasę, wyjazd i AGD do kuchni i łazienki, bo mamy odziedziczone po poprzednich właścicielach i zaraz się pewnie psuć zaczną, bo mają prawie 10 lat Wyświetl w wątku >>
1 Dekasia 0

krakowskispleen

krakowskispleen

#7198602 Napisano: 12.08.2024 12:22:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Niby wygrałam, ale tylko kufel Kozela emotka  Zależy mi na wycieczce, bo kredyt trochę dobija finansowo, a na dodatek piekarnik szwankuje i miło byłoby wyjechać gdzieś bez nadszarpnięcia budżetu. Ale może wąteczek pomoże i wpadnie wycieczka do Pragi czy voucher z neboa... Wyświetl w wątku >>

krakowskispleen

#7114585 Napisano: 05.08.2023 12:07:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nazgłaszałam się po imprezie kapsli po piwie, które ludzie u nas zostawili i nic, wielkie pudło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

krakowskispleen

#7111902 Napisano: 26.07.2023 23:00:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
[quote=Też bym chciała wygrać z maślanką :((( Wypiłam też w drinku kilka Łomży 0% i nic. Może po prostu czeka na mnie główna nagroda, a nie jakieś drobiazgi emotka

rare85]
rufus napisał(a):

Tyskie i mragowska to porazka. Nie da sie tam wygrac

Lubię tą maślankę, tyle już jej wypiłam i nic nie trafiłam emotka W lipcu (jeszcze?!) nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0