Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika incendio12

incendio12

#7293072 Napisano: 01.09.2025 16:49:05 w Żabka
Jestemnowa napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czy tak to powinno wyglądać? Miałam 3 losy, wszystkie odkryłam a mimo to one nadal się świecą jako niewyświetlone, mogę w nie wejść i za każdym razem jest animacja "nie udało się wygrać", a mimo to one nadal stąd nie znikają. Czy może to tak powinno być i po prostu powinnam pamiętać które już odkryłam a które nie, w razie kupienia kolejnych piw?

Otwórz los i poczekaj chwilę a będzie zielony przycisk przejdź do portfela czy coś w tym stylu i jak to klikniesz to los Ci zniknie 😉

Ooo dzięki, działa, znikły emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7293060 Napisano: 01.09.2025 16:27:17 w Żabka
Czy tak to powinno wyglądać? Miałam 3 losy, wszystkie odkryłam a mimo to one nadal się świecą jako niewyświetlone, mogę w nie wejść i za każdym razem jest animacja "nie udało się wygrać", a mimo to one nadal stąd nie znikają. Czy może to tak powinno być i po prostu powinnam pamiętać które już odkryłam a które nie, w razie kupienia kolejnych piw? Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7293012 Napisano: 01.09.2025 15:11:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie też Energylandia z Pepsi, email 15:06 (grałam standardowo wieczorem ostatniego dnia)  emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7292500 Napisano: 30.08.2025 11:10:14 w Żabka
rufus napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Czytałam regulamin, ale wolę się upewnić. Czy w loterii "Lato trwa, milion gra" jak się kupi np 12 piw to się otrzyma 3 losy? Dobrze rozumiem? I maksymalnie można 5 losów za jeden zakup.

Tak za 12, 3 losy. Max 5 dziennie

Wielkie dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7292497 Napisano: 30.08.2025 11:04:53 w Żabka
Czytałam regulamin, ale wolę się upewnić. Czy w loterii "Lato trwa, milion gra" jak się kupi np 12 piw to się otrzyma 3 losy? Dobrze rozumiem? I maksymalnie można 5 losów za jeden zakup. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7291920 Napisano: 28.08.2025 16:21:23 w Czy informują/ informowali?
pikawka napisał(a):

Coccolino Smolar wszystko poszło?

Myślę że tak. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale ja standardowo wysyłałam w ostatni dzień i już przed południem był mail o bonie. A widziałam, suszarką też się już ktoś chwalił emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

incendio12

#7291840 Napisano: 28.08.2025 14:04:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
panasa napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

100 do Rossmanna z Coccolino "Lato pachnące świeżością", mail 12:45 ☺️

i u mnie bon Coccolino:)

U mnie to samo  emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7291298 Napisano: 27.08.2025 10:15:49 w moje dzisiejsze wygrane :)

incendio12

#7290777 Napisano: 25.08.2025 16:59:48 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy wysyłali już nagrody z konkursu Uśmiechnij się Owocowo (https://www.e-kon...e-owocowo-rossmann)? Konkretnie chodzi mi o wyciskarkę. Los Mejores często wysyła jakimś kurierem, który nie informuje o tym, że będzie, więc boję się że przeoczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7290258 Napisano: 23.08.2025 17:37:53 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Sprzedam lub wymienię na jakieś bony itd.
- bon 200 zł do Lilou za 100 zł
- Głośnik JBL Go 4 czerwony (od avanti, więc jest paragon i gwarancja 2 lata) - za 100 zł
- Kubek Stanley biały (od fortis)

Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7290256 Napisano: 23.08.2025 17:20:29 w Kupię...
Może ktoś ma jakiś voucher/kod zniżkowy do H&M? Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7289194 Napisano: 20.08.2025 14:51:10 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
taak napisał(a):

incendio12 napisał(a):

taak napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Konkurs Konkurs "Polowanie na kapsułki Mill" Żabka? Wygrana z czerwca.. emotka  W regulaminie nie ma nic o terminie wysyłki nagród.

Do mnie też dotarła już dawno temu

A kojarzycie czy było jakieś info o kurierze albo jaka firma kurierska? Znam jeszcze jedną osobę, która wygrała, a zawsze podaje adres firmy, w której pracuje, więc zawsze ktoś tam jest.. A też nic nie dotarło do niej. Mnie często zdarza się przeoczyć kurierów, ale myślałam, że będzie jakiekolwiek info o przesyłce to zdążę przekierować paczkę albo się dogadać z kurierem co do godzin.

Szło kurierem InPost, miałam info tylko w aplikacji

Nic nie mam w archiwum przesyłek, korzystam z apki i zawsze wiem, jak coś tam się pojawi. Dziwna sprawa, muszę napisać do organizatora tylko czy odpiszą po takim czasie, jak email jest stricte do tego konkursu. Dzięki wszystkim za info, będę działać. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7289157 Napisano: 20.08.2025 14:06:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
taak napisał(a):

incendio12 napisał(a):

Konkurs Konkurs "Polowanie na kapsułki Mill" Żabka? Wygrana z czerwca.. emotka  W regulaminie nie ma nic o terminie wysyłki nagród.

Do mnie też dotarła już dawno temu

A kojarzycie czy było jakieś info o kurierze albo jaka firma kurierska? Znam jeszcze jedną osobę, która wygrała, a zawsze podaje adres firmy, w której pracuje, więc zawsze ktoś tam jest.. A też nic nie dotarło do niej. Mnie często zdarza się przeoczyć kurierów, ale myślałam, że będzie jakiekolwiek info o przesyłce to zdążę przekierować paczkę albo się dogadać z kurierem co do godzin. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7289119 Napisano: 20.08.2025 13:27:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Konkurs Konkurs "Polowanie na kapsułki Mill" Żabka? Wygrana z czerwca.. emotka  W regulaminie nie ma nic o terminie wysyłki nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7286251 Napisano: 11.08.2025 06:48:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Haagen dazs - jakie dane podawało się przy zgłoszeniu? Dodawaliśmy paragon??

Właśnie nic nie mam w notatkach, że dodawało się fotę paragonu, ale regulamin mówi, że dodawało się paragon, więc wygląda na to, że teraz nie chcą w mailu paragonu, bo już go mają  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7285978 Napisano: 09.08.2025 09:36:27 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

Sprzedam lodówkę black z ewentualnym zapasem energetyków black. W rozliczeniu przyjmę bony itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

incendio12

#7285920 Napisano: 08.08.2025 21:21:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie dziś Instax z Haagen Dazs i 300 zł do Kaufland z Edusho emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7284998 Napisano: 06.08.2025 10:43:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
mietowa napisał(a):

Niestety dołączę do grona rozczarowanych. Zawsze sprawdzam to, co wpisuję w formularzu, kilka razy - już niemal nerwicę natręctw mam na tym tle. Nigdy, u żadnej agencji, nie zdarzyło mi się, żebym się pomyliła. A u Kropki Bordo cyk - 2 razy podałam zły numer telefonu. Odpuściłam, bo chodziło o jakieś małe bony. Nie wierzę jednak, że się pomyliłam. Kroją nas i tyle.

Mam dokładnie to samo, zanim wyślę to spędzam z 5 minut na sprawdzaniu czy wszystko się zgadza, patrzę na paragon i na ekran i tak po 10 razy czy każda cyferka się zgadza. To już oczopląsu można dostać, więc jak ktoś mi kiedyś zarzuci, że podałam jakiś zły numer paragonu to na pewno nie uwierzę. emotka  Także wierzę wam wszystkim, nie wierzę, że ktokolwiek z tego forum wysyła zgłoszenia na hurra nie sprawdzając dokładnie wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7284990 Napisano: 06.08.2025 10:39:30 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
kanafapinifi napisał(a):

No to, moi drodzy, zapnijcie pasy...

Tak jak wielu z Was, ja również przeżyłem drogę od euforii po otrzymaniu informacji o wygranej w konkursie Tyskie Grill w Biedronce, aż po ogromne rozczarowanie.

Najpierw była radość, zeskanowanie dokumentów, wykonanie zdjęć, zrobienie kopii "na wszelki wypadek", wysyłka dokumentów za potwierdzeniem odbioru (choć nie wiem, czemu na potwierdzenie czekałem prawie dwa tygodnie – ale dotarło).

Na koniec – właściwa wysyłka.Dwa dni później – jak zawsze – zadzwoniłem do organizatora, żeby upewnić się, że wszystko dotarło, że niczego nie brakuje: oświadczenia, skany paragonów, a nawet skan dowodu osobistego.

Odpowiedź? "Proszę napisać e-mail"...I kilka dni później przychodzi wiadomość – ta "magiczna", ale niestety nie w pozytywnym sensie. Okazało się, że numer paragonu różni się od tego, który rzekomo podałem w zgłoszeniu. Serce zaczęło bić szybciej, niedowierzanie, łzy w oczach... Cały trud poszedł na marne. Cała radość zgasła.

Rok 2025, który udało mi się trochę "odczarować", nagle runął z impetem w dół...Zacząłem pisać e-maile – do Tyskiego, do Kompanii Piwowarskiej, do Kropki Bordo.

Odpowiedź z pierwszej komisji: "Przykro nam, naprawdę chcielibyśmy przekazać Panu nagrodę, ale niestety się Pan pomylił..." – i standardowe bla, bla, bla...Dziś – po 11 dniach – dostałem odpowiedź od Kompanii Piwowarskiej.

Napisali, że wiedzą, iż sprawa jest w toku, że wiedzą, że czekam na decyzję drugiej komisji. Tym razem jednak nie błagam o przebaczenie za rzekomy błąd jednej cyfry w numerze dowodu zakupu. Tym razem żądam dostępu do logów informatycznych, do zapisów mojego konkursowego zgłoszenia.

Nie chcę oglądać kolejnego marnego screena z niby wpisanym przeze mnie błędnym numerem, zaznaczonym na czerwono.Jeszcze zanim to dziś przeczytałem, analizowałem, jak mogłem się pomylić. Przecież nigdy się nie mylę w takich sprawach. Owszem, czasami wpisywałem coś „na wariata”, byle szybko, byle jak – ale mimo to zawsze wszystko było w porządku. Czy mogłem wpisać błędny numer paragonu?

Rejestrowałem go na telefonie. Przeglądałem jak są ułożone cyfry, próbowałem klikać ten numer paragonu (nawet próbowałem się pomylić) i nie widzę możliwości, żebym popełnił błąd. Jestem teraz w 99,9% pewien: to nie był mój błąd.

Dlatego proszę Was o pomoc – co mogę jeszcze zrobić? Co napisać? Do kogo się zwrócić? Walczę o odzyskanie głównej nagrody i nie potrafię pogodzić się z tym, że ktoś mógł mnie oszukać.

Jedno wiem na pewno: nie zostawię tego tak, zwłaszcza po tym, co dziś przeczytałem...

Trzymam kciuki za Ciebie i za wszystkich innych w Waszych potyczkach z kropką... Gdybyś był jedyną osobą, która rzekomo podała zły numer paragonu to może i bym uwierzyła, ale patrząc po reszcie osób to niemożliwe, żeby nagle wszyscy się pomylili w nr paragonu czy w nr telefonu... Będę czekać na jakieś aktualizacje od Was, piszcie co się udało Wam zdziałać. Kropka Bordo zawsze mnie dekompensowała przez te listy i chodzenie na pocztę, ale teraz to już przegięli. Wyświetl w wątku >>

incendio12

#7281355 Napisano: 23.07.2025 17:26:35 w Avanti
sylzab2294 napisał(a):

czy lipton poszedł do 14-go?
Czy dalej?

Ja grałam 15-go więc mam nadzieję że jednak zatrzymali się na 14-stym emotka Wyświetl w wątku >>