Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#7054045 Napisano: 17.10.2022 21:18:48 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

Mam pytanie czy da się zarejestrować numer play w aplikacji play24, dawniej była taka możliwość, teraz coś mi nie przechodzi. 

tak jest taka możliwość ale z numeru który został zarejestrowany osobiście, a nie online. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7051415 Napisano: 06.10.2022 11:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Czy w ITM bywa promocyjna puszka ROCKSTAR HALO INFINITE? 

Na co dzień tego nie kupuje, ale u mnie tylko Oryginal, Mango/Guava i Truskawka/Limonka (Refresh) oraz Xdurance ta niebieska puszka.
Żadna z nich nie jest promocyjna emotka

przecież oryginal i Xdurance biorą udział w konkursie ale musi być z oznaczeniem konkursowym. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7051250 Napisano: 05.10.2022 14:05:38 w Informują
Informują z Loteria "Predator"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
sms Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7050566 Napisano: 02.10.2022 13:19:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

pioge7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Korzysta ktoś z karty SKARBONKA w Auchan?
Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc?

nie, jak nie nadałeś pinu, to przy pierwszym użyciu środku nadajesz pin na terminalu i trzeba dwa razy podać pin w tej transakcji, najpierw do nadania, a później do użycia środków.

no nie nadawałem nic, bo Pani w kasie mi tylko dała kartę i ją zeskanowała i tyle. A teraz żeby jakiś pin mi podać...
dzięki, w takim razie muszę podjechać do Auchana znowu i powiedzieć, że muszą mi nadać PIN emotka

jak masz kasy samoobsługowe to tam możesz sobie sam zrobić, trzeba wybrać ze chcesz użyć kasę z skarbonki i wtedy na terminale do kart płatniczych będziesz musiał najpierw wpisać jaki chcesz mieć pin, a później drugi raz pin aby skorzystać z tych środków. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

dany-duszek

#7050565 Napisano: 02.10.2022 13:17:24 w Smolar
byekitty napisał(a):

Marymoncka napisał(a):

Jezeli post jest nie na tą grupę to z góry przepraszam i oczywiście usunę,ale męczy mnie jedna myśl od dłuższego czasu. Kiedyś czytałam na forum,że są przypuszczenia,że Smolar blokuje nr tel. Ja w tamtym roku do września co chwila wygrywałam jakieś małe rzeczy u nich. Od ponad roku cisza... Czy osoby które pisały na ten temat doczekały się w końcu sms od Smolara?:)

Generalnie to są tylko przypuszczenia ludzi, nie ma wszak żadnych przecieków. Łatwiej uargumentować brak wygranych  spiskiem, niż tym że tekst się nie spodobał. W agencjach reklamowych jest duża rotacja pracowników i bardzo możliwe, że wpasujesz się w gust jednego pracownika, a drugiego już nie. Przyjdzie świezak i zachwyci się rymami częstochowskimi. To moja teoria, bo bardzo pragnę wierzyć, że agencje trzymają się regulaminu tak jak i my musimy. Ale co się dzieje za zamkniętymi drzwiami nikt nie wie i się nie dowie... 

tylko po co oni robią sobie listę numerów które  zostały zgłoszone u nich w loteriach kiedykolwiek? Udowodnili to wysyłając smsy z gratulacjami do osób które nie brały udziału w danej loterii, a nawet nie zgłaszali tego numer od roku. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7050560 Napisano: 02.10.2022 13:10:07 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Korzysta ktoś z karty SKARBONKA w Auchan?
Chciałem wykorzystać swoje środki na karcie (pierwszy raz), bo nam otwarli, a coś się tam kupiło i mam środki na karcie.
Pani powiedziała, czy znam PIN do karty? Powie ktoś co to za PIN? Czy to się gdzieś go zakładało, podawało przy zakładaniu konta? W ogole nie wiem o jakim PINIE ona mi mówiła...

Pin z tego  kojarzę to data urodzenia emotka  

aha, ale pełna data urodzenia czy tak jak w Payback dzień i miesiąc?

nie, jak nie nadałeś pinu, to przy pierwszym użyciu środku nadajesz pin na terminalu i trzeba dwa razy podać pin w tej transakcji, najpierw do nadania, a później do użycia środków. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7050118 Napisano: 30.09.2022 11:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
już ze wszystkich etapów loterii kinley wysłali nagrody czy tylko z pierwszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7049532 Napisano: 27.09.2022 18:47:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Kubus wszystkie nagrody już poinformował?

10 min temu słali o empiku, więc na to wychodzi ze cały czas idą maile Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7049315 Napisano: 26.09.2022 21:24:40 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Bon turystyczny podobno wydłużyli do końca marca - może komuś się przyda takie info 😊

do wszystkich biur turystycznych czy tylko do jednego konkretnego i z jakiego powodu to zrobili? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7048872 Napisano: 23.09.2022 19:55:32 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
aleksandra008 napisał(a):

pc174 napisał(a):

29renata napisał(a):

pc174 napisał(a):

Hummus z piersi indyka firmy Indykpol emotka

W Kauflandzie są oba smaki, 5,49 zł, pamiętaj, że trzeba zrobić zdjęcie paragonu z produktem.

Byłem wczoraj w Kauflandzie i chyba jestem ślepy, bo ich nie znalazłem... W Auchanie również nie rzuciły mi się nigdzie w oczy emotka
Powinny być koło innych rzeczy, co się nazywają "hummus"? 

strzelam, że raczej koło pasztetów chyba, że w lodówce( bezsensowna nazwa)

tak, w lodówce trzeba to szukać. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7048385 Napisano: 21.09.2022 23:13:15 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
stalowiak1979 napisał(a):

Witam. Gdzie kupię coca colę z tymi kodami?

w biedronce są puszki z kodami, ale nie ma informacji żadnej ze są kody, trzeba sprawdzić czy zawleczka jest cała, czy z dziurą. Jak ma dziurę to znaczy ze tam kodu nie ma, a jak ma pełną zawleczkę to kod powinien być. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7047942 Napisano: 19.09.2022 22:19:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

undefined

biuro@ Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7047937 Napisano: 19.09.2022 21:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

1. Pytanie o loterię Namysłów w Dino - czy agencja odpisywała Wam na maile, w których wysłaliście jedynie paragony (albo paragon+załącznik z regulaminu, bo wiem, że niektórzy wypełniali), a nie pytaliście o rodzaj nagrody?

2. Czy po odesłaniu oświadczenia z konkursu Persil w C4 dostaliście od Albedo potwierdzenie otrzymania dokumentów, inne niż automatyczna zwrotka?

1.tak, wysłałem samo zdjęcie 1 paragonu, otrzymałem zwrotnego maila z numerem drugiego paragonu oraz dwa formularze do wypełnienia.
Czy już wysłali nagrody z tego konkursu? Bo wczoraj miałem powiadomienie od DPD o wygenerowaniu etykiet z tego konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7047595 Napisano: 17.09.2022 16:26:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

magie1982 napisał(a):

sabart napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Czy ktoś trafił w Kit Kat?

6:0 czyli standard

U mnie już 18 pudel, stąd moje pytanie...

Bardzo dziwne to jest, jak policzyłam to wychodzi około 27 nagród dziennie a tu na forum cisza. Nie widziałam żadnego wpisu z wygraną. Sama zarejestrowałam kilkanaście i nic.

w żywcu było kilka tysięcy dziennie bramek a mało osób się chwaliło. A tu jest 2000 bramek na całą loterie. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7047139 Napisano: 15.09.2022 11:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ciotkaklotka napisał(a):

w loterii zozole jeśli kupię opakowanie z kodem zyskuje podwójną szansę. Jak to działa bo nie kumam?

to będzie działać jak jakieś nagrody będą niewydane i w losowaniu dodatkowym będziesz miała 2 losy zamiast 1. A przy normalnej grze nic ci nie daje. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7047052 Napisano: 14.09.2022 21:41:19 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
kreo42 napisał(a):

ch_magd napisał(a):

Na jakim dziale w Netto kupię Smakowitą?

Po co ci smakowita? Sniadaniowa raczej  emotka

a po co jej margaryna śniadaniowa? jak ona chcę pastę smakowita z netto. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7046999 Napisano: 14.09.2022 17:32:14 w Czy informują/ informowali?
adamo86 napisał(a):

natala91 napisał(a):

Tiger x kom już informował? 

Już się ktoś chwalił, ale nie wiem czy tam dzienne losowania czy tygodniowe tylko.

EDIT: Już wiem emotka  dzienne, więc pytanie za jaki dzień poszły SMSy...
EDIT2: pierwsze losowanie tygodniowe jutro (14.09)

a czy smsy były czy tylko na stronię były sprawdzone wyniki? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7005034 Napisano: 12.09.2022 10:01:31 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

malmoki napisał(a):

Wkurzył mnie wirtualny portfel z Biedronki. Rano w sobotę  wydałam  z niego 40 zł. Jeszcze 3 dychy zostały. I 12 naklejek . A dziś  patrzę  zostało 3 zł. Naklejek nie ma.Zakupy zrobione gdzieś w Wielkopolsce . Dzwoniłam na infolinię. Jak to ludzie biznesy kręcą...

Może ktoś zrobił zakupy podając Twój numer telefonu, na który masz zarejestrowaną kartę/aplikację z biedronki?
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów

jeśli chodzi o wirtualny portfel nie można wykorzystać podając numeru telefonu karty tych środków. Ponieważ wyskakuję informacja z takim komunikatem ze trzeba zeskanować numer karty aby wykorzystać te środki. Więc ta osoba musiała mieć numer karty, albo aplikacja ma błąd i środki i naklejki wrócą po awarii. Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

dany-duszek

#6983004 Napisano: 11.09.2022 11:30:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

Powinni dać sobie dłuższy termin na ogarnięcie tyłu nagród. Z tydzień a nie dwa dni. A tak jest chaos. Jeszcze teraz będą weryfikować 1603 oświadczenia na piśmie xD Pasjonaci hehe. 

tak, i jeszcze później się dowiedzieć o wyjeździe który jest 23-25 września. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#6881355 Napisano: 08.09.2022 15:18:57 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
masza napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

masza napisał(a):

Najtańsze Zoozole?

szukaj takich cukierków: https://dodomku.p...aranczowe/39434.html
lub jak nie ma to wafelki będą trochę droższe.

Wafelki są w dino ale w wielopaku za 4,99

ostatnio były za 1zł w auchanie, a w żabce też są ale cena między 1,50-2,00zł.

ps. w tej chwili te wafelki wielopaku w dino są po 1,99zł
Wyświetl w wątku >>
1 masza 0