Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika dany-duszek

dany-duszek

#7231952 Napisano: 30.12.2024 14:26:18 w Żabka
Jestemnowa napisał(a):

radziosny napisał(a):

Dzisiaj chciałem wziąć udział w loterii i aplikacja pokazała, że nie mam losów, a na mailu podziękowaniu za udział w loterii.. nie wiem o co kaman. Później pojawił się los, odpaliłem fajerwerki i nic nie wygrałem. Jestem ciekaw, kiedy wziąłem udział.. yhh

Wtedy kiedy odpaliłeś los 😉

a nie wtedy jak zakupił w sklepie? Bo chyba liczy się czas zakupu, a nie czas otwarcia losu w aplikacji. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7231947 Napisano: 30.12.2024 14:17:30 w Żabka
radziosny napisał(a):

Dzisiaj chciałem wziąć udział w loterii i aplikacja pokazała, że nie mam losów, a na mailu podziękowaniu za udział w loterii.. nie wiem o co kaman. Później pojawił się los, odpaliłem fajerwerki i nic nie wygrałem. Jestem ciekaw, kiedy wziąłem udział.. yhh

ten mail co otrzymałeś jest chyba za rejestrację w aplikacji, a nie za los. Wyświetl w wątku >>
1 radziosny 0

dany-duszek

#7231738 Napisano: 29.12.2024 12:20:46 w Konkursy firm tytoniowych
bonawentura23 napisał(a):

Jaka jest wartosc tych bonów z Winstona, bo szukam i szukam i tego nie widzę emotka

odebrałem allegro i to był o wartości 50zł, więc pewnie wszystkie są za 50zł. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7231529 Napisano: 27.12.2024 17:22:43 w Konkursy firm tytoniowych
deva napisał(a):

Dziękuję 🌹 
A ile trzeba mieć punktów żeby zaliczyło punkty za grę?

chyba wystarczy tylko zagrać, a pkt pojawią się wciągu 5 minut. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7231527 Napisano: 27.12.2024 17:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Już któraś osoba z kolei chwali się 8 tysięcy. Czy to jest jakaś loteria? Nie widzę w bazie tego.

tak, to jest loteria i jest w bazie. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7231346 Napisano: 26.12.2024 18:33:31 w WC - rozmowy o wszystkim
mandarynka16 napisał(a):

Jak można wyciągnąć kasę z karty podarunkowej w całości ?? korzystałam z bankomatu, ale pobrało mi dużą prowizje
Macie jakieś wskazówki ?

a próbowałaś może w biedronce albo żabce? Ale tam musisz coś kupić aby wyciągnąć kasę. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7230599 Napisano: 20.12.2024 16:24:19 w Wkurza mnie...
gosia46 napisał(a):

androm napisał(a):

monikar napisał(a):

baxter napisał(a):

karkocka napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

snowflake napisał(a):

Wkurza mnie to, co właśnie zrobili w pocztą na wp emotka

Mnie też, wrrrr...

mnie tez ...

Dołączam do wkurzonych z tego powodu emotka

No tragedia z tą pocztą.

każde ich "ulepszenie jest na gorsze, wcześniej ten folder "powiadomienia" dali na ostatnie miejsce, nawet napisałam do nich z opinią, że odkąd majstrują, zmieniają czcionki itd. jest tylko gorzej, podziękowali i tyle...okropne to jest

Teraz mam taki miszmasz na poczcie, że ciężko powiedzieć według jakiego klucza jest to podzielone

no to w ustawieniach powróć do starej segregacji Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7230598 Napisano: 20.12.2024 16:23:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nadali sweterki dono tyskie

u mnie tylko wygenerowali etykietę, ale jeszcze nie został odebrany przez kuriera. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7227952 Napisano: 09.12.2024 11:36:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Anisu napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

andii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jest u was opcja przekierowania do paczkomatu bluzy z konkursu Tymbark żabka ?

U mnie jest tylko opcja "do sąsiada".

u mnie teżemotka  a szkoda emotka

nie, nie ma możliwość przekierowania, gdyż jest dokument do podpisania.

a to może ktoś inny podpisać, czy trzeba osobiście?

Powinien podpisać ten kto wygrał, ale to zależy od kuriera czy pozwoli komuś innemu odebrać.
Gdyż trzeba wypełnić formularz, gdzie trzeba wpisać imię i nazwisko osoby która wygrała, oraz datę i podpis laureata. Wyświetl w wątku >>
1 Anisu 0

dany-duszek

#7227835 Napisano: 08.12.2024 19:48:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Jest u was opcja przekierowania do paczkomatu bluzy z konkursu Tymbark żabka ?

U mnie jest tylko opcja "do sąsiada".

u mnie teżemotka  a szkoda emotka

nie, nie ma możliwość przekierowania, gdyż jest dokument do podpisania. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

dany-duszek

#7227834 Napisano: 08.12.2024 19:46:50 w Żabka
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

Czy ktoś z Was próbował robić konkursowe zakupy za żappsy? Dostaje się wtedy normalnie kod z wyzwania?

U mnie za zakupy za zappsy kod nie przyszedł. Napisałam do Żabki i odpisali, że za zakupy z zapisów nie dostaje się kodu. Nie wiem czy to dotyczy wszystkich konkursów czy wybranych.

od kiedy zmienili ze te produkty są wpisane poniżej jako gratis nie działają do wyzwań i konkursów, wcześniej gdy produkty były normalnie nabijane na paragonie, a zakup był wpisany jako płatność kuponem, to normalnie działało w wyzwaniach. Ale to już z 2 lata jest zmienione. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7226850 Napisano: 04.12.2024 15:08:30 w SZUKAM....
samuraj napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Nadawał z was ktoś coś przed DPD z olx?

Czy tam można wysłać coś w punkcie pickup czy trzeba kuriera do domu zamowić?

Ja nadawałem i musi Cię kurier odwiedzić 😉

a jak byś poszedł do punktu nadać to chyba by zlecenie została anulowane i by nie przyjechał kurier. A paczka by była już nadana. Ale nie sprawdzałem tego przy wysyłce olx, więc to nie jest sprawdzone info. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

dany-duszek

#7226687 Napisano: 03.12.2024 21:30:14 w Co można dostać gratis?
ditomaso napisał(a):

mczarna napisał(a):

karkocka napisał(a):

w aplikacji Żabka Hardmade za 1 żappsa

Aktywowany kod nie działa i nagle po zeskanowaniu apki znika.Zarówno u mnie jak i u kumpeli,w zupełnie innych Żabkach...

U mnie działa, dziś odbierane. Jest najnowsza apka żappki?

już nie ma, te gratisy są limitowanej ilości i dostają pierwsze osoby które odbiorą w sklepie, a nie w aplikacji.
Jak mi wiadomo kupon był aktywny do 16-17. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7224491 Napisano: 25.11.2024 15:15:01 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

A jakbym tam fona miała to już po:(
Najgorsze ,że baba mi w oczy patrzyła i kłamała.
Nieważna nagle promo na musy duże tymbarka  z 3,65 na 2,99.I by zabrakło 3 grosze do wymaganych 10.
Nie można nawet na sekundy czujność stracić
I stoję z tym kalkulatorem i liczę.Ludzie liczą by jak najtaniej kupić a ja by się zmieścić w granicach normalnie mną zatrzęsło.
Kiedyś mi tam gość przy samo tyłek zmacał pewnie też myślał, że w tylnej kieszeni spodni mam fona bo tak ludzie noszą. To już szczyt bezmyślności. A ja jestem dziecko komuny kurde nawet fona nie miałam stacjonarnego.

Jak za 2,99zł to za 3 szt powinno być 8,97zł więc nie 3gr, a 1,03zł by ci zabrakło. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7224259 Napisano: 24.11.2024 16:54:28 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek2002 napisał(a):

I ja ośmielam się prosić o punkty Winiary…       
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 IM. KONSTYTUCJI 3 MAJA W MĘCINIE          
Z góry za każdy Wasz punkt DZIĘKUJĘ…

przekazałem moje pkt. Wyświetl w wątku >>

dany-duszek

#7224258 Napisano: 24.11.2024 16:53:05 w WC - rozmowy o wszystkim
xman111 napisał(a):

angel24 napisał(a):

Mam pytanie. Jakiej sieci starter jest najtańszy do utrzymania? Chodzi mi o koszt miesięczny lub roczny?

Taki do korzystania na co dzień Heya01 ma za 19,99zł (nielimitowane połączenia i 30GB netu) subskrypcję czyli nie doładowujesz tylko samo ściąga z karty debetowej.

to nie lepiej tą ofertę wybrać https://www.plush...dEAAYASAAEgIv1PD_BwE

Ale muszą być min 2 osoby aby była taka sama cena, ale o wiele więcej gb. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7224256 Napisano: 24.11.2024 16:49:44 w WC - rozmowy o wszystkim
angel24 napisał(a):

Mam pytanie. Jakiej sieci starter jest najtańszy do utrzymania? Chodzi mi o koszt miesięczny lub roczny?

Fakt mobile i virgin mobile, po doładowaniu za 5zł jest rok na wychodzące i na dzień dzisiejszy nie ma żadnych opłata utrzymaniowych.

Jak chodzi ci o rozmowy i smsy to także Fakt mobile i virgin.
W Fakt mobile za 3zł masz 50minut, 50smsów i 50mb na miesiąc.
W Virgin masz za 3zł 30min,30smsów oraz 300mb na miesiąc. Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7222957 Napisano: 19.11.2024 23:43:41 w Paragony na trwające konkursy
posiadam paragon tyskie zamienię na budyń winiary, tic tac lub nestle Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7222955 Napisano: 19.11.2024 23:36:50 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
PPPet-er napisał(a):

snowflake napisał(a):

A gdzie w ogóle kupię Hoop Colę? 🫣

Dino

czy  na paragonie jest informacja ze to hoop coola? Wyświetl w wątku >>
0 0

dany-duszek

#7222954 Napisano: 19.11.2024 23:36:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
snowflake napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Jak maja? Gdzie jest zapis, ze moga cie tak inwigilowac? 
Jakby sie uparli to by przeciez mogli sprawdzac nagrania w sklepach - kto kupil, czym zaplacil... potem kamery na ulicach - czy do swego wlasnego domu wjechalas z towarem z Lidla... potem śmietnik powinni sprawdzic, czy w domu produkty zjedzono, ubrano sie w nie ect
Wystarczy, ze ograniczyli ilosc nagrod na osobe na dzien - lepiej przeciez wyglada w statystykach tych 10 laureatow do 10 nagrod niz jeden zgarniajacy "hurtowo"

"Zakup promocyjny musi być dokonany przez uczestnika na własną rzecz i na własny rachunek, uczestnik musi faktycznie zapłacić za zakup promocyjny" -  sami nie mają takiej możliwości ale mogą zażądać potwierdzenia, że to właśnie Ty zapłaciłeś kartą za dany paragon. Wg mnie ten zapis daje im takie prawo. Głupi konkurs Hairmate w Ross - w formularzu dla zestawu kosmetyków pojawiło się okienko "pesel" i "numer i seria dowodu osobistego". To nie jest większa inwigilacja?

Nigdzie nie napisałam, że na pewno każdego będą sprawdzać. Nie ja napisałam ten regulamin i nie ja go będę egzekwować. Możemy się tak przegadywać cały czas ale to, jak wykorzystają ten zapis, zależy tylko i wyłącznie od ich widzi mi się.
Natomiast temat inwigilacji to temat rzeka. Wystarczy się przyjrzeć programom lojalnościowym, w których bierzemy udział. Albo aplikacjom w telefonie - ile podmiotom niektóre udostępniają nasze dane.

to zapłać gotówką, jak nie gotówką to kup kartę podarunkową Lidla i zapłacić nią za zakupy i nie będzie tego problemu, bo karta podarunkowa oraz gotówka nie jest przypisana do danej osoby. Wyświetl w wątku >>
1 kimberly 0